Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

haa bu arada 29unda cumartesi yola çıkıyorum, bulgaristanda olucam yılbaşında
ayın 2sinde yola çıkıcam geri perşembe 3ünde iş başı
kocişten ayrı yılbaşı geçiricem, ama napalım artık.. yatırsaymış pasaportunu

rüyamda bu gece evleniyodum, ama kimle bilmiyorum
gelinliğim felan çok güzeldi, saçım harikaydı..
ama düğüne gelen çok olmuyodu küslük vardı böyle karmaşık bi rüyaydı.
Eşime sabah anlatmışmıyım hiçç hatırlamıyorum, şimdi telde
"eve gidelim ben sana yapacaklarımı biliyorum demek rüyanda başkasıyla evleniyodun ha" diyo
söylemişim uyku sersemi..
hayır olsun inş...

yuhh peşpeşe neler sıralamışsın

tabiki hepsini harcama banada 580 tl kaldı galiba
ama altın alcam yine
sonra kenara atarım kendime pek bişi düşünmüoum acıkcası
yılbaşı için kardeşcizeme anneme ve babama bişi alırım -ki babam en zoru
sende ihtiyacını al gerisi dursun kenarda

işyerinden izin mi aldın? yıllık iznin kalmamıştı neden gidiosun ki? annenlerde gitcek mi?
eşin pasaport yüzünden mi gelemio
off neden ayrı geçiriosunuz yaa
hiç bahsetmemiştin

hayır olsun inşallah :26:

Merhaba kızlar
Viliş tebrik ederim seni cnm çok iyi demişsin çok iyi yapmışsın yüreğine sağlık..Eki Görüntüle 571584

Zuzu,dilek,nek kolay gelsin.

Nek ben o bütçeyle bi aileyi giydiririm cnmGüle güle harca cnm..

Bende ağırladım misafirleri..3 aile geldi toplam da 6 çocukBirisi ikiz biri ne yaparsa diğeri onu yapıyoNeyse işte baya yoruldum.Sohbet muhabbet iyiydi..Eşimler salondaydı ona çaycıyı verdim elektiriğe taktı mutfağa gelmedi hiç o ordan servis yaptı..Neyse evin dizaynını çok beğendiler..Çamaşır makinesi akıtıyo demiştim ablaya o baktı öndeki bölüme para çıktı.Neyse denemelik çalıştırdım akıtmaya başladı..Kapattım sonra..Mutfağa gidip gelen çocukların ayağı ıslanmaya başladı dedim ayaklarına sumu dökmüşler mutfağa gittim göl olmuşNeyse onlar gitti ama ben gülüyorum halime..Neyse bulaşıklardan başlıyım dedim tam yıkıcaktım eşim geldi ben yıkıcam dedi yok dedim yıkarım ben ısrar etti ben oldum..İş az çok yaparda ben evdeyken hiç bulaşık yıkamamıştıNeyse bende sildim oraları evi süpürdüm.Yattım şimde sonradan geldi heralde hatırlamıyorum..Sabah hafiften uyanır gibi oldum baktım modunda yarı uykuluyum oda oldu :26:bugünde o bla çağırdı akşama oraya gitcem

Son düzenleme:
iyi demişim di mi kızlar :13: içim soğudu biraz valla...o daha tvyi verince görsün beni tınlamıyorum onu

ayy kaç saattir merdivenlerde toplandık konuşuyoruz komşularla sonunda camlarımı silmeye kadın buldum...bi saat sonra falan gelicek...o gelene kadar sadece evi toplayıp balkonlarımı yıkıycam...o gidince süpürür silerim...

nek dileğe katılıyorum canım paranın birazını bence de altın yapıp kenara koy
dilek bazen senin gibi olsam keşke diyorum...mesela ben o kasadaki kıza sesimi çıkarmazdım belki ama içim içimi yerdi...sen ne güzel söylemişsin :99:

koras ne zaman yaptırcaksınız makineleri canım...böyle sana zor olur :26: eşinide takdir ettim valla,yorulduğunu gördü yaa kıyamadı heralde sana...bunlar eşine

gnaydın kızlar

az önce uyandım komşulardan biri yemek yapıyor sanırım tüm soğan kokusu bizim evde ona uyandım eşim de hala uyuyor uyandıramıyorum saatleri geriye aldım ben daha saat beş diye sayıklıyor.

kkoras atlatmışsın misafirleri geçmiş olsun

vilin sana ha helal iyi cevap vermişsin validene bak göreceksin tv gelince annenlere vereceksiniz hiç laf söz olmayacak. Eşin konuşmuş gibi annesiyle

nektr bulgaristan işi de nerden çıktı? eşin niye yatırmamış pasaportu?uff neden ayrı gireceksiniz

dilek o kıza çok iyi demişsin ben de olsam ayını yapar önüme geçirmez onu rezil ederdim alemin uyanığı sen de enayisi ben miyim edebinle bekle sıranı diye

İyi yapmışsın cnm kadın bularak,sen silemezsin çünkü:13:

Bende sesimi çıkararırım ama yüzsüzse fazlada devam etmem,bi kulağından girer diğerinden çıkar..Ama karşılık veriyosa devam ederim..

Bilmiyorum cnm durum müsait de değil şimdi..Bulaşıkları elde yıkarım çamaşırlarıda olmazsa kv indiririm..Hayırlısı bakalım..
Sağolsun yaptı

Nek rüyan hayır olsun cnm..Benimde dün rüyamda kv bebeği olmuş

Son düzenleme:
napim kendi kendime yazıyorum burda yoksunuz

altın almicam ben, para olarak biriktiricem, bakalım başarabilirsem.
haftalığımdan da biriktiriyorum işte 50-100 her hafta..
ama bulgaristanda harcanacak şimdi yaa, biletimi annem alacak gidiş dönüş o tamam, ama orda harcanır. 100 tl bozduruyosun oranın parasıyla eline alıyosun 60-70 lev ona çok üzülüyorum ben
birde giderken boş elle gidilmiyo, 300 tl felan gözden çıkartmam gerekecek yeğenimin doğum günü 01/01 ona da hediye alıcam uff ama daha gidene kadar 3 haftalık alıcam, onlardan kullanırım hazır parama dokunmam. Kimseye çok bişi götürmicem, bi yeğenime bişi alırım birde kız kardeşim ve eşine ufacık hediyeler.
Bu yıl annemlere hediye almıcam ben, birtek Barışıma alıcam, eşime de almiycam.. Annem alır ama bana yaa tuhaf olucak
Bulgaristana gitme olayım ani oldu. Kardeşim dün gece çok ısrar etti, ben de özledim.. hem orda yılbaşları süper oluyo.. hristiyan ülke ya.. ne bilim gidesim var, orda yılbaşını geçireyi özledim...
eşimden ayrı olucam ona üzülüyorum sadece.. hemde çok, içim bi tuhaf daha şimdiden kesin ayrılırken yine ağlarız biz

nektr bulgaristan işi de nerden çıktı? eşin niye yatırmamış pasaportu?uff neden ayrı gireceksiniz
çünkü hiç hesapta yoktu gitmek canım, planlasak o da hazırlardı pasaportunu vizesini :/
Nek rüyan hayır olsun cnm..Benimde dün rüyamda kv bebeği olmuş
ay çok komikmiş seninkisi hayır olsunn
misafirleri de atlatmışsın, artık dinlennn :))

Selamm herkese
Nekitom benim tsh düşük t3 yüksek çıkmış normali 3 benim 4.60 çıkmış
hıımm, ben de eve gidince bakim benimkisi kaç çıkmış :44:

burdayım yaa bee ne laf çarpıosun

eşin ayarlayamaz mı gidene kadar yani birlikte gitme şansınız hiç yok mu?
evet epey masraf çıkacaksana oraya git gel derken ama mutlu olcaksan değer
kardeşini görceksin harika

kızlar az önce babanem aradı babamları soruo hastaneye mi gittiler die
nie gitceklerdi ki dioum
haberin yok mu senin ımhh mıhh falan dio
sana mı bişi oldu dioum
dün baban düşmüş ya demesin mi

kardeşim duymasın die banada söyleyememişler onun yanında o çok etkilenio
anneme kızdım bende valla tlfda söylicektim zaten iyi şimdi geziouz dedi
ama merdivenden düşüp kafasının arkasını mermer merdivene vurmuş

kızlar şimdi başvursa çıkmaz, çok pahalı olur kısa süreli istersek.
ayrıca vize 500 eur çıkmıştı bize en son gittiğimizde.
yani 3-4 gün için o parayı veremeyiz.. imkansız yani.. vermem

dileğim, nasıl düşmüş ya baban :26: :26:
iyimiş ama çok şükür, Allah korumuş yaa :26:

tünaydın kızlar

dün gece yine ayaktaydık sabaha karşı uyudum 11.30a kadar.kocişi gönderdim kahvaltı yaptım tekrar yatıcam .

dileğim çok geçmiş olsun babana .bişeyi yokmuş bak gezdiklerine göre .

özgem bendede tsh normaldi sanırım ama o kadardan bişe olmaz.yinede doktora gösterirsin.

nekim yılbaşında bulgaristana gitmen iyi olacak senin için tabi eşinden ayrı olacaksın .burda kalsanda eşinin vardiyası nasıl olacak bide o var.

kkoras hadi gözün aydın misafirleri ağırlamışsın .artık misafir falan çağırma bir süre dinlen.

vilinciğim ne güzel söylemişsin helal olsun.ohhh kvde kalsın öle .tvde gelince diğerini annenlere verdiğinizde o zamanda otursun yerine.

bizde dün arkadaşla mercimek köftesi yaptık.sonra bebek şekerlerini biberonların içini sildik kuruladık şekerlerii koyduk hazırladık.o arada kv aradı hastaneden çıkmış.doktor belden aşağını kullanmıcan demiş dinleniceksin demiş.bende dinlen evde çoluk çocuk yok herkes kendi başının çaresine baksın dedim.arkadan kp hanım ağa oldu diyor .kvye ol dedim artık bundan sonra otur hastanede kalman işe yarasın dedim.sen napyosun nasılsın dedi.bende çamaşırları çıkartıyodum dedim iyiyim dedim.torunum nasıl diyor oda iyi dedim.neymiş ocağın 1inde doğarsa onunla aynı tarihte doğmuş olacakmış onu söylüyorlar.bende henüz dönmedi .dönerse normal olursa 2 ocak dönmezse daha önce doğacak dedim.kaç kilo oldun diyor kiloma taktı.söyledim artık şişmeye başladım diyorum.doktor istirahat verdin dinlen dedi diyorum.hiç işin kaldımı yapılacak bişeyin varmı diye soran yok.yorma kendini dedi annem haftaya geliyor zaten dedim biraz bozuldu ama iyi falan dedi.kp aradığında hep soruyor kızım bişeye ihtiyacın varmı yapılcak bişey varsa geleyim diye.kv yok.

off çok pahalı yaa
inşallah seneye yaza falan gidersiniz yıllık izniniz olur ikinizinde
önceden ayarlarsınız vizeyi pasaportu ne gerekiosa işte

sen kesin gitceksin yani :26:

çok saol canım dün yağmurluydu işte
kuruyemişçiye girerken 2 basamak var mermer dükkan girişinde düşmüş
elinde meyveler sebzeler hep dağılmış annem kalakalmış

nekim çıkıosun :80: kendine dikkat et konuşuruz

zeynebim iyi demişsin normalde 2 ocak yoksa öncesinde olcak die yani senin doğum gününe hiç denk gelmio
annen gelince çok iyi olcak canım

benim kv öyle hasta olunca arar ama ya geliyim bi çorba yapıyım yok
beni çağırır gel sobanın arkasında yatarsın die hasta hasta nası gitceksem:44:

aynen öle dileğim seninkine gelmez dedim işallah gelmez bide uğraşamam onla .doğum gününü kutlamak istesem hadi beraber kutlayalım derler.ben evlendikten sonra ben kutlamaya başladım .o güne denk getirip gittik pasta falan aldık.
evet çok iyi olacak.tek olmayacağım artık.doğumdan sonrada annem kalır büyük ihtimal kv yine kalmaz.

aklım almıyor canım insan hasta olunca bakmaya gider.büyükler sonuçta nasıl yaklaşırlarsa bizlerde küçüklerde öle yaklaşır.ama onlarda yok öle bişe. ben 9 ayımı doldurucam 1kere geldiler.neymi rahatsız etmek istemiyolarmış.gelin desemde yok.herşeyin yeri zamanı var.yeri geldiğinde banada laf düşer elbet.

babanlar film falan çektirmişlermi hastanede

Dilek babana çok geçmiş olsun canim ya ınş biseyi yoktur
Nekim kardeşinin yanina gitmen süper keşke esinde olsaydı bu defa. Bi dahakine artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…