mutlaka var onda bi şey çünkü bularistan henüz schengen e bile tabi değil diye biliyorum neden rüşvet alsın ki zaten hesabında belli bi mablağ bulundurduğunu gösterirsen bir de ordan davet yazısı alırsan rahat alırsın ki vizeyicanım bilmiyorum neden okadar ödedik, 2 yıl önceydi işte
sigorta falan var diyo eşim içinde, ve çoklu giriş vizesiydi bu
ben hep bu konu açıldığında eşimle tartışırım, kesin sen bana ücreti fazla dedin imkansız diye
çünkü biliyomusun pasaportunda da daha cüzi bi miktar yazıyodu vizenin, bi arkadaşının vasıtası ile aldılar çoklu girişi (gerek de yoktu da)
o rüşvet olarak mı aldı hiç anlam veremiyorum, ama eşim yemin ediyo ki 500 eur vermiş
bak gene sinir oldum şimdi hatırlayınca
Ayşaa msn'e gelsene azcıııkk
patlıcan şöyle kızlar (benim tarifim)
büyükse 3e kesiyorum patlıcanı 3 parçaya işte küçükse 2ye
kabukları soyulmuş tabisi, sonra da o parçaları uzunlamasına kesiyorum yani dilim dilim oluyo ama az etli ve büyük dilimler
(kızartması daha kolay oluyo)
tuzlu suda bekletiyorum 20 dk (acısı çıksın diye)
sonra da bi kasede eşit miktarlarda 1 tatlı kaşığı mısır unu, 1 tatlı kaşığı galeta unu, 1 tatlı kaşığı mısır unu karıştırıyorum, azcık tuz ve yumurta (3 tane)
çok koyu olmiycak çok sıvı da olmiycak harc, patlıcanları bu harca batırıp arkalı önlü kızartıyorum.
süper oluyo
yok yok resmi bişi değil o rüşvet olayı, arkisi almıştır hızlı bir şekilde halletti diye o anlamda söyledim rüşvet olayınımutlaka var onda bi şey çünkü bularistan henüz schengen e bile tabi değil diye biliyorum neden rüşvet alsın ki zaten hesabında belli bi mablağ bulundurduğunu gösterirsen bir de ordan davet yazısı alırsan rahat alırsın ki vizeyi
ben de bitirdim işleri spora geçecem ordan da zaman olursa saçlarımı kestirmeye gideceğim
benim msn var mı ki sende:26:
denicem akşam
mısır unum ve mısır unum9:) var ama galeta unu yok, ekmek ufağı koyarım onun yerine
benim msn var mı ki sende:26:
denicem akşam
mısır unum ve mısır unum9:) var ama galeta unu yok, ekmek ufağı koyarım onun yerine
yok işteniye yok
dilek sayesinde ekliycektim seni
ufffff öyle olmazvurmasana kafama yaaaaa, ben msn kullanmıom da ondannn
mail sayfamı açınca orda çıkıo ya online kişiler ordan konuşuom biri denk gelirse, dilekten istedim şimdi
köftelere ben de öyle kullanıyorum canım, ama patlıcana koyma şindi değişik olursa sonra bilmediğimden :26: et hani ıslak ya ekmeği alıyo içine patlıcana nasıl olur bilmiyorum :44: koyma koyma, ben de birinden biri yoksa diğer ikisiyle yapıyorum. Dilek de mısır unu ve normal un kullanmıştıtamamm,sadice mısır unu ve normal un koyiimama ekmek kırıntım da un gibi olmaz mı yani diosun, köftelere falan onu kullanıom ben hep:26:
ufffff öyle olmazgrup yapacaktık, öyle olunca görünmüyosun işte
msn kursana bi aragel öpim kıyamam.. dileğe bağladım 1 saattir onunla konuşunca çanta savuruyorum böyle
köftelere ben de öyle kullanıyorum canım, ama patlıcana koyma şindi değişik olursa sonra bilmediğimden :26: et hani ıslak ya ekmeği alıyo içine patlıcana nasıl olur bilmiyorum :44: koyma koyma, ben de birinden biri yoksa diğer ikisiyle yapıyorum. Dilek de mısır unu ve normal un kullanmıştı
ayy heyecanlandım, tamam öle denicem
saç boyan umarım daha anlaşılır oluraz önce geldim ben de eve. eşim dayanamadı yoldan aldı beni, dolmuştan indirdi yaaa
acıkmış ona sandviç yapıverdim yedi gitti tekrar işe
ne aldın die sorup sorup duruo, ondan gizli aldım cicilerimi süpriz yapıcam sölemicempolar falan almıştım salonda koltuğa sermeye, bi de kazak aldım lcw'den onları gösterdim
ıvır zıvır bişiler de aldım bi sürü para harcadım geldimaa saç boyası aldım hazır saçalrım da kirliyken boyıcam bugün. kesin yine rengi belli olmıcak ama napiim...dipleri çıkmış iice son kez boyatıyım diom bebişten önce(inş.)
uwww otelmi benim nie haberim yok :44:ben de evde giyemem soğukta zaten, haftaya otele gidicez ya ona hazırlık yapıom
ayyyyy çok geçmiş olsun cnmmmm çok şükür iiymiş allah korumuş :18:
saol canım amindilekcim babana çok çok geçmiş olsun canım yaa...allahım bütün sevdiklerimizi kazalardan,belalardan korusun...
patlıcan istemiştim,getirdi bile...akşama denicem tarifinizi kızlar
ilk defa yapıcam bi de güzel olcakmış gibime gelio o yüzdenNiye heyecanlandın kızz..
Enkidu ya sürekli görüşülüyo ya da çok az ortamız yok mu bizim
Nek ne güzel kardeşini göreceksin.Senin içinde değişiklik olur
inş. yaaasaç boyan umarım daha anlaşılır olur
inşallah canım son kez boyarsın bebişten önce
uwww otelmi benim nie haberim yok :44:
saol canım ya içim sızladı valla
saol canım amin
nazar değio babacığıma
canım buda patlıcan kızartması Msr Unlu Patlcan Kzartmas Tarifi | Lezzetci.com
dilek ordaki tarifte azıcık haşlayın yazıyo ama :26:
evt canım azcık haşla bende yapıyım bari akşama aklıma soktunuzdilek ordaki tarifte azıcık haşlayın yazıyo ama :26:
ilk defa yapıcam bi de güzel olcakmış gibime gelio o yüzden
inş. yaaa
ya haftaya eğitim var bizim belekte bi otelde, bi günlük ama olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?