Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

süper muhabbet yaaaa

ama şunu anlamadım tavuk otu ne ola kiiiii:26: hemen gugıl amcama danışıım

sirken,nek ne güzel yarına yemekleriniz hazır...ben ıspanaklı börek yapıcm yarına...sabah hazırlarım...benimki de hazır olaydı keşke çok uykum geldi kızlar...ben kaçar...iyi geceler...
iyi geceler canım

aaa, ağlatacak kadar ne demiş acaba kv'ne :26:

işlerini halledip erken çıkar, gelir evde dinlenirsin canım, o avantajın var neyse ki :)

seni seniii,bulgarlarda olan bişimiş daha çok

ay bu arada o h.sonu gelen eşimin ark.ve karısı da bulgar göçmeniymiş orda doğmuşlar falan.konuşurken hep sen geldin aklıma

kanıt başlamışşşşşunutmuştum ben onu yaaaa

hı bu arada dilek kimseye geri dönmedi dimi yaa, benim tlf. da açmadı merak ediom valla inş. yarın gelir

süper muhabbet yaaaa

ama şunu anlamadım tavuk otu ne ola kiiiii:26: hemen gugıl amcama danışıım

ayşam bu bizim bulgarsitanda daha çok kullanılan bir baharat.
chubritsa diyoruz biz ona, ama türkçesi sanıyorum ki tavuk otu, geyik otu da diyen varmış galiba google'a baktım da :44:
Tadını çok seviyorum ben, çorbaların üzerine pul biber ile yakıyorum.
Sütlü tavuk çorbasında enfes oluyo..

seni seniii,bulgarlarda olan bişimiş daha çok

ay bu arada o h.sonu gelen eşimin ark.ve karısı da bulgar göçmeniymiş orda doğmuşlar falan.konuşurken hep sen geldin aklıma
evet buralarda pek yok galiba.
inş sevmişsindir hemşerilerimii

kanıt başlamışşşşşunutmuştum ben onu yaaaa
hı bu arada dilek kimseye geri dönmedi dimi yaa, benim tlf. da açmadı merak ediom valla inş. yarın gelir
bol'un telefonunu açmış.

ay nasıl gök gürlüyo yaa :18: :18: şükürler olsun ki kocişim gececi değil bu hafta
ben akşamdan kıyafetimi hazırlıyım, bu sabah uyandım elektrikler yoktu ne bulduysam giydim, yarın aynı şey olmasın bari :18:

sevdim çok cici bi kızdı

kar geliomuş diolar zaten,soğucak heralde artık :44:

ben kaçıom artıknekim eşim de gelir birazdan
ii gecelerrrrr

sevdim çok cici bi kızdı

kar geliomuş diolar zaten,soğucak heralde artık :44:

ben kaçıom artıknekim eşim de gelir birazdan
ii gecelerrrrr

evet perşembe kar geliyomuş
iyi geceler Ayşamm
eşim ütümü yapıyo ben de bul. mak. çalıştırıyım, yatalım diyorum ama kocişin uykusu yokmuş.
Fırtına var burda, korkunçç :18: gök gürültüsü, şimşekler, rüzgar

hoşgeldin canım.2 günde baya badireler atlatmışsın.ilk adetinide olmuşsun rahatlamışsın.baya yoruulmuşsundur.çok geçmiş olsun dikkat et üşütme sakın .

uff ne aksilikler yaşamışsın öyle canım :26: geçmiş olsun ayrıca

Sağolun kızlar..Dün de bulaşık makinesi bozuldu gibi..Su vermiyor.2 ışık ta yanıp sönüyor.Eşime diyorum sadaka verelim bariCana geleceğine mala gelsin diyoruzAma eşim benim yerimde olsa derdim ona napıyon da bozuyon makineleri diye.Sağolsun espri dahil bişey demedi..
Adetim hiç kendini belli etmedi bu sefer hiç ağrım olmadıNormaldede fazla ağrım olmazdı zaten ama az olan ağrımda gitti

günaydın kızlar....
sirken kar mı yağıyo çok erken geldi bu sene...dikkat et amman üşütme...
koras eltim gibisin kız her şeyi aynı anda bozmayı nasıl becerdin şaka bi yana da inşallah çok masraf çıkarmazlar size :18:
bugün ve yarın okula gitmicem kızlar...seminerim varmış...saat 13-18 arası...evden daha geç çıkıcam
dilek bugün gelir mi acaba :26:
nek gece gece ne çok kaynatmışsınız...eşinede çok güldüm

günaydın kızlar. burda da hava bir anda soğudu bugün. dün 20 derecelerdeydi, bugün 12-13 diyorlar. fırtına da var. amann ya iyiydik sıcak sıcak.

oğlanı uyuttum, hemen ütülerimi yapmam lazım. size iyi sohbetler.

Ne biliyim cnm ya normal kullanıyorum işteSuları çok kireçli buranın ondan galiba boruları mı tıkıyo napıyo aptal kireç.İnş çıkarmazlar..

GünaydınHastalığın geçmedi mi sirken
Kar mıÇok severim karı.

yok geçmedi canım ya eşime göre ben bu hastalığı iyi bile atlatmışım hani boğazda beta dedikleri olay var ya bende ondan oldu bu sefer. Gece yattım yatar yatmaz yine başladı öksürük krizleri artık komşulardan da utanıyorum gece gece öksürdükçe millet de rahattsız oluyordur :26:ballı zencefil kısa süreli kesiyor ama 30 dk sonra yine başlıyor nasıl uyudum hatırlamıyorum eşim buhar makinesi alalım diyor hava çok kuru evde ondan da etkileniyoruz diyor. Kar evdeyken güzel oluyor yollara düşünce işe gidiş gelişler sorun olunca hiç de sevilmiyor

Sizin oralarda gökgürültüsü filan mı oldu da bütün cihazların fire vermeye başladı? Topraklama hatları nasıl yada eve gelen akımda mı düzensizlik var?

Geçmiş olsun cnmÖksürük çok kötü eşimde olmuştu boğazı yara oldu resmen öksürmekten.ne yaptıysam da çare olmadı..Kendiliğinden iyileşti ..Yararı olur tabi buhar makinesinin yarenayda da vardı sanırım..

Gökgürültüsü olmadı ..Elektrikte bi sorun yok galiba.Çamaşır makinesi su akıtıyo.Bulaşık makinesine de su gitmiyo bide ışıkları yanıp sönüyo..Sabah uğraştım olmadı..Fazlada kurcalamak istemiyorum..Allahtan fayans yerlerim parke olsa yanmıştım .kalkmıştı hep

Çalışırken de seviyodum karı ben ama tabi evdeyken daha keyifli

buhar makinelerini araştıracam biraz bakalım neymiş ne değilmiş yarenay a da sorarım o kullanıyorsa kesin bir fikri vardır. Akşam annemler anane filan vardı ya bu ev çok sıcak diyorlardı sanırım kuru bir hava var. Karı eskiden severdim ama çalıştığım yer şehir merkezinden uzakta ve yüksekte bir yer kar yağınca direk yollar iptal oluyor git gel zor oluyor o yüzden kar ne kadar az kalırsa yerde o kadar iyi benim için. Çamaşır makinesinin altta su tahliye bölümü olur orayı mı açıp temizlediniz yakın zamanda? Bulaşık makinesinin neden ışıkları yanıyor ki? Ben geçen yl bulaşıklara domestosu biraz abartmışım köpük yaymıştı sonra iki gün boyunca sürekli içinde su varmış gibi su boşaltmaya çalışıyordu meğer köpüklerden sensörü tıkanmış bol bol dışardan kendim su vererek attırdım sensörü temizledim çalıştı

tamirci gibisin kız sirken
kalorifer havayı çok kurutuyo gerçekten yaa...sabah kalktığımda ağzım burnum kupkuru oluyo...peteklere su kabı asıyolarmış,su ısındıkça buharlaşıp havayı nemlendiriyomuş...bende onlardan almak istiyorum...
ayyy ne çok tembellik yaptım yine yaa...hem işlerimi hallediyim hem de burda takılıyım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…