Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

sirken işe gitmemen iii olmuş iyice dinlen, ilaçlarında değişmiş inş bunlar fayda eder

teşekkürler kızlar

özge pantolonların ne çabuk sıkmaya başladı daha 10. haftanda değil misin? eğer çok rahatsız ediyorsa daha bol bir pantolon alsan ?

alisha kahve süper olurdu aslında bende de bilumum adaçyı ıhlamur bitkisel çaylar var

yarenay ne güzel ilker in aşı günü annen yanında olacak

sahi dilek nerelerde acaba bugün hiç yazmamış sanırım dimi?

kızlar dün yeteneksizsnz de "astral seyahat" diye bişey öğrendim çok merak ettim yaa ona özel bi forum sitesi buldum deniyolar falan :) nasıl yapabilirm diye,korkmasam yapıcam valla

regl oldum heralde ben yine yaaaa:26:
öff pöff afra tafraaaaaaaaa
3 gün erken geldi

belki sana öle geliyodur baktın mı?

aşırı şişkinlik var bende de sığınamıyorum ben, Kerem de 25 hafta bitene kadar giymiştim kotlarımı pantolonlarımı şimdi 1 ay daha idare ederler sonra sıkıştırmaya başlarlar şimdiden belli. özge de öyle dir şiştir.

akşama ne yemek var kızlar

ben zar zor buldum:) bezelye yapıcam patlıcan bitek dolapta ama şimdi kim kızartcak karnıyarık yapıcak pöf ,kalsın o şimdi 2haftadır bekliyo zaten

hı pantolon dediniz de aklıma geldi geçen alışverişe çıktık ya rodi'den eşime böle keten gibi pantolonlardan aldık. ben ilk defa öle bişi gördüm bel kısmı iki yandan gizli lastikli, böle anlatamıcam değişik bişi, bayan için de var mıdır bilmiom bi sormak lazım

heralde derken oldunmu olmadınmı kızım
dicektim kii
erken gelmiş
wc'de gördüm kızlar ped koydum bilehenüz bişi hissetmiom inş. ağrıcaksa da eve gidince başlar ağrı

ben zar zor buldum:) bezelye yapıcam patlıcan bitek dolapta ama şimdi kim kızartcak karnıyarık yapıcak pöf ,kalsın o şimdi 2haftadır bekliyo zaten
hiç bi fikrim yok
ayaklarını sıcak tutu ofis hamam diye camı pencereyi açıp öyle oturma ani sıcaklık farkı da yaşama

ben de bu ay 2 gün gecikmeli oldum reglimi

ısıtmayı kapattılar biz de camları kapattık

keyfim kaçtı resmen

hım canbebe belki farklı olabilir cnm primaya göre dedim ben.

kızlar dilek hastaymış evde yatıyordu duymamış olabilir telefonunuzu.

Günaydın kızlar
Hava buz gibi burda kat kat giyindim ama donuyorum
Sizden nbr zuzu Nek dilek Dilsad bol enkim Vilin Aysam

Güzel gidiyor zuzum şimdilik daha 1 defa kustum gece uykularım da güzel olsa iyi olur karmasik rüyalar görüyorum hep

selam kızlar bugün işe gidemedim geceyi de zaten acilde geçirmek zorunda kaldım ilaçlarımı değiştirdiler öksürük hala devam ediyor. Herkes nerelerde?

sağol özgem iyiyim .artık son aya girdim onun heyecanı ve korkusu var.

işallah sonun kadar iyi gidersin bulantın çıkarmaların olmaz.karmaşık rüyalar görmeye erken başlamışsın.

çok geçmiş olsun canım.sen fena üşütmüşsün.işe gitmediğin iyi olmuş.ilaçlarını içip dinlenirisn.

kilo alınca o lastik ileri falan gidiyor hamile pantolları öyle kız erkeklere niye yapmışlarki

hasta mı olmuş dilekk, kasıklarım ağrıo diodu ya o mu arttı acaba:26:

kilo alınca o lastik ileri falan gidiyor hamile pantolları öyle kız erkeklere niye yapmışlarki

bilmem ki:26:ben hamile pantolonlarını şöle biliom sırt kısmından lastikli, ya da üstü penye gibi göbek kısmına gelen yer
demek ki böle olanlar da mı varmış

benm dünden yemeğim var, patates, havuç, patlıcan mantar hepsini küp doğrayıp kızarttım, bezelye ve kızartılmış misket köfte ekledim salçalı sos üstüne de kaşar rendeleyip fırınladım, hazır kremalı tavuk çorbam var şehriye atmıştım ona da. eşim eve giderken lahmacun yeyip gidelim dedi ama naparız bilmiyorum.

güle güle giysin eşin canım

hım canbebe belki farklı olabilir cnm primaya göre dedim ben.

kızlar dilek hastaymış evde yatıyordu duymamış olabilir telefonunuzu.

:26: geçmiş olsuun duymadı demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…