Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Yarenim yaa o aşılar çok fena, insanın ciğeri parçalanıyo yaa ://

kızlar çokçeneci olmuşunuz sabh sabh ama benm çok işim var kaçar ben görüşürük

hee özgemm gitme bence s.ocağından sonra işe, dinlen azcık

Kahvaltımı yapıp doktora gidiyorum sonucu alıp göstericim.işallah fazla beklemem.doktor tek her tarafa koşuşturuyor.ordanda SAĞLIK Ocağı'na gidicem.sonra eve

kızlar hamile kaldığımda 55 kiloydum...4,5 ayda 5 kilo almışım...eee asıl kiloların son zamanda alındığını düşünürsek durum vahim gibi :18: koketa sen kaç kilo almıştın?

vilincim cnm kendin için yemiyosun kısma çok fazla acıkınca mecbur yiceksin cevizlerşni falan sabah yemeye özen göster kilo yapar tabiki cevizde ben pek meyve yemediğim için o konuda yorum yapmayım ay başına 1 kilo düşmüş bebişin sağlıklı olsun gerisi önemli değil sen onu düşün.

sirken şaşırtıyosun beni

geçmiş olsun canım ... Dikkat et sende kendine ,buseferde kendini hasta edicen

evet canım sağoll

zzuzum seni face eklediğimi unuttum ben geçen resmini gördüm kim diyorum esmer hatunn adını hatrladım

Zuzuş kışın yap bebeişi yazın bakmak iyi oluyor

kızlar hamile kaldığımda 55 kiloydum...4,5 ayda 5 kilo almışım...eee asıl kiloların son zamanda alındığını düşünürsek durum vahim gibi :18: koketa sen kaç kilo almıştın?

5 ayda 1 er kilo aldını düşünürsek cnm çok ben kilo almaya 4.aydan sonra başladım sen nasıl besleniyosun bir de hele bana (nenemin lafları çok hoşuma gidiyo yaff)

43 ile başladım 59 ile bitti ...çağan 3.800 doğdu karnım boşalınca 1. ayda kilo vermeye başladım maşallah...Sezeryan ile doğurdum göbek kocaman kalır die düşünyodum bitti gitti ama bende şimdi eridim gittim oda iyii deil ...1.67 boya göre 48 kilo iyi deil zayıf oldum azzcık yuarlak popom oldu ona sevinyorum parislerde işe yarıyor şaplak atmak için

nektar öksürük var ama artık geceleri çok rahatsız etmiyor bugün rahat uyumuşum

yaa lütfen senin netini kapatmasınlar :26:
iyi geçip gidiyo ne güzel, annem de çok öküsüryo yaa :26:
senin şu pekmezli karışım neydi canım söylim o da yapsın..
o etki etti sana bayaa..

keşke kapatmasalar netimi yaa (

iyi geçip gidiyo ne güzel, annem de çok öküsüryo yaa :26:
senin şu pekmezli karışım neydi canım söylim o da yapsın..
o etki etti sana bayaa..

keşke kapatmasalar netimi yaa (
ay o feci bi şey pekmezli zeytin yağlıyı diyorsan ben onu içtim ama içtiğim gibi de geri çıkardım zeytinyağına olan tüm sempatim gitti

beni daha çok iyileştiren adaçayı oldu sıcak su yaptım içine bikaç dal kırıp 5 dk kadar demlendirdim nemli beze sarıp. onu tükettim öksürüğümü o yumuşattı.

16 kilo aldın yani canım sabahları normal kahvaltımı yapıyorum,çay yerine portakal suyu sıkıyorum kendime...öğlene kadar 5-6 tane ceviz,bazen meyve yiyorum...öğlen okula giderken yemeğim pişmişse bi tabak yemek yiyip çıkıyorum...okulda simit-tost-meyve gibi şeyler atıştırıyorum...akşam 6 gibi yemek yiyorum...sonra8-9 gibi yine meyve yiyorum...bi de her gün 1 bardak süt içiyorum...öyle işte çok mu

canım günlük 3 bütün ceviz öneriliyor.
bi de geceleri portakal yeme, portakal gece yenirse kilo yaparmış. vücut yakamazmış. günlük 2bardağa çıkar bi de sütü bence. ha hamilelikte gece sütünün uyku arasında içilmesi direk çocuğa gitmesini sağlıyormuş.

cnm ben pek ekmek yemezdim ekmeğin bi yararı yok sabah az kahaltıyla gerisinde hiç ekmek yemedim tuzuda komple kesmiştim...şkersiz çay kahve ama az içerdim şekeri sadece sütlü tatlılarda alyodum oda bazen ....portakal suyu bende çok içerdim limon mandalin en sevidklerimdi...hasta olmadım allaha şükür onlar sayesinde...
5-6 ceviz çok değil ben bi avuç yerdim ondan olduğunu sanmıyorum

ben yağlı yiceklerden uzak duryodum az yağlı yiyordum çünkü yağlı midemi bozuyordu ..hamur işlerini tümden kestimm boş hamlık onlar...

simit tost bırakman lazım başka şeler yeee meyveyi çok tükettim hatta yemeği yer hemen ardın bol bol meyve yerdim ve yararını çağanda gördüm maşallah

bir bardak süt iyi ayrıca onu iç bırakma ...Dediğim gibi şekeri azalt yararı yok hamur işleri komple çıkar hayatından mantı dahil...:13:

bildirge göndercemama sistem yoğunluğundan bitürlü giriş yapamıyorum, nekaa üzüldüm anlatamam

zzuzum seni face eklediğimi unuttum ben geçen resmini gördüm kim diyorum esmer hatunn adını hatrladım

Zuzuş kışın yap bebeişi yazın bakmak iyi oluyor

benm benmm

valla nezamn gelceği belli değil :) bu 6.ayımız :26:

ada çayını söyledim şimdi anneme, denesin bakalım.. Saol canım

enkimm
primanın paketi geliyor hamilelikte içinden, kremler, çaylar, tupperware saklama kabı ve bi pijama takımı ya da bataniye çıkıyor
milupanın paketinden çaylar, indirim kuponları çıkıyor
huggies den 8li bez paketi newborn çıkıyor, anne eğitim cd leri var hepsinde

BEn geldimİdrar tahlili istedi dr.1 saat sonra çıkacakmış sonuçlar..Gidelişmmi dedim sen git dedi kv..
Eşimde geçende çağırdıkları kişileri bu sefer eşli çağıralım mı diyo..Düşündüm..Tamam dedim..Ctesi için

Koketa boyun kaç ki:44:

bugünkü işim şirketin feysine profil resimleri hazırlamak
patron senin feys yok mu aç dedi :26: yok dedim o bile ezikledi beni
feys mağduru oluşum bir kez daha tokat gibi vurdu yüzüme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…