dün demiştim lahmacun mu yesek die ama geçti o an, hayırdır sen bi yerden mi kazandın?dilsad evde güzelim yemekler varken lahmacun da ne öyle hadi senin canın istese neyse illa yiyecekseniz evde yemeğinin olmadığı bir gün yiyin. Bizim de ayın 10 una kadar geçerli olan biir yemek kuponumuz var kar gelmeden onu halletsek iyi olacak yoksa yanacak
evet büyüdüğündede kucağa almayı özlicem emzirmeyi özlediğim gibi.. sorma tam bi gececi :)) doğa nasıl büyümüş maşallah :) çok tatlı allah nazarlardan korusun
şehir fırsatlarından almıştımdün demiştim lahmacun mu yesek die ama geçti o an, hayırdır sen bi yerden mi kazandın?
saol cnm darsı sizinkilere olsun gerçekten çok çabuk büyüyorlar yaa farketmiyosun bile.
hiç emmiyormu artık?olmadı sütün bende zar zor azda olsa verdim mamayla büyüdü tabiki çoğunluk napalım olmayınca olmuyor işte.
diloş öle konuşunca eşin istediğini düşündü belki ondan demiştir.
saol cnm darsı sizinkilere olsun gerçekten çok çabuk büyüyorlar yaa farketmiyosun bile.
hiç emmiyormu artık?olmadı sütün bende zar zor azda olsa verdim mamayla büyüdü tabiki çoğunluk napalım olmayınca olmuyor işte.
.
elfi irem hiç süt almıyor mu artık?
zaten en başından beri mama takviyesi ile gidiyordu sonra biberona alışınca emmeyi bıraktı sürekli sağarak verdim hala sağıyorum meme verince ağlıyo istemiyo kafasını çeviriyor
sen şu tembel ireme bak hele alışmış hazırca süte. hiç öyle meme emerek yorulmuyor küçük cadı.Doktora danıştın mı ? o neler önerdi? Aslında bir alışsa memeye hiç sağmana gerek kalmaz.
doktorların çoğu mamadan yana.. prim aldıklarını düşünüyorum artık.. face te grubumuz var bebeklerin kilosu çok iyi doktorlar az kilo almış mama ver diyo, bizim doktorun bana dediği gibi.
hadi bir öyle iki öyle desek bütün doktorlarda öyle dermi
zorla emzirmeye çalışıyorum bugün bile denedim reddetti emse çoğalacak sağmak aynı görevi görür diyorlar ama sanmıyorum böylelikle bitecek büsbütün
valla doğa nın doğuşu dün gibi ama maşallah 1 yaşını geçti bile
olsun sağlıklı olsunlar da
ama o an söledim geçti, ısrar ediyo hala.
zaten en başından beri mama takviyesi ile gidiyordu sonra biberona alışınca emmeyi bıraktı sürekli sağarak verdim hala sağıyorum meme verince ağlıyo istemiyo kafasını çeviriyor
bu saat olmuş dilek hala yok. mesaja da cevap vermedi. noldu ki?????? yazmıştım ki geçmişi okudum
ben de anneme çıktım, ilkeri babam sallayıp uyuttu. biz de sigara böreği sardık annemle. akşamı kahvaltı şeklinde yapalım dedik.
hıı biliyorum o diziyi :)anaaaaaam çok tatlısınız siz
prison break izliyo canım...
ayyy nek sende gerçekten kansızlık falan var galiba...çok tembel bi şey oldun seneskiden böyle değildin
yatağa yatınca eşim gönlümü aldı,randevulaştık biz desonra beraber duş alıp yattık...
süper olmuş annenin yanında kalacak olması :) hakkaten Allah gönlüne göre vermiş canımgünaydın kızlar. bu hafta sonu dışarı çıktık, iyi geldi. cumartesi kvlere, pazar günü önce ablamlara, sonra kvlere sonra da kipaya gittik. aslında ikeayı gezmek istiyordum ama ona zaman kalmadı maalesef. başka zaman artık. bu arada annemler de gitmediler köye. amcamın ameliyatı için 17'sine gün vermişler. o yüzden amcamlar gitti dün, annemler 15'inde gidecekler, Allah gönlüme göre verdi.
nekimmm ne çok uyumuşsun ya, sen iç kan ilacını mutlaka canım. eşin nasıl bırakmış seni 3'e kadar, benimki mutlaka uyandırırdı
dikkat et kendine hasta olmaGünaydın kızlar
Hava buz gibi burda kat kat giyindim ama donuyorum
Sizden nbr zuzu Nek dilek Dilsad bol enkim Vilin Aysam
bende de çok vardı o, çok acaip rüyalar görüyodum, bazıları korkunçlu oluyoduGüzel gidiyor zuzum şimdilik daha 1 defa kustumgece uykularım da güzel olsa iyi olur karmasik rüyalar görüyorum hep
yapıcam walla demiş yaakızlar dün yeteneksizsnz de "astral seyahat" diye bişey öğrendimçok merak ettim yaa ona özel bi forum sitesi buldum deniyolar falan :) nasıl yapabilirm diye,korkmasam yapıcam valla
ay benim eşim hayatta giymez beli lastikli pantolonhı pantolon dediniz de aklıma geldi geçen alışverişe çıktık ya rodi'den eşime böle keten gibi pantolonlardan aldık. ben ilk defa öle bişi gördüm bel kısmı iki yandan gizli lastikli, böle anlatamıcam değişik bişi, bayan için de var mıdır bilmiom bi sormak lazım
dersi zor bitirdim yaaa,hatta bitiremedim 10 dk.erken bıraktım eşim dükkanı bırakıcak biri olmayınca gelemedi tabi, dolmuşla geldim bu halimle,eve zor attım kendimi hemen sıcak su torbasını doldurdum bi de tost ekmeğine tost yaptım midem bulanıo biraz tutar belkiüf yaaaa, eşim üzüldü yine hep bi umut işte bizdeki de...geçmişe bakıom şimdi
hıı biliyorum o diziyi :)
evet çok tembel oldum ben, hamişlikte alıştım galiba
çok yoruluyorum birde işte vilişim yaaher gün 10 saat :105:
süper olmuş annenin yanında kalacak olması :) hakkaten Allah gönlüne göre vermiş canım
eşim bana kıyamıyo ki, gelip öpüyo kokluyo ben uyumaya devam.
birde beni 10 defa uyandırsa 10 defa uykuya dalarım ben,bazı insanlar bi defa uyanınca bir daha uyuyamaz misal eşim
dikkat et kendine hasta olma
bende de çok vardı o, çok acaip rüyalar görüyodum, bazıları korkunçlu oluyodu
yapıcam walla demiş yaaölüm gibi bişe diyolar ona, ruhun bedenden ayrılıp geziyo, kendi bedenine bakıyomuşsun felan asla denemem ben :18: :18:
ay benim eşim hayatta giymez beli lastikli pantolon
ben bile üzüldüm, sizi düşünemiyorum.
Napıcan Ayşam, ameliyat için gün alıcan mı?
Dilek benim telefonumu da açmadı, geri de aramadı.. umarım iyidir..
eve geldimm, eşim et çıkartmış ve buzluktan köz patlıcan, hünkar beğendi yapıcam 2 tabak :)
domates çorbam var çok az dünden, onu da yeriz..
Isınmak için girdim battaniyenin altına gelir gelmez, laptop da açıkmış kk ya bakim dedim.
Şimdi kalkıp yemeğe girişiyorum. Akşam burda olun yaa, özledim sizi :105:
güzel geçecek ameliyat inş, ve sonra gelecek meleğiniz.sen de haklısın nekim yoruluon tabi
ya yok öle bişi diil ay anlatamadım karnım biraz geçsin de gidip foto çekip eklicem
valla zaten kafamda bi gün vardı 28i düşünüodum işte ama tam yeni bat'a denk gelio şimdi 28i. o yüzden onu geçirip ameliyat olurum heralde:26:
güzel geçecek ameliyat inş, ve sonra gelecek meleğiniz.
ameliyattan sonra kaç ay bekleyin der acaba :26: biz senle aynı zamanlarda çalışmaya başliycaz galiba
uff benim eşim buzluktan kemikli et çıkartmış
yenisini çıkarttım hünkar beğendi yapıyorum ama o kemikli eti de değerlendirmek açısından, nohut yapıcam yarın için :/
bu akşam mutfaktan çıkmak yasak bana, laptopumu da taşıdım zaten :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?