siteyi bilmiyorum kızlar ama öğrenirimeşim sürekli netten alışveriş yapar ama hiç böyle bi şey olmamıştı şimdiye kadar...ama kafaya koymuş bi kere alıcak tvyi yanına gittim şimdi ''aşkım baksana ne kadar kötü gösteriyo bizim tv diyo''
ayşiiiiin saçlarını merak ediyom foto eklesene
zuzum kplere yemek hazırladın mı?nasıl oldu senin pişiler?
evet vilincim kpler 7de yediler :) bizde eşimle azönce yedik
pişi içi biraz hamur oldu sankim ben yemedim ama eşim hepicini hüpletti..galiba daha yumuşak olmalıyıd hamuru ..tarif almalıyım annemden kafama göre yaptım çinkim
su maya un koydum
biz hazır köfte hiç almıyoruz, yemiyoruz çinkimoff keşke hazır köfte alsaymış ikinizinde istediği olurdu
ananneye jest yapmışsın, ne güzel olmuş :))spordan geldim azıcık da olduğumuz semtte gezdim kalorifer için plasitk su kabı alayım diyordum baktım bir iki bulamadım minik bir tencere buldum hoşuma gitti ananeye aldım hediye ederim
şimdi de yemek yiyecez sonra da k validelere geçecez eşim de berberde saçını kestirecek
nektar senin bende msn in var ama ben seni hiç online göremiyorum niyeeeee?
azcık daha iyi oldum.. fırında yapıcaktım köfteyi kıyamadım eşime, patates de kızarttım yanına çok sevindi.Kendini iyi hissedersen yoğur canım. Hamburgerle doymazsa yapacak bişede yok.
Önce bir dene kaçak sızıntı yoksa fazla doldurmadan koy canım bişe olmaz.iyi gelir.
Âmin canım. Yarın yersiniz işte .iyi akşamlar canım
benim salonu görme o zaman vilişhani kızartma yapıcaktın kuzum sen
şu çamaşır işinizi anlamadım gitti yaa...benim ortalıkta hiç çamaşırım olmaz...odada çamaşırlığa asarım,toplarken katlar yerleştiririm hemen...ortalıkta çamaşır olsa ve eşim görse
nek,tembel kuş senieve geldiğinden bu saate kadar bi dünya iş yapılırdı ama karnın ağrıyomuş kıyamadım da geçmiş olsun kuzum daha sıkı giyin,üşütüyosun galiba
sirken ne iyi etmişsin,anane çok sevinir...size o kadar faydası oluyo...hem yaşlılar hediyeye bayılır
kızlar patlıcanı yaptım ben ama bi dahaki sefere azıcık haşlayıp öyle yaparım...ben yumuşacık seviyorum patlıcanı...güzel oldu ama...tarif için teşekkürler dilekim,nigarım
şimdi kalkıp mutfağı toparlıyıp çay demliyim...yaş pastam da var...yeriz eşimle...
aaaa sahi size ne anlatıcam...eşimin tv aldığı site ürünü göndermemiş...eşim iptal ettirmiş...bu kezde parayı iade etmemişler...eşim bugün bankayı falan aramış uğraşmış bi sürü...meğer site ya çok geç gönderiyomuş ya da hiç göndermiyomuş...parayı alıp başka siteden alıcaz...kv eşimle konuşmuyomuş...bende eşime dedim ki ben de anneni uzun bi süre aramicam...dün bana telde söylediklerini anlattım...onun inadına o tv annemlere gidecek dedim...tamam dedi eşim...zaten eşim de çok kızmış...onun dediğini hayatta yapmam diyo...o daha çooook hayal kursun,kızımızın adı da onun dediği olmicak,zeynebim o benim dedi...epey konuştuk işte...hallettik meseleyi çok şükür...
zuzum market konusunda aynıymışızdilek yaa ben hiçç öel 3-5 market dolaşamıyom yaa alışverişte, zaten de hep kazıklanırım fiyatları hiiiçç bilmem o takip yeteneği sıfır bende :96:
kızlar benm gezme işi yattı eşim halen gelmedi işten 8,30-9 bulur dedi,gitmicez ablama ama komşu arkiye gidicez :) yani ben öle düşünüyom eşime demedim daha isterse gideriz
makarna çekti canım kavurdum suyunuda ekledim deminde domates rendeledim içine sarımsak ve kekik attım...şimdi çekmiştir suyunu belkide gidip bakimmm
ayşam ben de merak ettim saçlarınıışimdiye kadar boyadıklarımın en belirgini oldu diyebilirimfoto çekmeyi denedim ama hiç alakasız bi renk görünüo resimde.gün ışığında çekerim yarın. biraz daha kızıllık geldi saçıma
acıkıom yavaş yavaş, meyve falan yiyim bari
bi de bi bela aldım başıma ki sormayın. çooook öncelerden özel ders verdiğim bi öğrencim vardı bikaç saat önce beni aradı bi sunumu varmış onun için bikaç sayfadan özet çıkarması lazımmış yapar mısınız ücreti neyse veririm dedi. gönülsüzce peki dedim üff. sirkenin eşinin işine döndü bu da, ona laf ederken kendi başıma dert buldum
kız nie yemedin nası kaçırırsın böle bi lezzetiiiiiii
nette var tarifleri, ben ordan yapmıştım
zuzum market konusunda aynıymışız
o yaptığın makarna da benim en sevdiğim makarnaafiyet olsunnn
biz hazır köfte hiç almıyoruz, yemiyoruz çinkim
ananneye jest yapmışsın, ne güzel olmuş :))
canım ben bugün 2 den sonra hep onlinedım :26: sen bana tekrar at msnini ben bi kontrol edim sen benim listemde var mısın :44:
azcık daha iyi oldum.. fırında yapıcaktım köfteyi kıyamadım eşime, patates de kızarttım yanına çok sevindi.
pilav da yaptım hattaama şekerpare yapıcaktım onu yapamiycam, belim ağrıdı
ayşam ben de merak ettim saçlarınıı
o öğrencine de keşke yardımcı olmayı çok isterdim ama elimde bir sürü iş var yapamiycam, başka birinden yardım al deseydin canım yaa.. sevmeye istemeye bişi yapmak çok zor geliyo insana
ı-ıhh anneminki gibi olmadı yemedim
hadi yaa (herikisi içinde)
ayşamm aldın abşına belayı hee uğraş dur
nekk cillop olmuşun yanisibizimde var bugün/yarın değişmeyen rand. ama koketin tarifini yapamıcam evde muz yok ceviz yok fındık yok süt yok
ayşm ii hadi bitmş okadan üfflendin bende çoookkk uzun sürer sanıyodum :)))
üff uykum geldi sankimm
ayşam bir kadın/erkek i bekliyoz eşimle valla yatcaz sonra
ben geldim kızlar
uff o kadar spor boşa gitti k validelere giderken pastaneye uğrayıp kurabiye almıştık o da gittiğimizde künefe fırında makarna ve kek yapıyormuş çayla beraber hepsini indirdimananeye de tencereyi arabada dönerken verdim çok hoşuna gitti
bu arada bugün bizzat k peder tembihledi halanıza gidin sizi bekliyor diye bakalım ne ara gidecez k valide de bize zemzem suyu sipariş etti haldan gelecekmiş; görümcemin bebeği ilk doğduğunda anne sütünden evvel zemzem ve hurmayı ezip vereceklermiş53:) barsak florasını mı ne düzenliyormuş biraz garip geldi ama bir şey diyemedim peki su getiririm dedim.
sirken bana da çok garip geldi ya, nasıl anne sütünden önce su ve hurma verecekler :44:ben geldim kızlar
uff o kadar spor boşa gitti k validelere giderken pastaneye uğrayıp kurabiye almıştık o da gittiğimizde künefe fırında makarna ve kek yapıyormuş çayla beraber hepsini indirdimananeye de tencereyi arabada dönerken verdim çok hoşuna gitti
bu arada bugün bizzat k peder tembihledi halanıza gidin sizi bekliyor diye bakalım ne ara gidecez k valide de bize zemzem suyu sipariş etti haldan gelecekmiş; görümcemin bebeği ilk doğduğunda anne sütünden evvel zemzem ve hurmayı ezip vereceklermiş53:) barsak florasını mı ne düzenliyormuş biraz garip geldi ama bir şey diyemedim peki su getiririm dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?