kuzum bakarım baktıkça içim de gider hatta kıskanırım bunu da kıskanıyorum sizi off ya diye dile de getiririm ama GAZA GELMEMayyy koketa unutmuş beni(( niyse ben eklerim artık onu faceden.
dilekcim fazla uzatma bebiş işini, sonra hiç yapasın gelmez benden söylemesi. insan rahata alıştıkça vazgeçmek zor gelirsen topiğimize uy, 2013'ten ileriye atma. ben inanıyorum sirken de fikrini değiştirip 2013'te patlatacak bombayı. ben ve İlkerim bunun için bol bol, güzel fotolarımızı yayınlıcaz. :98::98: sirken de bakıp bakıp gaza gelecek
çok uyuzsunuz
oyy kıskanma kuzum yaa gelirsem sana da getiririm izledikleri
keşke yarın çalışmıo olsaydım
uzun uzun uyusaydım evde yatakta gerile gerile tek başıma
sonra işlerimi yapsaydım evdeki
pazara hiç bişi kalmasaydı
maaşı da bi kısım ödiceklermiş galiba olaya bak geçen ay sormuştu patron yine sorarsa tamamını almalıyım dicem
öleyiz heralde yaaa:26:
ya babam ilaç yazdırmaya gelmiş buraya onunla görüşmeye gittim.
e 13.30da da dersim başladı aralıksız 9a kadar işte.
görüşemicez bugünnn
görüşürüz kızlar kolay gelsinnnnnnnn
hepsini istiyorum de sen hasta halinle bile gidip çalışıyorsun çalıştırmaya gelince kesintisiz çalıştırıyorlar maaşını da bir zahmet ödesinlerkeşke yarın çalışmıo olsaydım
uzun uzun uyusaydım evde yatakta gerile gerile tek başıma
sonra işlerimi yapsaydım evdeki
pazara hiç bişi kalmasaydı
maaşı da bi kısım ödiceklermiş galiba olaya bak geçen ay sormuştu patron yine sorarsa tamamını almalıyım dicem
bide hepsinimi yarısınımı istiysun diyemi soruyor ne saçma
diloş gözünaydın ozaman cnm afiyet olsun şimdiden.
ayşamm nereye kızz görüşemiyoz hiç..
hepsini istiyorum de sen hasta halinle bile gidip çalışıyorsun çalıştırmaya gelince kesintisiz çalıştırıyorlar maaşını da bir zahmet ödesinler
sinir oluyorum böyle patron bozuntularına. iş isterken hızlı, doğru isterler, para vermeye gelince hem geç verirler, hem eksik
akşamki pratik menün belli oldu ne güzel, ben de çoks everim pastırmalı yumurta, aslında pastırmalı herşeyi severimmbenimde cnm nezmandır pastırmalı yumurta istiyo valla alim bugün bende.
ya çok acıktım öğlen ne yesem acaba hergün bide bu dert var:26:
hala burdayımmnekte yazmıo kibrit kutusu mu yandı acaba
çok yediğinde oluyo ama o :) az yiyince teninde kokmuyo..bnyoda istersen 3 gün dur, o koku çıkmıyor ya1 hafta terde, idrarda kokuyor ya da bana öyle geliyor bilmiyorum
evt az önce yeni bi kitap daha getirdi hazır renkli de bas hemen bi kapak yapıver dio
yaa resim bul yazı fontu ayarla bilirsin işte 5dk olur mu yahuu
akşamki pratik menün belli oldu ne güzel, ben de çoks everim pastırmalı yumurta, aslında pastırmalı herşeyi severimm
hala burdayımm
çok yediğinde oluyo ama o :) az yiyince teninde kokmuyo..
biz geçen eşimle migrosta alışveriş yaparken çok acıkmıştık, küçük bi mısır ekmeği aldık bi paket de pastırma açtık yedik reyonları gezerken (sonra ödedik tabi parasını) gece uyuduk.. uyanıyorum ara ara eşime sarılıyorum, baharat kokuyo yaa bu tişörtün ne böyle baharat kokuyo diyorum geri uyuyorum sonra dank etti kokunun kaynağı, tee ertesi gün.. kokuyo evet ama çok yiyince..
akşamki pratik menün belli oldu ne güzel, ben de çoks everim pastırmalı yumurta, aslında pastırmalı herşeyi severimm
hala burdayımm
çok yediğinde oluyo ama o :) az yiyince teninde kokmuyo..
biz geçen eşimle migrosta alışveriş yaparken çok acıkmıştık, küçük bi mısır ekmeği aldık bi paket de pastırma açtık yedik reyonları gezerken (sonra ödedik tabi parasını) gece uyuduk.. uyanıyorum ara ara eşime sarılıyorum, baharat kokuyo yaa bu tişörtün ne böyle baharat kokuyo diyorum geri uyuyorum sonra dank etti kokunun kaynağı, tee ertesi gün.. kokuyo evet ama çok yiyince..
benimde akşama yemek yok zaten yapamam da eve geç giderimcnm bence millet korkusundan sesini çıkaramıyor işten çıkarır falan diye.
ayy yok yaa
akşam yapmıcam kahvaltı,menemen ve makarna pratik menüm bu hafta bitti akşam ne yapacağımı bilmiyorum fikir verin bari
yani aslında çok parçalamıo misal bugün yarısın verir haftaya yani 4-5 gün sonra diğer yarısınıdileek parça parça maaş alınınca hiç bişe anlaşılmıyo ki aldığındaninşallah sorarda sölersin aslında sormasa da söle bence
benimde akşama yemek yok zaten yapamam da eve geç giderim
pattis kızartıp çay demlerim tmm :101:
yada annemden self servis
yani aslında çok parçalamıo misal bugün yarısın verir haftaya yani 4-5 gün sonra diğer yarısını
ama nie ne zaman vercek tamamımı falan die bekleyim ki
ben üstüme düşeni yapıoum oda yapsın
dilek öyle 1-2 ses çıkarmayınca alışkanlığa dönüyor o iş. sizin ödemelerinizi düşünen yok tabii, önce kendi ödemeleri. senden parayı kazanıp, senden esirgiyorlar. bu mantığı kafam almıyor benim. ayrıca ödemeler genelde bellidir o tip yerlerde. günü vardır yani aniden ne ödemesi çıkmış acaba çok merak ettim...
bu daha güzelmiş
bende kv aradım kızım orda napıyorsunuz diye akşama gelin burda yiyin dedi ne zmandır gitmiyoduk çocuğu alıp çıkıyoduk hep bende ii dedim bugünde yırttık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?