Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Sağol cnm merak etmişsin..Netim yoktu modem bozulmuş

Geldim cnm net yoktu..Adet olmuşum bende 2 gün önce şükür..Çok atraksiyonlu geçti bu 2 gün ..Çamaşır makinesi su akıtmaya başladı eşime dedim oralara bakarken musluk patladı heryer su..Oralarla uğraştım ..Netim gitti..Tlf şarjı bozuldu..Hastayım biraz..Gözlerim yanıyo..Kaç gündür geç kalkıyorum..Ama iyiyim şükür..Sen nasılsın ayşam..

aaaaaaaaaaa çok geçmiş olsun cnm nasıl iş çıkmış bi sürü, yorulmuşsundur yaaaaher şey de üstüste gelmiş, ama sevindim ilk reglini oluosun yani
ben kötüyüm cnm yaa,ilaçsız geçiriim istiom evdeyim nası olsa die ama saatlerdir de çekiom ağrıyı.doğru mu yapıom bilmiom:26:inş. geçer ya üüüüüfff

hoşgeldin canım.2 günde baya badireler atlatmışsın.ilk adetinide olmuşsun rahatlamışsın.baya yoruulmuşsundur.çok geçmiş olsun dikkat et üşütme sakın .

ayşem niye inat ediyosun ilaç içmek istemiyosun madem yat uyu ağrında geçsin rahatlarsında .sicak su torbanıda al ayaklarının altına mis gibi uyu.

cnm ya şöle bi mantık kurdum kendimce:şimdi benim bu kistim adet dönemimde dışarı atılmayıp içeri biriken kanlarla oluşan ve büyüyen bi kist.hani şöle bişi var ya ilaç içince kanı kesio, diom ki acaba kan dışarı akması kesilince o kiste doğru gidio mudur:26:
öle işte...ya okulda olsam kesin içerdim ama evde sağa sola yuvarlanıp atlatmaya çalışıom.sıcak su torbam belimde zaten, rahatlatıo sağolsun

Günaydın kızlar
Hava buz gibi burda kat kat giyindim ama donuyorum
Sizden nbr zuzu Nek dilek Dilsad bol enkim Vilin Aysam
iyiyiz kuzum amman dikkat et hasta olma canım...

Güzel gidiyor zuzum şimdilik daha 1 defa kustum gece uykularım da güzel olsa iyi olur karmasik rüyalar görüyorum hep
ben hala görüyorum,bitmedi gitti

selam kızlar bugün işe gidemedim geceyi de zaten acilde geçirmek zorunda kaldım ilaçlarımı değiştirdiler öksürük hala devam ediyor. Herkes nerelerde?
ayyy daha da kötü oldun desene canım yaa...işe gitmediğin iyi olmuş ama...iyice dinlenmişsindir...

kızlar dilek hastaymış evde yatıyordu duymamış olabilir telefonunuzu.
tüh yaaa o da mı hasta olmuş inşallah çabuk iyileşir yaa...doktora gitti mi acaba?

hoşbuldum canım biraz yoruyo kucağa alıştı ondan biraz zorluyor geceleride en erken 1 de yatıyoruz onun dışında iyi çok şükür :)
elfim uğrayamaz oldun...özledik seni...yaramaz irem fırsat vermiyo ki

ilahi bol...

ohh afiyet olsun yarasınnn

artık ameliyat kesinleşti desene hayırlısıyla ol da kurtul canım yaa...hem belki adet ağrılarından da kurtulursun...miniğinde bekletmek için bahanesi kalmaz

artık ameliyat kesinleşti desene hayırlısıyla ol da kurtul canım yaa...hem belki adet ağrılarından da kurtulursun...miniğinde bekletmek için bahanesi kalmaz

hayır yaaa bananeeeeeeehala bi ayım daha var ameliyattan önceee
:18:

inş. canım hayırlısı neyse o olsun

hemde ne iş 5 dk önce koydum popomu yere, birde yemek yerken işte
tansiyonum mu düştü ne başım dönüyo.
Nohutum da hala kaynıyo, hünkar beğendi yaptım domates çorbam vardı, patlıcanlı beşamelle ayrı uğraş.. 3 posta bulaşık yıkadım, makineye doldurdukalrım ayrı tabi..
kafam soğan kokuyo yaaa ellerim daha da çok
duş alacak halim yok, yarın kokarca gibi gitcem işe.
Eşim de suçluluk hissediyo tabi, saçımı kokluyo mis gibi kokuyosun diyo
tek tesellim yarına yemeğimin hazır olması

ayşam sizin birde bu ayınız var denemek için, ümidini kaybetme inş bu ay olur kuzum

uff ne aksilikler yaşamışsın öyle canım :26: geçmiş olsun ayrıca

eşim beni kk dan kıskanıyo yaa
yazıyorum ya buraya, baktım ordan beni izliyo
"sen her akşam ne yazıyosun oraya pıtır pıtır senin o küçük parmaklarını ısırıcam" diyo, suratını düşürmüş.

Birde şu kolanın minik şişesini gördünüz mü, 200 ml, okaa minikki, şipşirin.
Eşim almış bana, al onu şişesiyle iç çok sevdim yaaaa

evet ben de onu dicektim yarın gelince yapıcağın tek şey yemeği ısıtıp yemek olcakbenim ne bugün ne yarına yemeğim var.eşim gelene kadar iileşirsem ona bari köfte kızartiim kıyamam dışarlarda yio zaten hep
yorulmuşsun ama çok (
korkma yarına kalmaz koku falan, ayrıca da sana öle geliodur kokmuosundur

alisha eğer çok ağrın varsa çekip durma yazık valla canına.

bak bana aldım antibiyotiğimi en ağırından nasıl da açıldım kendime geldim

bende de bu akşam eşimin ananesi vardı birlikte yemek yedik ay bombaydı yaa eşim sofra kurarken bana yardımcı olmaya çalışıyor anane bırak yavrum karışma sirkencubin halleder diyorya hastayım işte ton ton öksürüyorum bırak yardımcı olsun dimi

yemek sonrası da annemler geldiler bize pizza getirmişler yarın yemek kaygım yok ısıtır çayla yeriz

çok tatlı yaaa benimkide hala şifre ve nick peşinde...o gelince kapatıyorum hemen
kola içmeyi unuttum resmen yaa...zaten çok içmezdim de yasak olunca can çekiyo...eşim de çok alıyo onlardan...

ben yine ayva yiyorum yaa kaç kasa oldu kim bilir
bu akşam ayşinim bi şeyler yemiyo hayret

canım dayanamıcam olsm içicektim, ama allahtan azaldı geçicek heralde birazdan
sirken ya sen anlarsın, o anlattığım mantık saçma mı sence, kan dışarı atılmadığı için kistte birikir mi:26:
sizin anane de bi alem yani, yazık hasta hasta hala sana iş yaptırma peşine mi düşmüş

ben de içmiom artık. eskiden ara sıra içerdim.ama diyetle(!) beraber bıraktım

ayrıca size bişi sölememiş olmam yemediğim anlamına gelmez dimi
zaten regl şişkinliğiymiş bendeki anlaşıldı şimdi durumgeldiğimden beri bi küçük tost 2 de gofret yedim o kaa

evet canım, bol bol uzanıcam yarın.
Dizim de yok, kociş tv keyfi yapar ben de size bakarım azcık da kitap okurum. Dinleniceem :)
Ay ne zamandır köfte yapmadığımı farkettim, ben de alıyım bu haftaki menüme köfteyi
ananneye bak sen, karışmasa olmuyo.. ay bazen sırf laf olsun diye konuşuyo yaşlılar
sen daha iyisin galiba sirken yarın işe gidecek misin?

benimkisi biliyo kızdığımı, aşkıııım bakmaa diyince hemen gidiyo yanımdan sırf cırlamiyım diye
haziran anneleri topiğindeki kızlar da çok yiyodu ayvayı, benim hiç canım ayva çekmiyo yaa bi tatlısını seviyorum.
Annem bende de, kardeşlerimde de ayva yemiş çok üçümüzün de gamzeleri var.
Benim ki çook gülünce belli oluyo ama var yani kız kardeşimin 2 tane var, erkek kardeşimin de 1 :) senin kızın da gamzeli olur inş
Ayşam yazıık, ağrısı var bişe yemez o bu akşam :/

sirken,nek ne güzel yarına yemekleriniz hazır...ben ıspanaklı börek yapıcm yarına...sabah hazırlarım...benimki de hazır olaydı keşke çok uykum geldi kızlar...ben kaçar...iyi geceler...

alisha aslında kistin mantığı da o olgunlaşan ama döllenmeyen yumurtanın atılıp endometrium un da sökülmesi gerekiyor inceleşmesi için ya; kistte atılamayınca ve sökülüm olmayınca mekanizma onu yabancı maddeymiş gibi algılıyor ve kistleştiriyor.

sormayın valla anane bugün bombaydı ama esas bomba dün geldiğinde k validemdi kadın kapıdan içeri girdi ağlamaya başladı sonrasında k peder geldi noldu baba naptım anneme de ağlıyor dedim şakayla karışık ben bi şey yapmadım annesi yaptı dedi; meğer ananeyle kavga etmişler bugün anane de burnunda soluyordu

nektar yarın işe gidecem artık işlerim birikince daha kötü olurum

ay kızlar yaa krize girdim resmen gözlerimden yaşlar aktı
nohutun altını kapatıcam, gittim azcık tavuk otu atıyım dedim.
tavuk otum da iri iri, kuru ot, ondan az alıyosun avucunun içinde ova ova atıyosun un halini alıyıo
eşim de arkamdan yanaşmış, çay alacak kendine ben farkında değilim.
Napıyosun sen? dedi
Hiiç tavuk otu atıyorum dedim
(eşim baharatı çok sevmez, atıyorum diye de mırın kırın eder bana hep, annesi baharatsız yapar yemekleri damağı yeni yeni alışıyo baharatlara sayemde)
at at, az da kurbaa bacağı at, gergedan dili at.. Bu tipin ne senin?
ben kriz geçiriyorum tabii, kendisi de.
Ama komik olan bu anlattığım değil benim baharatı atış şeklim, farkettim ki gerçekten cadı kazanına malzeme atıyo gibiydim o an yaa
ay hala gülüyoruzz

Ayşam tost süper ama 2 gofret neysem reglsin ondan diyip görmezden gelelim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…