slm kızlar çok kötü bir gecenin ardından berbatım midem çok kötü sabahtır Eki Görüntüle 570687
bize bile eziyet o yataktan çıkmaz kuzum yaa
kış gerçekten çok kötü yaa şşuan burası akşam 4-5 olmuş gibi kapkara kar atıştırıo çok soğuk
bende akşam kuaföre gitcemorda da üşütmem umarım :18:
kardeşimle güzellik seansımızı bugüne aldık yarın naparız bilmemher cmt kaş bıyık manikür yapıouz
ya aslında ben cilt bakımı istioum yaa
kokiş gecmiş ollsun çekirdek aile hepinize
zuzu katıl bana bebeyim :13:
alishia yine nnereye kayboldun yaaaa
nekte yazmıo kibrit kutusu mu yandı acaba
yaren zeynep okan diil ki bir feys mağduru olsamda bu bilgiyi paylaşmak istedim
zeynep = endiku
kamile = kkoras
üffff biraz hijyen yaa batırdın her yeri Eki Görüntüle 570800
ufff leşş gibi pastırma kokuyorum
pastırmalı kaşarlı minik pizzalar yüzünden, kesin ofis ben ve Ş... yüzünden baharat kokuyo :120:
kolay gelsinnnVilin kesin tavrını koy cnm..
Ben gidiyim..Mercimek köftesi,rulo poğaça,tavuk göğsü yapıcam bide mantar çorbajsı görüşürüz kızlarEki Görüntüle 570712
benm kociş küçük 25 yaşında :) ama ben 41 sanıyordum seferberlik bitişinivalla 2013de 30a basıyo yıl olarak .. ve öyle sölemişler işte canım
dileğe katılıyorum valla vilin ... bilmiyo ayağına yatmasaydın da söleseydin açık açık enazından içinde kalıpda bukadar üzülmezdin ...
hı nekim ya ben de senin gibi başıma gelen bi olayı anlatıcaktım bak unuttum
geçenlerde yatak odasında üstümüzü değiştirioz ben yere doğru eğildim, tam o sırada da eşim dirseğini yukarı doğru kaldırıomuş dudağıma bi çarptı, ben yere yığıldım ağla allah ağla salya sümük oldum adam da bakakaldı, bi damla da kan geldi onu gördükçe daha da ağladım, neyse sonra sakinleştim.eşim de ben de dalga geçiosonradan, gören de bişi oldu zannedicek ne çok ağladın dio,acımıştı ama napiim
30 da seferberliği bitiyor mu benim eşim 31 inde hala askere gitmedi onda nasıl oalcak acaba? :44:
ben de pastımayı seviyorum ama sırf o çemen kokusunub verebilceği rahatsızlıktan dolayı tatil günlerinde cumartesiden tüketip pazara banyoda resmen kırklanıyorum
hayır kuzum karamel boyattım nekim bi fotoğraf bulmuştu onu götürdüm kuaföre boyattım akıo tabii süreklisaçlar sarımı yafrummm yeni resimlerini bi göremedim heee
benim eşimin vardı ona kapattırdım şimdi ben açabilir miyim diemioumanamm ben nekdar karıştırmışım sizi burda görmeyince tabii oradkileri ekleyip sil işlemlerini karıştıdım...
eee yarenin adı nee pekiii bende zeynep-okan yarenay die bilyommm
sen nie feys mağdurusun
off napim iş çıkarıosun kirletme yerlerinekadar çalışkansın gözlerim yaşardııEki Görüntüle 570801
çalış bacıcığım sen nasılsa bebik yapmıon bir 2 sene bebeiş gelince yorulsun hahahah sen 2 sene sonrada ertelersin 2015 düz hesap mantığı
kociş skıştırmıyomuu
işte o yüzden içim gitse de yiyemiyorumbnyoda istersen 3 gün dur, o koku çıkmıyor ya1 hafta terde, idrarda kokuyor ya da bana öyle geliyor bilmiyorum
hayır kuzum karamel boyattım nekim bi fotoğraf bulmuştu onu götürdüm kuaföre boyattım akıo tabii sürekli
eşimde koyu istiodu zaten çok memnun kaldı bu halinden
benim de iyi şimdilik
ama hala sarı saçlı fotolarıma iç çekerek bakıoum :98:
benim eşimin vardı ona kapattırdım şimdi ben açabilir miyim diemioum
yaren ayşe
burdan yazmayım isim soyisim şeklinde canım yaakızlar istemezse :26:
off napim iş çıkarıosun kirletme yerleri
2015 mi hiç fena fikir diil
koçiş arada çoşup sıkıştırıoarada benimde acelem yok dio :44:
koketa ben dün direk özelden isim soyisimi yazınca sana karışıklık olmadı dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?