çok saol canım iyiymiş bugünDilek babana çok geçmiş olsun canim ya ınş biseyi yoktur
Nekim kardeşinin yanina gitmen süper keşke esinde olsaydı bu defa. Bi dahakine artık
tabiki yeri gelir merak etme sende söylersin zatenaynen öle dileğim seninkine gelmez dedim işallah gelmez bide uğraşamam onla .doğum gününü kutlamak istesem hadi beraber kutlayalım derler.ben evlendikten sonra ben kutlamaya başladım .o güne denk getirip gittik pasta falan aldık.
evet çok iyi olacak.tek olmayacağım artık.doğumdan sonrada annem kalır büyük ihtimal kv yine kalmaz.
aklım almıyor canım insan hasta olunca bakmaya gider.büyükler sonuçta nasıl yaklaşırlarsa bizlerde küçüklerde öle yaklaşır.ama onlarda yok öle bişe. ben 9 ayımı doldurucam 1kere geldiler.neymi rahatsız etmek istemiyolarmış.gelin desemde yok.herşeyin yeri zamanı var.yeri geldiğinde banada laf düşer elbet.
babanlar film falan çektirmişlermi hastanede
ayyy koketa unutmuş beni(( niyse ben eklerim artık onu faceden.
dilekcim fazla uzatma bebiş işini, sonra hiç yapasın gelmez benden söylemesi. insan rahata alıştıkça vazgeçmek zor gelirsen topiğimize uy, 2013'ten ileriye atma. ben inanıyorum sirken de fikrini değiştirip 2013'te patlatacak bombayı. ben ve İlkerim bunun için bol bol, güzel fotolarımızı yayınlıcaz. :98::98: sirken de bakıp bakıp gaza gelecek
selam kızlar napııyıonuzz....
çamaşırları yıkadım annem serdi kahvaltıyı hazırladım annem topladı çağanı uyuttum yatak odasını topladım geldim ...
dışarı çıkasım var hava çok güzel burda bahar havası gibi çağanıda gezdirim
dilek saçlarını çok sevdim bidaha boyat yakışmış parlak parlak otursun kahveli makyajlar yapp ....şu kahve kalın kemerler çok hoşuma gidiyor uzun elbişlerle bende almak istiyorum nerde bulurum tarz değişcem artık kottan klasik pantolon dan bıktım....
ayşe oğlun maşaallah çok tatlı...
sedanın kızı afet olmuşşş tütüsü harikadarısı allahım banada bi kız inşallah (ama sedaya çok benzemiş)
evet dileğim kesin gitcem bensen kesin gitceksin yani :26:
çok saol canım dün yağmurluydu işte
kuruyemişçiye girerken 2 basamak var mermer dükkan girişinde düşmüş
elinde meyveler sebzeler hep dağılmışannem kalakalmış
evdeyim ben, bi kocaman tabak patlıcan yedim, tokum mutluyum.nekim çıkıosun :80: kendine dikkat et konuşuruz
ayıp yaa yaptıkları, hamiş halini hiç mi görmediler :26:aynen öle dileğim seninkine gelmez dedim işallah gelmez bide uğraşamam onla .doğum gününü kutlamak istesem hadi beraber kutlayalım derler.ben evlendikten sonra ben kutlamaya başladım .o güne denk getirip gittik pasta falan aldık.
evet çok iyi olacak.tek olmayacağım artık.doğumdan sonrada annem kalır büyük ihtimal kv yine kalmaz.
aklım almıyor canım insan hasta olunca bakmaya gider.büyükler sonuçta nasıl yaklaşırlarsa bizlerde küçüklerde öle yaklaşır.ama onlarda yok öle bişe. ben 9 ayımı doldurucam 1kere geldiler.neymi rahatsız etmek istemiyolarmış.gelin desemde yok.herşeyin yeri zamanı var.yeri geldiğinde banada laf düşer elbet.
babanlar film falan çektirmişlermi hastanede
enkim diyince baktım da o hafta eşim gececi, belki çalışır hiç bilmiyorumNekim kardeşinin yanina gitmen süper keşke esinde olsaydı bu defa. Bi dahakine artık
burda da süpeeer bir hava var, migros avm ye gitcektim eşim eve geç dediselam kızlar napııyıonuzz....
çamaşırları yıkadım annem serdi kahvaltıyı hazırladım annem topladı çağanı uyuttum yatak odasını topladım geldim ...
canım bilmiyorum neden okadar ödedik, 2 yıl önceydi iştedilek babana geçmiş olsun ucuz atlatmış valla.
nektar bulgaristan vizesi ne kadar pahalıymış öyle biz bile italya dan vize alırken kişi başı 120 euro vermiştik bizim yerimize şrket uğraşmıştı ispnayadan vize alırken kendi başımıza başvurduğumuz için kişi başı 120 lira ödemiştik. sizinki neden o kadar pahalı ki:44:
çok saol canım iyiymiş bugün
tabiki yeri gelir merak etme sende söylersin zaten
çok düşüncesizlik yaptılar yaa aylarca gelmediler yani tamam hasta olabilir ama gel iş yap denmioki bakmaya gönül almaya gel dimi
bende rüyamda kvme bağırıodum siz neden karışıosunuz ki ben uyarmadım mı sizi falan die ama parça parça yani hatırlayamadım pek:44:
bunları konuşcağımız mı içime doğmuş ne
babamlar gitmemişler baş dönmesi ve bulantı olmamış annemde uyutmamış buz koymuş demli çay içirmiş sonra havaya almaya çıkmışlar falan bugünde çok şükür iyiymiş.
ayıp yaa yaptıkları, hamiş halini hiç mi görmediler :26:
sanki ayrı şehirlerdesiniz
enkim diyince baktım da o hafta eşim gececi, belki çalışır hiç bilmiyorum
eğer çalışırsa ve ben evde olursam çok ağlar üzülürüm, belki böylesi daha hayırlı olucak :26:
burda da süpeeer bir hava var, migros avm ye gitcektim eşim eve geç dedi
birlikte çıkacakmışız! azcık etrafı toplarım ben de napim
selam kızlar napııyıonuzz....
dilek saçlarını çok sevdim bidaha boyat yakışmış parlak parlak otursun kahveli makyajlar yapp ....şu kahve kalın kemerler çok hoşuma gidiyor uzun elbişlerle bende almak istiyorum nerde bulurum tarz değişcem artık kottan klasik pantolon dan bıktım....
ayşe oğlun maşaallah çok tatlı...
sedanın kızı afet olmuşşş tütüsü harikadarısı allahım banada bi kız inşallah (ama sedaya çok benzemiş)
ben de evde giyemem soğukta zaten, haftaya otele gidicez ya ona hazırlık yapıombende istioum alışverişe gelmeyi üçümüz gidelim
ama ben cici falan almıcamalıoum adam 2 dk bakıo sonra çıkarıo
boşuna kış günü onlarla üşüdüğüme değmio
colins'te kotlara %40 indirim varmış mutlaka bakben de öyle cici almicam, bir kocaman çekmece dolusu var ve çoğunu daha hiç giymedim, paketlerini bile açmadımm
ben kıayfet konusunda cici dedimm, gri ayakkap ve laci hırka demiştim yaa
belki colinsten 2 gömlek ve 1 kot da alırım
harcamak için 750 tl ayırdım50 tl bi taksit yatırıcam gerisi benim, kocişe de bi ayakkabı bakıcam
tabi illa bitecek o para diye bişi yok, harcamamaya bakıcam
a-aaaaaaaahaa bu arada 29unda cumartesi yola çıkıyorum, bulgaristanda olucam yılbaşında
ayın 2sinde yola çıkıcam geri perşembe 3ünde iş başı
kocişten ayrı yılbaşı geçiricem, ama napalım artık.. yatırsaymış pasaportunu
kızlar az önce babanem aradı babamları soruo hastaneye mi gittiler die
nie gitceklerdi ki dioum
haberin yok mu senin ımhh mıhh falan dio
sana mı bişi oldu dioum
dün baban düşmüş ya demesin mi
kardeşim duymasın die banada söyleyememişler onun yanında o çok etkilenio
anneme kızdım bendevalla tlfda söylicektim zaten iyi şimdi geziouz dedi
ama merdivenden düşüp kafasının arkasını mermer merdivene vurmuş
onlara göre düşüncesizlik değil canım bizi rahatsız etmemek.ben gelin iş yapın demedim .gelin evde tekim benim içinde iyi olur dedim ama boşuna.demekki bugün bunları konuşacakmışız rüyan malum olmuş.kızı olsa durmazdı.
şükürler olsun iyiymiş.
gördüler nekim biz gittik.ben hamile halimle gittim en son bayramda gittik.bide görüşürüz falan diyodu gelriken .ben artık gelemem dedim marttmı nisandamı ancak gelirim dedim.kış geliyor bebişle gelemem hava düzelmeden siz gelirsiniz dedim.öle gibi ayrı şehirlerdeyiz.
olabilir canım iş bu .iş yeri yılbaşı diye iizn vermeyebilrde yani.senin gitmen iyi olacak .hayırlısı olsun.
ah vilin yaa benim de camlar silinicek aslında ama neyse bi süre daha idare etsin şöle güzel bi havada eşimle girişiriz artık. ii yapmışsın kadınla anlaşmakla, ne kadara gelicek sadece cam için?
bi cmt daha ve topik yine ıssız
kadını gönderdim bende şimdi...çok uğraştı,çok güzel sildi valla...içim rahatladı sonunda...bende balkonlarımı yıkadım,banyoyu temizledim...şimdi evi süpürüp silicem...
nek şu patlıcanı ben de denicem yaa merak ettim nasıl bi şey acabadileğin eşi bile sebze yemediği halde yemiş zaten akşama yemeğim yok...eşime dedim temizlik bitmez akşama kahvaltılık falan takılırız diye...temizlik yapılıyo yaa kabul etti
dilekcim babana çok çok geçmiş olsun canım yaa...allahım bütün sevdiklerimizi kazalardan,belalardan korusun...
kızlar,2-3 akşamdır dikkat ediyodum yaa sabah tartıldım 58,8 çıktıakşamları ağır şeyler yememeye çalışıcam artık...
enkim yaa senin kvde bizimkilerden kötüymüş...sanki iş isticeksin...gelip baksa ya da arayıp hal hatır sorsa yeter ama yapmıyo...bi de anneni kıskanıyo gelecek diyene kadar verirlerse bizdende o kadar alırlar di mi
bu arada dün akşam kvlerin elektriği yokmuş ama bize de gelmediler...zaten arayıp sormadık da naptınız diye...bugün de yokmuş,samsuna gitmemişler,adamlar yapmaya çalışıyomuş...bu akşam da arayıp sormicam,yoksa bile otursun evinde...ben pencereleri silmeye kadın bulamadım diyorum,silebildiğin kadar kendin sil diyo banakadın iyice delirdi,4. katın penceresine nasıl çıkacaksam bu halde
ayyy neyse buraya yazı yazarken eşim aradı,patlıcan istemiştim,getirdi bile...akşama denicem tarifinizi kızlar
canım 30'a falan silerim demiş ama benim balkon camına falan çok uğraştı...3,5 saatte sildi canlarımı...çokta içime sindi diye 50 tl verdim...zaten ihtiyacı da varmış,sevindi valla...bu çok dedi ama hakettin,çok uğraştın dedim...öle işte...
30 çok ii bence bi sürü cam siliolar düşünsene kolay iş diil
sen de ii düşünmüşsün ii günlerde harcasın kadıncağız
akşama bende de patlıcan+patates kızartması olacak
güle güle kullan canım cicilerni
kızların tarifini bi daha okumalıyım...nasıl yapılıyo,nasıl doğranıyo bi bakmam lazım
şu evimi süpürüyüm ben...iş yokmuş bugün...eşim birazdan gelir
akşam girerim artık
seninki niye yoldan aldı ki seni anlamadım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?