zuzu gece dr bi arkadaşımız vardı çok yakın oldugumuz onu aradık antibiyotiğe başladım bir de öksürük şurubuna ayrıca eşim de sırtıma ve göğsüme viks sürüp ütüyle ısıtılmış havlu bastı o terletti gibi sanki yarın da böyle olursam dr a gidecem.
tavada kestane de güzel olur ama biraz nemli olacak ki kurumasın annem bi dönem tavada yappardı kestaneyi
nektar size de afiyet olsun boza nasl bi içecek ben hiç denemedim
çook sıkılıyorum
uykuma şaşırdın dimmi
hıı güzel oldu yanii, ben de alıyım hafta içi..
market alışverişi de yapmadık biz o da kaldı hafta içine.
sıcak su torban varsa ayaklarının altına al canım, o da terletiyo.. çok kötü oldun sen bu defa :26:
çok öksürürsen gece bi kesme şeker at ağzına, yumuşatıyo öküsürüğü.. küçükken babannem bize öyle yapardı..
gerçi sen kalori felan der yemezsin ama
şu açık renk boza var ya ben onu hiç içemiyorum, ama koyu renklisini çok seviyorum.
farklı herhalde onların içeriği.
Bizim bulgaristanda boza çok meşhurdur, alışığım ben.
Mesela burda poğaça çay ile yapılıyor ya kahvaltı, orda poğaçaya benzer hamur işi ve boza ile yapılır.
yani kahvaltıda en çok tüketilir.. kimse söylesem garip karşılar ama bizde böyle
nektar 1 adet kesme şeker ne ki bi tarif aldım az önce kalori bombası yarım çay bardağı pekmez ve zeytinyağı kaynatılıyor sıcakken tüketiliyormuş :120:
hangi dizi çok merak ettimmm, ben de izlerim belki yada izliyorumdur belkisirken,iyice iyileşene kadar spora falan gitme bence canım yaa...havalar soğuk zaten,daha kötü olursun falan dabol bol dinlen canım...keşke yarın işe de gitmeyip dinlensen evde...
zuzum afiyet olsun
offf çok sıkılıyorum yaa...eşim bi diziye başladı...bi haftadır akşamları bi kaç bölüm birden izliyo...bugün öğleden beri yatak odasında yine dizi izliyosinir bozucu bi durum yaa...
hey Allahım yaaben ve yaramaz :)
kızlaaaar...
obur kızlarhep yemek konuşmuşsunuz kız ayşinim diyete başlamanla bitirmen bir olmuş
dilekcim eşine ve sana geçmiş olsun canım...orası soğuk madem biraz daha dikkat et canım kendine
nekim kürtaj sonrasıolayını araştırmıştım ben hep 15 gün yasak yazıyodu
enkiiiiiçok yoruyosun kendini...bırak artık iş yapmayı falan...eşin yapsın ya da anneciin gelince yapar zaten...
bizde dün 9.30 gibi evden çıktık...4 boyutlu ultrasona girdim...benim minik yol boyu tekme attı durdu,ultrasona girdiğimde uyuyodu...benim gibi yamuk yumuk şekilde uyuyo kızımher şeyini kontrol etti dr çok şükür hiçbi şey çıkmadı cinsiyetine tekrar baktırdım ordan çıkınca annemlere gittik,dün gece orda kaldık,kahvaltıdan sonra geldik...gelince temizliğe daldım hemen...balkonlarımı yıkadım,evi süpürüp sildim,toz aldım,nevresimlerimi değiştirip yıkadım,kazaklarım yıkanıyo şimdi...dolapta haşlanmış nohutum vardı,onu pişirdim...annem etli pilav vermişti...salata+ ayran derken karnımızı da doyurduk...ayşinimle menümüz aynı bugün şimdi tuvaleti yıkıycam,masayı toparlıycam,bulaşık makinesini boşaltıp mutfak dolaplarımın dışını silicem...sonra dinlenmeyi planlıyorum ama eşimde başımda bekliyo
Kansızlık çıkmıştı ya bende dr ilaç vermişti hamişken, onu içmeye devammı etsem. Kansızlık yorgunluk ve uyku yapıyomuş.
Ben sürekli yorgun ve uykusuzum
ne alemde kestaneler
kızlar çizelgem bi hafta önde,sağlık ocağına göre 1 hafta öndeyim...işler karışık21. haftamdaymışım ve minik 380 gr olmuş bi dahaki kontrolde şeker yüklemesi yapacaklarmış :18: işlerimi bitirdim,minişe örgü başlamaya çalışıyorum boş boş sıkıldım kaç gündür zaten son aylarda uzun süre oturamazmışım,şimdi ne örersem karmış,annem öyle dedi
nek ben olsam kan hapını kullanırdım heralde :26:
zuzu gece dr bi arkadaşımız vardı çok yakın oldugumuz onu aradık antibiyotiğe başladım bir de öksürük şurubuna ayrıca eşim de sırtıma ve göğsüme viks sürüp ütüyle ısıtılmış havlu bastı o terletti gibi sanki yarın da böyle olursam dr a gidecem.:
ben ve yaramaz :)
hey Allahım yaaçok tatlısınız ama siiiiiizzzzzzzz alışmış bayaa
..
ben hala yemek yapmadım, hemen kalkıyorum
randevulaştık, banyomu yaptım. iyi oldu erken erken
şu tavuğumu atıyım tavaya, yanına soğan domates koysammı, 2 tanecik but sadece
domates çorbası 10 dk da olur zaten, bi başlıyım şunlara artık :18: kociş banyodan çıkmadan mutfakta görsün beni sinirlenecek artık
zuzum, siz eşinle animasyon seviyodunuz dimmi?
ejderhanı nasıl eğitirsin den aklımda öyle kalmış.
Brave - Cesur'u izlesenize, dün gece izledim ben
süper, film gibi
zuzum maşallah size.ne güzel biizmde vardı evdeyken.yemek yerken masaya gelirdi.ayaklarımızı açıkta gördüğü zamn çıkar gelirdi.konuşmayada başlamıştı ama kaçtı.bende almak istiyoruum ama şuan alamam.
ben onu hamişlere özel sanıyodum, bebişten önce de kullanıyodun demekki.. hemen bu akşam başlıyorum o zaman enkim, saolnekim kan hapını bırakma iç.kansızlık yorgunluk uyku halsizlik herşeyi yapar.içki kan değerin normale çıksın.hamile kaldığında bebek olunca dahada düşürür.ben hamilelikten önce başladım hala kullanıyorum.doğumdan sonrada kullanıcakmışım.
ben de sabah baş ağrısıyla uyandım, ağrı kesici içtim geçti.. hamişken ağrı kesici de içemiyo insan :/bende bugün sabah 6da baş ağrısıyla kalktım.sadece sol tarafım hareket edince ağrıyordu.12ye kadar uyudum ama parça parça ağrıdan.sonra eşim masaj yaptı.biraz daha yattım tost istedim kahvaltımı yaptım.5.30a kadar uyudum .kalktığımda geçmişti.yemeği dışarda yedik .markete uğradık.hava almak iyi geldi.
ben onu hamişlere özel sanıyodum, bebişten önce de kullanıyodun demekki.. hemen bu akşam başlıyorum o zaman enkim, saol
ben de sabah baş ağrısıyla uyandım, ağrı kesici içtim geçti.. hamişken ağrı kesici de içemiyo insan :/
uyumadan geçmiyo zaten :/
3e kadar uyursan tabi ağrır :))
ya ben fitili daha ilk attım ,atarken acımadı da şuan bişiler var içimde acaba ilaçmı parçalanıyo hissediyorum arada batıyohiiiçç sevmedim daha da atmam yeter bitane :/
ayşam dilek sizde de bölemi oldu
neysem uyucam iigeceler
maşallah cnm sizebizde dün 9.30 gibi evden çıktık...4 boyutlu ultrasona girdim...benim minik yol boyu tekme attı durdu,ultrasona girdiğimde uyuyodu...benim gibi yamuk yumuk şekilde uyuyo kızımher şeyini kontrol etti dr çok şükür hiçbi şey çıkmadı cinsiyetine tekrar baktırdım ordan çıkınca annemlere gittik,dün gece orda kaldık,kahvaltıdan sonra geldik...gelince temizliğe daldım hemen...balkonlarımı yıkadım,evi süpürüp sildim,toz aldım,nevresimlerimi değiştirip yıkadım,kazaklarım yıkanıyo şimdi...dolapta haşlanmış nohutum vardı,onu pişirdim...annem etli pilav vermişti...salata+ ayran derken karnımızı da doyurduk...ayşinimle menümüz aynı bugün şimdi tuvaleti yıkıycam,masayı toparlıycam,bulaşık makinesini boşaltıp mutfak dolaplarımın dışını silicem...sonra dinlenmeyi planlıyorum ama eşimde başımda bekliyo
geçmiş olsun cnm ya bal zencefil yapardı annem de bize, bi de onu denesen:26:çok şükür vilin senin minik iyiymiş anneni de görmüşsün evde yapılacak iş de bırakmamışsın
sabaha kadar yarım yamalak uyudum bugün de hiç bi iş tutmadım öylece yatıyorum çok bunaldım artık şu hastalık hallerinden
maşallah o nası uykudurvilişş, kızına maşallahne güzel, herşey yolundaymış
ben sabah bi uyandım saat 1, kocişim de ilk kez bukadar çok uyumuş
sonra o kalktı 10 dk sonra ben de kalkarım dedim, yine uyumuşum
kalktım saat 3e geliyo. Göyaa bugün sehpa almaya gitcektik, pilav tencerem eskir giri oldu tencere bakıcaktım ben
bu hafta kocişim hep 15,30 da evde olucak hafta içi gideriz diyip erteledim.
Kahvatı felan derken saat 17,30 oldubattaniyeleri yıkadım, şimdi de süpürge vileda yapıp yemeğe girişecem.
Tavuk kızartıcam ve kaşarlı domates çorbası yapıcam, kuru fasulyem de iptal benim.
Yetmiyo 1 gün izin yaa, hiç yetmiyo. Alamıyorum uykumu.
Kansızlık çıkmıştı ya bende dr ilaç vermişti hamişken, onu içmeye devammı etsem. Kansızlık yorgunluk ve uyku yapıyomuş.
Ben sürekli yorgun ve uykusuzum
tava yanık yanık olmadı mı:26kızlarr yiyoruz biz şuan kestaneye10-15 dk da oldu ...
nekk tavayı ocağa koydum o ısınana kadar ben kestaneleri çizip suya attım ...24tane yaptım ben , çizincede dizdim tavayasoba gibi
enkim geçmiş olsun parol ya da minoset verio doktorlar hamileler için heralde dimi:26:bende bugün sabah 6da baş ağrısıyla kalktım.sadece sol tarafım hareket edince ağrıyordu.12ye kadar uyudum ama parça parça ağrıdan.sonra eşim masaj yaptı.biraz daha yattım tost istedim kahvaltımı yaptım.5.30a kadar uyudum .kalktığımda geçmişti.yemeği dışarda yedik .markete uğradık.hava almak iyi geldi.
3e kadar uyursan tabi ağrır :))
ya ben fitili daha ilk attım ,atarken acımadı da şuan bişiler var içimde acaba ilaçmı parçalanıyo hissediyorum arada batıyohiiiçç sevmedim daha da atmam yeter bitane :/
neysem uyucam iigeceler
anaaaaaam çok tatlısınız sizben ve yaramaz :)
prison break izliyo canım...hangi dizi çok merak ettimmm, ben de izlerim belki yada izliyorumdur belki
ben hala yemek yapmadım, hemen kalkıyorum
randevulaştık, banyomu yaptım. iyi oldu erken erken
şu tavuğumu atıyım tavaya, yanına soğan domates koysammı, 2 tanecik but sadece
domates çorbası 10 dk da olur zaten, bi başlıyım şunlara artık :18: kociş banyodan çıkmadan mutfakta görsün beni sinirlenecek artık
bana sormamışsın ama söyliiiim senin fitilinin aynısını kullanmıştım ama öyle batma falan olmamıştı...3e kadar uyursan tabi ağrır :))
neysem uyucam iigeceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?