Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

ben pizz pek sevmiyorum enkim, eşim hiç sevmiyo.
Burgerden hamburger söyleyelim diyodum ama doymaz benim kocam hamburgerle felan.
Helva ekmek atıştırdı kıyamam ona da, kalkıp yoğurucam 2 dakkada köftemi

off keşke hazır köfte alsaymış ikinizinde istediği olurdu

hala çok çalışmaya devam yani
sen evde yemicen ama kpederlere mecbur yapıosun:26:
ellerine sağlık canım iyi olmuş
bende hiç yapmadım pişi midir nedir ondan işte
çok severiiiimbildiğin hamur kızartması işte
offf benim köfte işi yattı :105:
karnıma bi ağrı saplandı ki inanılmaz şiddetli, geçmiyo
ne söylesekki dışarıdan yaa, ben yemek yapamiycam galiba
ben de pizza önericektim, ama köfteye geri dönüş yapmışsın, geçmiş olsun cnm ayrıca, zorlama kendini bi ağrı kesici iç olmazsa

aminnnnnn

spordan geldim azıcık da olduğumuz semtte gezdim kalorifer için plasitk su kabı alayım diyordum baktım bir iki bulamadım minik bir tencere buldum hoşuma gitti ananeye aldım hediye ederim

şimdi de yemek yiyecez sonra da k validelere geçecez eşim de berberde saçını kestirecek

nektar senin bende msn in var ama ben seni hiç online göremiyorum niyeeeee?

zebra desenli polarımı serdim koltuğa, çok yakıştı yaaaa, aşık oldum resmen
ordan salonda yığılmış kıyafetlerimizi topladım kirli temiz ayırdım, yatak odasına geçtim orda da yığılı kıyafetler vardı yine, aynı işlemi onlar için de yaptım. sonra baktım çok kıl olmuş oda, süpürge tuttum hemen. şimdi salonu süpürcem. acıkmışım, biraz makarnam vardı onu yiom

not: bu ara biraz fazla dağıldım biliom

Son düzenleme:
ben pizz pek sevmiyorum enkim, eşim hiç sevmiyo.
Burgerden hamburger söyleyelim diyodum ama doymaz benim kocam hamburgerle felan.
Helva ekmek atıştırdı kıyamam ona da, kalkıp yoğurucam 2 dakkada köftemi

üşütme galiba enkim bilmiyorum, adet olamaz ama kanamam yeni durdu sayılır ve daha 2 hafta var bat'a :26:
yeni su torbası almış eşim, korkudan patlar diye çok sıcak su da koyamadım içine.. pek fayda etmedi..

Kendini iyi hissedersen yoğur canım. Hamburgerle doymazsa yapacak bişede yok.
Önce bir dene kaçak sızıntı yoksa fazla doldurmadan koy canım bişe olmaz.iyi gelir.

Âmin canım. Yarın yersiniz işte .iyi akşamlar canım

Benim yerlerdede saç kıl var .yarın bizimkine süpürttürebilirsem süpürtçem.ayşem toplanmazmı polar .benim tikim var bişe seremiyorum koltuk üstüne falan.benimde sirkeli suda çatal kaşıkların var onları silip yerleştircem.biraz parlasın diye koymuştum

asıl polar tutmaz mı kumaşı:26:normal kumaş için bişi diyemicem ama benim koltuklar süet mi ne, o yüzden üstüne yapıştı kaldı polar,zaten kenarlarından altından falan sıkıştırdım toplanıcak gibi diil kesinlikle

ben domestosa koyuom yaa, onun kadar ii yapıo mu sirkeli su da:26:

salonu süpürmekten şimdilik vazgeçtim, saçlarımı boyıcam önce, sonra beklerken süpürge açarım

hani kızartma yapıcaktın kuzum sen
şu çamaşır işinizi anlamadım gitti yaa...benim ortalıkta hiç çamaşırım olmaz...odada çamaşırlığa asarım,toplarken katlar yerleştiririm hemen...ortalıkta çamaşır olsa ve eşim görse
nek,tembel kuş seni eve geldiğinden bu saate kadar bi dünya iş yapılırdı ama karnın ağrıyomuş kıyamadım da geçmiş olsun kuzum daha sıkı giyin,üşütüyosun galiba
sirken ne iyi etmişsin,anane çok sevinir...size o kadar faydası oluyo...hem yaşlılar hediyeye bayılır
kızlar patlıcanı yaptım ben ama bi dahaki sefere azıcık haşlayıp öyle yaparım...ben yumuşacık seviyorum patlıcanı...güzel oldu ama...tarif için teşekkürler dilekim,nigarım
şimdi kalkıp mutfağı toparlıyıp çay demliyim...yaş pastam da var...yeriz eşimle...
aaaa sahi size ne anlatıcam...eşimin tv aldığı site ürünü göndermemiş...eşim iptal ettirmiş...bu kezde parayı iade etmemişler...eşim bugün bankayı falan aramış uğraşmış bi sürü...meğer site ya çok geç gönderiyomuş ya da hiç göndermiyomuş...parayı alıp başka siteden alıcaz...kv eşimle konuşmuyomuş...bende eşime dedim ki ben de anneni uzun bi süre aramicam...dün bana telde söylediklerini anlattım...onun inadına o tv annemlere gidecek dedim...tamam dedi eşim...zaten eşim de çok kızmış...onun dediğini hayatta yapmam diyo...o daha çooook hayal kursun,kızımızın adı da onun dediği olmicak,zeynebim o benim dedi...epey konuştuk işte...hallettik meseleyi çok şükür...

benim evden ne toz çıktı ya yerleri sildiğim su da kömür gibiydi. artanlarla yemek olayını hallettik yarına hiç yemek kalmadı yarın hafta içi için de yemek yaparsam süper olur

vilin güldürdün beni bak olaya sen. Bu arada hangi siteden almıştı söylesene bileyim de ona göre uzak durayım o siteden.

Onu bilmiyorum canım hiç denemedim örtü.otelde biz hep sirkeli suya koyardık çatal kaşık bıçakları matlaşınca .bende koydum .domestos zamanla karartır diye biliyorum

ya kızartma yarına kaldı, dolapta mantar gördüm önce onları yapmam lazım kararmadan

benim eşim bu konuda çok fena, ben de ona benzedim gitgide...sabah giyer akşam gelir çıkarır orda bırakır ya da giyer dener olmaz çıkarır yine aynen oraya bırakır. dolaba koymuo, alıştıramadım bi türlü...ben de mesela sabah ne giycem die düşünür 2-3 kıyafet denerim e bi taraftan da acelem var die denediklerimi orda bırakırım(sandalyenin üstünde), işte bütün mesele bu

ohhhh rahatladım valla, halletmişsiniz meseleyi problemsiz.ama o ne biçim siteymiş yaaa ne demek parayı geri vermemek, işte insan böle şeyleri duyunca online alışverişten soğuobiz de bu 3d'yi netten aldık 3-4günde geldi, allahtan bi problem çıkmadı
benim evden ne toz çıktı ya yerleri sildiğim su da kömür gibiydi. artanlarla yemek olayını hallettik yarına hiç yemek kalmadı yarın hafta içi için de yemek yaparsam süper olur

senin yemek işi ne kolay, haftada bi kere yemek yapsan yeticek

ayşam benim yemek olayı rahat yaw biraz fazla pişirince üstüste yiyebildiğimiz kadar yiyoruz ek bir şeyler pişireyim dediğimde eşim gerek yok diyor bi gün anane bir gün de anneme gidince onlar da bi şeyler koyunca olay hep böyle kapanıyor.

Vilin olayı halletmişsiniz sorunsuz .işallah parayıda alırsınızda başka yerden bakarsınız.hangi siteki bu.samsundan falan alın canım Tv'yi niye netten alıyosunuzki

dilek yaa ben hiçç öel 3-5 market dolaşamıyom yaa alışverişte, zaten de hep kazıklanırım fiyatları hiiiçç bilmem o takip yeteneği sıfır bende :96:

kızlar benm gezme işi yattı eşim halen gelmedi işten 8,30-9 bulur dedi,gitmicez ablama ama komşu arkiye gidicez :) yani ben öle düşünüyom eşime demedim daha isterse gideriz

makarna çekti canım kavurdum suyunuda ekledim deminde domates rendeledim içine sarımsak ve kekik attım...şimdi çekmiştir suyunu belkide gidip bakimmm

Onu bilmiyorum canım hiç denemedim örtü.otelde biz hep sirkeli suya koyardık çatal kaşık bıçakları matlaşınca .bende koydum .domestos zamanla karartır diye biliyorum

bende sirkeli su biliyorum ve ölede yapmıştım bikere

vilin gözünaydın mı diyim :)

vilin güldürdün beni bak olaya sen. Bu arada hangi siteden almıştı söylesene bileyim de ona göre uzak durayım o siteden.

siteyi bilmiyorum kızlar ama öğrenirim eşim sürekli netten alışveriş yapar ama hiç böyle bi şey olmamıştı şimdiye kadar...ama kafaya koymuş bi kere alıcak tvyi yanına gittim şimdi ''aşkım baksana ne kadar kötü gösteriyo bizim tv diyo''
ayşiiiiin saçlarını merak ediyom foto eklesene
zuzum kplere yemek hazırladın mı?nasıl oldu senin pişiler?

evet vilincim kpler 7de yediler :) bizde eşimle azönce yedik

pişi içi biraz hamur oldu sankim ben yemedim ama eşim hepicini hüpletti..galiba daha yumuşak olmalıyıd hamuru ..tarif almalıyım annemden kafama göre yaptım çinkim
su maya un koydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…