zuzu hanım, gece gelecektiniz göyaa
vilin evet işim gereği elektronik cihazlarla çok haşır neşir olunca biraz olsun mekanizmalarını anlamaya başladımkaloriferlere takılan o kaplar benim de aklıma geldi ama diğeriyle kıyaslandığında nasıl acaba:44:
dilek hoşgeldin geçmiş olsun ben kızlar aradık ulaşamadık diyince nasılsa ben de ulaşama diyip aramadım doktora gittin mi? Nasıl oldun? Merkezde karla karışık yağmur var benim olduğum yerde arka bahçede yerler hep karla doldu
ben aslında iyi gibiydim ama cumartesi gece kötüleşince acile gittik ilaçlarımı değiştirdiler dün de işe gelmedim evde dinlendim ya ben gündüzleri iyiyim de gece yastığa başımı koyunca öksürük cins değiştiriyor. Aman dikkatli ol eğer kendini kötü hissedersen doktora git mutlaka bol bol sıvı al ki hastalığı suyla atasıncanım günaydın
hiç bakamadım ya tlfna falan yani gözümü açamıodum bi tuhaf oldum
saat 12 gibi sedayla konuştum galiba o kaa
dr gitmedim pazar günü akşam 8de eve girip bi yattım işte bu sabaha kadar iyice aptal gibi oldum ama
bol bol limonlu çaylar bitki çyları nekin çayından falan içtim
çorba içtim falan birde benical cold içtim dün akşam birazdan yine içerim galiba
sen nasıl oldun peki?
senin orası daha kötüdür tabiki ama burasıda vıcık vıcık heryer
hayır yaaa bananeeeeeeehala bi ayım daha var ameliyattan önceee
:18:
inş. canım hayırlısı neyse o olsun
kızlar geldim ben :2:
dün hepiniz aradınız bilioum çok ama çok saolun
kiminiz aradığında uyuodum kiminizde banyodaydım bi ara şarja takıp diğer odaya koymuştum ve hiç tlfna bakacak halim yoktu akşşam hepinizinkini gördüm
sesim bile çıkmıodu valla arayamadım tekrar sizikusuruma bakmayın hastalğıma verin.
şuan hiç okumadım forumu umarım sizler iyisinizdir
benim hala vücudum çok kırgın bugün patron gelcek malum kötü salıişte getircek mecburen geldim
hava berbat karla karışık yağmur yağıo kapkara dışarısı ve sabırsızlıkla akşamı beklioum
zuzu kız küçücük bi sebepten büyütmüşsünüz olayıhaklısın aslında sana sormadan söz vermemesi lazımdı...
dün akşam yoktum yaa evde,bi geldim benimki kapıda bekliyo...gelir gelmez sarıldı bana...ne oldu dedim...sensiz ev çok boş,çok sıkıldım,çok özledim dedi3-4 saat yoktum halbuki sonra gece yatıcaktım ama beraber film izledik,12 buçukta falan yattık...gece bile nasıl sıkı sıkı sarılıyo ara sıra yalnız bırakmak lazım bunları
zuzum haklısın tabikide fazla büyütmüşsün sanki kız okadar laf niye saydın adama
günaydın kızlar....
sirken kar mı yağıyoçok erken geldi bu sene...dikkat et amman üşütme...
koras eltim gibisin kızher şeyi aynı anda bozmayı nasıl becerdin şaka bi yana da inşallah çok masraf çıkarmazlar size :18:
bugün ve yarın okula gitmicem kızlar...seminerim varmış...saat 13-18 arası...evden daha geç çıkıcam
dilek bugün gelir mi acaba :26:
nek gece gece ne çok kaynatmışsınız...eşinede çok güldüm
kolay gelsinnngünaydın kızlar. burda da hava bir anda soğudu bugün. dün 20 derecelerdeydi, bugün 12-13 diyorlar. fırtına da var. amann ya iyiydik sıcak sıcak.
oğlanı uyuttum, hemen ütülerimi yapmam lazım. size iyi sohbetler.
benm de 2 aya yanaştı derin derin ökdürüğüm var yanımdaki abi 1 haftadan fazla süren öksürükler tehlikeli çok kötü öksürüyorsun diyor ama geçmiyor bi türlüGeçmiş olsun cnmÖksürük çok kötü eşimde olmuştu boğazı yara oldu resmen öksürmekten.ne yaptıysam da çare olmadı..Kendiliğinden iyileşti ..Yararı olur tabi buhar makinesinin yarenayda da vardı sanırım..
Gökgürültüsü olmadı ..Elektrikte bi sorun yok galiba.Çamaşır makinesi su akıtıyo.Bulaşık makinesine de su gitmiyo bide ışıkları yanıp sönüyo..Sabah uğraştım olmadı..Fazlada kurcalamak istemiyorum..Allahtan fayans yerlerim parke olsa yanmıştım .kalkmıştı hep
Çalışırken de seviyodum karı ben ama tabi evdeyken daha keyifliEki Görüntüle 567884
biz de geceden beri atışıp duruyoruzgünaydınn
akşam yemekten sonra arkiler çağırmış eşimde tamam demiş kızdım bende daha dün birlikteydik dedim (yazdım ya pazar öğlen geldiler 5ekadar) işim var dedim (vişneli tart yapıcaktım) neyse kıza kıza tamam dedim ama 10 da evde olucaz ve ben sana kalk demicem dedim he bide konuşmabenimle dedim
çünkü gerçekten gitmek is-te-mi-yor-duummmmorası oldumu fırlayıp gidiyo yaa evlendircem onları arkisiyle
neyse 8,20 de gittik saat oldu 10 tık yok, 10.15 tık yok 10.30 tık yok 10.45 de kalktık ...surat bende bikarış tabi eve gelnce kızdım ,işimden alıkoydun beni saate bak diye söleniyom sonrada o bana kızdı yok surata bakmış bikarış yok günahı neymiş Allah'ısısenmisin öle diyen döndüm arkamı yattım,sabah da hiççç aşkım demedim hadi kalk diye kaldırdım kahvaltısını yapmadı... 1-2 de durakta söylendik ,öle işte konuşmuyorum..he bide durakta dedimki "akşam git arkadaşına sakın evde durma nereye gidersen git" dedim :) ii demişim dimmi :)) çok sinir etti beni konuşmucam
tamirci gibisin kız sirken
kalorifer havayı çok kurutuyo gerçekten yaa...sabah kalktığımda ağzım burnum kupkuru oluyo...peteklere su kabı asıyolarmış,su ısındıkça buharlaşıp havayı nemlendiriyomuş...bende onlardan almak istiyorum...
ayyy ne çok tembellik yaptım yine yaa...hem işlerimi hallediyim hem de burda takılıyım...
günaydınn
akşam yemekten sonra arkiler çağırmış eşimde tamam demiş kızdım bende daha dün birlikteydik dedim (yazdım ya pazar öğlen geldiler 5ekadar) işim var dedim (vişneli tart yapıcaktım) neyse kıza kıza tamam dedim ama 10 da evde olucaz ve ben sana kalk demicem dedim he bide konuşmabenimle dedim
çünkü gerçekten gitmek is-te-mi-yor-duummmmorası oldumu fırlayıp gidiyo yaa evlendircem onları arkisiyle
neyse 8,20 de gittik saat oldu 10 tık yok, 10.15 tık yok 10.30 tık yok 10.45 de kalktık ...surat bende bikarış tabi eve gelnce kızdım ,işimden alıkoydun beni saate bak diye söleniyom sonrada o bana kızdı yok surata bakmış bikarış yok günahı neymiş Allah'ısısenmisin öle diyen döndüm arkamı yattım,sabah da hiççç aşkım demedim hadi kalk diye kaldırdım kahvaltısını yapmadı... 1-2 de durakta söylendik ,öle işte konuşmuyorum..he bide durakta dedimki "akşam git arkadaşına sakın evde durma nereye gidersen git" dedim :) ii demişim dimmi :)) çok sinir etti beni konuşmucam
kızlar geldim ben :2:
dün hepiniz aradınız bilioum çok ama çok saolun
kiminiz aradığında uyuodum kiminizde banyodaydım bi ara şarja takıp diğer odaya koymuştum ve hiç tlfna bakacak halim yoktu akşşam hepinizinkini gördüm
sesim bile çıkmıodu valla arayamadım tekrar sizikusuruma bakmayın hastalğıma verin.
şuan hiç okumadım forumu umarım sizler iyisinizdir
benim hala vücudum çok kırgın bugün patron gelcek malum kötü salıişte getircek mecburen geldim
hava berbat karla karışık yağmur yağıo kapkara dışarısı ve sabırsızlıkla akşamı beklioum
günaydın.........
ii olur geç gitmen dinlenirsin evinin işini yavaş yavaş halledrsin
kolay gelsinnn
benm de 2 aya yanaştı derin derin ökdürüğüm var yanımdaki abi 1 haftadan fazla süren öksürükler tehlikeli çok kötü öksürüyorsun diyor ama geçmiyor bi türlü
Allah kolaylık versin makinaların sıraya girmiş
biz de geceden beri atışıp duruyoruz
istedi istemeye istemeye yaptım, hele bi keseyi görelim diyorum sabretmeyi bilmiyor
sonra bi iki laf söledim neyse barıştık
sabah uyandırdım 9a geliyor bi türlü kalkmıyor, tartıştık, otobüse binerken buna kart okutmadım kendi adıma bastım geçtim bi de ona surat yaptı, bugün doktotra gidecektik keseyi görmeye, sen git dedi ben de gitmicemyarın gidicem ona da sölemicem gel gör diye
ben de konuşmıcam
ben aslında iyi gibiydim ama cumartesi gece kötüleşince acile gittik ilaçlarımı değiştirdiler dün de işe gelmedim evde dinlendim ya ben gündüzleri iyiyim de gece yastığa başımı koyunca öksürük cins değiştiriyor. Aman dikkatli ol eğer kendini kötü hissedersen doktora git mutlaka bol bol sıvı al ki hastalığı suyla atasın
bu arada pazar akşamı kpederle birlikte konuştuk destek konusunda. Şimdilik gerek yok biz kendimiz halledebiliyoruz sağolun dedi.
Ben de kışlık lastik araştırmaya başladım bu hafta maaşımı alınca lastik olayını halletmem lazım
dilek lastiklerde seçenek o kadar çok ki aslında fiyatları lastiğin ebatına göre farklı olabiliyor babalar petlas W651 almışlar aslında nette bi dolandım herkes bu yıl petlas tercih etmiş sanırım F/P olarak düşünmüşler. Ama babamın 130 liraya aldığı lastik; bizim araba boyutunda 180 liraya geliyor.tamam canım zaten bol sıvı tüketioum
sizin adınıza sevindim sende sıkıntıya girmiceksin ama teklif ettin içinde rahatladı böylesi çok iyi olmuş
lastikleri araştırınca söle bakalım bende benim tosuna söylerim.
biz de geceden beri atışıp duruyoruz
istedi istemeye istemeye yaptım, hele bi keseyi görelim diyorum sabretmeyi bilmiyor
sonra bi iki laf söledim neyse barıştık
sabah uyandırdım 9a geliyor bi türlü kalkmıyor, tartıştık, otobüse binerken buna kart okutmadım kendi adıma bastım geçtim bi de ona surat yaptı, bugün doktotra gidecektik keseyi görmeye, sen git dedi ben de gitmicemyarın gidicem ona da sölemicem gel gör diye
ben de konuşmıcam
zuzu bundan sonra eşin sana sormadan danışmadan kimseye söz vermez herhalde. Psikolojin niye bozuk?
bu arada bu havayı nemlendiren buhar makineleri çok faydalıymış ben bu kadarını tahmin etmiyordum
ah şu erkekler ya. hepsi aynı. bizim de kv geldi ya. cuma akşamı eşim gitti hem hoşgeldinize, hem de kaynımın arabayı almaya. cumartesi beraber gittik, pazar günü annemlerle bir daha gittik. pazar günü tam eve girecekken kardeşleri çıktı iki sokak yukarda oturan kardeşe gidiyorlarmış çaya hep beraber, siz de oraya çıkın inmeyin buraya dediler. biz annemler dünürlerine hoşgeldin desinler diye gitmiştik, onlar da yukarı gelcek dediler. gittik oraya kv gelmiş, kp yok. akşam 8 gibi kalktık kardeşten. kv tutturdu bize gelin diye, eşim de dedi buraya geldik babamı görmeyelim mi. madem babanı tutturcan kardeşte ne işimiz vardı bizim, alıp anneni aşağı inseydik dedim ama tabii o saatten sonra kar etmedi. yarım saat daha aşağıda oyalandık tabii ben surat astım diye yarım saat sürdü. sonra çıktık sadece kipaya girebildik, gezdik denemez yani alışveriş yaptık o da hızlı hızlı, oğlan acıktı diye. hiç birşey anlamadım. bi de annesine gittiğimizde surat astım diye eşim de kipada surat astı bana sinirimi bozdu. eve geldik bağırdım, çağırdım rahatladım. git kal annenlerde 3-5 gün, özlemin dinsin. 3 gün doyuramadım seni annenlere dedim. ben evdeyim ne zamandır, umrunda değilim diye. hala kendini haklı görse de dün gönlümü almak için beyaz güllerden bir demet getirmişben de hala sinirliyim ama uzatmadım.
.
eşim beni kk dan kıskanıyo yaa
yazıyorum ya buraya, baktım ordan beni izliyo
"sen her akşam ne yazıyosun oraya pıtır pıtır senin o küçük parmaklarını ısırıcam" diyo, suratını düşürmüş.
Birde şu kolanın minik şişesini gördünüz mü, 200 ml, okaa minikki, şipşirin.
Eşim almış bana, al onu şişesiyle iççok sevdim yaaaa
benmki de ne yazıyorum çok merak eder, hemen kk ya gir ne varsa orda dioçok tatlı yaaabenimkide hala şifre ve nick peşinde...o gelince kapatıyorum hemen
kola içmeyi unuttum resmen yaa...zaten çok içmezdim de yasak olunca can çekiyo...eşim de çok alıyo onlardan...
ben yine ayva yiyorum yaakaç kasa oldu kim bilir
bu akşam ayşinim bi şeyler yemiyo hayret
ben bakma desem daha çok bakar benm gıcıkevet canım, bol bol uzanıcam yarın.
Dizim de yok, kociş tv keyfi yapar ben de size bakarım azcık da kitap okurum. Dinleniceem :)
Ay ne zamandır köfte yapmadığımı farkettim, ben de alıyım bu haftaki menüme köfteyi
ananneye bak sen, karışmasa olmuyo.. ay bazen sırf laf olsun diye konuşuyo yaşlılar
sen daha iyisin galiba sirkenyarın işe gidecek misin?
benimkisi biliyo kızdığımı, aşkıııım bakmaa diyince hemen gidiyo yanımdan sırf cırlamiyım diye
haziran anneleri topiğindeki kızlar da çok yiyodu ayvayı, benim hiç canım ayva çekmiyo yaa bi tatlısını seviyorum.
Annem bende de, kardeşlerimde de ayva yemiş çok üçümüzün de gamzeleri var.
Benim ki çook gülünce belli oluyo ama var yanikız kardeşimin 2 tane var, erkek kardeşimin de 1 :) senin kızın da gamzeli olur inş
Ayşam yazıık, ağrısı var bişe yemez o bu akşam :/
ayy ben de mi yapsam akşamasirken,nek ne güzel yarına yemekleriniz hazır...ben ıspanaklı börek yapıcm yarına...sabah hazırlarım...benimki de hazır olaydı keşkeçok uykum geldi kızlar...ben kaçar...iyi geceler...
bu yaşta hala neden bu kadar kavga ediyorlar kialisha aslında kistin mantığı da o olgunlaşan ama döllenmeyen yumurtanın atılıp endometrium un da sökülmesi gerekiyor inceleşmesi için ya; kistte atılamayınca ve sökülüm olmayınca mekanizma onu yabancı maddeymiş gibi algılıyor ve kistleştiriyor.
sormayın valla anane bugün bombaydı ama esas bomba dün geldiğinde k validemdi kadın kapıdan içeri girdi ağlamaya başladı sonrasında k peder geldi noldu baba naptım anneme de ağlıyor dedim şakayla karışık ben bi şey yapmadım annesi yaptı dedi; meğer ananeyle kavga etmişlerbugün anane de burnunda soluyordu
nektar yarın işe gidecem artık işlerim birikince daha kötü olurum
tavuk otu ne ki dicektimm ayşe sormuşay kızlar yaa krize girdim resmen gözlerimden yaşlar aktı
nohutun altını kapatıcam, gittim azcık tavuk otu atıyım dedim.
tavuk otum da iri iri, kuru ot, ondan az alıyosun avucunun içinde ova ova atıyosun un halini alıyıo
eşim de arkamdan yanaşmış, çay alacak kendine ben farkında değilim.
Napıyosun sen? dedi
Hiiç tavuk otu atıyorum dedim
(eşim baharatı çok sevmez, atıyorum diye de mırın kırın eder bana hep, annesi baharatsız yapar yemekleri damağı yeni yeni alışıyo baharatlara sayemde)
at at, az da kurbaa bacağı at, gergedan dili at.. Bu tipin ne senin?
ben kriz geçiriyorum tabii, kendisi de.
Ama komik olan bu anlattığım değil benim baharatı atış şeklim, farkettim ki gerçekten cadı kazanına malzeme atıyo gibiydim o an yaa
ay hala gülüyoruzz
Ayşam tost süper ama 2 gofretneysem reglsin ondan diyip görmezden gelelim
dilşad bence sen randevunu erteleme git gör bebişi...eşin de görmesinerkekler iş yapmaya gelince çok sabırsızlar gerçekten...
sirken ben de bi araştırıyım buhar makinelerini olmazsa...çok faydalıysa belki biz de alırız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?