Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

şimdiye kadar boyadıklarımın en belirgini oldu diyebilirimfoto çekmeyi denedim ama hiç alakasız bi renk görünüo resimde.gün ışığında çekerim yarın. biraz daha kızıllık geldi saçıma

acıkıom yavaş yavaş, meyve falan yiyim bari

bi de bi bela aldım başıma ki sormayın. çooook öncelerden özel ders verdiğim bi öğrencim vardı bikaç saat önce beni aradı bi sunumu varmış onun için bikaç sayfadan özet çıkarması lazımmış yapar mısınız ücreti neyse veririm dedi. gönülsüzce peki dedim üff. sirkenin eşinin işine döndü bu da, ona laf ederken kendi başıma dert buldum

kız nie yemedin nası kaçırırsın böle bi lezzetiiiiiii
nette var tarifleri, ben ordan yapmıştım

off keşke hazır köfte alsaymış ikinizinde istediği olurdu
biz hazır köfte hiç almıyoruz, yemiyoruz çinkim

ananneye jest yapmışsın, ne güzel olmuş :))
canım ben bugün 2 den sonra hep onlinedım :26: sen bana tekrar at msnini ben bi kontrol edim sen benim listemde var mısın :44:

azcık daha iyi oldum.. fırında yapıcaktım köfteyi kıyamadım eşime, patates de kızarttım yanına çok sevindi.
pilav da yaptım hatta ama şekerpare yapıcaktım onu yapamiycam, belim ağrıdı

benim salonu görme o zaman viliş yığılı çamaşır
katlanacak inşallah bir gün.. benim eşim de laf yapsa ben de katlardım, ama eşim hep boooşver gel yanıma sonra yaparsın dediği için kalıyo öyle..
eşinle olayları konuşup tatlıya bağlamışsınız, çok sevindim :)) site de inş parayı en kısa zamanda iade eder :26:
patlıcanı nasıl beğenmedin yaa çook mu ince kestin, ben az etli bırakıyorum dişe gelsin diye (yazmıştım ben bunu bu şekilde ama galiba msn den dedim ayşaya)
annem patlıcanı uzunlamasına ikiye bölüyo az haşlayıp kızartıyo, o zaman bayaa bayaa yumuşak oluyo, işte herkesin damak zevki farklı :))
zuzum market konusunda aynıymışız
o yaptığın makarna da benim en sevdiğim makarna afiyet olsunnn
ayşam ben de merak ettim saçlarınıı

o öğrencine de keşke yardımcı olmayı çok isterdim ama elimde bir sürü iş var yapamiycam, başka birinden yardım al deseydin canım yaa.. sevmeye istemeye bişi yapmak çok zor geliyo insana

uff gidip azcık uzanıyım içeri, laptopu 1 saatliğine eşime veriyorum
bacaklarımı da aldım, aradan çıktı
akşama randevumuz var

kız nie yemedin nası kaçırırsın böle bi lezzetiiiiiii
nette var tarifleri, ben ordan yapmıştım

ı-ıhh anneminki gibi olmadı yemedim

zuzum market konusunda aynıymışız
o yaptığın makarna da benim en sevdiğim makarna afiyet olsunnn

hadi yaa (herikisi içinde)

ayşamm aldın abşına belayı hee uğraş dur

nekk cillop olmuşun yanisi bizimde var bugün/yarın değişmeyen rand. ama koketin tarifini yapamıcam evde muz yok ceviz yok fındık yok süt yok

ellerine sağlık o halinle baya iş yapmışsın yine.
işte benim kociş de öle, o benden bile dağınık olduğu için bırak öle kalsın dio, ben de bırakıom
boyanın adı tarçın kahve, ama bende baya kızıllık var sanki, bu ışıkta da tam bişi diemiom şimdi:26:
ya aslında çeviri falan da yaptırcktı yok yapamam onu yoğunum dedim, ama bu ödev p.tesi'ye lazımmış kıyamadımah yufka yüreğim ahh
bitti zaten az önce

belki bizim de olur bu gece, reglim bitti çünkü bugün, adam kaç gündür peşimde

ayşm ii hadi bitmş okadan üfflendin bende çoookkk uzun sürer sanıyodum :)))

üff uykum geldi sankimm

ayşam bir kadın/erkek i bekliyoz eşimle valla yatcaz sonra

ayşm ii hadi bitmş okadan üfflendin bende çoookkk uzun sürer sanıyodum :)))

üff uykum geldi sankimm

ayşam bir kadın/erkek i bekliyoz eşimle valla yatcaz sonra

evet netten bi yerden yaptığım özete benzer bişi buldum da ordan yapıverdim

bu bi sayfaydı kısaydı ama bi de 3 sayfalık var, neyse o 10 gün sonrayaymış

başladı erkek kadınımmmben de mantar sotemi yapıom bi taraftan, inş. şunu izlicem die yemeği yakmam

ben geldim kızlar

uff o kadar spor boşa gitti k validelere giderken pastaneye uğrayıp kurabiye almıştık o da gittiğimizde künefe fırında makarna ve kek yapıyormuş çayla beraber hepsini indirdim ananeye de tencereyi arabada dönerken verdim çok hoşuna gitti
bu arada bugün bizzat k peder tembihledi halanıza gidin sizi bekliyor diye bakalım ne ara gidecez k valide de bize zemzem suyu sipariş etti haldan gelecekmiş; görümcemin bebeği ilk doğduğunda anne sütünden evvel zemzem ve hurmayı ezip vereceklermiş 53:) barsak florasını mı ne düzenliyormuş biraz garip geldi ama bir şey diyemedim peki su getiririm dedim.

Bende abarttım dün 5 aydan sonra ilk defa pasta yedim bu banaSen en azından sporunu yapmışsın
Zemzemin ve hurmanın bi zararı olacağını zannetmiyorum.

Bende dün gittim o dediğim ablaya çok misafir perver çok iyi birisi ALlah razı olsun..Düşük dönemimde de hep onla gitmiştim hastaneye kan verirken elimi falan da tutmuştuÖve öve bitiremediler beni kilo verdim vs marifetli diye utandım sürekliİkizleri var o kadar tatlılar ki..Biri babasının şapkasını takıyo biri annesinin terliğini giyiyo.İkizlerden biri babasının tesbihi ile oynuyodu kırdı.Elini ağzına götürüyo suçluluk duygusuna girdi bi an..Çok komiktiEşimde giderken gıcık etti az ..Kırmızı mont giymiştim gösterişli duruyomuşum.Napıyım dedim Geçenlerde de face tek foto niye koydun diyo..İkimizin doğru dürüst fotosumu var dedim çekelim diyo en bakımsız halimle çekelim diyon sende dedim..

Demin ne oldu.Oturuyorum pc başında.Çat diye kırılma sesi gittim baktım mutfağa ..Bişey gözükmüyo..Bulaşık makinesinde dizili temiz tabaklarım bardaklarım vardı.Onlar öyle duruyodu kaç gündür içinde..Yani ne makineyi çalıştırdım ne başka bişey yaptım..Kase tuzla buz olmuşKorkmaya başlaldım yaa:26:

Son düzenleme:
selam kızlar. yine döktürmüşsünüz bir sürü, okuyamadım

biz dün eşimle önce pazara, sonra ikeaya,sonra da ablamlara gittik. saat10'u geçiyordu eve döndüğümüzde. şimdi de eşim iş için dışarı çıktı. ben de oğlanı uyuttum. hava o kadar kötü ki hiç birşey yapasım yok. evde karnıbahar vardı, onu yapmam lazım bugün. hiç yapasım yok ya neyse zorlıcam artık kendimi. akşama da eşimin kuzeni gelecekmiş sanırım. bi de kek yapmam lazımmm

kaç gündür net sinir etti beni yaa kk'ya giriyo ama cevap yazmıyodu...düzelmiş galiba...
dün tüm gün temizlik yaptıktan sonra bugün mola verdim...sadece çamaşır yıkayıp astım,yemek falan yaptım...bi ara uyumuşum eşimin telefon konuşmasına uyandım...kv aramış...evlerine doğal gaz bağlarken elektrik tesisatlarını bozmuşlar...tedaş gelip yaptı ama daire başına 1250 lira fatura çıkarmışlar kv ile kp kavga etmiş...kv botaşın telefon numarasını bul diye aramış eşimi...botaşın yaptığı hatanın faturasını niye biz ödeyelim dedi...arayıp şikayet etcekmiş...kp sesini çıkarmayınca ona da kızmış...yazık adama yaa...telde eşime bile nasıl kükrüyodu,evde ona kim bilir neler demiştir...ne zaman azsa başına böyle bi şey geliyo...ahım tuttu...hiç üzülmedim...eşime de kızdım zaten sabahtan beri odada film izliyo...sadece 2 kez yemek yemek için geldi mutfağa gece randevu bekliyo bi de...çok alır

Bugün forum çok sakinmiş.

vilin k validenin yüreğine inmiştir. Ama haklı bence de ödemesi çok saçma bir başkasının hatasının faturası neden onlara kalıyor ki? Eşin eğer tv yi almadıysa biraz araştırsın lg de alacağı 3D tv lcd mi plazma mı? LG de 3 boyut olayında 3. boyut içe doğru olduğu için izlemeye başladıktan 10 dk sonra gözlerde ve başta ağrıya sebep oluyor bunu bizzat denedik.
Bu arada ben de bugün saçımı kestirdim h içi de boyatacağım; annemlerle gezmeye çıktım filtre kahve makinesi arıyordum ama istediğim modeli bir türlü bulamıyordum bugün buldum hemen aldım ama ofise hemen götüremeyeceğim bir akşam annemlere de kahve yapacağım onlar tadacaklar ofise öyle taşıyacağım

Antalyada fırtına alarmı verilmiş alishayı merak ettim ne yaptı acaba:26:

sirken bana da çok garip geldi ya, nasıl anne sütünden önce su ve hurma verecekler :44:
su zaten yasak bebeklere ilk aylar, ilginçç...

kkoras sizde nazar mı var nedir :26: sürekli bişiler kırılıyo, arızalanıyo :26:

biz yeni geldik eve, 6 saat gezmişiz yaa Avm de ve daha avm nin %50sini gezmemişizdir.
Marmara parka ilk kez gittik, okadar büyükki.. Bitmiyo gez gez, ayaklarım yoruldu..
550 tl harcamışız yaa, ona da üzüldüm şimdi gelince
Eşim de canımız sağ olsun diyo.. Alıcaklarımı da alamadım ki, ayakkabı almadım kendime, pantolon alıcaktım onu da alamadım :44:
1 tane mont aldım, ne ince ne kalın kotondan indirimdeydi 60 tl ye, dayanamadım.
Lofttan hırka aldım 45 tl, Colinsten uzun gömlek 50 tl, H&M den 2 tane gömlek 52 tl (ama çok inceler yaa, tenin belli oluyo resmen hırka altına giymek için aldım onları daa, laci biri diğeri kavun içi) 2 eldiven 10 tl
kotondan şal aldım yün omuzuma da atarım çalışırken dedim o da 26 tl, hepsi bu :26:
birde kocişe Greyderden ayakkabı aldık 160 tl ye, yemek yedik 50 tl, pentide 3 al 2 öde vardı çıtçıtlı badilerde onlara verdim 40 tl,
watsons da harcadım 25 tl gitti bitti yaa paracıklarım
daha ayakkabı ve pantolon alıcam kendime bir ara, kardeşimin kızına hediye bakmadım
uff nasıl kolay harcanıyo şu para, ufak ufak indirimler başlamış ama çok da bişi almamak lazım bu ara, yeni yıldan sonra her yer %70e girecek
o zaman için para biriktirmek lazım..
Çok yorgunum şuan

nektar bana da garip geldi; ilerde senin de bebeğine yapalım derlerse ben kavga ederim valla su yasak biliyorum hurma desen çok şekerli bir besin anne yese anlarm da bebek ne alaka :44:

nektar aldıklarını güle güle iyi günlerde giy ben doğru dürüst indirim göremedim en basit hırkalar gömlekler 29-39 dan aşağı değildi. Sadece Ramsey de bir takım buldum 70 e 30 günlük kullanım dediklerinden; 350 liraya geliyordu eşim de görsün ondan alalım bir tane dedim; ben bugün annemlerle gezdim eşim evde oturdu ders çalıştı

Sirkenciğim güle güle kullan iç kahveni

Kkoras sizde nazar var galiba canım. Bi okuyun kendimize nazar duası.

Yarenim bu hafta gitmişsiniz ıkeaya iyi gezmişsiniz dün.

Bizde yemeği dışarda yedik künefemi yedim. Avmye gittik . Bana ayakkabı terlik baktık ama bulamadık.her tarafı süslemişler çok güzel olmuş ama kendime bişe alamadım.artık doğumdan sonra

bizim anane bugün hastaymış :26: 3 defa uğradım yokladım; evde de kurufasulye pilav pişirmiştim onlardan ve zencefil filan götürdüm aslında çorba da yapacaktım dolabında çorbası vardı . Dün k validemlerde kas gevşetici almış ne aldığını hatırlamıyor ondan olmuş sanırım gece rahatsızlanmış; normalde dr unun verdiği kas gevşeticiyi kullanmadan önce midesi için koruyucu içermiş ama bu sefer böyle olunca midesi bulanmış sabah gittiğimzde rengi sapsarıydı. Endişelendim biraz ya allah korusun gecinden versin ona bir şey olursa ben çok üzülürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…