henüz dışardan bakınca belli olmuyo ama inanılmaz çok hareket ediyoher anı başka güzel di mi
isim çok araştırdım ama en çok zeynep içime sindi...anlamları çok güzel:değerli taş,mücevher,babasının süsü,peygamber efendimizin kızının ismi...hem zeynep diye tanıdıklarım var hepsi çok tatlılarbizimki nasıl olacak bakalım senin görmene az kaldı...benim daha çok var :
of maşallah cnm problem yok çok şükür
hı şunu dicektim gezgin gebe lakabı senden daha çok kimseye yakışmaz bunu biliosun dimiyollarda doğuruvereceksin
şaka bi yana bu ii bişi ama hamilelere yürüyüş falan öneriolar hep, ne güzel sen yapabiliosun:
vayy aslandan yine iş çıkmadı yani, illa yatakta olcak bu iş dioayy süt kuzusu, mis kokular getirecek o şimdi teyzesineefoto isteriz :)
iyi değilim canım, giremiyorum artık eskisi gibi.
Bizim şirkette internetleri kapattılar tüm ofise, uzak kaldım buralardan.( sen nasılsınn, çağan hastaymış, geçmiş olsun
belki sıkılır ayrılır mıısanki kendi de silah zoruyla birlikte o k...la!! o ayrılsın! ay sinir oluyorum ha babana
ayşam konuştum
akşam ben san asırnaşıyom randevulaşacaksak vaktinde randevulaşalım diyorum, "aslanın hası yatakta belli olurmuş" diyo, saçma sapan sırıtıyo işte.
Napim sana dokununca dayanamıyorum diyo..
ay bu mutfak mermeri işi neymiş öyleeama bizim de sadece tül var yaa ve pencere yola bakıyo. Asla olmaz yaniii
ayşam o sahilde oynaşma işi süpe rolur gerçekten yaainş bu yaz biz de eşimle gideriz birlikte tatilee hiç gitmedik daha
canım şükür herşey yolundaymışsezeryanla gelecek galiba senin prenses
ay canım yaa :26: durumunu bilmiyolar mı, keşke seni erken gönderseler.
Sen ne iş yapıyosun ben onu da anlamadım çok, anlattıysan kaçırdım.
Pazarlama şirketi mi orası?
Bu arada eşim eski iş yerine gitmiş, hala hesaplaşmamışlardı,
mağazanın elektrik faturasını felan hesaplamışlar elemanların az alacağı kalmış,
1000 tl fatura çıkmış başımıza
3500 tl de tazminat vermişler, 1000 tl oraya verince bize kaldı 2500..
bi kısmı ile süpürgemin borcunu kapatıcam, kira, fatura derken gidecek o da..
1000 tl civarı aklırsa onu kenara sakliycam
kkoras, çok anlamadım sabah kuzum ama eşin telefon almış galiba sana, güle güle kullan canım
biz de kocişimle markete gittik, eve geldim mantı koydum ocağa.. nohutum da var azcık, karnım inanılmaz ağrıyo üşüttüm galiba, ayaklarımın altına sıcak su torbası aldım uzanıyorum.
Kuzey güneyi izliyoruz kocişimle.
mağazanın elektrik faturasını felan hesaplamışlar elemanların az alacağı kalmış,
Enkidu sevindim cnm güzel haberlerle dönmene:
daha önce milupanın sitesine üye olmuş muydun?onlar gönrerio.ilerde mama kaşığı,toz mama falan da yollıcaklar.bana da gelmişti hep
Bende de var enkidum milupa setinden birer kullanımlık var içinde.O komşuları bana gönder Eki Görüntüle 569543
canım şükür herşey yolundaymışsezeryanla gelecek galiba senin prenses ?
kkoras, çok anlamadım sabah kuzum ama eşin telefon almış galiba sana, güle güle kullan canım
biz de kocişimle markete gittik, eve geldim mantı koydum ocağa.. nohutum da var azcık, karnım inanılmaz ağrıyo üşüttüm galiba, ayaklarımın altına sıcak su torbası aldım uzanıyorum.
sağol canım içim rahatladı valla.artık stres gelmiyor bu saatten sonra.eşinde telefon almış sana .güle güle kullan.bede senin gibi telefona okadar para verme taraftarı değilim.biizmkide aldı .boşu boşuna o kadar para ödenecek şimdi.o kıznı görmek için almış öle söylüyor.
ayşam konuştum
akşam ben san asırnaşıyom randevulaşacaksak vaktinde randevulaşalım diyorum, "aslanın hası yatakta belli olurmuş" diyo, saçma sapan sırıtıyo işte.
Napim sana dokununca dayanamıyorum diyo..
ay bu mutfak mermeri işi neymiş öyleeama bizim de sadece tül var yaa ve pencere yola bakıyo. Asla olmaz yaniii
ayşam o sahilde oynaşma işi süpe rolur gerçekten yaainş bu yaz biz de eşimle gideriz birlikte tatilee hiç gitmedik daha
zevzeklik yapıyo işte canımvayy aslandan yine iş çıkmadı yani, illa yatakta olcak bu iş dio
inş.gidersiniz cnm,hatta gelirsiniz diyim, buraya gelinnn
saol canım, azıcık bişi işte. ama yine de rahatlatır biraz bizigüle güle harcaayın canım...en azından borcunuz kalmaz,maaşınızdan kenara koyarsınız buna da şükür :26:
haklı kızlar amaaSağol cnm.O akşam almış bana tlf bende niye masraf yaptın diye tavır aldım biraz ..Kızlarda beni haşladı burdaEki Görüntüle 569563
Eşin dönmicekmiydi eski iş yerine tazminat niye aldı ki:44:
elektrik süpürgemin taksidi var ayşam, onu kapatıcamgeçmiş olsunnn
2500 de ii para, ne artarsa kenara koy evet ii olur cnmsüpürgenin ne borcu vardı ki:26:
geçmiş olsun kv ne :/Ayşam bi böbreği alınmıştı mart gibi.6 ayda bir kontrole gidiyoz..Eşimin içine sinmiyo tek gitmesi.Kv ikimiz gidiyoz işteEki Görüntüle 569566
dönebilir de enkim, bakalım şurda az bişe kaldı yılbaşına.. bu iş yerinde nekadar yapıcaklar maaşını merak ediyorumnekim eşin dönmicek heralde eski işyerine tazminat aldığna göre .bu işinde yılbaşını bekliyodu demi zam vereceklerdi.olsun borçlarınızı kapatıyosunuz.kalanınıa tarsın kenara .maaşlarınızda elinizde kalır.
zuzuşko
Mutfak sakıncalı yaa..Ekmek kırıntıları olur ne biliyimEki Görüntüle 569671
Eşin mi gidecek şimdi zuzu:26:
afferin zuzum, kötü bişi beklemiodum ben zaten, ayrıca hastalıkları geçirmiş olman da süperahahaha aslan hee
nekk ben bulaşık makinasını boşaltmayım yaa hemen arkamda bitiyoo
paranızıda güle güle harcayın
ayşaamm valla hiçç bişeyin yok çok güzel sonuçların dedi,kan testine bakıp bazı hastalıkları geçirmişin zaten hamileliğinde sorun yaşamazsın folikasite devam et dedi okadannn 2dk sürdü zaten konuşmamız
afferin zuzum, kötü bişi beklemiodum ben zaten, ayrıca hastalıkları geçirmiş olman da süper
eşin gidicek mi peki:44:
ay böle çekemez bi kadın olamaz yaaaa bu handan hanıma gıcık oluom
aynennn, ben o kadını Yüzüklerin Efendisindeki Golluma benzetiyorum, hareketlerini flnay böle çekemez bi kadın olamaz yaaaa bu handan hanıma gıcık oluom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?