herkes yoğun galibabenimse hiçç işim yok, keşke olsa da yapsam, zaman geçse..
Öyle kötüyüm ki bugün, göz kapaklarım ağır geliyo. Gözlerim yanıyı.. Dün gece ne güzel duşumu alıp yatmıştım, eşim geldi ne yapıp edip cezbetti beni ve baktım ki randevudayız
kalk 2. kez duş al, saçlarımı 2 defa kuruladım işkence gibi.. Bugün de yırgun, uykusuzum.. Hasta olucam galiba donuyorum..
Nefret ediyorum eşimin bu huyundan, tv karşısındayken aklından geçmez randevu, yatağa girince bişi oluyo adama
akşam konuşucam bu konuyu onunla
coştu bu ara zaten..
mermer süpermişoff kaçırdım seni yaa güzel haberler alırsın inşallah canım
yazamaz ki işin netinden giriodu
yani kendi hattından girer mi bilemem de zzaten eve gider ordan yazsın işte
evet ya bende aklıma geldi zeynep bi bakim die girdim ama gelmemiş
o dışarı çıkınca eve girer mi hiç
gezgin gebe
benimkide mutfak mermerini beğenio gibi ama mutfakta perde yok sadece tül var sürekli yakınıo şurayı bi kapatmıosun die kapatsam oda beni mermerin üstüne kapatacak
1 k 1 erkekte vardı mutfaktalar zeynep dolabı açtırıo çilek soruo o arada ozan tencereleri çıkarıo yemek yiyelim die zeynep tabii :95: 2 dk önce yaptığımız şeyi nası unutursun die yakınıo
ben de değişik yerler severim valla,hep aynı aynı olmuo
bak ne anlatıcam yazın tatilde böle sakin bi koya gitmiştik uzaklarda bikaç insan vardı, orda mesela oynaşmak nası süper zevkliydi anlatamam, gizli gizli öpüşüoz falan
teyzesi onu yesin o dilini ısırsın
kolay gelsin dileğim hemencecik biter inş. mucizevi bi şekildekaybolmuşsunuz yine
bende yeni kitabın şablonu ile boğuşuoum ama acayip isteksiz başladım öteki işi sevmiştim bunu beğenmedim800 sayfa üstelik
akşama da yemeğim yok dün karnıbahar haşlamıştım sabah anneme verdim süt ve kaşarda koydum poşeteaz önce aradım fırında yapmasını istemiştim
teftiş için aradım dioum merak etme hazır dioafferim kızıma dedim
ama eşim yemez azıcık kızartmasını yapmıştım bi kaçtane onu yedi barbunya ve pilavla
bugün salata ve köfte kızartıyım ona bari napim adam başka bişi yemio ya et yada baklagil işte
oysa evde kabak patlıcan karnıbahar brokoli ıspanak var kendi kendime yioum yapıp yapıp
ne sinir bozucu dimi yemek seçen bi kocanın olması
aa ne alaka ona başka annene başka konuşuo ya, allahım ıslah etsinkonuşmuştuk diye hatırlıyom yanlış hatırlamışım:26:
geçen hafta açmıştı babam şimdi kendide ayrılmak istemiyomuş gibi davranıyomuş işte kıza söz verdim bikere onun iççin açtım demiş uzadığında işte belki sıkılır ayrılır diyomuş anneme aman iki b.k.lu değnek işte..
ben gidiyorum ara ara bakarım size işten vakit buldukça bide çağan beyden kk nın tadı kalmadı zaten bi arada sizlere bakyorum bide annelere:26:
kızlar öpüyorum sizi sonra yine gaynaşırıkkkEki Görüntüle 569441
çağan hasta çok kötü ishal gecemiz kötü geçti biraz çıkıp ilgilenimm annem bakıyor artık bugün o geldiii
geçmiş olsun cnmm aşı mı ne yaptırmıştın sanki yakın zamanda, onun da etkisi olabilir mi caba:44:
ama annen gelmiş çok sevindim o mis gibi bakar şimdi paşana