Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Selam kızlar nasılsınız?

dilşadcım hamileliliğin nasıl gidiyor hep aklımdaydın ama soramadım bi türlü

saol dilşadcım
ii fikir verdin bu arada bana, ben de buzluktan köfte çıkarıp kızartıyım yanına da salata yaparım yeter bugünlük...

hoşgeldin elfiiinasılsın prenses nasıl yoruo mu seni

Son düzenleme:
aaaaa geçmiş olsun odamı üşütmüş yoksa .topik dökülüyor yine

evt cnm oda üşütmüş

normal pantolan düşün yandan içinde lastik var cnm kilo aldıkça genişletip daraltabilirsin.

bolum uyuyomuydu dilek arayıp rahatsız etmeyelim.

ben baya oluyor cnm konuşalı uyuyor olabilir ama tv de yokmuş sıkıntıdan uyudu belki.

Selam kızlar nasılsınız?

ii çok şükür canım sen nasılsın fıstık kızın nasıl

saol dilşadcım
ii fikir verdin bu arada bana, ben de buzluktan köfte çıkarıp kızartıyım yanına da salata yaparım yeter bugünlük...

hoşgeldin elfiiinasılsın prenses nasıl yoruo mu seni

ohh mis afiyet olsun daha nolsuun :)

hoşbuldum canım biraz yoruyo kucağa alıştı ondan biraz zorluyor geceleride en erken 1 de yatıyoruz onun dışında iyi çok şükür :)

olur o kadar ne kadar alıştırmamak istesen de kucaktan indirmeye kıyamıosun ki

gece uzun süreli uyuosa ona şükür cnm, yoksa her saat başı kalk yat o çok eziyet oluo

bende de mercimek çorba kereviz ve balık var balığı direk fırına atarım

az önce de kardesim aradı annem akşama pizza yapacak Siz de gelin diye ama bu şekilde hiç bir yere çıkmam evde dinleneyim iyice

elfi hoşgeldin nasıl gidiyor?

hoşgeldin elfim.evet az kaldı .bir aksilik olmazsa avrasyada yapıcam doğumu .sen nasılsın irem nasıl

ben hafif depresyon modunda ama iyiyim :) evde olmaktan çok sıkıldım havalarda soğudu bi yere çıkamıyoruz iremle geçiyo tüm gün uyuduğundada yemek temizlik vs. falan öyle işte.. iremcik uyuyor :)

o ne ola ki? :44:

canm valla netten bak ben biraz karışık anlatabilirim
şöle diyim; dün yarışmada seyircinin gözlerini kapattı başka yerdeymiş gibi hayal ettirdi,kız gözünü açtı sonra sanki burda değil de ordaydım gerçekten gibi bişilersöledi ama aynı zamnda adama cevap da veriyodu bilinci açıktı yani :44:

wc'de gördüm kızlar ped koydum bilehenüz bişi hissetmiom inş. ağrıcaksa da eve gidince başlar ağrı

keyfim kaçtı resmen

hadi yaaa
kaçmasın keyfin hayırlısı

kızlar dilek hastaymış evde yatıyordu duymamış olabilir telefonunuzu.

ayy geçmiş olsun işnşş

mis gibi yemeğin varmış, boşver dışarda yemeyin

Selam kızlar nasılsınız?

hoşgeldin canımm

dimik kızın kucağa alıştı he, Allah kolaylık versin :)

olur o kadar ne kadar alıştırmamak istesen de kucaktan indirmeye kıyamıosun ki

gece uzun süreli uyuosa ona şükür cnm, yoksa her saat başı kalk yat o çok eziyet oluo

aman maşallah diyim dilimi ısırayım gece sadece acıkınca uyanıyor mamasını içip geri uyuyor öyle olsaydı zombi gibi olurdum herhalde :)

elfi hoşgeldin nasıl gidiyor?

hoşbuldum canım ne olsun işte hep aynı :)) sanada geçmiş olsun biraz geçmişe baktım dikkat et kendine umarım daha iyisindir

hoşbuldum canım biraz yoruyo kucağa alıştı ondan biraz zorluyor geceleride en erken 1 de yatıyoruz onun dışında iyi çok şükür :)

maalsf çok çabuk alışıyorlar ister istemez ee ağlayıncada bırakılmıyorki napcaksın bak şimdi benimki azcık kucağımda otursun diye ölüyorum ama kurtlu 2 dak. oturmuyor seninkide yareninki gibi gececi desene

saol elfi evde olmak ii geldi
kış geldi artık bebek olmadığı halde bizler bile eve tıkıldık kaldık

alisha iyi dersler

zuzu astral seyahate baktım o konular beni aşar kuzum bir şey diyemedim valla

ben hafif depresyon modunda ama iyiyim :) evde olmaktan çok sıkıldım havalarda soğudu bi yere çıkamıyoruz iremle geçiyo tüm gün uyuduğundada yemek temizlik vs. falan öyle işte.. iremcik uyuyor :)

evde zaman geçmiyor canım.ben bile şu halde fırsat buldukça dışarı çıkıyorum.artık bende bebiş doğunca dışarı çıkamam.senin şimdiki halini alırım heralde .onlar toparlanana kadar bahar gelir.

evet büyüdüğündede kucağa almayı özlicem emzirmeyi özlediğim gibi.. sorma tam bi gececi :)) doğa nasıl büyümüş maşallah :) çok tatlı allah nazarlardan korusun

saol elfi evde olmak ii geldi
kış geldi artık bebek olmadığı halde bizler bile eve tıkıldık kaldık

alisha iyi dersler

zuzu astral seyahate baktım o konular beni aşar kuzum bir şey diyemedim valla

astral seyahat mi ay bi ara kafaya takmıştım ama çıplaklık fikri hoş gelmemişti yapamadım :))

gez canım gez şimdi gezdin gezdin sonra biraz zor gezersin :))

iyi olmanıza sevindim

Benim yaramaz uyuyor şimdi birazdan uyanır o sürede size bakınayım dedim
ii yapmışsın canım, çok az geliyorsun

senin menü de güzelmişş balık mı yesem ben, gerçi evde ton balığı var, olmazsa ton balıklı salata yaparım kendime.

ilginç bişe ya :)
bence de yemeğim varken evde olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…