Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

sadece sen hissedersin şimdi.benimkileri artık dışardakilerde görüyor maşallah nasıl tekmeliyor yamuyltuyor dyolar.diyorum bide bana sorun içerde ne kıyametler kopuyor.alışmışım tekmesine durunca tekmele tekmele diyorum.fazla bişeyi kalmadı.evet zeynebin anlamı güzel.bide zeynepler genelde ağırbaşlı sakin sessiz olurlar.(ben hariç kocama karşı)dayılarım benden dolayı kızlarının ismini zeynep koydular .2 kuzenim var zeynep diye.seninkide tatlı olur canım merak etme.sende hayırlısıyla gelirsin o güne.

evet canım şükürler olsun herşey yolunda.biliyorum canım şaka yapıyorum.ben evde dursam sıyırırdım.işten çıktım 1 sene oldu ama kursum falan vardı hiç boş kalmadım.hamileliktede gezdim.eşimde bugün diyor ya hastanede ya gezerken doğuracaksın diyor .anlamıcaksın bile diyor.bide eşim bebek doğduktan sonrada anneler bunalıma girermiş diyor sen evden çıkamıcaksın düşünemiyorum diiyor.kim demiş diyorum bebeğimi alırım taksiyi çağırırım en azında atlar gelirim yanına otelleri gezsek yeter diyorum yada bi gülüş ablam var ona bırakıyorum 1-2saatte olsa gezer gelirim diyorum merak etme sen diyorum.bazen diyorum şükrler olsun allahım güç kuvvet versin bana kimseye muhtaç etmesin.kim varki yakında kimse yok.

kkoras, çok anlamadım sabah kuzum ama eşin telefon almış galiba sana, güle güle kullan canım

biz de kocişimle markete gittik, eve geldim mantı koydum ocağa.. nohutum da var azcık, karnım inanılmaz ağrıyo üşüttüm galiba, ayaklarımın altına sıcak su torbası aldım uzanıyorum.
Kuzey güneyi izliyoruz kocişimle.
Bu arada eşim eski iş yerine gitmiş, hala hesaplaşmamışlardı,
mağazanın elektrik faturasını felan hesaplamışlar elemanların az alacağı kalmış,
1000 tl fatura çıkmış başımıza
3500 tl de tazminat vermişler, 1000 tl oraya verince bize kaldı 2500..
bi kısmı ile süpürgemin borcunu kapatıcam, kira, fatura derken gidecek o da..
1000 tl civarı aklırsa onu kenara sakliycam

Son düzenleme:
vayy aslandan yine iş çıkmadı yani, illa yatakta olcak bu iş dio

inş.gidersiniz cnm,hatta gelirsiniz diyim, buraya gelinnn
Ya cnm sakıncalı ama özelden atarım
Yok cnm kv ben götürürüm anlamındaEki Görüntüle 569546

nie kendi gidemio mu?nesi varış ayrıca?

güle güle harcaayın canım...en azından borcunuz kalmaz,maaşınızdan kenara koyarsınız buna da şükür :26:

Sağol cnm.O akşam almış bana tlf bende niye masraf yaptın diye tavır aldım biraz ..Kızlarda beni haşladı burda
Eşin dönmicekmiydi eski iş yerine tazminat niye aldı ki:44:

Enkidu sevindim cnm güzel haberlerle dönmene:

daha önce milupanın sitesine üye olmuş muydun?onlar gönrerio.ilerde mama kaşığı,toz mama falan da yollıcaklar.bana da gelmişti hep

Bende de var enkidum milupa setinden birer kullanımlık var içinde.O komşuları bana gönder Eki Görüntüle 569543

canım şükür herşey yolundaymış sezeryanla gelecek galiba senin prenses ?

sağol canım içim rahatladı valla.artık stres gelmiyor bu saatten sonra.eşinde telefon almış sana .güle güle kullan.bede senin gibi telefona okadar para verme taraftarı değilim.biizmkide aldı .boşu boşuna o kadar para ödenecek şimdi.o kıznı görmek için almış öle söylüyor.

oldum canım .evet değişik setleri var ama kim ne almış anlamadım kutuyuda açmamış .üsütnde naylonu yırtıp delmş kutuyu kağıdın bir parçasınıda yırtmış.

göndereyim canım.komşularımla hiç gelip gitmedik ama sağolsun 2 komşum ilgililer .benm binadaki getirir öle bende ona götürürüm.2 küçük çocuğu var 1i kız 1 erkek .erkek 3 yaşınd falan.beni görmeyince zeynep nerde bebği nerde oynamaya gidelim diyolarmış.

şükür canım.evet öle gözüküyor hayırlısını diliyorum ama bir taraftanda normalden tırsıyorum .en azından sezeryandan gün belii git yat.

geçmiş olsunnn

2500 de ii para, ne artarsa kenara koy evet ii olur cnmsüpürgenin ne borcu vardı ki:26:

Ayşam bi böbreği alınmıştı mart gibi.6 ayda bir kontrole gidiyoz..Eşimin içine sinmiyo tek gitmesi.Kv ikimiz gidiyoz işte

nekim eşin dönmicek heralde eski işyerine tazminat aldığna göre .bu işinde yılbaşını bekliyodu demi zam vereceklerdi.olsun borçlarınızı kapatıyosunuz.kalanınıa tarsın kenara .maaşlarınızda elinizde kalır.

Sağol cnm..Yine senin eşin iyi maaş alıyodur.benimki 1000 tl bile almıyo,çoğuda borca gidiyo zaten..Önceleride dışarı çıktığımızda tlf bakardı alalım sana derdi ya gerek yok var zaten tlf derdim..Ama almış işte.Sen kullan bari diyorum o sever akıllı tlf kendi telefonunuın modeli de eski baya onu da kabul etmediSağolsunl yine de sende güle güle kullan cnm

sağolun kızlarrr

korassss çok fenasın kızzz sapık seniii

ayy bu erkeklerin mutfak fanteziside ayrı bişiy hee,ne varsa mutfakta :))

ahahaha aslan hee
nekk ben bulaşık makinasını boşaltmayım yaa hemen arkamda bitiyoo

paranızıda güle güle harcayın

ayşaamm valla hiçç bişeyin yok çok güzel sonuçların dedi,kan testine bakıp bazı hastalıkları geçirmişin zaten hamileliğinde sorun yaşamazsın folikasite devam et dedi okadannn 2dk sürdü zaten konuşmamız

vayy aslandan yine iş çıkmadı yani, illa yatakta olcak bu iş dio

inş.gidersiniz cnm,hatta gelirsiniz diyim, buraya gelinnn
zevzeklik yapıyo işte canım "bu akşam senle görülecek bir hesabımız var" diyip duruyo zaten, randevu için yanaşırsa yeminle çok fena kavga ederim bu akşam, siterse küssüm umrumda değil
ben de çok gitmek isterim sizin oraya, iiinşallah diyorummm

güle güle harcaayın canım...en azından borcunuz kalmaz,maaşınızdan kenara koyarsınız buna da şükür :26:
saol canım, azıcık bişi işte. ama yine de rahatlatır biraz bizi

Sağol cnm.O akşam almış bana tlf bende niye masraf yaptın diye tavır aldım biraz ..Kızlarda beni haşladı burdaEki Görüntüle 569563
Eşin dönmicekmiydi eski iş yerine tazminat niye aldı ki:44:
haklı kızlar amaa
eşim çirkeflik yapabilirdi, o zaman daha fazla alırdı ama iyi bir şekilde ayrılmış.
Her zaman kapımız açık nezaman istersen gel demişler, bu da iyi oldu bence..

geçmiş olsunnn
2500 de ii para, ne artarsa kenara koy evet ii olur cnmsüpürgenin ne borcu vardı ki:26:
elektrik süpürgemin taksidi var ayşam, onu kapatıcam

Ayşam bi böbreği alınmıştı mart gibi.6 ayda bir kontrole gidiyoz..Eşimin içine sinmiyo tek gitmesi.Kv ikimiz gidiyoz işteEki Görüntüle 569566
geçmiş olsun kv ne :/
dönebilir de enkim, bakalım şurda az bişe kaldı yılbaşına.. bu iş yerinde nekadar yapıcaklar maaşını merak ediyorum

zuzuşko

Son düzenleme:
afferin zuzum, kötü bişi beklemiodum ben zaten, ayrıca hastalıkları geçirmiş olman da süper

eşin gidicek mi peki:44:

ay böle çekemez bi kadın olamaz yaaaa bu handan hanıma gıcık oluom

afferin zuzum, kötü bişi beklemiodum ben zaten, ayrıca hastalıkları geçirmiş olman da süper

eşin gidicek mi peki:44:

ay böle çekemez bi kadın olamaz yaaaa bu handan hanıma gıcık oluom

Handan 1 zeynep 2 simay 3

Nek ilk kez tatile çıkcaz demişsin balayına gitmediniz mi kuzum:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…