Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

kokitom hoşgeldin
yakışıklına da geçmiş olsunn, ay dilleniyo mu sıpa yoksa yaa
geçmişin çok gerisine dalma diycem ama senin o halini seviyorum

ayşinim tvnin parasını biz verdik canım,onlar diil
nek,inadım tutarsa aramam canım...bi kez daha kızdırmıştı beni kaç hafta aramadım,çağırmadım,gitmedim...kpnin hatrına gitmiştim...ve bu kez o zamandan da fazla sinirliyim...aramam zaten öyle çok sık aramıyorum ki artık...haftada 2 kere falan ancak...off okula hiç gidesim yok ama evden çıkmam lazım...desteğiniz için sağ olun kızlar...başınızı şişirdim sabahtan beri...gidiyorum ben...grş...

sıkma kendini onun yüzünden bebişinide strese sokma sakın

offf diziyide baştan sona tekrar izledim çok keyifliydi
bu arada gribim yine kendisini gösterdi geçti sanmıştım ama hapşurup duruoum burnum akıo üşüoum :2:

Vilin kesin tavrını koy cnm..

Ben gidiyim..Mercimek köftesi,rulo poğaça,tavuk göğsü yapıcam bide mantar çorbajsı görüşürüz kızlar

ufff leşş gibi pastırma kokuyorum
pastırmalı kaşarlı minik pizzalar yüzünden, kesin ofis ben ve Ş... yüzünden baharat kokuyo :120:

vilin eşin mesafeli satış sözleşmesine bi baksın eğer koşullarında geçiyorsa iade edebilir bunu bilin.

tv ye gelince bence hiç k validene surat asıp kötüyle kötü olma annemlere verdik geçtik de üstünde de durma; annen bir "merkez bankası" olarak seni kocana verdi bunu kimse aklından çıkarmasın

koketa hoşgeldin sen neden üşüttün acaba mideni? Dikkatli ol soğuk şeyler yiyip içme

dileğim sen de bir dr a görünsen fena olmaz hani bademciklerinde iltihap var mı?

Olabilir canım eşin mahçup olduğundan vermek istemiştir.arama ne arayıp duruyorsunki oğlu arasın işte.merak eden kendi arar.eltinler aramadıkça iyice size sarmaya başlamış kadın.hak ettiği muameleyi görsün canım.lafını esirgeme .bebeğini onun için strese sokma/

Koketa hoşgeldin. Geçmiş olsun midenimi üşüttünki . Oğluşunada çok geçmiş olsun. Neden ishal olduki doktora götürdünmü

offf diziyide baştan sona tekrar izledim çok keyifliydi
bu arada gribim yine kendisini gösterdi geçti sanmıştım ama hapşurup duruoum burnum akıo üşüoum :2:

yaa bugün acayip bi soğuk ama dikkat et cnm sende.
kızım üşütcek diye korkuyorum valla..sabah sıcak yatağından o soğukta çıkarıyorum

ufff leşş gibi pastırma kokuyorum
pastırmalı kaşarlı minik pizzalar yüzünden, kesin ofis ben ve Ş... yüzünden baharat kokuyo :120:

benimde cnm nezmandır pastırmalı yumurta istiyo valla alim bugün bende.
ya çok acıktım öğlen ne yesem acaba hergün bide bu dert var:26:

Son düzenleme:
CNM HOŞGELDİN SENDE TOPİĞİMİZE ÇOKTANDIR YOKTUN, PEK GİREMİORUM Kİ ZATEN ALINTI YAPIP YAZMAYI BİLE ÖZLEMİŞİM.
ANNEM ÇALIŞIYO ANTALYADA CANIM.

evet cnm uzun zman izinliydim gebelik izni ayrıca rapor derken 5 buçuk ay yoktum annen burdamı yaşıyo artık ee sen nerdesin peki?:44:

canım bildiğim kadarıyla söyleyim, belediyeler taşeron firmaarla çalışıyor artık kadro gelmesi sıkınılı iş. zor iş. sizin durumunuzu bilmiyorum ama sözleşmenizle geçersiniz bence.

inşallah öyle olur cnm eğer bu daire kapanırsa 2014 ben belediyeye geçiş yapmazsam işsizim demektir :26: torpilde var ama kpps siz alım olmuyor malesef yine girmek gerek torpille yerleşme olur ancak puan lazım sonuçta

zayıfladım yaa valla icudum krılyo dökülyo yorgunluktan çağan çok yoruyor

sen burda eklisin bende + çıkyo hatta isminin yanında:44: face tede zeynep-okan değilmiydin?

cnm ev vitamin doluda ağzımın tadını değiştiryolar midemi bulandıryolar doğal beslenmek daha iyi bol bol meye tüketyorum iştee bakalım kendime iyi bakmam lazım

sağol canım.işallah bu sefer allahım sağlıkla kucağıma almayı nasip edecek.işallah evet tamam gibi.
dikkat et kendine cnm stresten uzak dur onu eline alıcağın kokusunu duyacağın günü düşün cnm...

çocuk kıyafetleri ne kdar pahalı yaws

Son düzenleme:
kokitom hoşgeldin
yakışıklına da geçmiş olsunn, ay dilleniyo mu sıpa yoksa yaa
geçmişin çok gerisine dalma diycem ama senin o halini seviyorum

h.b. cnm

çok yaramaz oldu yürüteç aldık sağa sola gidiyo direk fiskos örtüsünü çekmeye koştu biblo ıvır zıır yok zaten bende ama plazma ünitesi camlı içinde fincanlar felna var durup durup camından onlara bakıo çok komikkk yaaa her koyduğumda camdan fincanları seyredio ben bunları nasıl kırarım dieee

Hasta ama keyfi iyi maşallah

41 yaşına kadar devam etmez mi seferberlik, benm eşimde de var

valla 2013de 30a basıyo yıl olarak .. ve öyle sölemişler işte canım

dileğe katılıyorum valla vilin ... bilmiyo ayağına yatmasaydın da söleseydin açık açık enazından içinde kalıpda bukadar üzülmezdin ...

eve gidip çocuğu emzirip yatmam lazım allahtan annem geldi ...şimdi öğle arası yemeğe gitmedim midem kötü zaten

kocişte hasta oda ilgi bekliyorrrrrrrrrrrrrrrrr

ayy canım geçmiş olsunnn

çağanada maşallah yaaa

bencede nasıl kırabilirim diye bakıyodur

Koketa hoşgeldin. Geçmiş olsun midenimi üşüttünki . Oğluşunada çok geçmiş olsun. Neden ishal olduki doktora götürdünmü

üşüttük ailecek

götürmedim dr. aradım muz verdin mi : EVET prinç unu ve nişasta : EVET ama az yedi ....zorlama dedi.İshali azaldı allahtan gece baktım...Eğer kötüye gitseydi götürürdüm tahlil yaparlardı dr. üşütmüş dedi dişten ishal olabilir ama kusma ile olmaz dedi çok kusmuştu baya moralim bozulmuş sinirden ağlamıştım şimdi allaha şükür iyi ...

ona bişi olmasın ben hasta olurum dedim şimdi o iyi ben hastayım Allah sesimi mi duydu nedir isyan etmiim bariii:26:

bol seni faceten yanlşlıkla silmişim onu farkettim faceteki haziran annelerinde olay tartışma oldu grubun tadı kaçtı ayrıldım oradakileri sildim seda vardı onu silceme seni silmişim kızının resmine bakim die girdim giremeyince farkettim ...

Tekrar ekledim kabul edermisin

kızlar bide kamile kim burdan birimi?

Son düzenleme:
yaa bugün acayip bi soğuk ama dikkat et cnm sende.
kızım üşütcek diye korkuyorum valla..sabah sıcak yatağından o soğukta çıkarıyorum

bize bile eziyet o yataktan çıkmaz kuzum yaa
kış gerçekten çok kötü yaa şşuan burası akşam 4-5 olmuş gibi kapkara kar atıştırıo çok soğuk
bende akşam kuaföre gitcem orda da üşütmem umarım :18:
kardeşimle güzellik seansımızı bugüne aldık yarın naparız bilmem her cmt kaş bıyık manikür yapıouz

ya aslında ben cilt bakımı istioum yaa

kokiş gecmiş ollsun çekirdek aile hepinize

zuzu katıl bana bebeyim :13:

alishia yine nnereye kayboldun yaaaa

nekte yazmıo kibrit kutusu mu yandı acaba

yaren zeynep okan diil ki bir feys mağduru olsamda bu bilgiyi paylaşmak istedim
zeynep = endiku
kamile = kkoras

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…