Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

dikkat et kendine cnm stresten uzak dur onu eline alıcağın kokusunu duyacağın günü düşün cnm...
çocuk kıyafetleri ne kdar pahalı yaws

dikkat ediyorum canım .ne kadar dikkat etsemde tek başımayım herşeyle koşuşturan benim.şükürler olsun artık bişe kalmadı.sadece düşündüğüm o merak ediyorum kızımı.
evet sorma herşeyi pahalı herşeyleri özel.

öle olmuş canım .bebiş toparlanmaya başlamış maşallah.ishal için gereklişeyleri yapmışsın.prinç unu nişastada ishalı kesiyo demekki.aklımda bulunsun.işallah en kısa zamanda hepinizde iyileşirsiniz.bazen birine dua ederken birine etmeyiz. eksik dua etmeyin derler .

dilşadcığım nasip işte.benimde aklımdaydı.bizim tarlalardada vardı ama zamnı geçmişti.yaylada vardı annemlere sormuştum annem kar yağdı altında kaldı dedi.yenicek durumda değilmiş.bende bişe diyemedim sana.geldiğinde afiyetle ye.

Son düzenleme:

kendin dedin yaa gözüm pörtledi diye Eki Görüntüle 571078
ben nankörüm öyle mi Eki Görüntüle 571081

aman herşeyden de haberi var iyi afiyet olsun

sedam eşin senden önce mi evde oluo :26:

heh işte al bitane de sende var
o kızın aynen dediğin gibi ağzına ............ ben bir daha arasın hele
ben uyku sersemi konuyu kavrayamadım. gerizekalıı yaa !!!
ay tüm erkekler aynı yaa ben bişi demiyorum walla gülesim geldi halimize

sirkencimm bence öle düşünme ,alttarafı yardımcı olucak ,eşin bilir ayarını

kendin dedin yaa gözüm pörtledi diye Eki Görüntüle 571078
ben nankörüm öyle mi Eki Görüntüle 571081

aman herşeyden de haberi var iyi afiyet olsun

sedam eşin senden önce mi evde oluo :26:

eğer şehirdışında değilse evt cnm 5.30 da çıkıyor o gidip alıyor çocuğu getiriyor ama çoğu zamn şehirdışında olduğu ve geç geldiği için yada hiç gelmediği için pek mümkün olmuyor cnm..

sirken ayy çok güldüm sana yaa

tüm saftirikler bizi bulmuş desenize

nekim ne dengesizler insanlar var .oda seni bulmuş.o saatte insan aranırmı ya kalpten gider insan.kızda hiç akıl yok galiba.eşinde değiştirmek istemiş vardiyasını ama kimse kabul etmemiş.

nekim ne dengesizler insanlar var .oda seni bulmuş.o saatte insan aranırmı ya kalpten gider insan.kızda hiç akıl yok galiba.eşinde değiştirmek istemiş vardiyasını ama kimse kabul etmemiş.
benim kocam saf işte canım
1 defa arasa neyse der insan 4 defa aradı salak kız!
her defasında "bu gerizekalı mı" diye söyleniyo eşim geri yatarken, gene açıyo telefonu

yok zuzu eşim sınırı bilemez yardımcı olmasına da gerek yok çünkü eşimin uğraştığı alanda rusça biliyor olmak çok önemli bir avantaj neden kendindeki bu avantajı bir başkasıyla da paylaşsın ki; rekabetin o kadar çok olduğu kıdemli-çaylak ayrımının çok yapıldığı bir yerde uyanık ve profesyonel davranmak zorunda ki ayakta kalabilsin.

ay bi de çocuk demiş ki haftasonları da okula gelip çalışabiliriz benim akıllı da olabilir demiş

duyunca olduuuu canıım dedim h sonları benimsin kimseye ekstradan vakit ayırtmam dedim
aslında çocuk tömere gidecekmiş ama 5 kişi olursa kurs açılıyormuş bununla beraber 3 kişiymiş eşime sen de gel demiş eşim de ben başlangıç değilim ki sıkılırım demiş bir de aylığı 200 lira filan neden bildiğim bir şeye para ödeyip fazla zaman ayırayım diye düşünmüş.
ya hayır kendisinin de bi sürü şey yapması gerekiyor onları bitirdi de arkadaşa ruscada yardımcı mı olmak kaldı neyse konuştum ikna ettim bir iki sefer gösterip yardımcı olur gibi yapacak sonra da araya başka işler sokacak çocuk eşimi yogun görürse talep edemez herhalde.

ben de dün şunu gördüm

nektar 4 kere mi aradı valla ben uykuyu filan dağıtır alırdım elinden telefonu o kıza ağzıma geleni sayardım ayıp yaaa ne ahlaksız şeymiş o öyle.

susturdun adamı yani
ayy ama haklısın cnm baksana kimse değişmemiş bide bizim kocişler niye böle saftirik yaa anlamıyom yaa.
dilekkk bitanede burda varmış bizimkilerden

sen çok gülüyosun bugün bol
şurda kavgamızı anlatıyoruz ona bile gülüyo

Allah hep güldürsün tabisi o ayrı konu

ayy cnm bugün bu konu hakkında konuşmuştuk saflıklarıyla ilgili seninkide üstüne geldi yani ondan güldüm bende yanlış anlama sakın
zaten bana laf yetiştiremez ki, her barışmada da söyler "öyle bi mesajlar yazıyosun kitlenip kalıyorum bide bunu yazmışsın komik geldi bana yanlış anladıysan kusura bakma yani dalga geçmek gibi falan niyetim yok ben neler anlatıyorum biliyosun yani.

off acıktım yaa eve de gitmicem kuafördede bişi yenmez ki kalabalık oluo akşamları
napsam ki:44: elma yedim hiç fayda etmedi bir tane de puf yiyim bari

ben de dün şunu gördüm

nektar 4 kere mi aradı valla ben uykuyu filan dağıtır alırdım elinden telefonu o kıza ağzıma geleni sayardım ayıp yaaa ne ahlaksız şeymiş o öyle.
3 yada 4 defa canım, hatırlamıyorum uyku sersemi ama 4 defa aradı sanırım..
ay aklıma geldikçe sinirleniyorum!

bu karikatür süpermiş

kıııııııızzzz şaka yapıyorum, birde açıklama yapmış
yerim ben seni takıldım ben sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…