- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
yaaazdımmnek neden yazmıosun kibrit kutun mu yandı dedim cvp bile vermedin
ben patlıcan kızartıcam ve patates kızartırım az bişe kendime.ayy yok yaa
akşam yapmıcam kahvaltı,menemen ve makarna pratik menüm bu hafta bitti akşam ne yapacağımı bilmiyorum fikir verin bari
Selammmm.
beni de yemeklerin kokusu çok etkiler, başkasının yaptığı yemekleri önce koklar sonra yerim, ama pastırma seviyorum yaanekimm hayatta öyle ekmek arasına koyup yiyemem ben pastırmayı. normalde zaten yemeklerin kokusu çok etkiler beni, kötü geliyorsa kokusu yiyemem. o yüzden hiç aramıyorum pastırmayı.
kııııııııızzzz bu ara pek bi seviyosunuz kaynananla birbirinizibu daha güzelmiş
bende kv aradım kızım orda napıyorsunuz diye akşama gelin burda yiyin dedi ne zmandır gitmiyoduk çocuğu alıp çıkıyoduk hep bende ii dedim bugünde yırttık
yaaazdımmzaten bit kadar sayfaya bakacam diye pörtledi gözlerim
yarım yamalak okuyorum yaa, sinirim zıpladı((
ben patlıcan kızartıcam ve patates kızartırım az bişe kendime.
eşim bugünkü erken çıkışını iş arkadaşıyla değişmiş 23:30 da gelecek, acaip sinirliyim ona. Kavga ettik bi ton, gördüğüm yerde böyle çimdikleyesim, hırpalayasım varhiç iyi değilim yaa bu aralar
beni de yemeklerin kokusu çok etkiler, başkasının yaptığı yemekleri önce koklar sonra yerim, ama pastırma seviyorum yaa
kııııııııızzzz bu ara pek bi seviyosunuz kaynananla birbirinizi
hani sen onun aşlarını sevmiyodun
kız 2 gündür bu ne kavga isteği böyle çok haşin gördüm seni
valla sevmiyomda cnm bugün hiç bişe yapma modum yok kolumu kaldırmak istmiyorum resmen yemeği orda yer artık evi geçip işlerimin bi kısmını yaparım akşam yarına az işim kalır hiç değilse ona hlim kalmış oluryoksa zevk aldığımdan değil yani
aynen canım, komşuların getirdiklerini çoook temiz olduklarını bilsem de yemem, içim almıyoneek benm eşim de başka bi yerde yarım yamalak yer yemeğini,sen kokluyormuşsun ya sen de seçicisin demekki, komşu yemek verirse yemez onu.
takılıyorumen iyisini yapmışsın
evet çok haşinim bu ara
ama yani sabahtan beri sinirim tepemde
sabahın 5 buçuğunda eşimin teli çalıyo, iş arkadaşı kız arıyo vardiyamızı değişelim diye.
konuştu, tamam felan, bu gerizekalı beyinsiz kız 3 defa daha aradı, bişi soruyo, söylüyo.
sinirim zıpladı, hem uykum mahfoldu, hadi o bi kenara o saatte aranır mı yaa? hiç mi terbiyen yok senin!
o an tepki veremedim, ama bir daha arasın telefonu alıp ağzıma geleni sayıcam.
Eşimle de konuşuyoruz "evet yaa haklısın, gerizekalı işte, ben onu uyarıcam makul saatte ara" diycem diyo. "Ben de sinir oldum" diyo.
Hiç sinirli konuşmadın? diyorum ona kızdı
napim kavga mı edim diye başladı, sonunda biz kavga ettik işte
erkekler böle işte, biz o saatte uyandırsak kızarlar
o şapşal kız da aptal mıdır nedir, evli bi adamı sabaha karşı arayıp sölemesi çok mu şartmış yolasım geldi ne düşüncesiz insanlar var ya, hatta evli olmasa bile aranmaz o saatte
yok hastaymış mış da, bilmemneymiş dehay allah durduk yerde..
cnm çok ayıpmış ama gerçekten haklsın o yönden o saatte aranırmı madem böle bişe var akşamdan ara hbr ver yani insanları rahatsız etmenin ne anlamı var öyle eşinde birden sinirli davranamadı belki.
diloş bende hiç yemem başklarının verdiği yemekleri falan.:120: içim almıyor nedense.
evet gördüm sen yazmadan önce ben 2.kez yazmıştım kiiyaaazdımmzaten bit kadar sayfaya bakacam diye pörtledi gözlerim
yarım yamalak okuyorum yaa, sinirim zıpladı((
nek geçen gün patlıcanları uzun dilim yaptımben patlıcan kızartıcam ve patates kızartırım az bişe kendime.
eşim bugünkü erken çıkışını iş arkadaşıyla değişmiş 23:30 da gelecek, acaip sinirliyim ona. Kavga ettik bi ton, gördüğüm yerde böyle çimdikleyesim, hırpalayasım varhiç iyi değilim yaa bu aralar
tostan iyidirkııııııııızzzz bu ara pek bi seviyosunuz kaynananla birbirinizi
hani sen onun aşlarını sevmiyodun
yok hastaymış mış da, bilmemneymiş de
telefondan da konuştuğunu duyuyorum salak kızın.
geçen ben kürtaj olduğumda, 2 de eve geld,m 3 te eşim işe gitmek zorundaydı..
seni bırakmak istemiyorum böyle dedi, aradı kimse onunla vardiyasını değişmedi.
işte bunun için de cinlendim ben, benim kocam saftirikk!!
asla değişmem ben de onların da işi düşecek dedi.
Ne diyo en yapıyo
akşam gelsin çok kötü kavga edicez kesin
dünya kadar mesaj döşedim, dayanamadı cevap veremiyo ya yazmıyo hiçç bişi
zaten bana laf yetiştiremez ki, her barışmada da söyler "öyle bi mesajlar yazıyosun kitlenip kalıyorum" diye
dilek sensin o taammı, kızım bulaşmasana bana sana patliycam baakevet gördüm sen yazmadan önce ben 2.kez yazmıştım kii
pörtlek göz nek pörtlek göz nek
ben yapıyorum bu patlıcandan zaten, eşimle çok seviyoruznek geçen gün patlıcanları uzun dilim yaptım
enli kısımlarını 2ye kestim tuzladım unladım yumurtaya batırdım onudu mısır ununa batırıp kızarttım ayy harika oldu eşim bile bir iki yedi yani
eşinede boşuna laga luga yapıosun haa
tostan iyidir
yok hastaymış mış da, bilmemneymiş de
telefondan da konuştuğunu duyuyorum salak kızın.
geçen ben kürtaj olduğumda, 2 de eve geld,m 3 te eşim işe gitmek zorundaydı..
seni bırakmak istemiyorum böyle dedi, aradı kimse onunla vardiyasını değişmedi.
işte bunun için de cinlendim ben, benim kocam saftirikk!!
asla değişmem ben de onların da işi düşecek dedi.
Ne diyo en yapıyo
akşam gelsin çok kötü kavga edicez kesin
dünya kadar mesaj döşedim, dayanamadı cevap veremiyo ya yazmıyo hiçç bişi
zaten bana laf yetiştiremez ki, her barışmada da söyler "öyle bi mesajlar yazıyosun kitlenip kalıyorum" diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?