Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Dilek babana çok geçmiş olsun canim ya ınş biseyi yoktur
Nekim kardeşinin yanina gitmen süper keşke esinde olsaydı bu defa. Bi dahakine artık
çok saol canım iyiymiş bugün

tabiki yeri gelir merak etme sende söylersin zaten
çok düşüncesizlik yaptılar yaa aylarca gelmediler yani tamam hasta olabilir ama gel iş yap denmioki bakmaya gönül almaya gel dimi
bende rüyamda kvme bağırıodum siz neden karışıosunuz ki ben uyarmadım mı sizi falan die ama parça parça yani hatırlayamadım pek:44:
bunları konuşcağımız mı içime doğmuş ne

babamlar gitmemişler baş dönmesi ve bulantı olmamış annemde uyutmamış buz koymuş demli çay içirmiş sonra havaya almaya çıkmışlar falan bugünde çok şükür iyiymiş.

kızlar ben bi yemeğe gidiyim bari saat nerdeyse 2 olmuş

cnm hamişlik bana yaramadı çok unutkan olmuşum resimlerine baktım hatrladım araya zman girince konuşmayınca bi süre kim kimdi unutmuşum ...geçen kendi topiğimde bi kız vardı onu silmişim faceten anneciklerdendir die kız dio noldu face çok kullanmıyorum artık arada işte foto felan koyuyorum ailedn gören olur özleyen olur die çağanı beni....

oğluna bittim maşallah ne güzel bakmışsın zor oluyor ama dimi ben çok yoruluyorum artık ...kaça aylık oldu?

selam kızlar napııyıonuzz....

çamaşırları yıkadım annem serdi kahvaltıyı hazırladım annem topladı çağanı uyuttum yatak odasını topladım geldim ...

dışarı çıkasım var hava çok güzel burda bahar havası gibi çağanıda gezdirim

dilek saçlarını çok sevdim bidaha boyat yakışmış parlak parlak otursun kahveli makyajlar yapp ....şu kahve kalın kemerler çok hoşuma gidiyor uzun elbişlerle bende almak istiyorum nerde bulurum tarz değişcem artık kottan klasik pantolon dan bıktım....

ayşe oğlun maşaallah çok tatlı...

sedanın kızı afet olmuşşş tütüsü harika darısı allahım banada bi kız inşallah (ama sedaya çok benzemiş)

dilek babana geçmiş olsun ucuz atlatmış valla.

nektar bulgaristan vizesi ne kadar pahalıymış öyle biz bile italya dan vize alırken kişi başı 120 euro vermiştik bizim yerimize şrket uğraşmıştı ispnayadan vize alırken kendi başımıza başvurduğumuz için kişi başı 120 lira ödemiştik. sizinki neden o kadar pahalı ki:44:

ohh annen işleri yarıya indirmiş elleri dert görmesin
hava güzelse çıkın tabii burası soğuk ben uzun salaş hırkamın içine büzüştüm
Eki Görüntüle 571642

saçlarım çok akıo yaa boyatıoum sürekli bu ara favorim hülya avşar kadın nası güzelleşti son zamanlarda

kemeri bilemedim yaa :44: bu sene moda mı?
ben çok kullanmam kemer 2 yıl önce galiba ferhundenin vardı ya upuzun bele bağlamalı falan ondan almıştım
aslında çok kemerim vardır ama dedgiin gibi elbise üstüne güzel olabilir oda vücut iyiyse benim göbek maalesef

evet dileğim kesin gitcem ben
kıyamam yaa babana :/ gözümde canlanıyo içim bi tuhaf oluyo :/

nekim çıkıosun :80: kendine dikkat et konuşuruz
evdeyim ben, bi kocaman tabak patlıcan yedim, tokum mutluyum.
hastasıyım şu kızarmış patlıcanın yaa, az bişi kaldı onları da yiyesim var ama abarttım zaten :18:
msndeyim

ayıp yaa yaptıkları, hamiş halini hiç mi görmediler :26:
sanki ayrı şehirlerdesiniz
Nekim kardeşinin yanina gitmen süper keşke esinde olsaydı bu defa. Bi dahakine artık
enkim diyince baktım da o hafta eşim gececi, belki çalışır hiç bilmiyorum
eğer çalışırsa ve ben evde olursam çok ağlar üzülürüm, belki böylesi daha hayırlı olucak :26:

burda da süpeeer bir hava var, migros avm ye gitcektim eşim eve geç dedi
birlikte çıkacakmışız! azcık etrafı toplarım ben de napim

canım bilmiyorum neden okadar ödedik, 2 yıl önceydi işte
sigorta falan var diyo eşim içinde, ve çoklu giriş vizesiydi bu
ben hep bu konu açıldığında eşimle tartışırım, kesin sen bana ücreti fazla dedin imkansız diye
çünkü biliyomusun pasaportunda da daha cüzi bi miktar yazıyodu vizenin, bi arkadaşının vasıtası ile aldılar çoklu girişi (gerek de yoktu da)
o rüşvet olarak mı aldı hiç anlam veremiyorum, ama eşim yemin ediyo ki 500 eur vermiş
bak gene sinir oldum şimdi hatırlayınca

onlara göre düşüncesizlik değil canım bizi rahatsız etmemek.ben gelin iş yapın demedim .gelin evde tekim benim içinde iyi olur dedim ama boşuna.demekki bugün bunları konuşacakmışız rüyan malum olmuş.kızı olsa durmazdı.
şükürler olsun iyiymiş.

gördüler nekim biz gittik.ben hamile halimle gittim en son bayramda gittik.bide görüşürüz falan diyodu gelriken .ben artık gelemem dedim marttmı nisandamı ancak gelirim dedim.kış geliyor bebişle gelemem hava düzelmeden siz gelirsiniz dedim.öle gibi ayrı şehirlerdeyiz.
olabilir canım iş bu .iş yeri yılbaşı diye iizn vermeyebilrde yani.senin gitmen iyi olacak .hayırlısı olsun.

annelerimizden allah razı olsun.allahım onları başımızdan eksik etmesin.anneciğinin ellerine sağlık imdadına koşmuş.işleirn hafiflemiştir.

bende istioum alışverişe gelmeyi üçümüz gidelim
ama ben cici falan almıcam alıoum adam 2 dk bakıo sonra çıkarıo
boşuna kış günü onlarla üşüdüğüme değmio
ben de evde giyemem soğukta zaten, haftaya otele gidicez ya ona hazırlık yapıom
colins'te kotlara %40 indirim varmış mutlaka bak
a-aaaaaaaa
gitmeseydin keşke dicem kardeşine de kıyamıom özlüosunuz tabi birbirinizi. neyse 5 gün falankociş de o kaftayı gececi geçirsin bari, bi işe yarasın gittiğin

ayyyyy çok geçmiş olsun cnmmmm çok şükür iiymiş allah korumuş :18:

ne garipler yaaa:44:uzak mı peki evleriniz? bi gün olsun akşam oturmasına falan gelebilirlerdi mesela:26:

ah vilin yaa benim de camlar silinicek aslında ama neyse bi süre daha idare etsin şöle güzel bi havada eşimle girişiriz artık. ii yapmışsın kadınla anlaşmakla, ne kadara gelicek sadece cam için?

bi cmt daha ve topik yine ıssız
kadını gönderdim bende şimdi...çok uğraştı,çok güzel sildi valla...içim rahatladı sonunda...bende balkonlarımı yıkadım,banyoyu temizledim...şimdi evi süpürüp silicem...
nek şu patlıcanı ben de denicem yaa merak ettim nasıl bi şey acaba dileğin eşi bile sebze yemediği halde yemiş zaten akşama yemeğim yok...eşime dedim temizlik bitmez akşama kahvaltılık falan takılırız diye...temizlik yapılıyo yaa kabul etti
dilekcim babana çok çok geçmiş olsun canım yaa...allahım bütün sevdiklerimizi kazalardan,belalardan korusun...
kızlar,2-3 akşamdır dikkat ediyodum yaa sabah tartıldım 58,8 çıktı akşamları ağır şeyler yememeye çalışıcam artık...
enkim yaa senin kvde bizimkilerden kötüymüş...sanki iş isticeksin...gelip baksa ya da arayıp hal hatır sorsa yeter ama yapmıyo...bi de anneni kıskanıyo gelecek diye ne kadar verirlerse bizdende o kadar alırlar di mi
bu arada dün akşam kvlerin elektriği yokmuş ama bize de gelmediler...zaten arayıp sormadık da naptınız diye...bugün de yokmuş,samsuna gitmemişler,adamlar yapmaya çalışıyomuş...bu akşam da arayıp sormicam,yoksa bile otursun evinde...ben pencereleri silmeye kadın bulamadım diyorum,silebildiğin kadar kendin sil diyo bana kadın iyice delirdi,4. katın penceresine nasıl çıkacaksam bu halde
ayyy neyse buraya yazı yazarken eşim aradı,patlıcan istemiştim,getirdi bile...akşama denicem tarifinizi kızlar

az önce geldim ben de eve. eşim dayanamadı yoldan aldı beni, dolmuştan indirdi yaaa

acıkmış ona sandviç yapıverdim yedi gitti tekrar işe

ne aldın die sorup sorup duruo, ondan gizli aldım cicilerimi süpriz yapıcam sölemicempolar falan almıştım salonda koltuğa sermeye, bi de kazak aldım lcw'den onları gösterdim
ıvır zıvır bişiler de aldım bi sürü para harcadım geldimaa saç boyası aldım hazır saçalrım da kirliyken boyıcam bugün. kesin yine rengi belli olmıcak ama napiim...dipleri çıkmış iice son kez boyatıyım diom bebişten önce(inş.)

ah vilin yaa benim de camlar silinicek aslında ama neyse bi süre daha idare etsin şöle güzel bi havada eşimle girişiriz artık. ii yapmışsın kadınla anlaşmakla, ne kadara gelicek sadece cam için?

canım 30'a falan silerim demiş ama benim balkon camına falan çok uğraştı...3,5 saatte sildi canlarımı...çokta içime sindi diye 50 tl verdim...zaten ihtiyacı da varmış,sevindi valla...bu çok dedi ama hakettin,çok uğraştın dedim...öle işte...

ben de denicem onu, bugün benim de planlarımda kızartma var.pattis karnıbahar ve o patlıcan

arama cnm aferin koy tavrını yaa anlasınlar!!!sen sil deseydin

30 çok ii bence bi sürü cam siliolar düşünsene kolay iş diil
sen de ii düşünmüşsün ii günlerde harcasın kadıncağız

akşama bende de patlıcan+patates kızartması olacak
güle güle kullan canım cicilerni
kızların tarifini bi daha okumalıyım...nasıl yapılıyo,nasıl doğranıyo bi bakmam lazım
şu evimi süpürüyüm ben...iş yokmuş bugün...eşim birazdan gelir
akşam girerim artık
seninki niye yoldan aldı ki seni anlamadım :26:

30 çok ii bence bi sürü cam siliolar düşünsene kolay iş diil
sen de ii düşünmüşsün ii günlerde harcasın kadıncağız

1 yaşındaki bebeğini kızına bırakıpta gelmiş...ihtiyacı olmasa böle bi şey yapar mı :26: zaten eşinin maaşı da çok azmış...eşyası bile yokmuş evinde doğru dürüst...
ayyy neyse lafa tutma kız beni...şu kalan işlerimi de yapıyım bi an önce

aynı menü desene

saol cnm

ya valla ben de anlamadım eve geliceği tuttu işte, dolmuşun geçtiği yolun üstünde bi yerde durmuş orda in dedi

hadi hadi işine bak sen akşam burayız topluca bekliorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…