Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

günaydın kızlar kasvetli bir havayla bir haftaya daha başladık hayırlısı bakalım.

vilin maşallah bebişine çok ii haberlerle gelmişsiniz.

ayşamm çok güldüm sana yaa aynı gün diyete başlayıp bitiren bi sen varsın heralde.

sirken kötülemişsin heralde inşallah ilaçlar işe yarar biran önce.

zuzum çok tatlı çıkmışsınız yaa..

nekk ay cnm nasıl uyuyon okadar mümkün değil hayatım boyunca okadar uyumadım ben en geç kalktığım saat 10 dur benim nekadar geç yatsamda oda artık imkansızda benim minişten sonra

Son düzenleme:
günaydın herkese

6 aydan sonra ilk defa dün regl oldum ama acaip midem bulanıyo. ufff aklıma hamileliğim geldi tüylerim ürperdi tam hiç durmadan 1 gün atlamadan 36 hafta kusmuştum ufffffffff

günaydın kızlar. bu hafta sonu dışarı çıktık, iyi geldi. cumartesi kvlere, pazar günü önce ablamlara, sonra kvlere sonra da kipaya gittik. aslında ikeayı gezmek istiyordum ama ona zaman kalmadı maalesef. başka zaman artık. bu arada annemler de gitmediler köye. amcamın ameliyatı için 17'sine gün vermişler. o yüzden amcamlar gitti dün, annemler 15'inde gidecekler, Allah gönlüme göre verdi.

nekimmm ne çok uyumuşsun ya, sen iç kan ilacını mutlaka canım. eşin nasıl bırakmış seni 3'e kadar, benimki mutlaka uyandırırdı

vilinnnn bunlar kızına canım

sirken geçmiş olsun, inşallah bugün daha iyisindir canım.

zuzum pek tatlı çıkmışsınız

alishiamm diyetine bayıldım kuzum herhalde topikte bi sen bi ben diyet konusunda bu kadar başarılı olabiliriz hoş ben başladım bile diyemiyorum diyete, sonunu bildiğim için

bolum sen en zor zamanları atlattın çok şükür. sabah uykusuna uzun bi süre hasret kalcaz maalesef. ablamın oğlu 4 yaşında her sabah en geç 8 de ayakta
biz şimdi bakıyoruz İlker akşam bari azıcık erken yatsın diye. sabahları bizi 7,30'da falan uyandırıyor, eşim 8'de çıkıyo evden, arkasından oğlum uykuya dalıyor. ben kalıyorum tabii.

günaydın herkese

6 aydan sonra ilk defa dün regl oldum ama acaip midem bulanıyo. ufff aklıma hamileliğim geldi tüylerim ürperdi tam hiç durmadan 1 gün atlamadan 36 hafta kusmuştum ufffffffff

ablam doğum yapalı 8 ay oldu, o hala olmadı regl. inşallah ben de öyle olurum hamilelikte iyi alışmıştım, lohusa kanamam uzun sürdü arayı kapattı fazlasıyla.

seduşumm bişey sorcam ya. şimdi benim bebiş 6500 gram olmuştur. şuan 3 numara bez kullanıyoruz, sence 4 paket daha (ortalama 270 adet) kullanır mıyım 3 numaradan? 1 paket ortalama 10-12 gün gidiyor...

zuzum fitili atta bitsin faydasını gör.fitili atınca kalkma hiç gerekli olanı vücut alıyor gerisini atıyor. Bende atıyorum progestan hapı uzun süredir.

anaaaaaam çok tatlısınız siz

Bana sormamışsın ama söyliiiim senin fitilinin aynısını kullanmıştım ama öyle batma falan olmamıştı...

ay nebilim kızlar ben çok kalktım gezdim ondan heralde,bilmiyomki belki atarım gece
Vilin sormadıysam da söyle böle işte

Ayşaa tavada az iz oldu ama yıkanınca geçiyo hem ben zaten o tavayı tavuk kızartınca kullanıyom başka bişeyde kullanmıyom pek

günaydınnn

lohusa kanamam 45 gün srümüştü adet olmak iyi yaa

her sabah olduğu gibi yine tembellik yapıyorum...yemek derdim yok nasılsa...bugünleri çok ararım di mi yarenim
zuzum yazarım tabi
kurabiyeyi yapıcam şimdi...margarini erittim azcık soğusun diye bekliyorum...
dilşad nasıl gidiyo
kızlar koras nerelerde? geçmişi okudum dün ama hiç girmemiş :26:

iyi çok şükür canım

36 hafta bunda 37 hafta diğerinde toplam 74 haftam kusmayla gerçmiş :) vay beeeee

benm diğerinde 21 hafta şimdi bu hafta başladı bakalım ne kadar sürecek

cnm kullanırsın şuan ben 4 numara kullanıyorum çünkü senin için erken olur büyük gelir bebişe.
dilek nerde yaa..
ama öle deme bence çok uzmasın sonra şüpheye düşüyosun acaba hamileyim falan diye tedirgin oluyor insan.
annende gitmemiş cnm hadigözünaydın..

Son düzenleme:
günaydın kızlar

dün geceden beri doğru düzdün uyuyamadım.dün çiğ soğan yemiştim kendilerini severim ama midemi yakıyor mahfetti beni.mide şurubu içicem işallah geçer.

yarenim ne güzel olmuş annende gitmemiş allahım gönlüne göre vermiş.

vilinciğim rahat rahat yap istediklerini göbiş büyüdükçe insan bişe yapamıyor.bende rüyamda geçen akşam ıslak kek gördüm ondan yapıcam ama ne zaman bilmiyorum.

36 hafta bunda 37 hafta diğerinde toplam 74 haftam kusmayla gerçmiş :) vay beeeee

ne çok çekmişsin canım yaaa...
kurbiğim pişiyo...okulda yeriz dilek de gelmemiş bugün...:26: kitap için birileriyle görüşmeye falan mı gitti acaba?

yavaş yavaş giyiniyim...kurbiğin pişince de biraz işi var...giyiniyim de geç kalmıyım...dışarda öyle bi rüzgar var ki 1 saat önce astığım beyazlarım nerdeyse kurumuş...ama hiç soğuk yok...hafta sonu da samsun yaz günü gibiydi...

Son düzenleme:

çok kötü yaa ,ben öyle olmaktan çok korkuyorum

dün geceden beri doğru düzdün uyuyamadım.dün çiğ soğan yemiştim kendilerini severim ama midemi yakıyor mahfetti beni.mide şurubu içicem işallah geçer.

geçmiş olsun canım

yarenim gözünaydın,gönlüne göre oldu

seninde dogumuna az kalmış ... Allah koılayca kurtarsın
bana hamilelerin içebildiğinden verdi ama ben plus olmayn diye biliyorumgerçi henüz içmedim .

minoset plus dogumdan sonrada veriyor dr plus olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…