Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Ayağım su toplamıştı patlamamış yaa hala, uff nasıl kötü olmuş
her yerim de kızartma koktu yine, nekadar da çok patlıcan yedim

Ayşam nerde bu akşam ya :26:

ohh afiyet olsun götür chicken whopper ları ben de gece kokoreç yemeye mi gitsem ne diyorum ki bu kız evi ne çbuk temizledi motor mu taktı iyice atom karıncaya bağladı

ay bugün işyerindeki kızlar da kokoreç sayıklıyodu.. ben hiçç yemedim yaa, ama herkes şahane diyo.. tadıcam galiba :))

hay çeneleri kopasıcalar ne çok konuşuosunuz bazen yaaabitmio oku okuuuuuu

sende zaten bi sinir durumu var cnm bu aralar hayır olsun:26:

ama yani herkes saymış sövmüş bi posta da ben yardırmıyım diom dayanamıom ne hakla arıo terbiyesiz ayıp yahu 5te de aranır mı ölüm kalım meselesi mi bu yani tipe bak yaa neymiş eşin de uyarıcakmış mış mış mış b.k uyarır, hiç de inanmamkesinlikle sen al tlf.u aç bi daha arıcak olursa, münasebetsize bak yaaaa
seni yerim

bitmedi bugün yaaaaaaanam ağlıo cuma günleri resmennn
olllldu canım.bu ne yaa milletteki de ne uyanıklık valla biz safın önde gideniyiz haa, hele de yani dediğin durumda, rusça bilemesi eşin için büyük avantajsa ne die başkasına öğretip kendi avantajından olsun ki. valla eşine söle vazgeçsin bu sevdadan, bu ara işlerim yoğunlaştı vakit ayıramıcam kusura bakma dedin.üf gitsin nerden kimden öğrenicekse öğrensin yaaaa
BUGÜN erken çıkıyorum çok şükür öpüyorum sizi ii tatiller
süperrrrrrrrrrrr
ben de hiç duymadım cnm korkma içini ferah tut, çok öenmli bişi diildir, belki ilaç falan vericektir doktor
bir iyi haberde benden maaşımın tamamını aldım :119:
inşallah nekimde haftalığını alır
süper haber 2!!!!!!1güle güle harca cnmmmm
hayır yani sadece erkekler gelioken ne die o kadar zahmete giriosun ki kaç çeşit yiyecek hazırlıosun valla boşa yoruosun kendini haa, benim eşimin ark.ları gelcek eve(bu şimdiye kadar hiç olmadı ama), kılımı kıpırdatmam çekirdek cips yesin gitsinler
bugün benim de aklımda pattis kızartmak vardı ama çıkınca kv'ye gittik orda da yemek varmış onu yedik artık

ouvvvvvvvv süper seksi bunlar çok beğendimmmmm
ay bugün işyerindeki kızlar da kokoreç sayıklıyodu.. ben hiçç yemedim yaa, ama herkes şahane diyo.. tadıcam galiba :))

ben yemem yaaa, ne die bağırsak yicekmişim

gelemedim bugün yaaa.9da çıktım zaten kv'de yedik ettik, sonra eltimler de ordaydı onlar kalkarken biz de kalktık eşim bize çağırdı birer sahlep içelim die.geldiler içtik falan işte..az önce gitti onlar ben de yeni girdim nete, tabi kimse yok

benim kocam saf işte canım
1 defa arasa neyse der insan 4 defa aradı salak kız!
her defasında "bu gerizekalı mı" diye söyleniyo eşim geri yatarken, gene açıyo telefonu

böle düşününcede haklısın tabi:26:

sınav dyince bi an korktum görev kağıdımı kaybettim zannettim ayakkabılığa koymuşum meğerse

yarın eşim bırakırsa gezicem tek başıma.
yeni ciciler alma planım var

buralardayım canım eşimi bekliyorum çalışmasını toparlasın kokoreçe gidecez

alisha yazmıştım ama sistem beni attı sanırım

yarınki sınav ne sınavı vizeler filan mı?

tek başına mı gideceksin alışverişe yok mu yanına takılabilecek birisi?

günaydın kızlar...
akşam geçmişi okudum ama yazamadım bile bi şeyler...hemen yattım...dün akşam çok başım ağrıyodu...7 buçukta yataktaydım sanırım...
nek allahım ne kızlar var yaa...ilk aradığında teli açtı madem diğer aramalarını açmamalıydı eşin biz ilk evlendiğimiz zamanlar özel numarayla eşimi arayan da oluyodu...sonuçta bi sürü insanda numarası var...kızlar kikir kikir konuşuyolar...eşim diyoki ben evliyim bi daha aramayın beni,kızlarda olsun farketmez diyolar bi daha arıyolar teli bi kaptım eşimin elinden,saydım biraz,bi daha arayan olmadı...bi de kalabalıklar,arkada başka kızların gülme sesleri geliyodu...ne sinir bi durum anlatamam...
kızlar dün tam eve gelirken kapının önünde kv-kp ile karşılaştık...nasıl yalaklık yapıyo bana anlatamam...hiç yüz vermedim tabi...yarın gelicek misin diye sordu,işlerim var gelmicem dedim,eşim de hani gidecektin diyo,vazgeçtim dedim...biraz konuştular ben hep kp ile konuştum...eve çıkacakken dediki öyle bir geçer zamankiyi izle de torunum ordaki küçük kıza benzesin...bende,ben bol bol aynaya bakıyorum bana benzesin diye dedim...gülüştüler ama kv biraz bozuldu...çokta umrumda
eve çıkınca tvnin konusu hiç açılmadı...bende bilerek açmadım...yeni tv gelsin bakalım bizimki napacak...ona göre açıcam ağzımı...annesigilin tepkisine rağmen tvyi bizimkilere götürelim derse bi şey demicem ama satalım ayaklarına girerse sattırmicam,bizimkilere göndericem...kimin dediği oluyomuş görsün kv hanım

hay çeneleri kopasıcalar ne çok konuşuosunuz bazen yaaabitmio oku okuuuuuu

sende zaten bi sinir durumu var cnm bu aralar hayır olsun:26:
katılıoum :13: bana da hep kızıo
bende seni yerim kiEki Görüntüle 571522
süper haber 2!!!!!!1güle güle harca cnmmmm
akşam 100 tlsini harcadım gitti bile kartları yatırdım otomatik ödeme için tüm faturaları yatırdım dağıta dağıta geldim
gerçi doğalgaz tahminimden fazlada gelebilir bu ayı merak edioum
geçen ay 1 kez yaktım 20 tl artı fatura bu ay full yaktım galiba durum vahim yani

ohh afiyet olsun götür chicken whopper ları ben de gece kokoreç yemeye mi gitsem ne diyorum ki bu kız evi ne çbuk temizledi motor mu taktı iyice atom karıncaya bağladı
evtt whopper
ama kızla kavga ettim sırada ben varım birisi sipariş vermeye başladı
sıradayım ben dedim tamam dedi siparişi sölüoum
kasadaki kız hala diğer müşteriye siz bişi sölemiştiniz dio
ben anlatamadım galiba sıra bende dedim
ben takip etmioum sırayı dio
etceksin ne demek etmioum burda 10 kişi varken kapıdan son girenin siparişini al o zaman dedim gitti
kardeşim hemen telaşlanır bu tip durumlarda onun için uzatmadım

uwww bebeyim çok mersi arşivime ekledim

Ayağım su toplamıştı patlamamış yaa hala, uff nasıl kötü olmuş
her yerim de kızartma koktu yine, nekadar da çok patlıcan yedim
ya krem alsa mıydın acaba:26: annenlerde yok mu acır orası yaa

ohh çok iyi demişsin
umarım eşinde annesinin etkisinde kalmaz sözünü tutar ve sizinkilere götürür tv'yi olayda kapanmış olur tabii sizin için ama kv

günaydın kızlar çok yorgunum zor kalktım
ama ben alarm çalınca 1 dk içinde kalkarım mesela oyalanmam yani
eşim tam 20 dk sonra kalktı saçlarını yıkıo kurutuo jolelio saat 8,45 daha üstünü giymemişti. ben geç kalıoum tabii kavga ettim onunla
arabanın anahtarını verio bana napcaksam
istemioum hadi acele et dedim
saçma sapan hareket bunlar diyenler

yok cnm ulaştırma bakanlığının bi sınavı varmış.
alışverişe de bilerek yalnız gitmek istiom, yanımda birileri varken cicilere bakamam ben
günaydın cnmm

ohaa yani o kızlara şok oldum aramayın dediği halde arıolar ha

ayrıca da süper laf etmişsin kv, çok tuttum, ben de öle dicem ilerde
hadi hayırlısı bakalım, inş. problemsiz sonuçlanır şu tv işi, ne zaman geliodu:44:

bölmüş bölmüş cevaplamış dün takdir edememiştim bugün benden sana koca bi alkış

valla bizim de bu ay elektrik coşacak salonda klima yatak odasında da ufoyu açtık hep, ufo en düşük ayardaydı ama yine de gelio baya

yine cırlıcak birini buldun haama yani tabii ki sırayı takip etmeleri gerek, saçmalamış o kız

beeeeennnn

okuldayım 25 dk.kadar vaktim varsonra sınava, oh bee 1 saatcikmiş ama hemen geçer ki

Dün akşam gelmiş benim Öküzüm, sırnaşıyo.
Ben de erken yatmıştım. Öpüyo, kokluyo, git diyorum yok.
Söyledin mi o gerizekalıya aramasın diyorum, yarın gelcek o söylicem diyo. Diğer kızı da aramış aynı saatte, manyak o boşver diyo.
Biraz tartıştık orda, yaa sorun ettiğin kızlara bak (tutmuş küçük parmağımı) hepsini toplasan şu parmağına değişmem huzursuzluk çıkartma diyo.
Çıkartıcam! dedim de yılıştı durdu uyudum ben sonra, sabaha kadar ahtapot gibi yapışmış bana. Giderken de 6 da uyandırdı beni, bır bır bır konuşuyo, sarılıyo

Dileğimmm sen de cırlamışsın kocana, ay ne cadıyız biz yaa

Viliş, kv ye ne güzel laf sokmuşsun öylee, helall
aynaya bakıyorum bana benzesin

Ayşaaaam, ben de ciciler alıcam kendime, keşkem birlikte alışverişe çıkmak mümkün olsaydı

ya ben daha bi ton şey yazacaktım, kızlarla yarım saat lak lak ettik unuttum gitti

Tünaydınnn

Ayşaaaam, ben de ciciler alıcam kendime, keşkem birlikte alışverişe çıkmak mümkün olsaydı

ya ben daha bi ton şey yazacaktım, kızlarla yarım saat lak lak ettik unuttum gitti

bende istioum alışverişe gelmeyi üçümüz gidelim
ama ben cici falan almıcam alıoum adam 2 dk bakıo sonra çıkarıo
boşuna kış günü onlarla üşüdüğüme değmio

bende istioum alışverişe gelmeyi üçümüz gidelim
ama ben cici falan almıcam alıoum adam 2 dk bakıo sonra çıkarıo
boşuna kış günü onlarla üşüdüğüme değmio
ben de öyle cici almicam, bir kocaman çekmece dolusu var ve çoğunu daha hiç giymedim, paketlerini bile açmadımm
ben kıayfet konusunda cici dedimm, gri ayakkap ve laci hırka demiştim yaa
belki colinsten 2 gömlek ve 1 kot da alırım
harcamak için 750 tl ayırdım 50 tl bi taksit yatırıcam gerisi benim, kocişe de bi ayakkabı bakıcam
tabi illa bitecek o para diye bişi yok, harcamamaya bakıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…