kızlar hamile kaldığımda 55 kiloydum...4,5 ayda 5 kilo almışım...eee asıl kiloların son zamanda alındığını düşünürsek durum vahim gibi :18: koketa sen kaç kilo almıştın?
sirkenşaşırtıyosun beni
geçmiş olsun canım ... Dikkat et sende kendine ,buseferde kendini hasta edicen
evet canım sağoll
kızlar hamile kaldığımda 55 kiloydum...4,5 ayda 5 kilo almışım...eee asıl kiloların son zamanda alındığını düşünürsek durum vahim gibi :18: koketa sen kaç kilo almıştın?
iyi geçip gidiyo ne güzel, annem de çok öküsüryo yaa :26:nektar öksürük var ama artık geceleri çok rahatsız etmiyor bugün rahat uyumuşum
yaa lütfen senin netini kapatmasınlar :26:
ay o feci bi şey pekmezli zeytin yağlıyı diyorsan ben onu içtim ama içtiğim gibi de geri çıkardım zeytinyağına olan tüm sempatim gittiiyi geçip gidiyo ne güzel, annem de çok öküsüryo yaa :26:
senin şu pekmezli karışım neydi canım söylim o da yapsın..
o etki etti sana bayaa..
keşke kapatmasalar netimi yaa(
5 ayda 1 er kilo aldını düşünürsek cnm çok ben kilo almaya 4.aydan sonra başladımsen nasıl besleniyosun bir de hele bana (nenemin lafları çok hoşuma gidiyo yaff )
43 ile başladım 59 ile bitti ...çağan 3.800 doğdu karnım boşalınca 1. ayda kilo vermeye başladım maşallah...Sezeryan ile doğurdum göbek kocaman kalır die düşünyodum bitti gitti ama bende şimdi eridim gittim oda iyii deil ...1.67 boya göre 48 kilo iyi deil zayıf oldum azzcık yuarlak popom oldu ona sevinyorum parislerde işe yarıyor şaplak atmak için
koketa ben de ekleyebilir myim seni? Çağan ın güncel resimlerini merak ediyorum
16 kilo aldın yanicanım sabahları normal kahvaltımı yapıyorum,çay yerine portakal suyu sıkıyorum kendime...öğlene kadar 5-6 tane ceviz,bazen meyve yiyorum...öğlen okula giderken yemeğim pişmişse bi tabak yemek yiyip çıkıyorum...okulda simit-tost-meyve gibi şeyler atıştırıyorum...akşam 6 gibi yemek yiyorum...sonra8-9 gibi yine meyve yiyorum...bi de her gün 1 bardak süt içiyorum...öyle işte çok mu
burda evet de ben fa..ook u kastetmiştimcnm arkdşımsın zaten burda cnm
16 kilo aldın yanicanım sabahları normal kahvaltımı yapıyorum,çay yerine portakal suyu sıkıyorum kendime...öğlene kadar 5-6 tane ceviz,bazen meyve yiyorum...öğlen okula giderken yemeğim pişmişse bi tabak yemek yiyip çıkıyorum...okulda simit-tost-meyve gibi şeyler atıştırıyorum...akşam 6 gibi yemek yiyorum...sonra8-9 gibi yine meyve yiyorum...bi de her gün 1 bardak süt içiyorum...öyle işte çok mu
zzuzum seni face eklediğimi unuttum ben geçen resmini gördüm kim diyorum esmer hatunn adını hatrladım
Zuzuş kışın yap bebeişi yazın bakmak iyi oluyor
ada çayını söyledim şimdi anneme, denesin bakalım.. Saol canımay o feci bi şey pekmezli zeytin yağlıyı diyorsan ben onu içtim ama içtiğim gibi de geri çıkardım zeytinyağına olan tüm sempatim gitti
Beni daha çok iyileştiren adaçayı oldu sıcak su yaptım içine bikaç dal kırıp 5 dk kadar demlendirdim nemli beze sarıp. Onu tükettim öksürüğümü o yumuşattı.
bildirge göndercemama sistem yoğunluğundan bitürlü giriş yapamıyorum, nekaa üzüldüm anlatamam
benm benmm
valla nezamn gelceği belli değil :) bu 6.ayımız :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?