enkimm
primanın paketi geliyor hamilelikte içinden, kremler, çaylar, tupperware saklama kabı ve bi pijama takımı ya da bataniye çıkıyor
milupanın paketinden çaylar, indirim kuponları çıkıyor
huggies den 8li bez paketi newborn çıkıyor, anne eğitim cd leri var hepsinde
ben de üye oluyum bakim bunlara...
kızlar ekmeği kesiyim en iyisi ben...sabahları azıcık yesem yeter...okulada meyve götürüyüm...acıkınca simit ya da tost alıyodum...onu da almıyım o zaman...hamur işi zaten ayda yılda bi yiyodum...
bildirge göndercemama sistem yoğunluğundan bitürlü giriş yapamıyorum, nekaa üzüldüm anlatamam
benm benmm
valla nezamn gelceği belli değil :) bu 6.ayımız :26:
ben de üye oluyum bakim bunlara...
kızlar ekmeği kesiyim en iyisi ben...sabahları azıcık yesem yeter...okulada meyve götürüyüm...acıkınca simit ya da tost alıyodum...onu da almıyım o zaman...hamur işi zaten ayda yılda bi yiyodum...
enkimm
primanın paketi geliyor hamilelikte içinden, kremler, çaylar, tupperware saklama kabı ve bi pijama takımı ya da bataniye çıkıyor
milupanın paketinden çaylar, indirim kuponları çıkıyor
huggies den 8li bez paketi newborn çıkıyor, anne eğitim cd leri var hepsinde
BEn geldimİdrar tahlili istedi dr.1 saat sonra çıkacakmış sonuçlar..Gidelişmmi dedim sen git dedi kv..
Eşimde geçende çağırdıkları kişileri bu sefer eşli çağıralım mı diyo..Düşündüm..Tamam dedim..Ctesi içinEki Görüntüle 569869
Koketa boyun kaç ki:44:
devam devam durmak yok 1 büyük muzu püre et içine süt koy bal bide 4 kaşık ceviz rondodan geçir hatta fındık varsa onuda koyy büyük su bardağına hem sen hem kocişin içsin hergün içme bol bol enerhji sonra paristen el salla...
hee pariste WC gitmek yok ayakları 10 dk indirmek yok1 saat sonra bidaha pariss(randevu yani) sabaha kadar 3 kez olursa fena olmaz
hadi pakalım görem seniii
hep bu kocişin yüzünden zaten...istekleri bitmiyo ki hiçsen dikkat ediosun zaten besinlerine bazen kocan yüzünden ağır yemekler yiosunuz akşamları falan onlarda dikkat et
tost falan yememeye çalış tabii onun yerine meyve tüket muz ye hem tok tutar
yemiş ye
nekim annen mi hasta oldu kuzum geçmiş olsun
1.67 cnm uzun değilim pek
bugünkü işim şirketin feysine profil resimleri hazırlamak
patron senin feys yok mu aç dedi :26: yok dedimo bile ezikledi beni
feys mağduru oluşum bir kez daha tokat gibi vurdu yüzüme
devam devam durmak yok 1 büyük muzu püre et içine süt koy bal bide 4 kaşık ceviz rondodan geçir hatta fındık varsa onuda koyy büyük su bardağına hem sen hem kocişin içsin hergün içme bol bol enerhji sonra paristen el salla...
hee pariste WC gitmek yok ayakları 10 dk indirmek yok1 saat sonra bidaha pariss(randevu yani) sabaha kadar 3 kez olursa fena olmaz
hadi pakalım görem seniii
hep bu kocişin yüzünden zaten...istekleri bitmiyo ki hiçmuz yemeye korkuyorum kuzum :18: çok fena kabızlık yaptı hamilelik bende...onun yüzünden hemoroit bile oldum tost falan da her gün yemiyodum zaten,acıkınca çeyrek yiyodum...
nekin çok geçmiş olsun kuzum anneciine...
huggies kargo parası alıyor 5.50 8 bezin parası gitti işteprima ve milupa sevindirik etti de huggies beni nie görmezden geldiiii
Cnm boyun gayet iyi 50 kilonun altına düşmemeye çalış:26:
Topikte en kilolunuz benmiyim yani 73Ama seviyorum ben kilomu.Tabi 10 kilo verdikten sonra müthiş olacak
huggies kargo parası alıyor 5.50 8 bezin parası gitti işte
benm benben 73 le Kerem e hamile kalmıştım 2 kilo almıştım 6ay bittiğinde.
75 le doğum, doğumdan sonra da kilo aldım 80 varımdır yaaatartılmaya korkuyorum valla, ama doğumdan sonra nasipse hayırlısıyla olsun da acayip kilo vercem zaten emzirince de gider biraz, Kerem de emziremedim süt olsun diye ha bire tahin helvası şu bu derken yedirdiler. şimdi de gitmiyor işte.
bana da 62-63 kilo ii oluyodu
Cnm boyun gayet iyi 50 kilonun altına düşmemeye çalış:26:
Topikte en kilolunuz benmiyim yani 73Ama seviyorum ben kilomu.Tabi 10 kilo verdikten sonra müthiş olacak
koketa uzun değilim demişsin ama beden kitle endeksin gebelik öncesi 15 lerdeymişşimdi de 17 lerde filan düşük bir değer.
kızlar, anneme geçmiş olsund emişsiniz saolun bebiklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?