ben burdayım dilek ne ara kuaförden geçtin eve ne ara temizliği bitirdin ?yemek işini napacaksın?
ohh afiyet olsun götür chicken whopper larıCanim evde diilim temizlik ev diil kisisel
Simdi de burgerdayim
ohh afiyet olsun götür chicken whopper larıben de gece kokoreç yemeye mi gitsem ne diyorum ki bu kız evi ne çbuk temizledi motor mu taktı iyice atom karıncaya bağladı
mutlaka yemelisin ama nerde güzel yapılıyorsa orada yemelisinay bugün işyerindeki kızlar da kokoreç sayıklıyodu.. ben hiçç yemedim yaa, ama herkes şahane diyo.. tadıcam galiba :))
sende zaten bi sinir durumu var cnm bu aralar hayır olsun:26:takılıyorumen iyisini yapmışsın
evet çok haşinim bu ara
ama yani sabahtan beri sinirim tepemde
sabahın 5 buçuğunda eşimin teli çalıyo, iş arkadaşı kız arıyo vardiyamızı değişelim diye.
konuştu, tamam felan, bu gerizekalı beyinsiz kız 3 defa daha aradı, bişi soruyo, söylüyo.
sinirim zıpladı, hem uykum mahfoldu, hadi o bi kenara o saatte aranır mı yaa? hiç mi terbiyen yok senin!
o an tepki veremedim, ama bir daha arasın telefonu alıp ağzıma geleni sayıcam.
Eşimle de konuşuyoruz "evet yaa haklısın, gerizekalı işte, ben onu uyarıcam makul saatte ara" diycem diyo. "Ben de sinir oldum" diyo.
Hiç sinirli konuşmadın? diyorum ona kızdı
napim kavga mı edim diye başladı, sonunda biz kavga ettik işte
seni yerimhaklısın tabii
kimse bize iyilik yapmıo bizimkiler hemen atlıo
akşamda eşim gelmiş çay içiouz birisi aradı geliyim ben ozaman benzininiz mi bitti dio evdeyim ama gelirim dio
bi baktım yani çok zordaysanız ıhh mıhhh falan
taa nereye gitcek
saçmalıolar bazen
senin eşinde görmüş işte onun ihtiyacı olunca kimse oralı olmamış
kızında varya ağzına ........ çüşş dioum o saatte aranır mı yaa
alishia gelsin bi fasılda o söver şimdi
bi daha ararsa sen aç tlfnu :102:
olllldu canım.bu ne yaa milletteki de ne uyanıklık valla biz safın önde gideniyiz haa, hele de yani dediğin durumda, rusça bilemesi eşin için büyük avantajsa ne die başkasına öğretip kendi avantajından olsun ki. valla eşine söle vazgeçsin bu sevdadan, bu ara işlerim yoğunlaştı vakit ayıramıcam kusura bakma dedin.üf gitsin nerden kimden öğrenicekse öğrensin yaaaaay bi de çocuk demiş ki haftasonları da okula gelip çalışabiliriz benim akıllı da olabilir demiş
duyunca olduuuu canıım dedim h sonları benimsin kimseye ekstradan vakit ayırtmam dedim
aslında çocuk tömere gidecekmiş ama 5 kişi olursa kurs açılıyormuş bununla beraber 3 kişiymiş eşime sen de gel demiş eşim de ben başlangıç değilim ki sıkılırım demiş bir de aylığı 200 lira filan neden bildiğim bir şeye para ödeyip fazla zaman ayırayım diye düşünmüş.
ya hayır kendisinin de bi sürü şey yapması gerekiyor onları bitirdi de arkadaşa ruscada yardımcı mı olmak kaldı neyse konuştum ikna ettim bir iki sefer gösterip yardımcı olur gibi yapacak sonra da araya başka işler sokacak çocuk eşimi yogun görürse talep edemez herhalde.
süperrrrrrrrrrrrBUGÜN erken çıkıyorum çok şükür öpüyorum sizi ii tatiller
ben de hiç duymadım cnm korkma içini ferah tut, çok öenmli bişi diildir, belki ilaç falan vericektir doktor
Kizlar annem tahlil snclarimi almış herşey normal kan sarılık şeker falan sadece tiroid biraz yüksek çıkmış dahiliyeye yönlendirmiş
Ne etkisi var acaba nette dusuge sebep oluyormuş:26: sizde de böyle çıktımi
süper haber 2!!!!!!1bir iyi haberde benden maaşımın tamamını aldım :119:
inşallah nekimde haftalığını alır
hayır yani sadece erkekler gelioken ne die o kadar zahmete giriosun ki kaç çeşit yiyecek hazırlıosun valla boşa yoruosun kendini haa, benim eşimin ark.ları gelcek eve(bu şimdiye kadar hiç olmadı ama), kılımı kıpırdatmam çekirdek cips yesin gitsinlerNek bende kızardım hadi çok acil bişey varsa tamam aranır ama öyle bişey yoksa ayıpKeşke eşinde kabul etmeseymiş.Zor zamanında onlar kabul etmemiş
Cnm çıktı benimde yaptım herşeyi kv aradı gündüz yemekle bulaşıkla uğraşma bide bizde yiyin dedi tamam dedim ona indik çıktık..
Bi daha kabul etmicem eşli misafir(karşılıklı çağırırlarsa çağırcam)Strese giriyorum yoruluyorum. Bulaşık makinemde bozuk üstelik elimde yıkıcam o kadar bulaşığı..
bugün benim de aklımda pattis kızartmak vardı ama çıkınca kv'ye gittik orda da yemek varmış onu yedik artıkoh sen de yırtmışsın yemekten
ben de patlıcanlarımı tuzlu suya yatırdım, birazdan kızartıcam.
patates kızartmaktan vazgeçtim galiba, üşeniyorum yaa
çağırma zaten, yeter bu ara çok misafirperver oldunyoruyosun kendini işte
ouvvvvvvvv süper seksi bunlar çok beğendimmmmmben burdayımm
dilek sana bir-kaç avatar buldum
Eki Görüntüle 571354 Eki Görüntüle 571355 Eki Görüntüle 571356 Eki Görüntüle 571357 Eki Görüntüle 571358 Eki Görüntüle 571359 Eki Görüntüle 571360
ay bugün işyerindeki kızlar da kokoreç sayıklıyodu.. ben hiçç yemedim yaa, ama herkes şahane diyo.. tadıcam galiba :))
ne zuzum
benim kocam saf işte canım
1 defa arasa neyse der insan 4 defa aradı salak kız!
her defasında "bu gerizekalı mı" diye söyleniyo eşim geri yatarken, gene açıyo telefonu
yok zuzu eşim sınırı bilemez yardımcı olmasına da gerek yok çünkü eşimin uğraştığı alanda rusça biliyor olmak çok önemli bir avantaj neden kendindeki bu avantajı bir başkasıyla da paylaşsın ki; rekabetin o kadar çok olduğu kıdemli-çaylak ayrımının çok yapıldığı bir yerde uyanık ve profesyonel davranmak zorunda ki ayakta kalabilsin.
ben varım ya alisha bugün yogun günündü tabi neyse haftayı bitirdin yarın var mı özel ders?
hay çeneleri kopasıcalar ne çok konuşuosunuz bazen yaaabitmio oku okuuuuuu
katılıoum :13: bana da hep kızıosende zaten bi sinir durumu var cnm bu aralar hayır olsun:26:
bende seni yerim kiEki Görüntüle 571522seni yerim
akşam 100 tlsini harcadım gitti bile kartları yatırdım otomatik ödeme için tüm faturaları yatırdım dağıta dağıta geldimsüper haber 2!!!!!!1güle güle harca cnmmmm
evtt whopperohh afiyet olsun götür chicken whopper larıben de gece kokoreç yemeye mi gitsem ne diyorum ki bu kız evi ne çbuk temizledi motor mu taktı iyice atom karıncaya bağladı
uwww bebeyim çok mersiben burdayımm
dilek sana bir-kaç avatar buldum
Eki Görüntüle 571354 Eki Görüntüle 571355 Eki Görüntüle 571356 Eki Görüntüle 571357 Eki Görüntüle 571358 Eki Görüntüle 571359 Eki Görüntüle 571360
ya krem alsa mıydın acaba:26: annenlerde yok mu acır orası yaaAyağım su toplamıştı patlamamış yaa hala, uff nasıl kötü olmuş
her yerim de kızartma koktu yine, nekadar da çok patlıcan yedim
ohh çok iyi demişsingünaydın kızlar...
akşam geçmişi okudum ama yazamadım bile bi şeyler...hemen yattım...dün akşam çok başım ağrıyodu...7 buçukta yataktaydım sanırım...
nekallahım ne kızlar var yaa...ilk aradığında teli açtı madem diğer aramalarını açmamalıydı eşin biz ilk evlendiğimiz zamanlar özel numarayla eşimi arayan da oluyodu...sonuçta bi sürü insanda numarası var...kızlar kikir kikir konuşuyolar...eşim diyoki ben evliyim bi daha aramayın beni,kızlarda olsun farketmez diyolar bi daha arıyolar teli bi kaptım eşimin elinden,saydım biraz,bi daha arayan olmadı...bi de kalabalıklar,arkada başka kızların gülme sesleri geliyodu...ne sinir bi durum anlatamam...
kızlar dün tam eve gelirken kapının önünde kv-kp ile karşılaştık...nasıl yalaklık yapıyo bana anlatamam...hiç yüz vermedim tabi...yarın gelicek misin diye sordu,işlerim var gelmicem dedim,eşim de hani gidecektin diyo,vazgeçtim dedim...biraz konuştular ben hep kp ile konuştum...eve çıkacakken dediki öyle bir geçer zamankiyi izle de torunum ordaki küçük kıza benzesin...bende,ben bol bol aynaya bakıyorum bana benzesin diye dedim...gülüştüler ama kv biraz bozuldu...çokta umrumda
eve çıkınca tvnin konusu hiç açılmadı...bende bilerek açmadım...yeni tv gelsin bakalım bizimki napacak...ona göre açıcam ağzımı...annesigilin tepkisine rağmen tvyi bizimkilere götürelim derse bi şey demicem ama satalım ayaklarına girerse sattırmicam,bizimkilere göndericem...kimin dediği oluyomuş görsün kv hanım
yok cnm ulaştırma bakanlığının bi sınavı varmış.buralardayım canım eşimi bekliyorum çalışmasını toparlasın kokoreçe gidecez
alisha yazmıştım ama sistem beni attı sanırım
yarınki sınav ne sınavı vizeler filan mı?
tek başına mı gideceksin alışverişe yok mu yanına takılabilecek birisi?
günaydın cnmmgünaydın kızlar...
akşam geçmişi okudum ama yazamadım bile bi şeyler...hemen yattım...dün akşam çok başım ağrıyodu...7 buçukta yataktaydım sanırım...
nekallahım ne kızlar var yaa...ilk aradığında teli açtı madem diğer aramalarını açmamalıydı eşin biz ilk evlendiğimiz zamanlar özel numarayla eşimi arayan da oluyodu...sonuçta bi sürü insanda numarası var...kızlar kikir kikir konuşuyolar...eşim diyoki ben evliyim bi daha aramayın beni,kızlarda olsun farketmez diyolar bi daha arıyolar teli bi kaptım eşimin elinden,saydım biraz,bi daha arayan olmadı...bi de kalabalıklar,arkada başka kızların gülme sesleri geliyodu...ne sinir bi durum anlatamam...
kızlar dün tam eve gelirken kapının önünde kv-kp ile karşılaştık...nasıl yalaklık yapıyo bana anlatamam...hiç yüz vermedim tabi...yarın gelicek misin diye sordu,işlerim var gelmicem dedim,eşim de hani gidecektin diyo,vazgeçtim dedim...biraz konuştular ben hep kp ile konuştum...eve çıkacakken dediki öyle bir geçer zamankiyi izle de torunum ordaki küçük kıza benzesin...bende,ben bol bol aynaya bakıyorum bana benzesin diye dedim...gülüştüler ama kv biraz bozuldu...çokta umrumda
eve çıkınca tvnin konusu hiç açılmadı...bende bilerek açmadım...yeni tv gelsin bakalım bizimki napacak...ona göre açıcam ağzımı...annesigilin tepkisine rağmen tvyi bizimkilere götürelim derse bi şey demicem ama satalım ayaklarına girerse sattırmicam,bizimkilere göndericem...kimin dediği oluyomuş görsün kv hanım
katılıoum :13: bana da hep kızıo
bende seni yerim kiEki Görüntüle 571522
akşam 100 tlsini harcadım gitti bile kartları yatırdım otomatik ödeme için tüm faturaları yatırdım dağıta dağıta geldim
gerçi doğalgaz tahminimden fazlada gelebilir bu ayı merak edioum
geçen ay 1 kez yaktım 20 tl artı fatura bu ay full yaktım galiba durum vahim yani
evtt whopper
ama kızla kavga ettim sırada ben varım birisi sipariş vermeye başladı
sıradayım ben dedim tamam dedi siparişi sölüoum
kasadaki kız hala diğer müşteriye siz bişi sölemiştiniz dio
ben anlatamadım galiba sıra bende dedim
ben takip etmioum sırayı dio
etceksin ne demek etmioum burda 10 kişi varken kapıdan son girenin siparişini al o zaman dedim gitti
kardeşim hemen telaşlanır bu tip durumlarda onun için uzatmadım
uwww bebeyim çok mersiarşivime ekledim
ya krem alsa mıydın acaba:26: annenlerde yok mu acır orası yaa
ohh çok iyi demişsin
umarım eşinde annesinin etkisinde kalmaz sözünü tutar ve sizinkilere götürür tv'yi olayda kapanmış olur tabii sizin için ama kv
günaydın kızlar çok yorgunum zor kalktım
ama ben alarm çalınca 1 dk içinde kalkarım mesela oyalanmam yani
eşim tam 20 dk sonra kalktı saçlarını yıkıo kurutuo jolelio saat 8,45 daha üstünü giymemişti. ben geç kalıoum tabii kavga ettim onunla
arabanın anahtarını verio bana napcaksam
istemioum hadi acele et dedim
saçma sapan hareket bunlar diyenler
Ayşaaaam, ben de ciciler alıcam kendime, keşkem birlikte alışverişe çıkmak mümkün olsaydı
ya ben daha bi ton şey yazacaktım, kızlarla yarım saat lak lak ettik unuttum gitti
ben de öyle cici almicam, bir kocaman çekmece dolusu var ve çoğunu daha hiç giymedim, paketlerini bile açmadımmbende istioum alışverişe gelmeyi üçümüz gidelim
ama ben cici falan almıcamalıoum adam 2 dk bakıo sonra çıkarıo
boşuna kış günü onlarla üşüdüğüme değmio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?