her sabah olduğu gibi yine tembellik yapıyorum...yemek derdim yok nasılsa...bugünleri çok ararım di mi yarenim
zuzum yazarım tabi
kurabiyeyi yapıcam şimdi...margarini erittim azcık soğusun diye bekliyorum...
dilşad nasıl gidiyo
kızlar koras nerelerde? geçmişi okudum dün ama hiç girmemiş :26:
ayyy iş çıkardı sana desene
valla aslında olmıcağını bildiğim halde ümitleniom işte, olsa şimdiye kadar olması lazımdı çünkü. neyse hayırlısı...bu sefer olmadı ama o zaman inş. beraber hamile kalırız cnm
kkoras gelmişşşnetin mi yoktu cnm:26:naber nasılsın???
ay hala ağrıo karnım yaaa,uyumamaya da inat ediom salak gibi tv izlicem dieuyusam geçicek oysa...
Sağol cnm merak etmişsin..Netim yoktu modem bozulmuş
Geldim cnm net yoktu..Adet olmuşum bende 2 gün önce şükür..Çok atraksiyonlu geçti bu 2 gün ..Çamaşır makinesi su akıtmaya başladı eşime dedim oralara bakarken musluk patladı heryer su..Oralarla uğraştım ..Netim gitti..Tlf şarjı bozuldu..Hastayım biraz..Gözlerim yanıyo..Kaç gündür geç kalkıyorum..Ama iyiyim şükür..Sen nasılsın ayşam..
ay hala ağrıo karnım yaaa,uyumamaya da inat ediom salak gibi tv izlicem dieuyusam geçicek oysa...
Geldim cnm net yoktu..Adet olmuşum bende 2 gün önce şükür..Çok atraksiyonlu geçti bu 2 gün ..Çamaşır makinesi su akıtmaya başladı eşime dedim oralara bakarken musluk patladı heryer su..Oralarla uğraştım ..Netim gitti..Tlf şarjı bozuldu..Hastayım biraz..Gözlerim yanıyo..Kaç gündür geç kalkıyorum..Ama iyiyim şükür..Sen nasılsın ayşam..
ayşem niye inat ediyosun ilaç içmek istemiyosun madem yat uyu ağrında geçsin rahatlarsında .sicak su torbanıda al ayaklarının altına mis gibi uyu.
iyiyiz kuzumGünaydın kızlar
Hava buz gibi burda kat kat giyindim ama donuyorum
Sizden nbr zuzu Nek dilek Dilsad bol enkim Vilin Aysam
ben hala görüyorum,bitmedi gittiGüzel gidiyor zuzum şimdilik daha 1 defa kustumgece uykularım da güzel olsa iyi olur karmasik rüyalar görüyorum hep
ayyy daha da kötü oldun desene canım yaa...işe gitmediğin iyi olmuş ama...iyice dinlenmişsindir...selam kızlar bugün işe gidemedim geceyi de zaten acilde geçirmek zorunda kaldım ilaçlarımı değiştirdiler öksürük hala devam ediyor. Herkes nerelerde?
tüh yaaa o da mı hasta olmuşkızlar dilek hastaymış evde yatıyordu duymamış olabilir telefonunuzu.
elfim uğrayamaz oldun...özledik seni...yaramaz irem fırsat vermiyo kihoşbuldum canım biraz yoruyo kucağa alıştı ondan biraz zorluyor geceleride en erken 1 de yatıyoruz onun dışında iyi çok şükür :)
maalsf çok çabuk alışıyorlar ister istemez ee ağlayıncada bırakılmıyorki napcaksın bak şimdi benimki azcık kucağımda otursun diye ölüyorum ama kurtlu 2 dak. oturmuyorseninkide yareninki gibi gececi desene
hepsi üst üste gelmiş...yorulmuşsundur yaa
kızlar eve 9'da geldim...eşim yemek yememişti...yemek ısıttım ona...geçmişi okudum...bu saat oldu...okul çıkışı bi arkadaşa davetliydik...hamsi yaptı...oturduk,epey sohbet ettik...çok güzel geçti...uykum geldi erkenden yaa
kızlar eve 9'da geldim...eşim yemek yememişti...yemek ısıttım ona...geçmişi okudum...bu saat oldu...okul çıkışı bi arkadaşa davetliydik...hamsi yaptı...oturduk,epey sohbet ettik...çok güzel geçti...uykum geldi erkenden yaa
cnm ya şöle bi mantık kurdum kendimce:şimdi benim bu kistim adet dönemimde dışarı atılmayıp içeri biriken kanlarla oluşan ve büyüyen bi kist.hani şöle bişi var ya ilaç içince kanı kesio, diom ki acaba kan dışarı akması kesilince o kiste doğru gidio mudur:26:
öle işte...ya okulda olsam kesin içerdim ama evde sağa sola yuvarlanıp atlatmaya çalışıom.sıcak su torbam belimde zaten, rahatlatıo sağolsun
artık ameliyat kesinleşti desenehayırlısıyla ol da kurtul canım yaa...hem belki adet ağrılarından da kurtulursun...miniğinde bekletmek için bahanesi kalmaz
hayır yaaa bananeeeeeeehala bi ayım daha var ameliyattan önceee
:18:
inş. canım hayırlısı neyse o olsun
hemde ne işayyy iş çıkardı sana desene
valla aslında olmıcağını bildiğim halde ümitleniom işte, olsa şimdiye kadar olması lazımdı çünkü. neyse hayırlısı...bu sefer olmadı ama o zaman inş. beraber hamile kalırız cnm
uff ne aksilikler yaşamışsın öyle canım :26: geçmiş olsun ayrıcaSağol cnm merak etmişsin..Netim yoktu modem bozulmuş
hemde ne iş5 dk önce koydum popomu yere, birde yemek yerken işte
tansiyonum mu düştü ne başım dönüyo.
Nohutum da hala kaynıyo, hünkar beğendi yaptım domates çorbam vardı, patlıcanlı beşamelle ayrı uğraş.. 3 posta bulaşık yıkadım, makineye doldurdukalrım ayrı tabi..
kafam soğan kokuyo yaaaellerim daha da çok
duş alacak halim yok, yarın kokarca gibi gitcem işe.
Eşim de suçluluk hissediyo tabi, saçımı kokluyo mis gibi kokuyosun diyo
tek tesellim yarına yemeğimin hazır olması
ayşam sizin birde bu ayınız var denemek için, ümidini kaybetme inş bu ay olur kuzum
uff ne aksilikler yaşamışsın öyle canım :26: geçmiş olsun ayrıca
eşim beni kk dan kıskanıyo yaa
yazıyorum ya buraya, baktım ordan beni izliyo
"sen her akşam ne yazıyosun oraya pıtır pıtır senin o küçük parmaklarını ısırıcam" diyo, suratını düşürmüş.
Birde şu kolanın minik şişesini gördünüz mü, 200 ml, okaa minikki, şipşirin.
Eşim almış bana, al onu şişesiyle iççok sevdim yaaaa
canım dayanamıcam olsm içicektim, ama allahtan azaldı geçicek heralde birazdanalisha eğer çok ağrın varsa çekip durma yazık valla canına.
bak bana aldım antibiyotiğimi en ağırından nasıl da açıldım kendime geldim
bende de bu akşam eşimin ananesi vardı birlikte yemek yedik ay bombaydı yaa eşim sofra kurarken bana yardımcı olmaya çalışıyor anane bırak yavrum karışma sirkencubin halleder diyorya hastayım işte ton ton öksürüyorum bırak yardımcı olsun dimi
yemek sonrası da annemler geldiler bize pizza getirmişler yarın yemek kaygım yok ısıtır çayla yeriz
çok tatlı yaaabenimkide hala şifre ve nick peşinde...o gelince kapatıyorum hemen
kola içmeyi unuttum resmen yaa...zaten çok içmezdim de yasak olunca can çekiyo...eşim de çok alıyo onlardan...
ben yine ayva yiyorum yaakaç kasa oldu kim bilir
bu akşam ayşinim bi şeyler yemiyo hayret
evet canım, bol bol uzanıcam yarın.evet ben de onu dicektim yarın gelince yapıcağın tek şey yemeği ısıtıp yemek olcakbenim ne bugün ne yarına yemeğim var.eşim gelene kadar iileşirsem ona bari köfte kızartiim kıyamam dışarlarda yio zaten hep
yorulmuşsun ama çok(
korkma yarına kalmaz koku falan, ayrıca da sana öle geliodur kokmuosundur
ananneye bak sen, karışmasa olmuyo.. ay bazen sırf laf olsun diye konuşuyo yaşlılaralisha eğer çok ağrın varsa çekip durma yazık valla canına.
bak bana aldım antibiyotiğimi en ağırından nasıl da açıldım kendime geldim
bende de bu akşam eşimin ananesi vardı birlikte yemek yedik ay bombaydı yaa eşim sofra kurarken bana yardımcı olmaya çalışıyor anane bırak yavrum karışma sirkencubin halleder diyorya hastayım işte ton ton öksürüyorum bırak yardımcı olsun dimi
yemek sonrası da annemler geldiler bize pizza getirmişler yarın yemek kaygım yok ısıtır çayla yeriz
çok tatlı yaaabenimkide hala şifre ve nick peşinde...o gelince kapatıyorum hemen
kola içmeyi unuttum resmen yaa...zaten çok içmezdim de yasak olunca can çekiyo...eşim de çok alıyo onlardan...
ben yine ayva yiyorum yaakaç kasa oldu kim bilir
bu akşam ayşinim bi şeyler yemiyo hayret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?