canım maşallah sizebebişin kilosu da iyi görünüyor, normal doğum olursa çok zorlamaz seni. emar sonucun da iyi çıkar inşallah. çok az kaldı artık, Allah'ım sağlıkla kucağına aldırsın tatlım. dualarım sizinle
özgecim Allah sabır versin. gerçekten geç çıkıyorsunuz. bu arada annen nasıl oldu?
canım hamileyim setinde huggiesin organik bezinden çıkıyordu 1 paket, içinde 8 tane var. onu almışlar sanırım.
canım buna da şükür. hem borcu kapatıp hem faturaları halledersen rahat geçirirsiniz bu ayı. hem kalan parayı hem de belki maaşlarınızdan da 3-5 artar onu koyarsın kenara.
günaydın canım. sabah 6,30 da uyandırdı bicirik bizi. babası çıkmadan daha yeniden uyudu. ben ayaktayım tabii. bugün aşımız var. annem de dedemle hastaneye gitti. babam evde, onunla gitcez sağlık ocağına. inşallah sorunsuz, ateşsiz atlatırız bugünü. sen nasıl oldun, gecen nasıl geçti?
maşallah canım, darısı diğer dişlerine inşallah. siz başladınız tabii ek gıdalara, iyi olmuş, rahatlatmış anlaşılan. inşallah daha da iyi olur bugün.
iyi olmuş canım hallettiğiniz lastik işini...sabah haberlerde gördüm ankarada kar yağıyodu...kredi kartını da iyi yaptınız...eşim benimkini de kapattırdı geçen sene...sadece onun kartı var şimdi...bugün baya hareketliydi dediğim gibi önce kredi borcumu kapattım borcu yoktur yazısı almak için bankacıların burnundan getirdim kesin ben çıktıktan sonra ohh kurtulduk demişlerdir; sonra da lastikçiye geçtik kışlık lastik olayını hallettik sandığımızdan daha kolay oldu tanıdığın yönlendirdiği bir yer olduğu için diğer lastiklerimizi saklarlarken kira almayacaklar bi de balans ayarına gittiğimizde mont hediye edecekler
ordan çıkışta da dışarda yemek yedik kuponlarımızı harcadık sonra da ananemi ziyarete gittik onunla birlikte hürremi izledik eve geldiğimde yine 11 olmuştu
vilin zeynepler çok ılımlı pozitif düzgün insanlardır; ismin karaktere çok etkisi var benim tanıdığım bütün zeynep ler perfect
eltimin oğlu da diş çıkarırken ishal oldu...15 gün geçmedi...diş çıktı,ishal bitti...geçmiş olsun canım....cnm ilk dişimiz patladı görümcem gördü hediyesini alıcakishali kontrol altına almak için yarım muz ezdim verdim dün gece biraz daha iyiydi.
erkencisinizgünaydın canım. sabah 6,30 da uyandırdı bicirik bizi. babası çıkmadan daha yeniden uyudu. ben ayaktayım tabii. bugün aşımız var. annem de dedemle hastaneye gitti. babam evde, onunla gitcez sağlık ocağına. inşallah sorunsuz, ateşsiz atlatırız bugünü. sen nasıl oldun, gecen nasıl geçti?
vilin erkenciydi girmemiş daha neden acep:44:
kardeşimden hatırlıyorum da annemi hep ısırırdısaol cnm benim için kötü oldu ama memişlerimi dişi ile ezmeye çalışyor yaramaz
maşallah tatlı benim küçüklüğüme benziyor ama gittikçe rengi kumrala döndü eşim sarımış küçükken eşime döncek herhalde ...
Darısı başına cnm allah herkese evlat nasip eder inşallah annelik güzel duygu ....
canım kv bile olsa tanıdık en iyi bakıcıdan iyidir bence de. Allah razı olsun, sesi çıkmamış bakmış 2 ay. geceleri ayakta oldun mu gündüz evde olmak bile zor geliyor, işe gitmek daha zordur eminim. maşallah çağana, gündüz mama alsa da emmeyi bırakmamışbebekler çoğunlukla biberona alışınca memeyi bırakıyormuş. emzirdiğin için de kilo veriyor olabilirsin canım, gerçekten çok zayıflamışsın. aslında insan çalışınca daha düzenli besleniyor, sen niye bu kadar kötü oldun ki? evdeyken genelde öğünü olmuyor insanın. canı isteyince yada acıkınca da bebişten vakit bulamıyor. ben genelde öğlen yemeklerini ya geç yiyorum ya da aperatif atıştırıyorum. dikkat et kendine. kış da geldi artık, bünyeni güçlendirmen lazım. c vitamini ihmal etme. sen iyi ol ki bebiş de iyi olsun. malum onların en çok anneye ihtiyaçları var.
ek gıdaya geçen bebekler süper oluyorlar damak tadına uyan bi şey verildiğinde böyle ağızlarını şapırdata şapırdata tatlı tatlı yiyorlar ya muhteşem yaa
Özgim, kayıt için mi gideceksin sağlık ocağına.. eğer sorun olmiycaksa gitme kuzum işe, dinlen
sirken, hala devammı şiddetli öksürmeye :26:
benim süpürgem bozulmuştu sonra Arzum Cleanart Elektrikli Süpürge aldık. 2500 W
evet memnunum şimdi süpürgemden
Ya kokiş niye zayıfladın sen yine yaa, ne güzel olmuştun doğumdan sonra
Her an kırmızı kart görebilirim bilgi işlemden, ay sinir oldum iyice
günaydınımı diyim bari
kardeşimden hatırlıyorum da annemi hep ısırırdı
kırk bin kere maşallah ishali nasıl oldu muzu yiyince biraz geçti mi? bol bol sıvı şeyler ver ki su kaybı olmasın kuzunun.
amin canım
sen neden o kadar zayıfladın? yemeklerine dikkat etmiyor musun yoksa çok hareketli olmaktan mı böyle oldu?
kızlar İlker uyandı. ben İlkeri hazırlayıp aşıya gideyim. gelince de kahvaltı falan ederiz babamla. aşılarda annem tutuyordu hep, ben nasıl tutcam şimdi bilmiyorum:18::18: dua edin bize.
ohaa dioumbütün akşam konuşmuşsunuz işim var okuyamıoum ki
gıcıklar
nek hala kapatmamışlar galiba burda olduğuna göre :26:
eşinin tazminata sevindim hiç verilmemesinden çok çok iyi yani kalan 2500
zeynep yazmıştır ama bulup okuyamadım ki kaç sayfa var nolmuş dr ne demiş doğum için:44:
kızlar bu sabah kahvaltıdan önce tartıldım...59.9 olmuşumiki haftada iki kilo almışım :18: dikkat edicem artık biraz...meyveden mi kilo alıyorum acaba...akşamları meyve yiyorum yaa...yemeğimizi erken yiyoruz ama niye bu kadar hızlı kilo aldım anlamadım...meyveyi de mi azaltsam acaba :18: ya da cevizden mi aldım ki
demek mutfak fantezileri varVaaaavvv; bir ara ben de bahsedeyim
ek gıdaya geçen bebekler süper oluyorlar damak tadına uyan bi şey verildiğinde böyle ağızlarını şapırdata şapırdata tatlı tatlı yiyorlar ya muhteşem yaa
zuzum sevindim canım .ne güzel bir sorun yok.artık bebişin gelmesini bekliceksiniz.
günaydın kızlar
Cnm ilk dişimiz patladı görümcem gördü hediyesini alıcakIshali kontrol altına almak için yarım muz ezdim verdim dün gece biraz daha iyiydi.
cnm bebiş çalışmasımı varrr hadi hayırlısıı gelsinnn bebişlerrr
kaç kilo ile başladın hamişliğe
koketa 36 beden bol mu oluyorsen baya o zaman teyzem gibi bi şey olmuşsun hamile kalmadan önce kaçtın? önceden de mi zayıftın
vilin meyve masum değildir ki meyvedeki şeker de şeker yani ama sen bebek beklediğin için durum daha farklı olsa gerek. Cevizi çok mu tüketiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?