Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

yalnış hatırlamıyorsam dileğin patronu gelecekti.elinde yine 1 kitapla gelir diyodu .belki o yüzden girememiştir.

afiyet olsun canım.samsun deyince bende memleketimi özledim mis gibi hava.

çok kötü yaa ,ben öyle olmaktan çok korkuyorum

geçmiş olsun canım

yarenim gözünaydın,gönlüne göre oldu

galiba ırsilik var bu durumda annen nasılmış acaba ben çok çektim hilmi lavabodan kucaklayarak çıkarırdı

süper cnm çok sevindim şanslısın haa

valla başlayamadım diyete yarenimama dikkat edicem kendime.

ya bugün kampüs içindeki eczaneden hem folik hem de bi tane gebelik testi aliim dedim ta oraya kadar da yürüdüm eczane kapanmış

ay bi saattir sayfa açık önümde yazamadım

zuzummm kuşunu sevsinlerakşam sölicektim arada kaynamış

üf bee ne dicektim:26:
unuttum valla kusura bakmayın

özgim iiyiz valla.
burası da hamam nasıldır aynen öle.ofisten bahsediom yani,cam açıoz biz merkezi sistem olunca kapatma şansımız olmuo, nese o sayede bol bol su içiomsıcakladıkça suya sarılll

İNŞŞ İLK VE SON OLUR
HII ÖLE RÜYALAR GÖRÜYOLARMIŞ DİMMİ HAMİLEYKEN ,AMA KORKUNÇ DEĞİL DİMİ

Yok korkunç değil ama hep karışık sanki 2 ucu bir araya getiremiyomus gibi bu yüzden de uykumu alamiyorum buna şükür ama
Bide ne giysem dertlerindeyim sıkıyor pantolon biraz şimdi den alsam ileriyi bilmediğim için kestiremiyorum da
Daha sağlık ocağına da gidemedim izin alıp gitmem lazım bi sabah

özgim iiyiz valla.
burası da hamam nasıldır aynen öle.ofisten bahsediom yani,cam açıoz biz merkezi sistem olunca kapatma şansımız olmuo, nese o sayede bol bol su içiomsıcakladıkça suya sarılll

Aysam bunlar pinti old için klimayı bile açmazlar para içinde yuzuyorlar ama soğuktan donuyoruz

Nek girmiyor mu artık topik ne ıssız

selam kızlar bugün işe gidemedim geceyi de zaten acilde geçirmek zorunda kaldım ilaçlarımı değiştirdiler öksürük hala devam ediyor. Herkes nerelerde?

geçmiş olsun sirkenn

cidden ya herkes nerdeee:26:

sınav hazırlamam gerekidu yarına onu hallettim daha yeni bittişimdi de biraz ders hazırlıcam ama öle çok yoğun diilim 16.30da dersim.

kızlarrrr gelin hadiiiiiiiiiii, size bi türk kahvesi yapim mii

Son düzenleme:

biz sağlam korunuyoruz seduşum, hiç öyle bi endişe duymadım ben evlendiğimden beri bundan sonra da olmaz sanırım. canbebenin sitesinden aldım bezi. 1 kolide 4 paket varmış, paket paket satmıyorlar. ondan sordum canım, saol.

dilek gelmemiş hiç, arayan var mı ya?

sirken geçmiş olsun, inşallah biran önce iyileşirsin canım.

alishiamm ben alayım orta kahvemi

hiçbişi %100 güvenilir diildir bunu biliosun dimi

vereyim cnm, başka da isteyen yok heralde kendi elleimle yapıcaktım oysa kii

dileği ben de merak ettim yaa msn'de de yok, orda illa olurdu:26:

hiçbişi %100 güvenilir diildir bunu biliosun dimi

vereyim cnm, başka da isteyen yok heralde kendi elleimle yapıcaktım oysa kii

dileği ben de merak ettim yaa msn'de de yok, orda illa olurdu:26:

benim kocam bebiş istemediği sürece kendisine %1000 güvenirim canım ben

ben dileğe bi mesaj atayım bakayım. görüşmede falansa rahatsız etmemiş olurum.

biraz daha idare et canım pantolonlarının düğmesini aç falan :) ben de bugün gidecektim kayıt için çağırmışlardı ama çarşamba bi göreyim de bebişimin kesesini ondan sonra gideyim kayda

selam kızlar bugün işe gidemedim geceyi de zaten acilde geçirmek zorunda kaldım ilaçlarımı değiştirdiler öksürük hala devam ediyor. Herkes nerelerde?
geçmiş olsun sirkeen

ayy bi ii gelir ki nasılll yoğunum bugün

benim kocam bebiş istemediği sürece kendisine %1000 güvenirim canım ben

ben dileğe bi mesaj atayım bakayım. görüşmede falansa rahatsız etmemiş olurum.

dilek ten haber var mı? msja cevap yazmıyo ki dilek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…