Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

günaydınn

zuzu hanım, gece gelecektiniz göyaa

akşam yemekten sonra arkiler çağırmış eşimde tamam demiş kızdım bende daha dün birlikteydik dedim (yazdım ya pazar öğlen geldiler 5ekadar) işim var dedim (vişneli tart yapıcaktım) neyse kıza kıza tamam dedim ama 10 da evde olucaz ve ben sana kalk demicem dedim he bide konuşmabenimle dedim

çünkü gerçekten gitmek is-te-mi-yor-duummmm orası oldumu fırlayıp gidiyo yaa evlendircem onları arkisiyle

neyse 8,20 de gittik saat oldu 10 tık yok, 10.15 tık yok 10.30 tık yok 10.45 de kalktık ...surat bende bikarış tabi eve gelnce kızdım ,işimden alıkoydun beni saate bak diye söleniyom sonrada o bana kızdı yok surata bakmış bikarış yok günahı neymiş Allah'ısı senmisin öle diyen döndüm arkamı yattım,sabah da hiççç aşkım demedim hadi kalk diye kaldırdım kahvaltısını yapmadı... 1-2 de durakta söylendik ,öle işte konuşmuyorum..he bide durakta dedimki "akşam git arkadaşına sakın evde durma nereye gidersen git" dedim :) ii demişim dimmi :)) çok sinir etti beni konuşmucam

kızlar geldim ben :2:

dün hepiniz aradınız bilioum çok ama çok saolun
kiminiz aradığında uyuodum kiminizde banyodaydım bi ara şarja takıp diğer odaya koymuştum ve hiç tlfna bakacak halim yoktu akşşam hepinizinkini gördüm
sesim bile çıkmıodu valla arayamadım tekrar sizi kusuruma bakmayın hastalğıma verin.

şuan hiç okumadım forumu umarım sizler iyisinizdir
benim hala vücudum çok kırgın bugün patron gelcek malum kötü salı işte getircek mecburen geldim
hava berbat karla karışık yağmur yağıo kapkara dışarısı ve sabırsızlıkla akşamı beklioum

vilin evet işim gereği elektronik cihazlarla çok haşır neşir olunca biraz olsun mekanizmalarını anlamaya başladım kaloriferlere takılan o kaplar benim de aklıma geldi ama diğeriyle kıyaslandığında nasıl acaba:44:

dilek hoşgeldin geçmiş olsun ben kızlar aradık ulaşamadık diyince nasılsa ben de ulaşama diyip aramadım doktora gittin mi? Nasıl oldun? Merkezde karla karışık yağmur var benim olduğum yerde arka bahçede yerler hep karla doldu

canım günaydın
hiç bakamadım ya tlfna falan yani gözümü açamıodum bi tuhaf oldum
saat 12 gibi sedayla konuştum galiba o kaa
dr gitmedim pazar günü akşam 8de eve girip bi yattım işte bu sabaha kadar iyice aptal gibi oldum ama
bol bol limonlu çaylar bitki çyları nekin çayından falan içtim
çorba içtim falan birde benical cold içtim dün akşam birazdan yine içerim galiba

sen nasıl oldun peki?
senin orası daha kötüdür tabiki ama burasıda vıcık vıcık heryer

siz kar yağıyo diyince dışarı baktım...hava pek soğuk değil burda...ama dün çok rüzgar esti,yağmur yağdı...köyde elektrikler kesildi...5.dersten sonra öğrencileri gönderdik...karanlıkta ders yapılamadı...
dilekcim tekrar çok geçmiş olsun canım...ilaç filan içtin mi?
zuzu kız küçücük bi sebepten büyütmüşsünüz olayı haklısın aslında sana sormadan söz vermemesi lazımdı...
dün akşam yoktum yaa evde,bi geldim benimki kapıda bekliyo...gelir gelmez sarıldı bana...ne oldu dedim...sensiz ev çok boş,çok sıkıldım,çok özledim dedi 3-4 saat yoktum halbuki sonra gece yatıcaktım ama beraber film izledik,12 buçukta falan yattık...gece bile nasıl sıkı sıkı sarılıyo ara sıra yalnız bırakmak lazım bunları

ben aslında iyi gibiydim ama cumartesi gece kötüleşince acile gittik ilaçlarımı değiştirdiler dün de işe gelmedim evde dinlendim ya ben gündüzleri iyiyim de gece yastığa başımı koyunca öksürük cins değiştiriyor. Aman dikkatli ol eğer kendini kötü hissedersen doktora git mutlaka bol bol sıvı al ki hastalığı suyla atasın

bu arada pazar akşamı kpederle birlikte konuştuk destek konusunda. Şimdilik gerek yok biz kendimiz halledebiliyoruz sağolun dedi.
Ben de kışlık lastik araştırmaya başladım bu hafta maaşımı alınca lastik olayını halletmem lazım

hayır yaaa bananeeeeeeehala bi ayım daha var ameliyattan önceee
:18:

inş. canım hayırlısı neyse o olsun

moralini bozma cnm tabiki hayırlısı olsun ameliyat olacak olsan bile kötü düşünme inşallah ardından hemen bebişin gelecek.

günaydınn..
dileğim kötümüsün hala yaa yerim senin o bıcır bıcır sesini
acaba salak patronun kötü olduğunu görüp göndermezmi geri bigün daha yatsan belki daha ii gelirdi sana.

akşam baya kaynatmışsınız bizim elektrikler gitti 9.15 ti bekle bekle yok yattık bizde.

nek çok güldüm eşine yaa

koras gelmişsin cnm baya aksilikler olmuş cana geleceğine mala gelsin dediğin gibi..

sirken bizde buhar makinesi var cnm klima kullandığımız için çok kurutuyor oda doğa için aldık bizde rahatlatıyor tabi bide hasta olduğunda falan içine naneli bişe var ondan damlatıyoruz vicks gibi baya ferahlatıyor içeriyi.

zuzum haklısın tabikide fazla büyütmüşsün sanki kız okadar laf niye saydın adama

Son düzenleme:
dilekk çok geçmiş olsun canımmm ,ama daha iyileşemişsinki gelmeseydin,iş varsa da var yani napalım
patron sanki seni düşünüyomu

evet çok küçüktü ama büyüttüm ben,büyütcem de yapmasın bidaaa
kime sordun diyom daha gitmeden ,"evet sana sormadım ama nooluurr gidelim tamam dedim bak hadi aşkım hadi " diyip durdu, 10da kalksaydı hiç bişey olmucaktı ama bile bile oturdu kendi istedi yani bunu

ii olur geç gitmen dinlenirsin evinin işini yavaş yavaş halledrsin

kolay gelsinnn
benm de 2 aya yanaştı derin derin ökdürüğüm var yanımdaki abi 1 haftadan fazla süren öksürükler tehlikeli çok kötü öksürüyorsun diyor ama geçmiyor bi türlü
Allah kolaylık versin makinaların sıraya girmiş

biz de geceden beri atışıp duruyoruz
istedi istemeye istemeye yaptım, hele bi keseyi görelim diyorum sabretmeyi bilmiyor
sonra bi iki laf söledim neyse barıştık
sabah uyandırdım 9a geliyor bi türlü kalkmıyor, tartıştık, otobüse binerken buna kart okutmadım kendi adıma bastım geçtim bi de ona surat yaptı, bugün doktotra gidecektik keseyi görmeye, sen git dedi ben de gitmicem yarın gidicem ona da sölemicem gel gör diye
ben de konuşmıcam

zuzu bundan sonra eşin sana sormadan danışmadan kimseye söz vermez herhalde. Psikolojin niye bozuk?

bu arada bu havayı nemlendiren buhar makineleri çok faydalıymış ben bu kadarını tahmin etmiyordum

vilincim bol da yazmış bebiş için zaten nemlendirici alacaksın tatlım. şimdiden al istersen. biz de aldık, akşamları yatarken açıyoruz mutlaka. iyi oluyor. eşime de, bebişe de yaradı.

ah şu erkekler ya. hepsi aynı. bizim de kv geldi ya. cuma akşamı eşim gitti hem hoşgeldinize, hem de kaynımın arabayı almaya. cumartesi beraber gittik, pazar günü annemlerle bir daha gittik. pazar günü tam eve girecekken kardeşleri çıktı iki sokak yukarda oturan kardeşe gidiyorlarmış çaya hep beraber, siz de oraya çıkın inmeyin buraya dediler. biz annemler dünürlerine hoşgeldin desinler diye gitmiştik, onlar da yukarı gelcek dediler. gittik oraya kv gelmiş, kp yok. akşam 8 gibi kalktık kardeşten. kv tutturdu bize gelin diye, eşim de dedi buraya geldik babamı görmeyelim mi. madem babanı tutturcan kardeşte ne işimiz vardı bizim, alıp anneni aşağı inseydik dedim ama tabii o saatten sonra kar etmedi. yarım saat daha aşağıda oyalandık tabii ben surat astım diye yarım saat sürdü. sonra çıktık sadece kipaya girebildik, gezdik denemez yani alışveriş yaptık o da hızlı hızlı, oğlan acıktı diye. hiç birşey anlamadım. bi de annesine gittiğimizde surat astım diye eşim de kipada surat astı bana sinirimi bozdu. eve geldik bağırdım, çağırdım rahatladım. git kal annenlerde 3-5 gün, özlemin dinsin. 3 gün doyuramadım seni annenlere dedim. ben evdeyim ne zamandır, umrunda değilim diye. hala kendini haklı görse de dün gönlümü almak için beyaz güllerden bir demet getirmiş ben de hala sinirliyim ama uzatmadım.

canım çok geçmiş olsun. sizin oralar çok soğuk oluyor, dikkat et kendine. eğer kötüleşirsen izin al mutlaka. annene git.

günaydın.........

günaydınnn

canım bu kadar evham yapma bence. daha önce gittin doktor bir risk olduğunu söylemedi. hem bebişe bi zararı yok ki, düşük tehlikesi olmadıktan sonra. bence boşuna strese sokuyorsun kendini de, eşini de. moralini yüksek tut.

tamam canım zaten bol sıvı tüketioum
sizin adınıza sevindim sende sıkıntıya girmiceksin ama teklif ettin içinde rahatladı böylesi çok iyi olmuş
lastikleri araştırınca söle bakalım bende benim tosuna söylerim.

dilşad bence sen randevunu erteleme git gör bebişi...eşin de görmesin erkekler iş yapmaya gelince çok sabırsızlar gerçekten...
sirken ben de bi araştırıyım buhar makinelerini olmazsa...çok faydalıysa belki biz de alırız...

dilek lastiklerde seçenek o kadar çok ki aslında fiyatları lastiğin ebatına göre farklı olabiliyor babalar petlas W651 almışlar aslında nette bi dolandım herkes bu yıl petlas tercih etmiş sanırım F/P olarak düşünmüşler. Ama babamın 130 liraya aldığı lastik; bizim araba boyutunda 180 liraya geliyor.

En çok good year UG8, continental TS850, alpin A4, nokian W önerilmiş ve konuşulmuş.
eğer petlas la good year ug8 arasında çok fiyat farkı olmazsa ug8 alır geçeriz.

canım sen git dra eşinde gelir bence sinirle sölemiştir onu

zuzu bundan sonra eşin sana sormadan danışmadan kimseye söz vermez herhalde. Psikolojin niye bozuk?

bu arada bu havayı nemlendiren buhar makineleri çok faydalıymış ben bu kadarını tahmin etmiyordum

öylesine dedim canım

eşimde istiyo onlardan,bebek olunca kesin alcam diyo

buarada sizin oraya kar yağıyo ama soğuğu burda :/ çok sert burda hava ...ve c.ertesinden beri felaket yağmur oluyo akşamları gök gürültüsü şimşek yıldırım :18:

bide kendilerini haklı görmüyolarmı,al onları boğ yani
gününüz boşuna bitmiş gitmiş

ben kola içmiyorum, 7-8 sene olmuştur tiksindim bi kere çıkan dedikodulardan

benmki de ne yazıyorum çok merak eder, hemen kk ya gir ne varsa orda dio
ben de çok ayva yiyorum Kerem de de çok yemiştim eşim zorla yediriyor zaten ben yemesem de, biz almıştık bi de bi müşterisi getirmiş bi koli ayva elma karışık, elmalar süper yeşil elma sulu sulu
hamilelikte yenen elma bebeğin astım olmasını engelliyormuş

ben bakma desem daha çok bakar benm gıcık

sirken,nek ne güzel yarına yemekleriniz hazır...ben ıspanaklı börek yapıcm yarına...sabah hazırlarım...benimki de hazır olaydı keşke çok uykum geldi kızlar...ben kaçar...iyi geceler...
ayy ben de mi yapsam akşama

bu yaşta hala neden bu kadar kavga ediyorlar ki
tavuk otu ne ki dicektimm ayşe sormuş

gitmicem gıcıkıma gitti, gelirse yarın birlikte gideriz ya da ararsa öğleden sonra gideriz

dilsad eşin sabah anlık sinirle öyle demiştir biraz zaman geçsin öğleye doğru aklı başına gelir bak bunlar güzel zamanlarınız fevri davranarak seni yıpratmaması lazım.

kavgalarına gelince ananede bir memnuniyetsizlik var bizimkilere ait olmayan küçük bir yer orayı da çevirin zamanı gelince tapuda çıkınca farkını öder alırız diyor; kpederle k valide de kabul etmiyorlar bizim olmayan bir yeri çeviremeyiz ayıp günah diye. Sonra yol için arsadan biaz gitmiş ona laf edip duruyor ama o yol lazım kuş olup uçamayacağımıza göre... Aslında k valide ananeye çok laf diyor anane çok alttan bile alıyor olgun davranıyor alınmıyor ama arada böyle film koptuğu zamanlar da oluyor. Yani kendi ananemle kıyaslıyorum annemler çok dikkat ederler ama ananem bi alınınca allaaaaah düzeltene kadar pestilleri çıkıyor Bu arada hala hacdan gelmiş k validemler uğramışlar bana özel hediyeleri varmış özellikle beni bekliyormuş dün anane anlattı duyunca utandım yaw

sirken eşimle msn den konuştuk yarın gidecez samsundaki doktor çarşamba gidin demişti ya diyor
anneanne de her şeye karışmasın ama yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…