Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

MERHABA 2010 GELINLERI BENDE 2009 GELINIZYIM 16 AGUSTOS2009 YILINDA EVLENDIM 1 KIZIM VAR ALLHA ŞUKUR HERŞEY COK GUSEL evli mutlu cocuklu olmak cok gusel darısı tum bekarların başına:))

saçlar sarımı yafrummm yeni resimlerini bi göremedim heee

yaren zeynep okan diil ki bir feys mağduru olsamda bu bilgiyi paylaşmak istedim
zeynep = endiku
kamile = kkoras

anamm ben nekdar karıştırmışım sizi burda görmeyince tabii oradkileri ekleyip sil işlemlerini karıştıdım...

eee yarenin adı nee pekiii bende zeynep-okan yarenay die bilyommm

sen nie feys mağdurusun

ufff leşş gibi pastırma kokuyorum
pastırmalı kaşarlı minik pizzalar yüzünden, kesin ofis ben ve Ş... yüzünden baharat kokuyo :120:

ayy hiç sevmem pastırma kokusu kalınca

Vilin kesin tavrını koy cnm..
Ben gidiyim..Mercimek köftesi,rulo poğaça,tavuk göğsü yapıcam bide mantar çorbajsı görüşürüz kızlarEki Görüntüle 570712
kolay gelsinnn

benm kociş küçük 25 yaşında :) ama ben 41 sanıyordum seferberlik bitişini

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bu adamlar normali böyle ozman

geçen bende aşıya götürdüğümüzde çağanı arabanın kapısını kapatırken dirseğimi çarptımm elektriklendi uyuştu herhalde ağrıdan kırıldı sandım bi ağlamaya başladım kocam inmişti bakakaldı bende kolum die ağlıyorum kan yok morartıda yok çocuğu unuttum hatta kendi canımın derdinde geldi baktı kırılmamış bişi yok dedi ve gitti

tabii ben tartıştım nekdarda serinsin hıhh bişi olmasımı gerekyo dedim sen bişi oldumu başımı şişirirsin ilgi ilgi die sen gösterdinmi dedim...

duymuyorum seni şuanda yemek yiyorum dedi...konuyu kapattı uyuzz oldum amabişi oldumu yüzüne tokat gibi indiryom gıcık etti....

Erkekler hep aynıı....

30 da seferberliği bitiyor mu benim eşim 31 inde hala askere gitmedi onda nasıl oalcak acaba? :44:

ben de pastımayı seviyorum ama sırf o çemen kokusunub verebilceği rahatsızlıktan dolayı tatil günlerinde cumartesiden tüketip pazara banyoda resmen kırklanıyorum

bnyoda istersen 3 gün dur, o koku çıkmıyor ya 1 hafta terde, idrarda kokuyor ya da bana öyle geliyor bilmiyorum

saçlar sarımı yafrummm yeni resimlerini bi göremedim heee
hayır kuzum karamel boyattım nekim bi fotoğraf bulmuştu onu götürdüm kuaföre boyattım akıo tabii sürekli
eşimde koyu istiodu zaten çok memnun kaldı bu halinden
benim de iyi şimdilik
ama hala sarı saçlı fotolarıma iç çekerek bakıoum :98:

anamm ben nekdar karıştırmışım sizi burda görmeyince tabii oradkileri ekleyip sil işlemlerini karıştıdım...

eee yarenin adı nee pekiii bende zeynep-okan yarenay die bilyommm

sen nie feys mağdurusun
benim eşimin vardı ona kapattırdım şimdi ben açabilir miyim diemioum
yaren ayşe

burdan yazmayım isim soyisim şeklinde canım yaa kızlar istemezse :26:

off napim iş çıkarıosun kirletme yerleri
2015 mi hiç fena fikir diil
koçiş arada çoşup sıkıştırıo arada benimde acelem yok dio :44:

kızlar bu resim beni çok etkiledi yaa üzüldüm:26: ineternette gezinirken buldum ödül almış resimlerden galiba

karamelmi hımmm resmin varmı bakiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm

2013 yazında et bi bebiş yaa bence kızların hepsinin olunca sen bebiksiz durmazsın cnm hahahhaha

benim kocada öyle olsadı bende beklerdim herhalde ama çağanı iyiki yapmışım bide kızz olursaa sezonu kaparız bakalım

ayyy koketa unutmuş beni (( niyse ben eklerim artık onu faceden.

dilekcim fazla uzatma bebiş işini, sonra hiç yapasın gelmez benden söylemesi. insan rahata alıştıkça vazgeçmek zor gelir sen topiğimize uy, 2013'ten ileriye atma. ben inanıyorum sirken de fikrini değiştirip 2013'te patlatacak bombayı. ben ve İlkerim bunun için bol bol, güzel fotolarımızı yayınlıcaz. :98::98: sirken de bakıp bakıp gaza gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…