dikkat et kendine cnm stresten uzak dur onu eline alıcağın kokusunu duyacağın günü düşün cnm...
çocuk kıyafetleri ne kdar pahalı yaws
üşüttük ailecek
götürmedim dr. aradım muz verdin mi : EVET prinç unu ve nişasta : EVET ama az yedi ....zorlama dedi.İshali azaldı allahtan gece baktım...Eğer kötüye gitseydi götürürdüm tahlil yaparlardı dr. üşütmüş dedi dişten ishal olabilir ama kusma ile olmaz dedi çok kusmuştu baya moralim bozulmuş sinirden ağlamıştım şimdi allaha şükür iyi ...
ona bişi olmasın ben hasta olurum dedim şimdi o iyi ben hastayım Allah sesimi mi duydu nedir isyan etmiim bariii:26:
kara lahana deyip duruyordum, nisan mayıs annelerine yazdım bulamıyorum diye, ordan bi arkin teyzesi trabzonda oturuyormuş, o teyzenin kayınvalidesinin bahçesinde yetiştiriyorlarmış, yarın kargoya veriyorlar :) nasibe bak benm mercimekteki :) 1 yıl önce hiç tanımadığın, 1 yıldır her gün yazışıp hiç görmediğin kadının teyzesinin kayınvalidesinin bahçesindeki sebzeyi kargoyla alıyoruz :)
dilek sensin o taammı, kızım bulaşmasana bana sana patliycam baak
ben burda nasıl riskler alıyorum biliyomusun sizle yazışmak için, hanfendi 2. kez yazmış gocunuyo, nankör müsün
ben yapıyorum bu patlıcandan zaten, eşimle çok seviyoruz
ama ben un, galeta ve mısır ununu eşit karıştırıp kullanıyorum
kız siz benim tostumla ne dalga geiyosunuz bakim saat 8/8.30 larda evde olun bakim hergün ne yemek yapıyosunuz kocam başımda dikiliyor hadi açım çabuk diye 2 arada bir derede çocuğu yedir yatır heee sizide görecem ben
heh işte al bitane de sende varhaklısın tabii
kimse bize iyilik yapmıo bizimkiler hemen atlıo
akşamda eşim gelmiş çay içiouz birisi aradı geliyim ben ozaman benzininiz mi bitti dio evdeyim ama gelirim dio
bi baktım yani çok zordaysanız ıhh mıhhh falan
taa nereye gitcek
saçmalıolar bazen
senin eşinde görmüş işte onun ihtiyacı olunca kimse oralı olmamış
kızında varya ağzına ........ çüşş dioum o saatte aranır mı yaa
alishia gelsin bi fasılda o söver şimdi
bi daha ararsa sen aç tlfnu :102:
ay tüm erkekler aynı yaa ben bişi demiyorum wallaben geldim
nektar sana ak verdim o saatte adam mı aranır ya ancak ölüm kalım meselesi olur onda da utana sıkıla aranır madem eşin önceden sen kürtaj oldugunda değişmek istedi ama kimse yanaşmadı neden şimdi kabul etti ahh şu erkekler
benim eşimden de bi bomba var; bi arkadaşı var bölümde ona rusça konusunda yardımcı olacam diye kalkmışdedim sen saf mısın neden onun da dil öğrenmesi için yardımcı oluyosun iki gün sonra senden kaptıklarını sana hocalarına satar atı alır üsküdarı geçer senin de sonra gücüne gider
benim eşimden de bi bomba var; bi arkadaşı var bölümde ona rusça konusunda yardımcı olacam diye kalkmışdedim sen saf mısın neden onun da dil öğrenmesi için yardımcı oluyosun iki gün sonra senden kaptıklarını sana hocalarına satar atı alır üsküdarı geçer senin de sonra gücüne gider
kendin dedin yaa gözüm pörtledi diye Eki Görüntüle 571078
ben nankörüm öyle mi Eki Görüntüle 571081
aman herşeyden de haberi var iyi afiyet olsun
sedam eşin senden önce mi evde oluo :26:
benim kocam saf işte canımnekim ne dengesizler insanlar var .oda seni bulmuş.o saatte insan aranırmı ya kalpten gider insan.kızda hiç akıl yok galiba.eşinde değiştirmek istemiş vardiyasını ama kimse kabul etmemiş.
sen çok gülüyosun bugün bol
susturdun adamı yani
ayy ama haklısın cnm baksana kimse değişmemiş bide bizim kocişler niye böle saftirik yaa anlamıyom yaa.
dilekkk bitanede burda varmış bizimkilerden
yok hastaymış mış da, bilmemneymiş de
telefondan da konuştuğunu duyuyorum salak kızın.
geçen ben kürtaj olduğumda, 2 de eve geld,m 3 te eşim işe gitmek zorundaydı..
seni bırakmak istemiyorum böyle dedi, aradı kimse onunla vardiyasını değişmedi.
işte bunun için de cinlendim ben, benim kocam saftirikk!!
asla değişmem ben de onların da işi düşecek dedi.
Ne diyo en yapıyo
akşam gelsin çok kötü kavga edicez kesin
dünya kadar mesaj döşedim, dayanamadı cevap veremiyo ya yazmıyo hiçç bişi
zaten bana laf yetiştiremez ki, her barışmada da söyler "öyle bi mesajlar yazıyosun kitlenip kalıyorum" diye
sen çok gülüyosun bugün bol
şurda kavgamızı anlatıyoruz ona bile gülüyo
Allah hep güldürsün tabisi o ayrı konu
3 yada 4 defa canım, hatırlamıyorum uyku sersemi ama 4 defa aradı sanırım..
kıııııııızzzz şaka yapıyorum, birde açıklama yapmışayy cnm bugün bu konu hakkında konuşmuştuk saflıklarıyla ilgili seninkide üstüne geldi yani ondan güldüm bende yanlış anlama sakın
zaten bana laf yetiştiremez ki, her barışmada da söyler "öyle bi mesajlar yazıyosun kitlenip kalıyorum bide bunu yazmışsın komik geldi bana yanlış anladıysan kusura bakma yani dalga geçmek gibi falan niyetim yok ben neler anlatıyorum biliyosun yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?