ay kızlar yaa krize girdim resmen gözlerimden yaşlar aktı
nohutun altını kapatıcam, gittim azcık tavuk otu atıyım dedim.
tavuk otum da iri iri, kuru ot, ondan az alıyosun avucunun içinde ova ova atıyosun un halini alıyıo
eşim de arkamdan yanaşmış, çay alacak kendine ben farkında değilim.
Napıyosun sen? dedi
Hiiç tavuk otu atıyorum dedim
(eşim baharatı çok sevmez, atıyorum diye de mırın kırın eder bana hep, annesi baharatsız yapar yemekleri damağı yeni yeni alışıyo baharatlara sayemde)
at at, az da kurbaa bacağı at, gergedan dili at.. Bu tipin ne senin?
ben kriz geçiriyorum tabii, kendisi de.
Ama komik olan bu anlattığım değil benim baharatı atış şeklim, farkettim ki gerçekten cadı kazanına malzeme atıyo gibiydim o an yaa
ay hala gülüyoruzz
Ayşam tost süper ama 2 gofretneysem reglsin ondan diyip görmezden gelelim
iyi geceler canımsirken,nek ne güzel yarına yemekleriniz hazır...ben ıspanaklı börek yapıcm yarına...sabah hazırlarım...benimki de hazır olaydı keşkeçok uykum geldi kızlar...ben kaçar...iyi geceler...
aaa, ağlatacak kadar ne demiş acaba kv'ne :26:alisha aslında kistin mantığı da o olgunlaşan ama döllenmeyen yumurtanın atılıp endometrium un da sökülmesi gerekiyor inceleşmesi için ya; kistte atılamayınca ve sökülüm olmayınca mekanizma onu yabancı maddeymiş gibi algılıyor ve kistleştiriyor.
sormayın valla anane bugün bombaydı ama esas bomba dün geldiğinde k validemdi kadın kapıdan içeri girdi ağlamaya başladı sonrasında k peder geldi noldu baba naptım anneme de ağlıyor dedim şakayla karışık ben bi şey yapmadım annesi yaptı dedi; meğer ananeyle kavga etmişlerbugün anane de burnunda soluyordu
nektar yarın işe gidecem artık işlerim birikince daha kötü olurum
süper muhabbet yaaaa
ama şunu anlamadım tavuk otu ne ola kiiiii:26: hemen gugıl amcama danışıım
evet buralarda pek yok galiba.seni seniii,bulgarlarda olan bişimiş daha çok
ay bu arada o h.sonu gelen eşimin ark.ve karısı da bulgar göçmeniymiş orda doğmuşlar falan.konuşurken hep sen geldin aklıma
bol'un telefonunu açmış.kanıt başlamışşşşşunutmuştum ben onu yaaaa
hı bu arada dilek kimseye geri dönmedi dimi yaa, benim tlf. da açmadı merak ediom valla inş. yarın gelir
evet buralarda pek yok galiba.
inş sevmişsindir hemşerilerimii
bol'un telefonunu açmış.
ay nasıl gök gürlüyo yaa :18: :18: şükürler olsun ki kocişim gececi değil bu hafta
ben akşamdan kıyafetimi hazırlıyım, bu sabah uyandım elektrikler yoktu ne bulduysam giydim, yarın aynı şey olmasın bari :18:
sevdim çok cici bi kızdı
kar geliomuş diolar zaten,soğucak heralde artık :44:
ben kaçıom artıknekim eşim de gelir birazdan
ii gecelerrrrr
aaaaaaaaaaa çok geçmiş olsun cnm nasıl iş çıkmış bi sürü, yorulmuşsundur yaaaaher şey de üstüste gelmiş, ama sevindim ilk reglini oluosun yani
ben kötüyüm cnm yaa,ilaçsız geçiriim istiom evdeyim nası olsa die ama saatlerdir de çekiom ağrıyı.doğru mu yapıom bilmiom:26:inş. geçer ya üüüüüfff
hoşgeldin canım.2 günde baya badireler atlatmışsın.ilk adetinide olmuşsun rahatlamışsın.baya yoruulmuşsundur.çok geçmiş olsun dikkat et üşütme sakın .
uff ne aksilikler yaşamışsın öyle canım :26: geçmiş olsun ayrıca
gunaydın kızlar
sabah zor bela uyanıp işe geldim eşim bıraktı burda kar iyi bastırdı :18:
günaydın kızlar....
sirken kar mı yağıyoçok erken geldi bu sene...dikkat et amman üşütme...
koras eltim gibisin kızher şeyi aynı anda bozmayı nasıl becerdin şaka bi yana da inşallah çok masraf çıkarmazlar size :18:
bugün ve yarın okula gitmicem kızlar...seminerim varmış...saat 13-18 arası...evden daha geç çıkıcam
dilek bugün gelir mi acaba :26:
nek gece gece ne çok kaynatmışsınız...eşinede çok güldüm
GünaydınHastalığın geçmedi mi sirken
Kar mıÇok severim karı.
yok geçmedi canım ya eşime göre ben bu hastalığı iyi bile atlatmışım hani boğazda beta dedikleri olay var ya bende ondan oldu bu sefer. Gece yattım yatar yatmaz yine başladı öksürük krizleri artık komşulardan da utanıyorum gece gece öksürdükçe millet de rahattsız oluyordur :26:ballı zencefil kısa süreli kesiyor ama 30 dk sonra yine başlıyor nasıl uyudum hatırlamıyorumeşim buhar makinesi alalım diyor hava çok kuru evde ondan da etkileniyoruz diyor. Kar evdeyken güzel oluyor yollara düşünce işe gidiş gelişler sorun olunca hiç de sevilmiyor
Sizin oralarda gökgürültüsü filan mı oldu da bütün cihazların fire vermeye başladı? Topraklama hatları nasıl yada eve gelen akımda mı düzensizlik var?
buhar makinelerini araştıracam biraz bakalım neymiş ne değilmiş yarenay a da sorarım o kullanıyorsa kesin bir fikri vardır. Akşam annemler anane filan vardı ya bu ev çok sıcak diyorlardı sanırım kuru bir hava var. Karı eskiden severdim ama çalıştığım yer şehir merkezinden uzakta ve yüksekte bir yer kar yağınca direk yollar iptal oluyor git gel zor oluyor o yüzden kar ne kadar az kalırsa yerde o kadar iyi benim için. Çamaşır makinesinin altta su tahliye bölümü olur orayı mı açıp temizlediniz yakın zamanda? Bulaşık makinesinin neden ışıkları yanıyor ki? Ben geçen yl bulaşıklara domestosu biraz abartmışım köpük yaymıştı sonra iki gün boyunca sürekli içinde su varmış gibi su boşaltmaya çalışıyordu meğer köpüklerden sensörü tıkanmış bol bol dışardan kendim su vererek attırdım sensörü temizledim çalıştıGeçmiş olsun cnmÖksürük çok kötü eşimde olmuştu boğazı yara oldu resmen öksürmekten.ne yaptıysam da çare olmadı..Kendiliğinden iyileşti ..Yararı olur tabi buhar makinesinin yarenayda da vardı sanırım..
Gökgürültüsü olmadı ..Elektrikte bi sorun yok galiba.Çamaşır makinesi su akıtıyo.Bulaşık makinesine de su gitmiyo bide ışıkları yanıp sönüyo..Sabah uğraştım olmadı..Fazlada kurcalamak istemiyorum..Allahtan fayans yerlerim parke olsa yanmıştım .kalkmıştı hep
Çalışırken de seviyodum karı ben ama tabi evdeyken daha keyifliEki Görüntüle 567884
buhar makinelerini araştıracam biraz bakalım neymiş ne değilmiş yarenay a da sorarım o kullanıyorsa kesin bir fikri vardır. Akşam annemler anane filan vardı ya bu ev çok sıcak diyorlardı sanırım kuru bir hava var. Karı eskiden severdim ama çalıştığım yer şehir merkezinden uzakta ve yüksekte bir yer kar yağınca direk yollar iptal oluyor git gel zor oluyor o yüzden kar ne kadar az kalırsa yerde o kadar iyi benim için. Çamaşır makinesinin altta su tahliye bölümü olur orayı mı açıp temizlediniz yakın zamanda? Bulaşık makinesinin neden ışıkları yanıyor ki? Ben geçen yl bulaşıklara domestosu biraz abartmışım köpük yaymıştı sonra iki gün boyunca sürekli içinde su varmış gibi su boşaltmaya çalışıyordu meğer köpüklerden sensörü tıkanmış bol bol dışardan kendim su vererek attırdım sensörü temizledim çalıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?