kokitom hoşgeldinslm kızlar çok kötü bir gecenin ardından berbatım midem çok kötü sabahtır Eki Görüntüle 570687
çağanın ishali azaldı gibi daha iyiye gidiyor ama gece yine 4:00 te kalktı sabah 1 sat uymadı
GAaaa Gaaaa gaaakkkkkkkk diyip durdu gaklıyo çocuk nerden öğrendi bilemedim miyav dese anlıcam evde kuş yok çünki...
nese ben bi geçmişe bakayım(huyum batsın...)
ayşinim tvnin parasını biz verdik canım,onlar diil
nek,inadım tutarsa aramam canım...bi kez daha kızdırmıştı beni kaç hafta aramadım,çağırmadım,gitmedim...kpnin hatrına gitmiştim...ve bu kez o zamandan da fazla sinirliyim...aramamzaten öyle çok sık aramıyorum ki artık...haftada 2 kere falan ancak...off okula hiç gidesim yok ama evden çıkmam lazım...desteğiniz için sağ olun kızlar...başınızı şişirdim sabahtan beri...gidiyorum ben...grş...
yaaa kızlar o kadar doldum ki anlatamam
en çok eşime kızgınım zaten...başı sıkışınca söylediği şey benim ailemi kötü durum düşürdü...daha önce biz tül alırken kampanya vardı...bize 70-80 liralık bi tv hediye etmişlerdi...onu annemlere vermiştik ama o da hiç çalışmadı...mahcup olduk sonra...hediye edilen şey o kadar olur...küçük bi şeydi zaten...eşim sanırım onu telafi etmek için mutfaktakini onlara veririz dedi...o da yeni tv...daha bi kaç ay oldu alalı...ondan böyle laf ediyo bunlar...
ama bu akşam eşimle çok sert konuşucam...kvyide uzun bi süre aramicam...eltimler aramıyolar yaa onlara sinir oluyodu...biraz da ben aramıyım da görsün...başlar eşimi aramaya ondan sonra...vilin beni niye hiç aramıyo diye...haketmiyo ki...ama o tv annemlere gidecek...onlarda hiiiiç sesini çıkaramicak,çatlicak...
çok uyuzsunuzafferin o zaman tosununa
bizde de film çok ama izleyen yok yaaa, 60-70tane film vardır bilg.da kayıtlı, açıp da izleyelim demioz
uff çok kıskandım film koleksiyonunuzu
offf diziyide baştan sona tekrar izledim çok keyifliydi
bu arada gribim yine kendisini gösterdi geçti sanmıştım ama hapşurup duruoum burnum akıo üşüoum :2:
ufff leşş gibi pastırma kokuyorum
pastırmalı kaşarlı minik pizzalar yüzünden, kesin ofis ben ve Ş... yüzünden baharat kokuyo :120:
CNM HOŞGELDİN SENDE TOPİĞİMİZE ÇOKTANDIR YOKTUN, PEK GİREMİORUM Kİ ZATEN ALINTI YAPIP YAZMAYI BİLE ÖZLEMİŞİM.
ANNEM ÇALIŞIYO ANTALYADA CANIM.
canım bildiğim kadarıyla söyleyim, belediyeler taşeron firmaarla çalışıyor artık kadro gelmesi sıkınılı iş. zor iş. sizin durumunuzu bilmiyorum ama sözleşmenizle geçersiniz bence.
kuzum bence çok dert etme kiloları. ben 1 ayda 4 kilo aldığımı biliyorumsonuçta 16 kiloyla bitirdim hamişliği ve şuan yarım kilom kaldı. sağlıklı beslendiğin sürece kiloları kafaya takma. sadece ekmek, hamur işi ve yağlı yemeklerden (özellikle kızartma) kaçın. çünkü onların hiç faydası yok bebeğe de sana da. bi de tuzdan uzak dur tatlım.
kokişş sen bende ekliydin ya, sildin mi beni
gerçekten çok zayıf kalmışsın canım. popo iyidir, hem pantolonları, etekleri daha iyi taşıyor bence.
diş çıkarırken genelde öle oluolar koketim yaa her bebekte farklı etkilio inş. çabuk atlatır
biraz vitamin desteği falan alsana sen, şimdi kış da geldi bağışıklık sistemini koruman lazım hasta olma çok da zayıflama artık böle iisin
sağol canım.işallah bu sefer allahım sağlıkla kucağıma almayı nasip edecek.işallah evet tamam gibi.
kokitom hoşgeldin
yakışıklına da geçmiş olsunn, ay dilleniyo mu sıpa yoksa yaa
geçmişin çok gerisine dalma diycem ama senin o halini seviyorum
41 yaşına kadar devam etmez mi seferberlik, benm eşimde de var
canım yaa akşam eşim acaba annenlere vermesek de satsak mı dedi...bende söylediğini bilmiyorum yaa söz verdin bana dedim...tamam o zaman dedi...muhtemelen eşim bizimkilere vereceğini söyleyince kızdılar,bari sat dediler...eşim diyo ki o kadar üstüme geldi ki annem tvyi iptal ettircektim ama kabul etmedi site...en azından vericez demeseydi,onlara satıcaz derdik...az önce aradı eşim ben soğuk konuşunca kapattı...hemen niye söylüyosun diye kızdım...al tvlerini naparsan yap,istemem artık dedim...hala sinirim tepemde yaakvlerin karışması zaten beni artık çok sinir etmeye başladı...yarın samsuna gidecekler,gelir misin dedi kv ama gitmicem
sen ne die ağlıosun yaa
ben karnım burnumda çalışıoum evimin tek parça eşyası yada tek pul paramın hesabı kimseye düşmez derdim kv
ne münasebet hibe lafını edince aileni kastetmiş ne kadar ayıp yaa
dün öğrenip bugün sabahına arıo kadına bak
vilin eşin mesafeli satış sözleşmesine bi baksın eğer koşullarında geçiyorsa iade edebilir bunu bilin.
tv ye gelince bence hiç k validene surat asıp kötüyle kötü olma annemlere verdik geçtik de üstünde de durma; annen bir "merkez bankası" olarak seni kocana verdi bunu kimse aklından çıkarmasın
koketa hoşgeldin sen neden üşüttün acaba mideni? Dikkatli ol soğuk şeyler yiyip içme
dileğim sen de bir dr a görünsen fena olmaz hani bademciklerinde iltihap var mı?
slm kızlar çok kötü bir gecenin ardından berbatım midem çok kötü sabahtır Eki Görüntüle 570687
çağanın ishali azaldı gibi daha iyiye gidiyor ama gece yine 4:00 te kalktı sabah 1 sat uymadı
GAaaa Gaaaa gaaakkkkkkkk diyip durdu gaklıyo çocuk nerden öğrendi bilemedim miyav dese anlıcam evde kuş yok çünki...
nese ben bi geçmişe bakayım(huyum batsın...)
h.b. cnm
çok yaramaz oldu yürüteç aldık sağa sola gidiyo direk fiskos örtüsünü çekmeye koştu biblo ıvır zıır yok zaten bende ama plazma ünitesi camlı içinde fincanlar felna var durup durup camından onlara bakıo çok komikkk yaaa her koyduğumda camdan fincanları seyredio ben bunları nasıl kırarım dieee
Hasta ama keyfi iyi maşallah
Koketa hoşgeldin. Geçmiş olsun midenimi üşüttünki . Oğluşunada çok geçmiş olsun. Neden ishal olduki doktora götürdünmü
yaa bugün acayip bi soğuk ama dikkat et cnm sende.
kızım üşütcek diye korkuyorum valla..sabah sıcak yatağından o soğukta çıkarıyorum
bol seni faceten yanlşlıkla silmişim onu farkettim faceteki haziran annelerinde olay tartışma oldu grubun tadı kaçtı ayrıldım oradakileri sildim seda vardı onu silceme seni silmişim kızının resmine bakim die girdim giremeyince farkettim ...
kızlar bide kamile kim burdan birimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?