selam millet çok çalıştım bugün :) 4,30da evdeydim ...hemen mercimek çorbasını ve dolabımdaki lahana sarmasını koydum ocağa
sarma halen pişiyo ,çorbayı da blanderladım yağını kızdırcam şincik ,he o arada bide az bişey hamur yoğurdum pişi yapıcam ilk defa yapacağım için az yaptım hamuru :)
6gibi eşim gelir ,kp ve kaynıma sofraryı kurup 7 de ablamlara gidicez yemeğe
dilekkkkk yağ ve pulbiber yakıcam ya çorbaya salça eklicem mi
hala çok çalışmaya devam yani
sen evde yemicen ama kpederlere mecbur yapıosun:26:
ellerine sağlık canım iyi olmuş
bende hiç yapmadım pişi midir nedir ondan işte
hayır canım ben hiç eklemedim annem kv falan da eklemez eltimde eklemez böyle işte sana 4 örnek verdim
Dileğim bir sen kalmışsın.bende tv izlerken uyumuş kalmışım üşüyüp kalktım .üstüm açık uyumuşum
offf benim köfte işi yattı :105:
karnıma bi ağrı saplandı ki inanılmaz şiddetli, geçmiyo
ne söylesekki dışarıdan yaa, ben yemek yapamiycam galiba
walla çok ağrıyo yaaçok sahtekarsın yaa şimdiye yapmış yemişsinizdir demiştim 2 saat oldu kızım
zaten istemiodun yalandan hastalandım dedin dimi kocana bize itiraf edebilirsin söyle hadi
oww üstüne kar yağmıştır Eki Görüntüle 571761
maalesef canım saat 9dan beri şu sandalyede oturuodum Eki Görüntüle 571762 mahvoldum artık bunaldım evde bi ton işim var
nefret ettim bu cmtsilerden yaa
yapmasam yarına bıraksam pzt çok yorgun oluoum kendime vakit ayıramıoum ee yarın market alışverişi falan yapcazEki Görüntüle 571765
3-4 market gezioum epey sürüo avmye gittiysek yemek falan derken gün bitio zaten bide geç kalkıo tosunEki Görüntüle 571766
artık sıkıldım yaa
kış günü evide zoraki temizlioum cam kapı açıp etmeden hiç içime sinmio
offf benim köfte işi yattı :105:
karnıma bi ağrı saplandı ki inanılmaz şiddetli, geçmiyo
ne söylesekki dışarıdan yaa, ben yemek yapamiycam galiba
walla çok ağrıyo yaakıvranıyorum çok gıcıksın hem
ama kalkıp yapıcam galiba, ağrı kesici içtim :/
sen de toparlan çık hadi artık, temizliğim de kaldı benimyarın yaparım belki
ben pizz pek sevmiyorum enkim, eşim hiç sevmiyo.Nekim pizza söyleyin do......tan .bende bizimkine yarın kaldırabilirsem künefe yemeye götürtçem
üşütme galiba enkim bilmiyorum, adet olamaz ama kanamam yeni durdu sayılır ve daha 2 hafta var bat'a :26:Adet ağrısı falan mı canım yoksa üşüttün mü naptın.
tamam tamamwalla çok ağrıyo yaakıvranıyorum çok gıcıksın hem
ama kalkıp yapıcam galiba, ağrı kesici içtim :/
sen de toparlan çık hadi artık, temizliğim de kaldı benimyarın yaparım belki
saol canım bende gidip yapcam işte yarına zaten yorgun uyancam sonra yarında uğraşcam pzt daha kötü başlıcam işeAllahım sana güç kuvvet versin canım.bian eski günler geldi aklıma 1gün izinde herşeyi yapmaya çalışıyodum işe yorgun başlıyordum.bugün bende süpürecekgim ama kaldı.bende camları açıp havalandırdım.
Sıkıldım oturmaktan artık.
Nekim pizza söyleyin do......tan .bende bizimkine yarın kaldırabilirsem künefe yemeye götürtçem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?