Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

iyi geceler zuzum
ben de uyumak istiyorumm, ama mutfağım bomba düşmüş gibi
laptopu eşime devrediyorum, iyi geceler kızlar

ay canım yaa :26: durumunu bilmiyolar mı, keşke seni erken gönderseler.
Sen ne iş yapıyosun ben onu da anlamadım çok, anlattıysan kaçırdım.
Pazarlama şirketi mi orası?

Biliyorlar kızlar bilmiyolarmı sanki hamile olduğumu. Ama saatleri böyle yani 8de mesai bitimi ama hiç 8de çıkmadık.

İşte d-smart center nekim ben ofis aktivasyon evrak takibi vs. eşim kurulumda onu bekliyorum akşamları bi de.. İş çok yoğun bizim ev uzak hiç çekilmiyo zaten ama bakıcaz artık. Nete de hiiç giremiyorum zaten hep önümde pc ama müsait olamıyorum, arkamda açık gelen giden görür diye giremiyorum. Anca tlfdan bakıyorum arada okuyabildiklerimi okuyorum o kaaa..

Eve gelince de hep uyuyorum yemekten sonra bugün uyumadım hayret Size baktım bari, ne güzel burdasınız

Yarında gitmicem zaten sabah, sağlık ocağına gidiceğim için.. eşimde benden sana izin gelme dinlen diyo bilmiyorum bakıcam artık ruh halime göre gidermiyim..

Son düzenleme:
gece kuşu öksürüklü sirkencubin geldi herkesler kaçmış

bugün baya hareketliydi dediğim gibi önce kredi borcumu kapattım borcu yoktur yazısı almak için bankacıların burnundan getirdim kesin ben çıktıktan sonra ohh kurtulduk demişlerdir; sonra da lastikçiye geçtik kışlık lastik olayını hallettik sandığımızdan daha kolay oldu tanıdığın yönlendirdiği bir yer olduğu için diğer lastiklerimizi saklarlarken kira almayacaklar bi de balans ayarına gittiğimizde mont hediye edecekler
ordan çıkışta da dışarda yemek yedik kuponlarımızı harcadık sonra da ananemi ziyarete gittik onunla birlikte hürremi izledik eve geldiğimde yine 11 olmuştu

nektar süpürgeni yeni mi almıştın? markası ne? memnun musun?

demek mutfak fantezileri var vaaaavvv; bir ara ben de bahsedeyim

kkoras o smileyi de çok merak ettim noluuur ben de göreyim

yarenay ilker paşa muhteşem ya neden bana yakın değilsiniz tam mıncıklamalık

vilin zeynepler çok ılımlı pozitif düzgün insanlardır; ismin karaktere çok etkisi var benim tanıdığım bütün zeynep ler perfect

Doğru diyosun biz senin eşinin maaşı kadar kira veriyoruzdur.şükürler olsun yetiyor bize.bizimkinde meraklıdır kullanıyorda işi gereğide iyi oluyor.maiillerini falan kurdu hep ama bana fazla sağolsun almış.teşekkür ederim canım.

Zuzum sevindim canım .ne güzel bir sorun yok.artık bebişin gelmesini bekliceksiniz.

Onlarda adam gibi işlerini yapsınlar ozaman.temkinli davranmak zorunda insanlar.gözünüz Aydın canım lastik işi iyi olmuş Kış tam bastırmadan. Maşallah canım hastasın ama evde durmuyorsun hiç.

Ya 12buçuk gibi uyudum 1de uyandım .uyku kaçtı bebişte tekmeleyip duruyor .artık ne zaman uyurum kim bilir.

koketa dişiniz çıkmış gözünüz aydın sağlıkla kullanın
resimlerinizi gördüm pek bir tatlı çağan bayıldım ya tam yemelik olmuştur şimdi off çok şanslısınız nazar değmesin

canım maşallah size bebişin kilosu da iyi görünüyor, normal doğum olursa çok zorlamaz seni. emar sonucun da iyi çıkar inşallah. çok az kaldı artık, Allah'ım sağlıkla kucağına aldırsın tatlım. dualarım sizinle

Iyi akşamlar kızlar isyerinden biz hala isyerindeyim

özgecim Allah sabır versin. gerçekten geç çıkıyorsunuz. bu arada annen nasıl oldu?

canım hamileyim setinde huggiesin organik bezinden çıkıyordu 1 paket, içinde 8 tane var. onu almışlar sanırım.

canım buna da şükür. hem borcu kapatıp hem faturaları halledersen rahat geçirirsiniz bu ayı. hem kalan parayı hem de belki maaşlarınızdan da 3-5 artar onu koyarsın kenara.

gunaydın kızlar

yarenay ayaktasınız

ilker paşam nasıl?

günaydın canım. sabah 6,30 da uyandırdı bicirik bizi. babası çıkmadan daha yeniden uyudu. ben ayaktayım tabii. bugün aşımız var. annem de dedemle hastaneye gitti. babam evde, onunla gitcez sağlık ocağına. inşallah sorunsuz, ateşsiz atlatırız bugünü. sen nasıl oldun, gecen nasıl geçti?

Günaydın kızlar

cnm ilk dişimiz patladı görümcem gördü hediyesini alıcak ishali kontrol altına almak için yarım muz ezdim verdim dün gece biraz daha iyiydi.

maşallah canım, darısı diğer dişlerine inşallah. siz başladınız tabii ek gıdalara, iyi olmuş, rahatlatmış anlaşılan. inşallah daha da iyi olur bugün.

evet aşıda yaptık dişte çıkardı ilk dişi atşe yapmadı ama ishal ve kusma çoktu...

annem iyiki geldi yaa k.v ne kadar iyi baksada annem daha çok içime siniyor...k.v kafasına göre çok yedirmeye çalışyo ona kızyorum ben

onun dışında llah var hakkını yemem 2 ay tertemiz baktı en iyi bakıcıdan iyidir yaaa....

benim işe gelme şevkim kalmadı zorla geliyorum çağana sabaha kadar çok kalkıyor hep emziryorum gündüz zaten mama yiyor ...İşyerine yorgun geliyorum hep dikkat eksikliği oldu bende sağa sola çarpar oldum topuklu giyorum mesela düşer gibi oluyorum yorgun olduğumdan ...

zayıfladım bide 48 kiloya düştüm annem diyo rengin solmuş gibi kendine bakamamışsın aynen öyle

cnm sevindim hamiş olmana stress yapma inş. bebeğin sağlıkla gelicek hazırlıklar tamammı?

cnm bebiş çalışmasımı varrr hadi hayırlısıı gelsinnn bebişlerrr

ay süper ya güne ne güzel başlamışsınız.Umarım aşısını da sorunsuzca olur sonrasında ateş mateş yapmaz. Ben bu gece uyumuşum öksürüğüm geçmedi daha insani formlarda devam ediyor bugün de ayva yaprağı deneyecem

vilin erkenciydi girmemiş daha neden acep:44:

iyi geceler zuzum
ben de uyumak istiyorumm, ama mutfağım bomba düşmüş gibi
laptopu eşime devrediyorum, iyi geceler kızlar

diğer cvpta alıntı çoktu bunda cvplıyorum cnm

İş yerine sinir oluyorum nekkk çok uyuz adamlar yaa interneti nie kapatıyolarki belirli siteleri yasklar engellerler anlarım bu müdürüne ohhh içimde kalcana dışarda kalsınnn

benim teli kaydet arada halini hatrını soruyorum

çağan hasta evet ama dün muz yedirdim yarım şu küçük olanlardan pişmiş ezdim yedi çok sevdi inş. ishal geçicek kusmayı durdum allahtan...

işten sıkıldım yaaa

canım kv bile olsa tanıdık en iyi bakıcıdan iyidir bence de. Allah razı olsun, sesi çıkmamış bakmış 2 ay. geceleri ayakta oldun mu gündüz evde olmak bile zor geliyor, işe gitmek daha zordur eminim. maşallah çağana, gündüz mama alsa da emmeyi bırakmamış bebekler çoğunlukla biberona alışınca memeyi bırakıyormuş. emzirdiğin için de kilo veriyor olabilirsin canım, gerçekten çok zayıflamışsın. aslında insan çalışınca daha düzenli besleniyor, sen niye bu kadar kötü oldun ki? evdeyken genelde öğünü olmuyor insanın. canı isteyince yada acıkınca da bebişten vakit bulamıyor. ben genelde öğlen yemeklerini ya geç yiyorum ya da aperatif atıştırıyorum. dikkat et kendine. kış da geldi artık, bünyeni güçlendirmen lazım. c vitamini ihmal etme. sen iyi ol ki bebiş de iyi olsun. malum onların en çok anneye ihtiyaçları var.

ek gıdaya geçen bebekler süper oluyorlar damak tadına uyan bi şey verildiğinde böyle ağızlarını şapırdata şapırdata tatlı tatlı yiyorlar ya muhteşem yaa

Özgim, kayıt için mi gideceksin sağlık ocağına.. eğer sorun olmiycaksa gitme kuzum işe, dinlen

sirken, hala devammı şiddetli öksürmeye :26:
benim süpürgem bozulmuştu sonra Arzum Cleanart Elektrikli Süpürge aldık. 2500 W
evet memnunum şimdi süpürgemden

Ya kokiş niye zayıfladın sen yine yaa, ne güzel olmuştun doğumdan sonra

Her an kırmızı kart görebilirim bilgi işlemden, ay sinir oldum iyice
günaydınımı diyim bari

saol cnm benim için kötü oldu ama memişlerimi dişi ile ezmeye çalışyor yaramaz

maşallah tatlı benim küçüklüğüme benziyor ama gittikçe rengi kumrala döndü eşim sarımış küçükken eşime döncek herhalde ...

Darısı başına cnm allah herkese evlat nasip eder inşallah annelik güzel duygu ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…