ay canım yaa :26: durumunu bilmiyolar mı, keşke seni erken gönderseler.
Sen ne iş yapıyosun ben onu da anlamadım çok, anlattıysan kaçırdım.
Pazarlama şirketi mi orası?
Sağol cnm..Yine senin eşin iyi maaş alıyodur.benimki 1000 tl bile almıyo,çoğuda borca gidiyo zaten..Önceleride dışarı çıktığımızda tlf bakardı alalım sana derdi ya gerek yok var zaten tlf derdim..Ama almış işte.Sen kullan bari diyorum o sever akıllı tlf kendi telefonunuın modeli de eski baya onu da kabul etmediSağolsunl yine de sende güle güle kullan cnm
ayşaamm valla hiçç bişeyin yok çok güzel sonuçların dedi,kan testine bakıp bazı hastalıkları geçirmişin zaten hamileliğinde sorun yaşamazsın folikasite devam et dedi okadannn 2dk sürdü zaten konuşmamız
gece kuşu öksürüklü sirkencubin geldi herkesler kaçmış
bugün baya hareketliydi dediğim gibi önce kredi borcumu kapattım borcu yoktur yazısı almak için bankacıların burnundan getirdim kesin ben çıktıktan sonra ohh kurtulduk demişlerdir; sonra da lastikçiye geçtik kışlık lastik olayını hallettik sandığımızdan daha kolay oldu tanıdığın yönlendirdiği bir yer olduğu için diğer lastiklerimizi saklarlarken kira almayacaklar bi de balans ayarına gittiğimizde mont hediye edecekler
ordan çıkışta da dışarda yemek yedik kuponlarımızı harcadık sonra da ananemi ziyarete gittik onunla birlikte hürremi izledik eve geldiğimde yine 11 olmuştu
çağan beye geçmiş olsun canım. umarım çabuk atlatır. diş mi çıkartıyor acaba?
Adım çıkmış gezgin gebeye.dün gece 5te ancak uyuyabildim.9da kalktım 10da hastanedeydim kalabalıktı.bebeğim iyiymiş.3kilo olmuş suyum iyiymiş hala tersmiş.bu haftadan son dönmesi zor dedi.sonra nstye girmemi istedi.normal çıktı sancı falan yok ama bebiş fena hareketliydi.hemşire maşallah hiç durmadım diyor yok dedim gece gündüz böylemiz .10gün sonra tekrar çağırdı.orda. Özele geçtim beyin cerrahiye.ordada sıra vardı.muayene etti .eski raporlarla bişe söyleyemem dedi.emar istedi.doğum doktoruna sordum sakıncası varmı diye yok ama gerek yok dedi .normal doğum olur diyor.ciddi bişe olsa bir etkisi olur zaten diyor.bende içim rahat etsin dedim.emara indim ordada bekledim. Emara girdim çıktım ama bebiş maşallah tekmeleye tekmeleye bir oldu sesten.sonucu yarın alıcam.eve geldiğimde 5i geçiyordu yemek yedim.yattım uyumuşum yeni kalktım
Iyi akşamlar kızlar isyerinden biz hala isyerindeyim
eve gelirken alttaki ablanın bebek arabsında milupanın paketini gördüm .dedim nerden almış.sonra yemek yerken zil çaldı abla geldi.bu sana gelmiş dedi .hamileyim seti biri açmış içindne bişi almış bide pasta getirmiş.ne pastası anlamadım.üstü çikolatalı içinde kek gibi bişe vardı .onuda hüplettim.yattım karşımdaki abla zile bastı.oda aşure getirdi.onuda kalkınca hüplettim.
kutunun içinde kitapçık var.ıslan mendil,hediye kuponu ,pişik önleyici falan 1er tanae.
kkoras, çok anlamadım sabah kuzum ama eşin telefon almış galiba sana, güle güle kullan canım
biz de kocişimle markete gittik, eve geldim mantı koydum ocağa.. nohutum da var azcık, karnım inanılmaz ağrıyo üşüttüm galiba, ayaklarımın altına sıcak su torbası aldım uzanıyorum.
Kuzey güneyi izliyoruz kocişimle.
Bu arada eşim eski iş yerine gitmiş, hala hesaplaşmamışlardı,
mağazanın elektrik faturasını felan hesaplamışlar elemanların az alacağı kalmış,
1000 tl fatura çıkmış başımıza
3500 tl de tazminat vermişler, 1000 tl oraya verince bize kaldı 2500..
bi kısmı ile süpürgemin borcunu kapatıcam, kira, fatura derken gidecek o da..
1000 tl civarı aklırsa onu kenara sakliycam
gunaydın kızlar
yarenay ayaktasınız
ilker paşam nasıl?
Günaydın kızlar
cnm ilk dişimiz patladı görümcem gördü hediyesini alıcakishali kontrol altına almak için yarım muz ezdim verdim dün gece biraz daha iyiydi.
çok tatlısın yaaa konuşcam dio bi de, konuş bakalım ne dicek, tamam saat 9-10 arası saatimiz olsun mu dicek
geçmiş olsun cnmm aşı mı ne yaptırmıştın sanki yakın zamanda, onun da etkisi olabilir mi caba:44:
ama annen gelmiş çok sevindim o mis gibi bakar şimdi paşana
Adım çıkmış gezgin gebeye.dün gece 5te ancak uyuyabildim.9da kalktım 10da hastanedeydim kalabalıktı.bebeğim iyiymiş.3kilo olmuş suyum iyiymiş hala tersmiş.bu haftadan son dönmesi zor dedi.sonra nstye girmemi istedi.normal çıktı sancı falan yok ama bebiş fena hareketliydi.hemşire maşallah hiç durmadım diyor yok dedim gece gündüz böylemiz .10gün sonra tekrar çağırdı.orda. Özele geçtim beyin cerrahiye.ordada sıra vardı.muayene etti .eski raporlarla bişe söyleyemem dedi.emar istedi.doğum doktoruna sordum sakıncası varmı diye yok ama gerek yok dedi .normal doğum olur diyor.ciddi bişe olsa bir etkisi olur zaten diyor.bende içim rahat etsin dedim.emara indim ordada bekledim. Emara girdim çıktım ama bebiş maşallah tekmeleye tekmeleye bir oldu sesten.sonucu yarın alıcam.eve geldiğimde 5i geçiyordu yemek yedim.yattım uyumuşum yeni kalktım
ahahaha aslan hee
nekk ben bulaşık makinasını boşaltmayım yaa hemen arkamda bitiyoo
paranızıda güle güle harcayın
ayşaamm valla hiçç bişeyin yok çok güzel sonuçların dedi,kan testine bakıp bazı hastalıkları geçirmişin zaten hamileliğinde sorun yaşamazsın folikasite devam et dedi okadannn 2dk sürdü zaten konuşmamız
ay süper ya güne ne güzel başlamışsınız.Umarım aşısını da sorunsuzca olur sonrasında ateş mateş yapmaz. Ben bu gece uyumuşum öksürüğüm geçmedi daha insani formlarda devam ediyor bugün de ayva yaprağı deneyecemgünaydın canım. sabah 6,30 da uyandırdı bicirik bizi. babası çıkmadan daha yeniden uyudu. ben ayaktayım tabii. bugün aşımız var. annem de dedemle hastaneye gitti. babam evde, onunla gitcez sağlık ocağına. inşallah sorunsuz, ateşsiz atlatırız bugünü. sen nasıl oldun, gecen nasıl geçti?
iyi geceler zuzum
ben de uyumak istiyorumm, ama mutfağım bomba düşmüş gibi
laptopu eşime devrediyorum, iyi geceler kızlar
evet aşıda yaptık dişte çıkardı ilk dişiatşe yapmadı ama ishal ve kusma çoktu...
annem iyiki geldi yaa k.v ne kadar iyi baksada annem daha çok içime siniyor...k.v kafasına göre çok yedirmeye çalışyo ona kızyorum ben
onun dışında llah var hakkını yemem 2 ay tertemiz baktı en iyi bakıcıdan iyidir yaaa....
benim işe gelme şevkim kalmadı zorla geliyorum çağana sabaha kadar çok kalkıyor hep emziryorum gündüz zaten mama yiyor ...İşyerine yorgun geliyorum hep dikkat eksikliği oldu bende sağa sola çarpar oldum topuklu giyorum mesela düşer gibi oluyorum yorgun olduğumdan ...
zayıfladım bide 48 kiloya düştüm annem diyo rengin solmuş gibi kendine bakamamışsın aynen öyle
koketa dişiniz çıkmış gözünüz aydın sağlıkla kullanın
resimlerinizi gördüm pek bir tatlı çağan bayıldım ya tam yemelik olmuştur şimdi off çok şanslısınıznazar değmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?