tabiki hepsini harcama banada 580 tl kaldı galibaben de öyle cici almicam, bir kocaman çekmece dolusu var ve çoğunu daha hiç giymedim, paketlerini bile açmadımm
ben kıayfet konusunda cici dedimm, gri ayakkap ve laci hırka demiştim yaa
belki colinsten 2 gömlek ve 1 kot da alırım
harcamak için 750 tl ayırdım50 tl bi taksit yatırıcam gerisi benim, kocişe de bi ayakkabı bakıcam
tabi illa bitecek o para diye bişi yok, harcamamaya bakıcam
işyerinden izin mi aldın? yıllık iznin kalmamıştı neden gidiosun ki? annenlerde gitcek mi?haa bu arada 29unda cumartesi yola çıkıyorum, bulgaristanda olucam yılbaşında
ayın 2sinde yola çıkıcam geri perşembe 3ünde iş başı
kocişten ayrı yılbaşı geçiricem, ama napalım artık.. yatırsaymış pasaportunu
rüyamda bu gece evleniyodum, ama kimle bilmiyorum
gelinliğim felan çok güzeldi, saçım harikaydı..
ama düğüne gelen çok olmuyodu küslük vardı böyle karmaşık bi rüyaydı.
Eşime sabah anlatmışmıyım hiçç hatırlamıyorum, şimdi telde
"eve gidelim ben sana yapacaklarımı biliyorum demek rüyanda başkasıyla evleniyodun ha" diyo
söylemişim uyku sersemi..
hayır olsun inş...
iyi demişim di mi kızlar :13: içim soğudu biraz valla...o daha tvyi verince görsün beni tınlamıyorum onu
ayy kaç saattir merdivenlerde toplandık konuşuyoruz komşularlasonunda camlarımı silmeye kadın buldum...bi saat sonra falan gelicek...o gelene kadar sadece evi toplayıp balkonlarımı yıkıycam...o gidince süpürür silerim...
nek dileğe katılıyorum canım paranın birazını bence de altın yapıp kenara koy
dilekbazen senin gibi olsam keşke diyorum...mesela ben o kasadaki kıza sesimi çıkarmazdım belki ama içim içimi yerdi...sen ne güzel söylemişsin :99:
koras ne zaman yaptırcaksınız makineleri canım...böyle sana zor olur :26: eşinide takdir ettim valla,yorulduğunu gördü yaa kıyamadı heralde sana...bunlar eşine
Selamm herkese
Nekitom benim tsh düşük t3 yüksek çıkmış normali 3 benim 4.60 çıkmış
napim kendi kendime yazıyorum burda yoksunuzyuhh peşpeşe neler sıralamışsın
tabiki hepsini harcama banada 580 tl kaldı galiba
ama altın alcam yine
sonra kenara atarım kendime pek bişi düşünmüoum acıkcası
yılbaşı için kardeşcizeme anneme ve babama bişi alırım -ki babam en zoru
sende ihtiyacını al gerisi dursun kenarda
işyerinden izin mi aldın? yıllık iznin kalmamıştı neden gidiosun ki? annenlerde gitcek mi?
eşin pasaport yüzünden mi gelemio
off neden ayrı geçiriosunuz yaa
hiç bahsetmemiştin
hayır olsun inşallah :26:
çünkü hiç hesapta yoktu gitmek canım, planlasak o da hazırlardı pasaportunu vizesini :/nektr bulgaristan işi de nerden çıktı? eşin niye yatırmamış pasaportu?uff neden ayrı gireceksiniz
ay çok komikmiş seninkisiNek rüyan hayır olsun cnm..Benimde dün rüyamda kv bebeği olmuş
hıımm, ben de eve gidince bakim benimkisi kaç çıkmış :44:Selamm herkese
Nekitom benim tsh düşük t3 yüksek çıkmış normali 3 benim 4.60 çıkmış
napim kendi kendime yazıyorum burda yoksunuz
altın almicam ben, para olarak biriktiricem, bakalım başarabilirsem.
haftalığımdan da biriktiriyorum işte 50-100 her hafta..
ama bulgaristanda harcanacak şimdi yaa, biletimi annem alacak gidiş dönüş o tamam, ama orda harcanır. 100 tl bozduruyosun oranın parasıyla eline alıyosun 60-70 lev ona çok üzülüyorum ben
birde giderken boş elle gidilmiyo, 300 tl felan gözden çıkartmam gerekecekyeğenimin doğum günü 01/01 ona da hediye alıcam uff ama daha gidene kadar 3 haftalık alıcam, onlardan kullanırım hazır parama dokunmam. Kimseye çok bişi götürmicem, bi yeğenime bişi alırım birde kız kardeşim ve eşine ufacık hediyeler.
Bu yıl annemlere hediye almıcam ben, birtek Barışıma alıcam, eşime de almiycam.. Annem alır ama bana yaa tuhaf olucak
Bulgaristana gitme olayım ani oldu. Kardeşim dün gece çok ısrar etti, ben de özledim.. hem orda yılbaşları süper oluyo.. hristiyan ülke ya.. ne bilim gidesim var, orda yılbaşını geçireyi özledim...
eşimden ayrı olucam ona üzülüyorum sadece.. hemde çok, içim bi tuhaf daha şimdiden kesin ayrılırken yine ağlarız biz
kızlar şimdi başvursa çıkmaz, çok pahalı olur kısa süreli istersek.
ayrıca vize 500 eur çıkmıştı bize en son gittiğimizde.
yani 3-4 gün için o parayı veremeyiz.. imkansız yani.. vermem
dileğim, nasıl düşmüş ya baban :26: :26:
iyimiş ama çok şükür, Allah korumuş yaa :26:
nekim çıkıosun :80: kendine dikkat et konuşuruz
zeynebim iyi demişsin normalde 2 ocak yoksa öncesinde olcak die yani senin doğum gününe hiç denk gelmio
annen gelince çok iyi olcak canım
benim kv öyle hasta olunca arar ama ya geliyim bi çorba yapıyım yok
beni çağırır gel sobanın arkasında yatarsın die hasta hasta nası gitceksem:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?