Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

evet cnm ben 4. ayda elma püresine başlamıştım zaten iyikide başlamışım şimdi diğer meyveleride yiyor seviyor geç başlanırsa çocuk reddediyor değişik tadları...

çorbalara başlıyoruz bu hafta bakalım ...

iyi olmuş canım hallettiğiniz lastik işini...sabah haberlerde gördüm ankarada kar yağıyodu...kredi kartını da iyi yaptınız...eşim benimkini de kapattırdı geçen sene...sadece onun kartı var şimdi...
ben de zeynepleri gözlemliyorum(öğrencim var,arkadaşlarım var) hep çok tatlılar yaa...isimlerin kişilik üzerinde etkisi olduğunu düşündüğüm için bu ismi çok istiyorum zaten...eşim pek istemiyodu ama benim çok istediğimi görünce o da kabul etti artık...karnımı zeynebim diye seviyo

cnm ilk dişimiz patladı görümcem gördü hediyesini alıcak ishali kontrol altına almak için yarım muz ezdim verdim dün gece biraz daha iyiydi.
eltimin oğlu da diş çıkarırken ishal oldu...15 gün geçmedi...diş çıktı,ishal bitti...geçmiş olsun canım....

erkencisiniz inşallah ağlayıp sızlamadan vurdurursunuz aşıyı,ateş falan da yapmaz...yerim o tosuncuğu ben...çok tatlı yaa
vilin erkenciydi girmemiş daha neden acep:44:

sabahları kimse olmuyo diye evi toparlıyıp öyle girerim dedim...bu sabahta herkesler burdaymış

günaydın kızlaaaar
mis gibi uyumuşum...dün gece yatakta sohbet ediyoduk,eşim durup dururken romantizme bağladı(pek olmaz) öyle güzel şeyler konuştu ki...mest oldum resmen...o huzurla bi güzel uyuduk sarılıpta...

kardeşimden hatırlıyorum da annemi hep ısırırdı
kırk bin kere maşallah ishali nasıl oldu muzu yiyince biraz geçti mi? bol bol sıvı şeyler ver ki su kaybı olmasın kuzunun.
amin canım

sen neden o kadar zayıfladın? yemeklerine dikkat etmiyor musun yoksa çok hareketli olmaktan mı böyle oldu?

Günaydınn..
Akşam baya döktürmüşsünüz yine kızlar.

Zeynep canım herşey yolundaymış cnm çok sevindim emar çektirmeseydin keşke yaa hem dönmediyse nasıl normal doğum olacakki şurda ne kaldı boşa radyasyon almışsın neyse doktor zararı yok demiş.

Vilin Zeynep adını bende çok severim çok şeker olurlar.

Nekim inşallah çok borç çıkmazda size kenara atabilirsiniz cnm paranızı.

Ayşamm hımm kuytu köşe çok romantik yaaa

Sirken eminim burunlarından getirmişsindir adamların o yazı bir haftada çıkmaş yoksa

Akşam gittim aldım ablamları allahım minicik tombik yanaklaı küçük bir herif resmen yaa erkek olduğu nasıl belli kaşlarda çatık hep yalnız sabah annemin kucağındaydı bebiş benim cadıyı görmelisiniz bir kıskandı kendini yerlere atıyor çocuğu çekmeye falan çalıştı yandıkki bu cadıyla ne yandık biz

evet öyle evdeykende ruh gibi geziyordum çağan çok yoruyor kucağı seviyor yürüteç aldım yarım saat koyuyorum günde azcık yorulyo hiç olmazsa...:26:cnm benim sütüm ilkler azdı doymuyor çok ağlıyodu 1.ayda günde 60 cc mama vermiştim anne sütüyle..AVENT az akış anne memesi gibi biberon kullandım çok memnun kaldım onun sayesinde bırakmadı diğer biberonlar olsa bırakırdı şimdi sabah tahıllı kahvaltısı var kaşık maması kaşığı seviyor maşallah onunla ve meyve püresile öğleden sonra 14:00 kadar idare ediyo biraz aç kalıyo beim memeleri boşaltsın die...

sütüm biara fazlalaşmıştı şimdi yine azaldı gecde bir kez 90 cc mama yiyor sonrası yine emziryorum sabaha kadar tabii her saat kalkıyor..

yok ben düzelnli beslenemiyorum sabah cnm biişe istemiyo işyerinde:26: öğlende yemek yiyorum ama iştahlı değilim akşam da çağanla ilgilen emzir derken yorgunluktan bir tabak yemek anca yiyorum

Ben portakal mandalin limon seven insamım allahtan onları çok tüketyorum hamileykende bu 3 lüyü çok severdim

cnm aşı var galiba bugün calpol verip gitmiyosun dimi aşının etkisini azaltıyomuş dr. a geçen sordum vermeyin sakın dedi hücreler savaşsın bağışıklığı artsın calpol 38 i görmedikçe verme dedi bende öyle yaptım allahtan ateş olmadı

aman sanki ben istedimmi iştahım gitti şu kan ilaçlarınamı başlasam yine iştah açıyor...

Avatr tıpkı sen olmuş yafff maşallah

kızlar İlker uyandı. ben İlkeri hazırlayıp aşıya gideyim. gelince de kahvaltı falan ederiz babamla. aşılarda annem tutuyordu hep, ben nasıl tutcam şimdi bilmiyorum:18::18: dua edin bize.

nektar öksürük var ama artık geceleri çok rahatsız etmiyor bugün rahat uyumuşum

yaa lütfen senin netini kapatmasınlar :26:

ohaa dioum bütün akşam konuşmuşsunuz işim var okuyamıoum ki
gıcıklar
nek hala kapatmamışlar galiba burda olduğuna göre :26:
eşinin tazminata sevindim hiç verilmemesinden çok çok iyi yani kalan 2500

zeynep yazmıştır ama bulup okuyamadım ki kaç sayfa var nolmuş dr ne demiş doğum için:44:

36 beden bol oluyor artık 34 olmak istemiyorum yaa ozman çöp gibi oluyorum iştahım gittiii hamileyken açılmıştı...:26:

ben 1 yaşına kadar dayanırım çağana ama 1 yaşından sonra emizrmicem yeterli olur benceee zaten mamayı reddetmiyor zmanla alışacaktır komple mamaya

ishali azaldı gibi baktım gece kaka yapmadı allahtan maşallah

kızlar bu sabah kahvaltıdan önce tartıldım...59.9 olmuşum iki haftada iki kilo almışım :18: dikkat edicem artık biraz...meyveden mi kilo alıyorum acaba...akşamları meyve yiyorum yaa...yemeğimizi erken yiyoruz ama niye bu kadar hızlı kilo aldım anlamadım...meyveyi de mi azaltsam acaba :18: ya da cevizden mi aldım ki

kızlar İlker uyandı. ben İlkeri hazırlayıp aşıya gideyim. gelince de kahvaltı falan ederiz babamla. aşılarda annem tutuyordu hep, ben nasıl tutcam şimdi bilmiyorum:18::18: dua edin bize.

metin ol cnm bende tutamıyorum ağlıyorum onunla hatta
inşallah bugün sorunsuz ateşsiz geçer

cnm herşey yolundaymış 3 kilo olmuş bebişi dönmemiş ama normal doğum için emar çektirmiş bugün sonucunu alacakmış

yarenim yazmamışım yaa sana aşılarda neyazıkki hem tedirgin oluyoruz ben ilk aşıya gideceğimde 10 gün önceden strese girmiştim üzülüyor insan inşallah ateşsiz atlatırsınız cnm.

kaç kilo ile başladın hamişliğe

koketa 36 beden bol mu oluyor sen baya o zaman teyzem gibi bi şey olmuşsun hamile kalmadan önce kaçtın? önceden de mi zayıftın

vilin meyve masum değildir ki meyvedeki şeker de şeker yani ama sen bebek beklediğin için durum daha farklı olsa gerek. Cevizi çok mu tüketiyorsun?

demek mutfak fantezileri var Vaaaavvv; bir ara ben de bahsedeyim

ek gıdaya geçen bebekler süper oluyorlar damak tadına uyan bi şey verildiğinde böyle ağızlarını şapırdata şapırdata tatlı tatlı yiyorlar ya muhteşem yaa

sirken şaşırtıyosun beni

zuzum sevindim canım .ne güzel bir sorun yok.artık bebişin gelmesini bekliceksiniz.

günaydın kızlar

Cnm ilk dişimiz patladı görümcem gördü hediyesini alıcak Ishali kontrol altına almak için yarım muz ezdim verdim dün gece biraz daha iyiydi.

geçmiş olsun canım ... Dikkat et sende kendine ,buseferde kendini hasta edicen

cnm bebiş çalışmasımı varrr hadi hayırlısıı gelsinnn bebişlerrr

evet canım sağoll

kaç kilo ile başladın hamişliğe

kızlar hamile kaldığımda 55 kiloydum...4,5 ayda 5 kilo almışım...eee asıl kiloların son zamanda alındığını düşünürsek durum vahim gibi :18: koketa sen kaç kilo almıştın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…