Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

kuzum bakarım baktıkça içim de gider hatta kıskanırım bunu da kıskanıyorum sizi off ya diye dile de getiririm ama GAZA GELMEM ben şu tezimi iyice yolunca katmadan eşimin yurt dışı olayları belli olmadan önüme bakamam

kara lahana deyip duruyordum, nisan mayıs annelerine yazdım bulamıyorum diye, ordan bi arkin teyzesi trabzonda oturuyormuş, o teyzenin kayınvalidesinin bahçesinde yetiştiriyorlarmış, yarın kargoya veriyorlar :) nasibe bak benm mercimekteki :) 1 yıl önce hiç tanımadığın, 1 yıldır her gün yazışıp hiç görmediğin kadının teyzesinin kayınvalidesinin bahçesindeki sebzeyi kargoyla alıyoruz :)

keşke yarın çalışmıo olsaydım
uzun uzun uyusaydım evde yatakta gerile gerile tek başıma
sonra işlerimi yapsaydım evdeki
pazara hiç bişi kalmasaydı

maaşı da bi kısım ödiceklermiş galiba olaya bak geçen ay sormuştu patron yine sorarsa tamamını almalıyım dicem

çok uyuzsunuz

oyy kıskanma kuzum yaa gelirsem sana da getiririm izledikleri

öleyiz heralde yaaa:26:

ya babam ilaç yazdırmaya gelmiş buraya onunla görüşmeye gittim.
e 13.30da da dersim başladı aralıksız 9a kadar işte.
görüşemicez bugünnn

görüşürüz kızlar kolay gelsinnnnnnnn

bide hepsinimi yarısınımı istiysun diyemi soruyor ne saçma

diloş gözünaydın ozaman cnm afiyet olsun şimdiden.

ayşamm nereye kızz görüşemiyoz hiç..

Son düzenleme:

off off kendine iyi bak kuzum
yarın görüşürüz artık napalım

hepsini istiyorum de sen hasta halinle bile gidip çalışıyorsun çalıştırmaya gelince kesintisiz çalıştırıyorlar maaşını da bir zahmet ödesinler

sinir oluyorum böyle patron bozuntularına. iş isterken hızlı, doğru isterler, para vermeye gelince hem geç verirler, hem eksik

bide hepsinimi yarısınımı istiysun diyemi soruyor ne saçma

diloş gözünaydın ozaman cnm afiyet olsun şimdiden.

ayşamm nereye kızz görüşemiyoz hiç..

hepsini istiyorum de sen hasta halinle bile gidip çalışıyorsun çalıştırmaya gelince kesintisiz çalıştırıyorlar maaşını da bir zahmet ödesinler

aslında hepsi ödencekmiş ama son anda bi ödeme çıkmış bu durumdada kalan parayı çalışanlara pay etcekler. aslında ben tamamını alırsam diğerleri daha az alır kimsenin hakkını almak istemem
ama onlarda sesini çıkarsınlar yaa herşeye tamam diolar
biraz sesini çıkar 5i ise 5inde iste tamamını almalıyım de
olur beklerim deme yani 2 aydır öyle yapıodu bak 3. ayda yaptı ses ohh ne ala yani

sinir oluyorum böyle patron bozuntularına. iş isterken hızlı, doğru isterler, para vermeye gelince hem geç verirler, hem eksik

evt az önce yeni bi kitap daha getirdi hazır renkli de bas hemen bi kapak yapıver dio
yaa resim bul yazı fontu ayarla bilirsin işte 5dk olur mu yahuu

benimde cnm nezmandır pastırmalı yumurta istiyo valla alim bugün bende.
ya çok acıktım öğlen ne yesem acaba hergün bide bu dert var:26:
akşamki pratik menün belli oldu ne güzel, ben de çoks everim pastırmalı yumurta, aslında pastırmalı herşeyi severimm

nekte yazmıo kibrit kutusu mu yandı acaba
hala burdayımm

bnyoda istersen 3 gün dur, o koku çıkmıyor ya 1 hafta terde, idrarda kokuyor ya da bana öyle geliyor bilmiyorum
çok yediğinde oluyo ama o :) az yiyince teninde kokmuyo..
biz geçen eşimle migrosta alışveriş yaparken çok acıkmıştık, küçük bi mısır ekmeği aldık bi paket de pastırma açtık yedik reyonları gezerken (sonra ödedik tabi parasını ) gece uyuduk.. uyanıyorum ara ara eşime sarılıyorum, baharat kokuyo yaa bu tişörtün ne böyle baharat kokuyo diyorum geri uyuyorum sonra dank etti kokunun kaynağı, tee ertesi gün.. kokuyo evet ama çok yiyince..

evt az önce yeni bi kitap daha getirdi hazır renkli de bas hemen bi kapak yapıver dio
yaa resim bul yazı fontu ayarla bilirsin işte 5dk olur mu yahuu

cnm bence millet korkusundan sesini çıkaramıyor işten çıkarır falan diye.

ayy yok yaa
akşam yapmıcam kahvaltı,menemen ve makarna pratik menüm bu hafta bitti akşam ne yapacağımı bilmiyorum fikir verin bari

ben çok hassasım koku konusunda ondan oluyo demkki
afiyet olsun kızlar menüleri de belirlediniz
dileek parça parça maaş alınınca hiç bişe anlaşılmıyo ki aldığından inşallah sorarda sölersin aslında sormasa da söle bence

benimde akşama yemek yok zaten yapamam da eve geç giderim
pattis kızartıp çay demlerim tmm :101:
yada annemden self servis

dileek parça parça maaş alınınca hiç bişe anlaşılmıyo ki aldığından inşallah sorarda sölersin aslında sormasa da söle bence
yani aslında çok parçalamıo misal bugün yarısın verir haftaya yani 4-5 gün sonra diğer yarısını
ama nie ne zaman vercek tamamımı falan die bekleyim ki
ben üstüme düşeni yapıoum oda yapsın

dilek öyle 1-2 ses çıkarmayınca alışkanlığa dönüyor o iş. sizin ödemelerinizi düşünen yok tabii, önce kendi ödemeleri. senden parayı kazanıp, senden esirgiyorlar. bu mantığı kafam almıyor benim. ayrıca ödemeler genelde bellidir o tip yerlerde. günü vardır yani aniden ne ödemesi çıkmış acaba çok merak ettim...

özgeee hoşgeldin canım.

nekimm hayatta öyle ekmek arasına koyup yiyemem ben pastırmayı. normalde zaten yemeklerin kokusu çok etkiler beni, kötü geliyorsa kokusu yiyemem. o yüzden hiç aramıyorum pastırmayı.

bu daha güzelmiş
bende kv aradım kızım orda napıyorsunuz diye akşama gelin burda yiyin dedi ne zmandır gitmiyoduk çocuğu alıp çıkıyoduk hep bende ii dedim bugünde yırttık

soruyum mu hayırdır ne ödemesi bu beni bağlamaz karrrdeşim diim mi

bu daha güzelmiş
bende kv aradım kızım orda napıyorsunuz diye akşama gelin burda yiyin dedi ne zmandır gitmiyoduk çocuğu alıp çıkıyoduk hep bende ii dedim bugünde yırttık

buda iyiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…