Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

off acıktım yaa eve de gitmicem kuafördede bişi yenmez ki kalabalık oluo akşamları
napsam ki:44: elma yedim hiç fayda etmedi bir tane de puf yiyim bari

simit felan alsan giderken puf tutmazki cnm.

ayy nebilim cnm alındın sandım bende

Kizlar annem tahlil snclarimi almış herşey normal kan sarılık şeker falan sadece tiroid biraz yüksek çıkmış dahiliyeye yönlendirmiş
Ne etkisi var acaba nette dusuge sebep oluyormuş:26: sizde de böyle çıktımi

bir iyi haberde benden maaşımın tamamını aldım :119:
inşallah nekimde haftalığını alır

Cnm bende herşey normaldi.Troidin düşüğe sebep olduğunu duymadım hiç:26:

canım ben de duymadım düşüğe neden olduğunu. biraz yüksekse doktora git bakalım o ne diyecek.

nekimm öyle dengesiz kız mı olur ya!!! evli barklı adam, hadi işin düştü 1 aradın diyelim (ki o saatte olması için çoook ciddi bir nedeni olması lazım) 3-4 ne oluyor ya. adamın evli olduğunu da biliyon, insan hiç mi düşünmez benim kocamı arasalar ne derim diye. benimki olsa 2.'den sonra açmazdı telefonu, bilir benim delireceğimi hiç üşünmez kızın işyerinde olduğu bir zamana denk getirir gider, kızla konuşurdum ben. dengesiz insanlar canımı sıkıyorlar

seduşum erken çıkmış ne güzel, çok sevindimmm

Nek bende kızardım hadi çok acil bişey varsa tamam aranır ama öyle bişey yoksa ayıpKeşke eşinde kabul etmeseymiş.Zor zamanında onlar kabul etmemiş

Cnm çıktı benimde yaptım herşeyi kv aradı gündüz yemekle bulaşıkla uğraşma bide bizde yiyin dedi tamam dedim ona indik çıktık..
Bi daha kabul etmicem eşli misafir(karşılıklı çağırırlarsa çağırcam) Strese giriyorum yoruluyorum.Bulaşık makinemde bozuk üstelik elimde yıkıcam o kadar bulaşığı..

Son düzenleme:
benim test sonuçlarıma bakarken doktorum herşey normal azcıık kansızlık var demişti canım.
normalmiş sanırım tiroidim, kaç çıkmış.. hangisi oluyo birde? ben de bakim benim testimden oranıma..

bir iyi haberde benden maaşımın tamamını aldım :119:
inşallah nekimde haftalığını alır
ohhhh süperrr
inşallah ben de alırım canım, olmadı kenara sıkıştırdığım 240 tl mi harciycam artık. sıkıldım çünküü, akkabı ve bi hırka bakıcam ekndime
ama haftalığımı da alırsam 490 tl olucak, süper olucak yaa :190: inş alırım :/

Nette öyle okudum yüksek olunca diyo. Az yüksek demiş dahiliyeye gitsin demiş .
az yüksekse bişi olmaz özgim, kötü şeyler getirme aklına hemen..
bir daha arasın ben ona yapacaklarımı biliyorum
eşim sabah 6:30 da evden çıkacak diye koştur koştur aramıştır, gitme işe vardiyamızı değişelim diye.
ama ne diye 4 defa arıyo, hem hiç aramasın yaa akşamdan söylenir..
uff düşündükçe deliriyorum

oh sen de yırtmışsın yemekten
ben de patlıcanlarımı tuzlu suya yatırdım, birazdan kızartıcam.
patates kızartmaktan vazgeçtim galiba, üşeniyorum yaa

çağırma zaten, yeter bu ara çok misafirperver oldun yoruyosun kendini işte

2-3 ay oldu karılı kocalı çağırmayalı cnm..Sadece erkekler gelince hazırlıklarımıyapıp oturuyorum..Ama eşli gelince muhabbet hizmet derken yoruluyorum..Bide gelecekelr çocukluymuş ssevmiyorum çocuklu misafir bakmıyolar çocuklarına çoğu anneler

Yırttım da domatesle peynir yedim sadece ..Pilav ve kuru fasulye vardı cnm istemedi.

Sonuçlar annemde kuzum çok onemsemedim ama nette okudum sorim dedim
O kıza bende uyuz oldum ararsa sen aç bundan sonra

Çıkıyım ben son hazırlıkları tamamlıyım.Görüşürüz kızlarEki Görüntüle 571156
ayy terbiyesiz, memiştolarını gösterip gitmiş
sana kolay gelsin canım :)
ben de patlıcanlarımı kızartıyım barim, sonra da yalan dünyanın kaçırdığım bölümünü izlerim

özgim şu avatarlar nasıl sence

Tum temizligim bitti kardesimi beklioum
Cokta aciktim yaa
Kimsede yok ssnirim tlfdan goremioum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…