Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

dilsad evde güzelim yemekler varken lahmacun da ne öyle hadi senin canın istese neyse illa yiyecekseniz evde yemeğinin olmadığı bir gün yiyin. Bizim de ayın 10 una kadar geçerli olan biir yemek kuponumuz var kar gelmeden onu halletsek iyi olacak yoksa yanacak

dün demiştim lahmacun mu yesek die ama geçti o an, hayırdır sen bi yerden mi kazandın?

evet büyüdüğündede kucağa almayı özlicem emzirmeyi özlediğim gibi.. sorma tam bi gececi :)) doğa nasıl büyümüş maşallah :) çok tatlı allah nazarlardan korusun

saol cnm darsı sizinkilere olsun gerçekten çok çabuk büyüyorlar yaa farketmiyosun bile.
hiç emmiyormu artık?olmadı sütün bende zar zor azda olsa verdim mamayla büyüdü tabiki çoğunluk napalım olmayınca olmuyor işte.

diloş öle konuşunca eşin istediğini düşündü belki ondan demiştir.

Son düzenleme:

valla doğa nın doğuşu dün gibi ama maşallah 1 yaşını geçti bile
olsun sağlıklı olsunlar da
ama o an söledim geçti, ısrar ediyo hala.

elfi irem hiç süt almıyor mu artık?

zaten en başından beri mama takviyesi ile gidiyordu sonra biberona alışınca emmeyi bıraktı sürekli sağarak verdim hala sağıyorum meme verince ağlıyo istemiyo kafasını çeviriyor

zaten en başından beri mama takviyesi ile gidiyordu sonra biberona alışınca emmeyi bıraktı sürekli sağarak verdim hala sağıyorum meme verince ağlıyo istemiyo kafasını çeviriyor

sen şu tembel ireme bak hele alışmış hazırca süte. hiç öyle meme emerek yorulmuyor küçük cadı. Doktora danıştın mı ? o neler önerdi? Aslında bir alışsa memeye hiç sağmana gerek kalmaz.

doktorların çoğu mamadan yana.. prim aldıklarını düşünüyorum artık.. face te grubumuz var bebeklerin kilosu çok iyi doktorlar az kilo almış mama ver diyo, bizim doktorun bana dediği gibi.

hadi bir öyle iki öyle desek bütün doktorlarda öyle dermi

zorla emzirmeye çalışıyorum bugün bile denedim reddetti emse çoğalacak sağmak aynı görevi görür diyorlar ama sanmıyorum böylelikle bitecek büsbütün

insan sağlığı üzerinden güdülen bu ticari kaygı insanı iyice endişelendiriyor kilosu iyi olduğu halde neden az kiloda diyorlar ki? Yok mu yakın danışabileceğiniz güvendiğiniz bir doktor? Aslında birazcık acıksa memeyi emmeye mecbur kalır ama insanın içi gider dayanamaz aç kalmasına

valla doğa nın doğuşu dün gibi ama maşallah 1 yaşını geçti bile
olsun sağlıklı olsunlar da
ama o an söledim geçti, ısrar ediyo hala.

evt cnm valla dün gibi gerçektende çok hızlı akıp gidiyor allahım sizlerinde biran önce kucağınıza almayı nasip etsin.

bizde öyleydik maalsf biberonu tutunca bıraktı memyi cadılara zor geliyor çekmek işte doğa sonra biberondakini bile istemedi işte napalım cnm sağlıklı olsunlar önemli değil.

bu saat olmuş dilek hala yok. mesaja da cevap vermedi. noldu ki?????? yazmıştım ki geçmişi okudum

ben de anneme çıktım, ilkeri babam sallayıp uyuttu. biz de sigara böreği sardık annemle. akşamı kahvaltı şeklinde yapalım dedik.

Son düzenleme:
dersi zor bitirdim yaaa,hatta bitiremedim 10 dk.erken bıraktım eşim dükkanı bırakıcak biri olmayınca gelemedi tabi, dolmuşla geldim bu halimle,eve zor attım kendimi hemen sıcak su torbasını doldurdum bi de tost ekmeğine tost yaptım midem bulanıo biraz tutar belkiüf yaaaa, eşim üzüldü yinehep bi umut işte bizdeki de...geçmişe bakıom şimdi

ii yapmışsınız cnm olsa da yesek

ben de arasam mı diom,sonra uyuosa uyandırırım ayıp olur die vazgeçiom

hıı biliyorum o diziyi :)
evet çok tembel oldum ben, hamişlikte alıştım galiba
çok yoruluyorum birde işte vilişim yaa her gün 10 saat :105:

süper olmuş annenin yanında kalacak olması :) hakkaten Allah gönlüne göre vermiş canım
eşim bana kıyamıyo ki, gelip öpüyo kokluyo ben uyumaya devam.
birde beni 10 defa uyandırsa 10 defa uykuya dalarım ben, bazı insanlar bi defa uyanınca bir daha uyuyamaz misal eşim

Günaydın kızlar
Hava buz gibi burda kat kat giyindim ama donuyorum
Sizden nbr zuzu Nek dilek Dilsad bol enkim Vilin Aysam
dikkat et kendine hasta olma
Güzel gidiyor zuzum şimdilik daha 1 defa kustum gece uykularım da güzel olsa iyi olur karmasik rüyalar görüyorum hep
bende de çok vardı o, çok acaip rüyalar görüyodum, bazıları korkunçlu oluyodu

kızlar dün yeteneksizsnz de "astral seyahat" diye bişey öğrendim çok merak ettim yaa ona özel bi forum sitesi buldum deniyolar falan :) nasıl yapabilirm diye,korkmasam yapıcam valla
yapıcam walla demiş yaa ölüm gibi bişe diyolar ona, ruhun bedenden ayrılıp geziyo, kendi bedenine bakıyomuşsun felan asla denemem ben :18: :18:
ay benim eşim hayatta giymez beli lastikli pantolon

ben bile üzüldüm, sizi düşünemiyorum.
Napıcan Ayşam, ameliyat için gün alıcan mı?

Dilek benim telefonumu da açmadı, geri de aramadı.. umarım iyidir..

eve geldimm, eşim et çıkartmış ve buzluktan köz patlıcan, hünkar beğendi yapıcam 2 tabak :)
domates çorbam var çok az dünden, onu da yeriz..
Isınmak için girdim battaniyenin altına gelir gelmez, laptop da açıkmış kk ya bakim dedim.
Şimdi kalkıp yemeğe girişiyorum. Akşam burda olun yaa, özledim sizi :105:

sen de haklısın nekim yoruluon tabi

ya yok öle bişi diil ay anlatamadım karnım biraz geçsin de gidip foto çekip eklicem

valla zaten kafamda bi gün vardı 28i düşünüodum işte ama tam yeni bat'a denk gelio şimdi 28i. o yüzden onu geçirip ameliyat olurum heralde:26:

merak ettim iice yaa, ben de arıcam bi:26:

kolay gelsin cnm, akşama gelin kızlar evet muhabbet edelim biraz. ben burdayım zaten

dünkü 1 erkek 1 kadını bulup izliim bari

güzel geçecek ameliyat inş, ve sonra gelecek meleğiniz.
ameliyattan sonra kaç ay bekleyin der acaba :26: biz senle aynı zamanlarda çalışmaya başliycaz galiba

uff benim eşim buzluktan kemikli et çıkartmış
yenisini çıkarttım hünkar beğendi yapıyorum ama o kemikli eti de değerlendirmek açısından, nohut yapıcam yarın için :/
bu akşam mutfaktan çıkmak yasak bana, laptopumu da taşıdım zaten :/

ayyy iş çıkardı sana desene

valla aslında olmıcağını bildiğim halde ümitleniom işte, olsa şimdiye kadar olması lazımdı çünkü. neyse hayırlısı...bu sefer olmadı ama o zaman inş. beraber hamile kalırız cnm

kkoras gelmişşşnetin mi yoktu cnm:26:naber nasılsın???

ay hala ağrıo karnım yaaa,uyumamaya da inat ediom salak gibi tv izlicem dieuyusam geçicek oysa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…