ben pizz pek sevmiyorum enkim, eşim hiç sevmiyo.
Burgerden hamburger söyleyelim diyodum ama doymaz benim kocam hamburgerle felan.
Helva ekmek atıştırdı kıyamam ona da, kalkıp yoğurucam 2 dakkada köftemi
Enkidu ya sürekli görüşülüyo ya da çok az ortamız yok mu bizim
çok severiiiimhala çok çalışmaya devam yani
sen evde yemicen ama kpederlere mecbur yapıosun:26:
ellerine sağlık canım iyi olmuş
bende hiç yapmadım pişi midir nedir ondan işte
ben de pizza önericektim, ama köfteye geri dönüş yapmışsın, geçmiş olsun cnm ayrıca, zorlama kendini bi ağrı kesici iç olmazsaofff benim köfte işi yattı :105:
karnıma bi ağrı saplandı ki inanılmaz şiddetli, geçmiyo
ne söylesekki dışarıdan yaa, ben yemek yapamiycam galiba
tamam tamam
sende uyuzsun saat 2-3te gittin eve hiç bişi yapmadın valla
ben şimdi gidip arı gibi çalışcam sen gibi çıksaydım şimdiye herşeyim biterdi otururdum ne güzel
çıkıoum zaten kendine dikkat et kuzum
saol canım bende gidip yapcam işte yarına zaten yorgun uyancam sonra yarında uğraşcam pzt daha kötü başlıcam işe
Allahtan işte paso oturup dinlenioum ama beynim yoruluo
Alllahım duy sesimi bana da çalışma saatleri uygun cmtsisi olmayan bi iş nasip et
ayy bende istedim künefe ne zamandır yemiouz
iyi akşamlar kızlar
ben pizz pek sevmiyorum enkim, eşim hiç sevmiyo.
Burgerden hamburger söyleyelim diyodum ama doymaz benim kocam hamburgerle felan.
Helva ekmek atıştırdı kıyamam ona da, kalkıp yoğurucam 2 dakkada köftemi
üşütme galiba enkim bilmiyorum, adet olamaz ama kanamam yeni durdu sayılır ve daha 2 hafta var bat'a :26:
yeni su torbası almış eşim, korkudan patlar diye çok sıcak su da koyamadım içine.. pek fayda etmedi..
saol canım bende gidip yapcam işte yarına zaten yorgun uyancam sonra yarında uğraşcam pzt daha kötü başlıcam işe
Allahtan işte paso oturup dinlenioum ama beynim yoruluo
Alllahım duy sesimi bana da çalışma saatleri uygun cmtsisi olmayan bi iş nasip et
ayy bende istedim künefe ne zamandır yemiouz
iyi akşamlar kızlar
zebra desenli polarımı serdim koltuğa, çok yakıştı yaaaa, aşık oldum resmen
ordan salonda yığılmış kıyafetlerimizi topladım kirli temiz ayırdım, yatak odasına geçtim orda da yığılı kıyafetler vardı yine, aynı işlemi onlar için de yaptım. sonra baktım çok kıl olmuş oda, süpürge tuttum hemen. şimdi salonu süpürcem. acıkmışım, biraz makarnam vardı onu yiom
not: bu ara biraz fazla dağıldım biliom
Benim yerlerdede saç kıl var .yarın bizimkine süpürttürebilirsem süpürtçem.ayşem toplanmazmı polar .benim tikim var bişe seremiyorum koltuk üstüne falan.benimde sirkeli suda çatal kaşıkların var onları silip yerleştircem.biraz parlasın diye koymuştum
zebra desenli polarımı serdim koltuğa, çok yakıştı yaaaa, aşık oldum resmen
ordan salonda yığılmış kıyafetlerimizi topladım kirli temiz ayırdım, yatak odasına geçtim orda da yığılı kıyafetler vardı yine, aynı işlemi onlar için de yaptım. sonra baktım çok kıl olmuş oda, süpürge tuttum hemen. şimdi salonu süpürcem. acıkmışım, biraz makarnam vardı onu yiom
not: bu ara biraz fazla dağıldım biliom
asıl polar tutmaz mı kumaşı:26:normal kumaş için bişi diyemicem ama benim koltuklar süet mi ne, o yüzden üstüne yapıştı kaldı polar,zaten kenarlarından altından falan sıkıştırdım toplanıcak gibi diil kesinlikle
ben domestosa koyuom yaa, onun kadar ii yapıo mu sirkeli su da:26:
salonu süpürmekten şimdilik vazgeçtim, saçlarımı boyıcam önce, sonra beklerken süpürge açarım
ya kızartma yarına kaldı, dolapta mantar gördüm önce onları yapmam lazım kararmadanhani kızartma yapıcaktın kuzum sen
şu çamaşır işinizi anlamadım gitti yaa...benim ortalıkta hiç çamaşırım olmaz...odada çamaşırlığa asarım,toplarken katlar yerleştiririm hemen...ortalıkta çamaşır olsa ve eşim görse
nek,tembel kuş senieve geldiğinden bu saate kadar bi dünya iş yapılırdı ama karnın ağrıyomuş kıyamadım da geçmiş olsun kuzum daha sıkı giyin,üşütüyosun galiba
sirken ne iyi etmişsin,anane çok sevinir...size o kadar faydası oluyo...hem yaşlılar hediyeye bayılır
kızlar patlıcanı yaptım ben ama bi dahaki sefere azıcık haşlayıp öyle yaparım...ben yumuşacık seviyorum patlıcanı...güzel oldu ama...tarif için teşekkürler dilekim,nigarım
şimdi kalkıp mutfağı toparlıyıp çay demliyim...yaş pastam da var...yeriz eşimle...
aaaa sahi size ne anlatıcam...eşimin tv aldığı site ürünü göndermemiş...eşim iptal ettirmiş...bu kezde parayı iade etmemişler...eşim bugün bankayı falan aramış uğraşmış bi sürü...meğer site ya çok geç gönderiyomuş ya da hiç göndermiyomuş...parayı alıp başka siteden alıcaz...kv eşimle konuşmuyomuş...bende eşime dedim ki ben de anneni uzun bi süre aramicam...dün bana telde söylediklerini anlattım...onun inadına o tv annemlere gidecek dedim...tamam dedi eşim...zaten eşim de çok kızmış...onun dediğini hayatta yapmam diyo...o daha çooook hayal kursun,kızımızın adı da onun dediği olmicak,zeynebim o benim dedi...epey konuştuk işte...hallettik meseleyi çok şükür...
benim evden ne toz çıktı ya yerleri sildiğim su da kömür gibiydi. artanlarla yemek olayını hallettik yarına hiç yemek kalmadı yarın hafta içi için de yemek yaparsam süper olur
Onu bilmiyorum canım hiç denemedim örtü.otelde biz hep sirkeli suya koyardık çatal kaşık bıçakları matlaşınca .bende koydum .domestos zamanla karartır diye biliyorum
vilin güldürdün benibak olaya sen. Bu arada hangi siteden almıştı söylesene bileyim de ona göre uzak durayım o siteden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?