Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

hadi yaaa çok kötü olmuşun sen canım

yok kurumadı canım

bende hiç içmedim

eşin yokmuu

ivett

al canım

ben hiç bilmediğim için şaşırmadım nekim :))

şimdi size bişey eklicemmmm

nektar 1 adet kesme şeker ne ki bi tarif aldım az önce kalori bombası yarım çay bardağı pekmez ve zeytinyağı kaynatılıyor sıcakken tüketiliyormuş :120:

sirken,iyice iyileşene kadar spora falan gitme bence canım yaa...havalar soğuk zaten,daha kötü olursun falan da bol bol dinlen canım...keşke yarın işe de gitmeyip dinlensen evde...
zuzum afiyet olsun
offf çok sıkılıyorum yaa...eşim bi diziye başladı...bi haftadır akşamları bi kaç bölüm birden izliyo...bugün öğleden beri yatak odasında yine dizi izliyo sinir bozucu bi durum yaa...

hangi dizi çok merak ettimmm, ben de izlerim belki yada izliyorumdur belki
ben ve yaramaz :)
hey Allahım yaa çok tatlısınız ama siiiiiizzzzzzzz alışmış bayaa
..
ben hala yemek yapmadım, hemen kalkıyorum
randevulaştık, banyomu yaptım. iyi oldu erken erken
şu tavuğumu atıyım tavaya, yanına soğan domates koysammı, 2 tanecik but sadece
domates çorbası 10 dk da olur zaten, bi başlıyım şunlara artık :18: kociş banyodan çıkmadan mutfakta görsün beni sinirlenecek artık

zuzum, siz eşinle animasyon seviyodunuz dimmi?
ejderhanı nasıl eğitirsin den aklımda öyle kalmış.
Brave - Cesur'u izlesenize, dün gece izledim ben
süper, film gibi

Kansızlık çıkmıştı ya bende dr ilaç vermişti hamişken, onu içmeye devammı etsem. Kansızlık yorgunluk ve uyku yapıyomuş.
Ben sürekli yorgun ve uykusuzum

vilin maşallah kızına annenide görmüşsün hafta sonu moral depolamışsın gelincede maşallah iş bırakmamışsın.
bıraktım canım iş yapmayı .bu hafta sondu.bi tek kıyafetler ütülenecek onlarıda oturarak yavaş yavaş yparım.annem gelince komple üzerinden geçer zaten.
evet son ayda oturamıyosun yatamıyosun fazla .benim artık sancılarda başladı zor yürüyorum.

nekim kan hapını bırakma iç.kansızlık yorgunluk uyku halsizlik herşeyi yapar.içki kan değerin normale çıksın.hamile kaldığında bebek olunca dahada düşürür.ben hamilelikten önce başladım hala kullanıyorum.doğumdan sonrada kullanıcakmışım.

sirkenciğim sen fena üşütmüşün nasıl üşüttün bu kadar.o kadar da dikkat ediyosun kendine .yarın tekrar doktora git bence.

bende bugün sabah 6da baş ağrısıyla kalktım.sadece sol tarafım hareket edince ağrıyordu.12ye kadar uyudum ama parça parça ağrıdan.sonra eşim masaj yaptı.biraz daha yattım tost istedim kahvaltımı yaptım.5.30a kadar uyudum .kalktığımda geçmişti.yemeği dışarda yedik .markete uğradık.hava almak iyi geldi.

ehe anca alışıyo canım,eşim çok açtırmıyo bana

..

zuzum, siz eşinle animasyon seviyodunuz dimmi?
ejderhanı nasıl eğitirsin den aklımda öyle kalmış.
Brave - Cesur'u izlesenize, dün gece izledim ben
süper, film gibi

tamam canım izlicem ivet severiz
thankss

yaa nekaa güzel bizimki daha okadar değil ,evet şuan alamazsın sen minnak büyüyünce alırsınız belki

aniden anneler babalar geldiği için çıkmak zorunda kaldım o dediğim pekmezli yağlı karışımı içtim yıllık yağ stoğumu yaptım sanırım midem de bi garip gibi üstüne 3 mandalina yedim ağzımdaki o yağ aroması gitsin diye ama ara ara geliyor...
annelerin şefkati iyi geldi bu arada eşim de rahatsızlandı o da üşütmüş midem diyip duruyor soğuk soğuk da terliyor yatırdık direk yatağa
yarın işe gitmesek süper olur ama geçen haftadan gelecek bir grup vardı bu haftaya kalmışlardı yarınki iş planını açıkçası kestiremiyorum ki :44:eşimin de bi sabah bir de öğleden sonra olmak üzere iki doktora dersi var :26:

zuzu bu arada kuşun pek sevimli harika çıkmışsınız

ben onu hamişlere özel sanıyodum, bebişten önce de kullanıyodun demekki.. hemen bu akşam başlıyorum o zaman enkim, saol

ben de sabah baş ağrısıyla uyandım, ağrı kesici içtim geçti.. hamişken ağrı kesici de içemiyo insan :/
uyumadan geçmiyo zaten :/

3e kadar uyursan tabi ağrır :))

ya ben fitili daha ilk attım ,atarken acımadı da şuan bişiler var içimde acaba ilaçmı parçalanıyo hissediyorum arada batıyo hiiiçç sevmedim daha da atmam yeter bitane :/
ayşam dilek sizde de bölemi oldu

neysem uyucam iigeceler

Yok kuzum ben kendimi bildim bileli var kansızlık ama ilaç kullanmıyodum.doğal beslenmeye çalışıyodum.kırmızı et dut pekmezi siyah üzüm falan .düzenli olarak ilk gebelikte başladım .devam ediyorum.doktor geçen 2kutu daha yazdı.gyno ferro ....diye adı.
Minoset vermişti doktor aşı olduğumda ama plus olmayanından.eşimin ilaç çantasında otelde kalmış içemedim

Zuzum fitili atta bitsin faydasını gör.fitili atınca kalkma hiç gerekli olanı vücut alıyor gerisini atıyor. Bende atıyorum progestan hapı uzun süredir.

maşallah cnm sizecinsiyette de değişiklik yok he
geçmiş olsun cnm ya bal zencefil yapardı annem de bize, bi de onu denesen:26:
maşallah o nası uykudur

bende de hep vardır kansızlık, o ferrumun şişe şuruplarından kullandım ben de baya bi, allahtan seviodum herkes sevmez onu içemez. ama tabi hap kullanmak daha rahattır. aynı şekilde b12 eksikliği de yorgunluk vs yapıomuş.sanırım bende o da eksik, azcık yokuş çıkayım mesela hemen yoruluom
kızlarr yiyoruz biz şuan kestaneye 10-15 dk da oldu ...
nekk tavayı ocağa koydum o ısınana kadar ben kestaneleri çizip suya attım ...24tane yaptım ben , çizincede dizdim tavaya soba gibi
tava yanık yanık olmadı mı:26lmadıysa süper
ben elektrikli ızgarada yapıom balkonda, o da rahat oluo
enkim geçmiş olsun parol ya da minoset verio doktorlar hamileler için heralde dimi:26:

cnm yatağa yattığın zaman kullan fitili, ayağa kalkmamak gerekio. o yüzden kullan ve uyu. ben rahatsızlık hissetmedim ama ittirirken sinir bozucuertesi gün idrarımda görüodum ama çözülmüş halini
ayrıca 1 tane ne işe yarıcak toplamda kaç tane var? kullan cnm hepsini madem başladın yarım bırakma

bugün bütüüüün gün gezdik az önce geldik eve(sirken senin gibi oldum)

eşimin asker arkadaşı var bi tane evlenmiş balayına buraya otele gelmişler, yarın gidiolarmış.

bugün eşim de evdeydi ya onları alalım gezdirelim dedik.öğlen gittik aldık otelden, şelaleye gittik ordan deniz kenarında bi cafeye, ordan şehir merkezine, su perdesi vardı onu izledik yedik içtik vs saat 9 falan oldu otele geri döndük biz de girdik içeri, orda da kokteyl vs. içtik biraz, oturduk muhabbet falan derken bu saati bulmuşuz...

süper oldu ama çok eğlendim, onlar sayesinde biz de baya bi gezdik. bi de topuklu ayk.vardı ayağımda, epey de bi yürüdük, ayaklarımı bacaklarımı hissetmiom şuan

bugün ne yedim söliim mi:
sabah 2 dilim ekmekle menemen, zeytin, peynir, limonlu sıcak su
akşam yarım tavukburger pattis ayran(mcdonalds'ta)
az önce de biraz aşure
2 türk kahvesi bi sade soda bi de kokteyl içtim

bence ii yani

Son düzenleme:
ben ve yaramaz :)
anaaaaaam çok tatlısınız siz

prison break izliyo canım...
ayyy nek sende gerçekten kansızlık falan var galiba...çok tembel bi şey oldun sen eskiden böyle değildin
yatağa yatınca eşim gönlümü aldı,randevulaştık biz de sonra beraber duş alıp yattık...

bana sormamışsın ama söyliiiim senin fitilinin aynısını kullanmıştım ama öyle batma falan olmamıştı...

günaydın kuzular...
eşimi gönderdim...evi toparlicam şimdi...eğer üşenmezsem küllü kurabiye yapıcam...birazını okula gönderirim,birazını akşam yeriz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…