Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

çok tatlısın yaaa konuşcam dio bi de, konuş bakalım ne dicek, tamam saat 9-10 arası saatimiz olsun mu dicek

tipe bak yaaaa ayıpçı seniiiii
mermer süpermiş
ben de değişik yerler severim valla,hep aynı aynı olmuo

bak ne anlatıcam yazın tatilde böle sakin bi koya gitmiştik uzaklarda bikaç insan vardı, orda mesela oynaşmak nası süper zevkliydi anlatamam, gizli gizli öpüşüoz falan fazla ileri gidemedik tabi ama o bile yetti
teyzelerimize bi gülücük gönderelim :))

Eki Görüntüle 569223
teyzesi onu yesin o dilini ısırsın bu nası bi tatlılık 41 kere maşallah cnmm
kolay gelsin dileğim hemencecik biter inş. mucizevi bi şekilde

ne sinir bozucu dimi yemek seçen bi kocanın olması

aa ne alaka ona başka annene başka konuşuo ya, allahım ıslah etsin

geçmiş olsun cnmm aşı mı ne yaptırmıştın sanki yakın zamanda, onun da etkisi olabilir mi caba:44:

ama annen gelmiş çok sevindim o mis gibi bakar şimdi paşana

Adım çıkmış gezgin gebeye.dün gece 5te ancak uyuyabildim.9da kalktım 10da hastanedeydim kalabalıktı.bebeğim iyiymiş.3kilo olmuş suyum iyiymiş hala tersmiş.bu haftadan son dönmesi zor dedi.sonra nstye girmemi istedi.normal çıktı sancı falan yok ama bebiş fena hareketliydi.hemşire maşallah hiç durmadım diyor yok dedim gece gündüz böylemiz .10gün sonra tekrar çağırdı.orda. Özele geçtim beyin cerrahiye.ordada sıra vardı.muayene etti .eski raporlarla bişe söyleyemem dedi.emar istedi.doğum doktoruna sordum sakıncası varmı diye yok ama gerek yok dedi .normal doğum olur diyor.ciddi bişe olsa bir etkisi olur zaten diyor.bende içim rahat etsin dedim.emara indim ordada bekledim. Emara girdim çıktım ama bebiş maşallah tekmeleye tekmeleye bir oldu sesten.sonucu yarın alıcam.eve geldiğimde 5i geçiyordu yemek yedim.yattım uyumuşum yeni kalktım

bi insanın adı çıkıcaana canı çıksın di mi hepimizin aklından yine gezmedesin diye geçti valla çok şükür güzel haberlerle gelmişsin canım...biliyo musun biz kızımıza zeynep adını düşünüyoruz...
ayşiiiiin kız tenhalarda ne işiniz var
ohhh zuzum da iyi haberlerle gelmiş...
seda baban iyice raydan çıkmış artık allahım annene hayırlı kararlar almayı nasip etsin canım...
bizde çoktaan yemeğimizi yedik...eşimle dizi izliyoduk...ben mutfağa geçtim şimdi...hürremimi izlicem...enki bu seneki kızlar çok yaramaz heralde benimki de sürekli tekmeliyo,kıpır kıpır zilli şimdi böyleyse son haftalarda kim bilir nasıl olur bu kız
koras senin smileye ad buldum adı ''çin çin'' olsun

aynen canım .bugün işim uzun sürdü işte.artık zor yürümek falan.eşimde akşam diyor seni yarın işyerine götüreyim değişiklik olsun.doktora gidicem dedim.akşama kaldım bugün.okuyodum telden ama uyuyakalmışım.evet bugün güzel haberlerle geldim ben bile şaşırdım.zeynep ismi güzel canım .bizde vermeyi düşünüyoduk eşim çok istiyodu.benimkide erkenden başlamıştı doktor hatta bu artist filan olacak hiç durmuyo diyodu.görecekesin canım göbişin bir sağ bir sola gidecek.şekilden şekle girecek.insan şaşırıyor.

henüz dışardan bakınca belli olmuyo ama inanılmaz çok hareket ediyo her anı başka güzel di mi
isim çok araştırdım ama en çok zeynep içime sindi...anlamları çok güzel:değerli taş,mücevher,babasının süsü,peygamber efendimizin kızının ismi...hem zeynep diye tanıdıklarım var hepsi çok tatlılar bizimki nasıl olacak bakalım senin görmene az kaldı...benim daha çok var

özgem yaa konuşsanız patronla,belli bi saatte çıksanız olmuyo mu

of o kadar yazdım net gitti. taa yukarı çıktım fişi söktüm taktım tekrar...

maşallah cnm problem yok çok şükür

hı şunu dicektim gezgin gebe lakabı senden daha çok kimseye yakışmaz bunu biliosun dimiyollarda doğuruvereceksin
şaka bi yana bu ii bişi ama hamilelere yürüyüş falan öneriolar hep, ne güzel sen yapabiliosun
deneyin tenhaları, siz de memnun kalırsınız

ben de azcık hürremin özetine baktım şimdi kuzeye geçtim
Evet maalesef
Sinirimden de yanlış yazmışım hep

kolay gelsin özgim yaaa, geç oldu çok bıraksınlar artık yaaaa

eve gelirken alttaki ablanın bebek arabsında milupanın paketini gördüm .dedim nerden almış.sonra yemek yerken zil çaldı abla geldi.bu sana gelmiş dedi .hamileyim seti biri açmış içindne bişi almış bide pasta getirmiş.ne pastası anlamadım.üstü çikolatalı içinde kek gibi bişe vardı .onuda hüplettim.yattım karşımdaki abla zile bastı.oda aşure getirdi.onuda kalkınca hüplettim.
kutunun içinde kitapçık var.ıslan mendil,hediye kuponu ,pişik önleyici falan 1er tanae.

zeyneplere zeyno derler ya bi de,hoşuma gider benim

Enkidu sevindim cnm güzel haberlerle dönmene
Özge hamilesin bide çekilmezki bu saate kadar çalışmak
Viliş çın çın güzelmişDilekle sana özel smileyim da var ama o baya 18+
Ayşam kuzey güney

kv balık yedik çıktık.Eşimde evde değil.Yarın kv doktor işi var iş bana düşer

daha önce milupanın sitesine üye olmuş muydun?onlar gönrerio.ilerde mama kaşığı,toz mama falan da yollıcaklar.bana da gelmişti hep

koysana koysanaaa

yemekler senden mi yani yarın?

Bende de var enkidum milupa setinden birer kullanımlık var içinde.O komşuları bana gönder Eki Görüntüle 569543

aa nekim süpermiş inşallah aklına gelmez kapatmak
akşam ablamlar geliyor bizim yeni minişi görecez bakalım nasıl paşamız
ayy süt kuzusu, mis kokular getirecek o şimdi teyzesinee foto isteriz :)

nasılsın cnm ?
iyi değilim canım, giremiyorum artık eskisi gibi.
Bizim şirkette internetleri kapattılar tüm ofise, uzak kaldım buralardan. ( sen nasılsınn, çağan hastaymış, geçmiş olsun

belki sıkılır ayrılır mıı sanki kendi de silah zoruyla birlikte o k...la!! o ayrılsın! ay sinir oluyorum ha babana
ayşam konuştum
akşam ben san asırnaşıyom randevulaşacaksak vaktinde randevulaşalım diyorum, "aslanın hası yatakta belli olurmuş" diyo, saçma sapan sırıtıyo işte.
Napim sana dokununca dayanamıyorum diyo..
ay bu mutfak mermeri işi neymiş öylee ama bizim de sadece tül var yaa ve pencere yola bakıyo. Asla olmaz yaniii
ayşam o sahilde oynaşma işi süpe rolur gerçekten yaa inş bu yaz biz de eşimle gideriz birlikte tatilee hiç gitmedik daha
canım şükür herşey yolundaymış sezeryanla gelecek galiba senin prenses
Iyi akşamlar kızlar isyerinden biz hala isyerindeyim
ay canım yaa :26: durumunu bilmiyolar mı, keşke seni erken gönderseler.
Sen ne iş yapıyosun ben onu da anlamadım çok, anlattıysan kaçırdım.
Pazarlama şirketi mi orası?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…