ne çok çekmişsin canım yaaa...
kurbiğim pişiyo...okulda yerizdilek de gelmemiş bugün...:26: kitap için birileriyle görüşmeye falan mı gitti acaba?
yavaş yavaş giyiniyim...kurbiğin pişince de biraz işi var...giyiniyim de geç kalmıyım...dışarda öyle bi rüzgar var ki 1 saat önce astığım beyazlarım nerdeyse kurumuş...ama hiç soğuk yok...hafta sonu da samsun yaz günü gibiydi...
çok kötü yaa ,ben öyle olmaktan çok korkuyorum
geçmiş olsun canım
yarenim gözünaydın,gönlüne göre oldu
seninde dogumuna az kalmış ... Allah koılayca kurtarsın
minoset plus dogumdan sonrada veriyor dr plus olan
evet canım .amin işallah.
neden veriyorki .her iki doğum şeklindedemi veriyor.
ben ikisin,ide sezeryan oldugum için verdi dikiş agrıların haliyle oluyo tabi agrın oldugu zamanlarda içiorsun
galiba ırsilik var bu durumda annen nasılmış acaba ben çok çektim hilmi lavabodan kucaklayarak çıkarırdı
günaydın kızlar
Hava buz gibi burda kat kat giyindim ama donuyorum
sizden nbr zuzu nek dilek dilsad bol enkim vilin aysam
günaydın kızlar. bu hafta sonu dışarı çıktık, iyi geldi. cumartesi kvlere, pazar günü önce ablamlara, sonra kvlere sonra da kipaya gittik. aslında ikeayı gezmek istiyordum ama ona zaman kalmadı maalesef. başka zaman artık. bu arada annemler de gitmediler köye. amcamın ameliyatı için 17'sine gün vermişler. o yüzden amcamlar gitti dün, annemler 15'inde gidecekler, Allah gönlüme göre verdi.
alishiamm diyetine bayıldım kuzumherhalde topikte bi sen bi ben diyet konusunda bu kadar başarılı olabiliriz hoş ben başladım bile diyemiyorum diyete, sonunu bildiğim için
bolum sen en zor zamanları atlattın çok şükür. sabah uykusuna uzun bi süre hasret kalcaz maalesef. ablamın oğlu 4 yaşında her sabah en geç 8 de ayakta
biz şimdi bakıyoruz İlker akşam bari azıcık erken yatsın diye. sabahları bizi 7,30'da falan uyandırıyor, eşim 8'de çıkıyo evden, arkasından oğlum uykuya dalıyor. ben kalıyorum tabii.
ayy bilmiyom hiç sormadım
iyim ben canım sen nasılsın
nasıl gidiyo
Güzel gidiyor zuzum şimdilik daha 1 defa kustumgece uykularım da güzel olsa iyi olur karmasik rüyalar görüyorum hep
İNŞŞ İLK VE SON OLUR
HII ÖLE RÜYALAR GÖRÜYOLARMIŞ DİMMİ HAMİLEYKEN ,AMA KORKUNÇ DEĞİL DİMİ
özgim iiyiz valla.
burası da hamam nasıldır aynen öle.ofisten bahsediom yani,cam açıoz biz merkezi sistem olunca kapatma şansımız olmuo, nese o sayede bol bol su içiomsıcakladıkça suya sarılll
cnm kullanırsın şuan ben 4 numara kullanıyorum çünkü senin için erken olur büyük gelir bebişe.
dilek nerde yaa..
ama öle deme bence çok uzmasın sonra şüpheye düşüyosun acaba hamileyim falan diye tedirgin oluyor insan.
annende gitmemiş cnm hadigözünaydın..
biz sağlam korunuyoruz seduşum, hiç öyle bi endişe duymadım ben evlendiğimden beribundan sonra da olmaz sanırım. canbebenin sitesinden aldım bezi. 1 kolide 4 paket varmış, paket paket satmıyorlar. ondan sordum canım, saol.
dilek gelmemiş hiç, arayan var mı ya?
sirken geçmiş olsun, inşallah biran önce iyileşirsin canım.
alishiamm ben alayım orta kahvemi
hiçbişi %100 güvenilir diildir bunu biliosun dimi
vereyim cnm, başka da isteyen yok heralde kendi elleimle yapıcaktım oysa kii
dileği ben de merak ettim yaa msn'de de yok, orda illa olurdu:26:
Yok korkunç değil ama hep karışık sanki 2 ucu bir araya getiremiyomus gibi bu yüzden de uykumu alamiyorumbuna şükür ama
Bide ne giysem dertlerindeyim sıkıyor pantolon biraz şimdi den alsam ileriyi bilmediğim için kestiremiyorum da
Daha sağlık ocağına da gidemedim izin alıp gitmem lazım bi sabah
geçmiş olsun sirkeenselam kızlar bugün işe gidemedim geceyi de zaten acilde geçirmek zorunda kaldım ilaçlarımı değiştirdiler öksürük hala devam ediyor. Herkes nerelerde?
ayy bi ii gelir ki nasılll yoğunum bugüngeçmiş olsun sirkenn
cidden ya herkes nerdeee:26:
sınav hazırlamam gerekidu yarına onu hallettim daha yeni bittişimdi de biraz ders hazırlıcam ama öle çok yoğun diilim 16.30da dersim.
kızlarrrr gelin hadiiiiiiiiiii, size bi türk kahvesi yapim mii
benim kocam bebiş istemediği sürece kendisine %1000 güvenirim canım ben
ben dileğe bi mesaj atayım bakayım. görüşmede falansa rahatsız etmemiş olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?