günaydın herkese
6 aydan sonra ilk defa dün regl oldum ama acaip midem bulanıyo. ufff aklıma hamileliğim geldi tüylerim ürperdi tam hiç durmadan 1 gün atlamadan 36 hafta kusmuştum ufffffffff
zuzum fitili atta bitsin faydasını gör.fitili atınca kalkma hiç gerekli olanı vücut alıyor gerisini atıyor. Bende atıyorum progestan hapı uzun süredir.
tava yanık yanık olmadı mı:26lmadıysa süper
Ben elektrikli ızgarada yapıom balkonda, o da rahat oluo
Cnm yatağa yattığın zaman kullan fitili, ayağa kalkmamak gerekio. O yüzden kullan ve uyu. Ben rahatsızlık hissetmedim ama ittirirken sinir bozucuertesi gün idrarımda görüodum ama çözülmüş halini
Ayrıca 1 tane ne işe yarıcak toplamda kaç tane var? Kullan cnm hepsini madem başladın yarım bırakma
anaaaaaam çok tatlısınız siz
Bana sormamışsın ama söyliiiim senin fitilinin aynısını kullanmıştım ama öyle batma falan olmamıştı...
ablam doğum yapalı 8 ay oldu, o hala olmadı regl. inşallah ben de öyle olurumhamilelikte iyi alışmıştım, lohusa kanamam uzun sürdü arayı kapattı fazlasıyla.
seduşumm bişey sorcam ya. şimdi benim bebiş 6500 gram olmuştur. şuan 3 numara bez kullanıyoruz, sence 4 paket daha (ortalama 270 adet) kullanır mıyım 3 numaradan? 1 paket ortalama 10-12 gün gidiyor...
günaydın herkese
6 aydan sonra ilk defa dün regl oldum ama acaip midem bulanıyo. ufff aklıma hamileliğim geldi tüylerim ürperdi tam hiç durmadan 1 gün atlamadan 36 hafta kusmuştum ufffffffff
:96::96::96: :96:
her sabah olduğu gibi yine tembellik yapıyorum...yemek derdim yok nasılsa...bugünleri çok ararım di mi yarenim
zuzum yazarım tabi
kurabiyeyi yapıcam şimdi...margarini erittim azcık soğusun diye bekliyorum...
dilşad nasıl gidiyo
kızlar koras nerelerde? geçmişi okudum dün ama hiç girmemiş :26:
36 hafta bunda 37 hafta diğerinde toplam 74 haftam kusmayla gerçmiş :) vay beeeee
ablam doğum yapalı 8 ay oldu, o hala olmadı regl. inşallah ben de öyle olurumhamilelikte iyi alışmıştım, lohusa kanamam uzun sürdü arayı kapattı fazlasıyla.
seduşumm bişey sorcam ya. şimdi benim bebiş 6500 gram olmuştur. şuan 3 numara bez kullanıyoruz, sence 4 paket daha (ortalama 270 adet) kullanır mıyım 3 numaradan? 1 paket ortalama 10-12 gün gidiyor...
enkim geçmiş olsun parol ya da minoset verio doktorlar hamileler için heralde dimi:26::
sağol ayşem evet bana minoset verdi ama hiç kullanmadım daha .
minoset 2 çeşit hamileler minoset plus içebilir diğeri tehlikeli
36 hafta bunda 37 hafta diğerinde toplam 74 haftam kusmayla gerçmiş :) vay beeeee
dün geceden beri doğru düzdün uyuyamadım.dün çiğ soğan yemiştim kendilerini severim ama midemi yakıyor mahfetti beni.mide şurubu içicem işallah geçer.
günaydın kızlar
dün geceden beri doğru düzdün uyuyamadım.dün çiğ soğan yemiştim kendilerini severim ama midemi yakıyor mahfetti beni.mide şurubu içicem işallah geçer.
yarenim ne güzel olmuş annende gitmemiş allahım gönlüne göre vermiş.
vilinciğim rahat rahat yap istediklerini göbiş büyüdükçe insan bişe yapamıyor.bende rüyamda geçen akşam ıslak kek gördüm ondan yapıcam ama ne zaman bilmiyorum.
bana hamilelerin içebildiğinden verdi ama ben plus olmayn diye biliyorumgerçi henüz içmedim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?