Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

ünideyken sağlık dersinde hocamız,yeni doğmuş bebeklerin midesinin sadece anne sütünü sindirebildiğini,onun dışında hiçbi şey verilmemesi gerektiğini söylemişti canım...ama bunu büyüklerimize söylediğimizde inanmıyolar...kv eltime kızıyodu çocuğa su vermiyo,ben olsam ek gıdalara bile çoktan başlamıştım diye...eşime bebekken bal vermiş,sonra eşim alerji olmuş dr'a götürmüşler...dr kızmış...bu kadar fazla beslenir mi bebek diye...şimdi eşimin midesi rahatsız...ben o zaman kvnin dikkat etmemesine bağlıyorum...

nek maşallah ne çok şey almışsın...güle güle giyinin aldıklarınızı canım...paranın adı var valla...hemen bitiveriyo...benim de pantolon almam lazım kendime...bi türlü fırsat bulamadım yaa...artık eteklerim ve pantolonlarım olmuyo...

ayyy geçmiş olsun yaa...keşke bilmediği ilacı içmeseymiş...ilgilenmekle iyi yapmışsın canım allah razı olsun...

kızlar az önce haberlerde antalyada okullar bi gün tatil dedi...ayşinime de tatil mi acaba :26: inşallah tatildir de bu havada dışarı çıkmaz...

günaydın...
enkim yine gezmiş
ben evdeydim hep...dün zaten eşim gün boyu prison break izledi...bitse de kurtulsam diziden yaa...son sezona başladı,2-3 güne biter inşallah...yatarken geldi yanıma...bende hiç yüz vermedim uyudum hemen dünden azcık yemeğim var...bugün sadece çorba yapıcam...akşam yanına yoğurtlu havuç ve salata yaparım yeter...
sirken kv haklı tabiki canım ama yine de hiç üzülmedim...o beni çok ağlattı...hala kızgınım...aramadım da...bana da kızıyodur şimdi...çokta tın eşime diyomuş ki paranı biriktir ortak ev alırız...daha önce de eşim ona ortak bi şey almam dedi...hala ısrar ediyo...aklınca kaynıma ev alıcak...tek başına da yola çıkamıyo,kp de izin vermez zaten...bunu bildiği için bize yükleniyo...
bu arada sabah 6'da zeynebin tekmeleriyle uyandım cadı acıkmıştı galiba...çünkü uyandığımda karnım çok açtı...çok ilginç bi duygu yaa...

Son düzenleme:
günaydın kızlar, sadece son sayfaya göz attım biz ablamın çocuğunda verdik hazır su, günde 1 çay kaşığı kadar bunlara da veririz sanırım.

hurmayı da bebeğin diline sürmüştük, helal yer derler bizde
bi de nette şey okudum, bebek yeni doğunca ağzına bir nar tanesini sıkarsan gaz sorunu olmuyormuş

Son düzenleme:
dilşad hiç duymamıştım :26: bizde hiçbi şey yapmazlar yeni doğmuş bebeğe,sadece anne sütü olur...
kızlar,bütün işlerimi bitirdim,çorbmı da ocağa koydum,öğleye kadar işim yok...kızımın yeleğini bitirdim dün ama aldığım düğmeleri bulamadım...dikince eklerim...akşam battaniyeye başladım...bakalım nasıl olacak...

günaydın kızlar.geçmişe bakmadım daha
ben bu kadar yağmur görmemiştim heralde antalyadadün 3 gibi başladı aralıksız yağıo sağanak dolu fırtına:18:

okulları tatil etmişler ama ünv.için bi haber yok. dersim 16.30da ama eşim cafeye gidicek ben de onunla gidicem 1 gibi falan bırakır beni okula artık...

nete acaba bize de tatil var mı bakınayım die girdim ama ı-ıhhh

inş. ilçelerde sel vs ciddi bişi olmaz yaaa, çok yağıo çünkü

bi saat sonra falan gelirim buraya, görüşürüz kızlarr:80:

Sirkeciğim geçmiş olsun ananeye .ilgilenmekle iyi yapmışsın.farklı ilaç dokunmuştur tabi .
Bende bebek ilk Doğunca hurmayla ilgili bişe duydum ama hatırlamıyorum.
Vilin kv haklı boşuna onların hatasının faturasını niye ödesin ama allahım veriyor işte .alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.
Evet yine gezdim Cumartesi evdydim pazar yemek için çıktık yoksa biyerlerim şişecekti.
Maşallah baya ördün Yelek .bakalım bizimkiler nasıl yarın annem burda olacak işallah

inşallah yağmur bi an önce durur canım yaa :18:

ne güzel anneciine kavuşcaksın heyecanlısındır sen şimdi senin annen daha güzellerini getirir canım,benimkiler acemi işi evde falan giydiririm artık,heves ediyorum örmeye napim

günaydınnn..
çok yazmışsınız bee bitiremedim.

vilin eşinle halletmişsiniz olayı yaa çok sevindim eşinin senden yana olmasına

sirken ananeye geçmiş olsun cnm yanında olman eminim ii gelmiştir.bu arada hurma falan duymadım hiç bebeklere zararı olabilir ama su verilebilir ilk önce anne sütü gelmezse şekerli su verirler ve mama yiyorsa eğer bebiş su mutlaka verilmeli ama sadece anne sütü alıyorsa gerek yok.

ayşamm boyanı eklede görelim merak ettim bende bu hafta boyatacam.fırtanada geçer inş. biran önce yada sizede tatil olur yoksa çok zor olur senin çıkman.

dilek maşallah bende zuzuma katılıyorum hiç nerde nekadar fiyat aklımda tutma yeteneğim yoktur benimde kazık yiyp oturuyoz işte

nekimm negüzel alışveriş yapmışsınız bi sürü bencede gerisi için indirimleri bekle ocakta epey indirim olur çünkü ama tutamıyor insan işte kendini.

enkimm gözünaydın annişin geliyomuş

saçlarımı boyıcam
canım foto istioum merak ettim saçlarını

sana azcık haşla demiştim

tv işine sevindim umarım siteden paranızı bi an önce alırsınız

zeynebim neden bulamadın ayakkabı terlik:26: afiyet olsun yediklerin bebeşine yarasın inşallah

yarenim geçende gezmiştiniz ikeayı dimi ne güzel ben çok sevioum ama çok çok para ile gezcen ki heves edip alamayınca üzülme

zuzu bimden ayçiçek yağı, şeker ton balığı süt falan alıoum
migrostan sebzeler çaylar kahvaltılıklar
makrodan bakliyatlar deterjanlar karışık
dün 3 markettenden perwoll aldım mesela
ben makronomiyi açıoum ve migroskopu açıoum liste yapıoum 3 market listesi gezioum o şekilde
ama bunu 2-3 ayda bir büyük alışverişte yapıoum onun dışında zaten migrostan alırım
360 lira verdik marketlere dün hayat ne pahalı yaa
şeker un çok bi bakliyat falanda almadım yani

nekim tebrik ederim kenara para ayırmışsın iyi olmuş valla
kızım yaa olan şeyleri nie aldın ki 3 gömlek almış
ayakkabı istiodu yok ortada hayretsin valla dur artık
neyse hepsini güle güle kullan arkidişimm

sirken götürmüşsün kv yemeklerini

kızlar cmt akşam eve gittim tüm halıları sildim balkona attım nevresimleri değişip çamaşırları yıkadım evi süpürdüm her yeri çamaşır sularıyla sildim
eşim geç gelcem dedi kavga ettim sonra bi baktım gelmiş elinde şemsiye çikolata yurtdışından gelen kadife kutuda bi çikolata (saat sanmıştım ama )
içki yemiş falanda almış
evi toparladık beraber annem köfte yapmıştı pattis kızartıp yemek yedik
sonra oturduk içtip
pazar sabahı kahvaltıdan sonra hazırlanmaya başladım markete gitcez die
saat 1,30du dayım aradı babamlara gelmişler geçmiş olsuna evde yoklarmış bana geldiler
çay muhabbet annemler geldi sonra yemek faslı sonra kahveler falan derken saat 5te gittiler
hiç beklemediğim anda misafir yani
sabah kalkınca tavuk çorba falan yapmıştım
ama mantı yapıp yedik tavuk istemediler
sonra marketleri gezdik geldik yerleştirdik derken saat 10 oldu eşim acıktım dedi yemek yedik bulaşıkları o halletti sağolsun bende kardeşimin saçlarını yaptım ojelerini sürdüm
çamaşırları toplayıp katlayıp yerleştirdim (ayşe, arzu, nigar )
sonra film taktık onu izledik saat 1de yattım ve çoooooookkk yorgunum şuanda reglde olcam zaten :106:

dilek maşallah bende zuzuma katılıyorum hiç nerde nekadar fiyat aklımda tutma yeteneğim yoktur benimde kazık yiyp oturuyoz işte

kataloglara baksanıza yahu
mesela dün makroda perwoll 3 litre 12,90du migrosta 8,90dı ama siyah yoktu bimde de siyah 8,95ti gördüm yazdım listeme ona göre aldım
deterjanda çok fark edio pril jel bulaşık deterjanı migrosta 18,90 makroda 11 tlydi
genelde bunlara bakıoum

vernel yumuşatıcıyı bu sefer 5 litrelik mi ne aldım makroda 12 tlydi hemen kaptım dilşad sende kullanıosun bakabilirsin.
ama güne özelde olabilir gittiğim yerde anons yapıolardı zaten :44:

bizim burda makro yokki bimle migrosada hiç gitmiyim alışmışım bi markete işte groseri var burda.
ayy babana geçmiş olsun cnm yazmamışım nasıl oldu?

dilek ben okurken yoruldum sen nasıl yetiştin bu kadar şeye yaa patlıcanları nek haşlamıyorum diyince o kolayıma geldi ama bi daha seni dinlicem,azcık kızartıcam
karnımı doyurdum...eşim pazara gitmişti,aldıklarını yerleştircem şimdi...
benim halılarım da silincek 3 halı var...şöyle bi üstlerinden silesim var...bu hafta sonu silerim belki...bi de mutfağımın tülü yıkancak...yap yap bitmiyo işler yaa...
sirken geç mi yattın canım?

dilek migrostaki 8.90 lık perwoll 3 litrelik olan mı? Ben en son makrodan XXL olanını 12.90 a almıştım sanırım; migrosta 50 lira üstü alışverişlerde mi geçerli bu fiyat? Marketlerde biz de ihtiyacımızı sonuna kadar bekletmiyoruz bir şeyi uygun görünce hemen alıyoruz hele bir de deterjansa stokluyoruz Aslında nevgors rizegros gibi marketlerde her zaman bu fiyatlarda oluyor.

bizim burda makro yokki bimle migrosada hiç gitmiyim alışmışım bi markete işte groseri var burda.
ayy babana geçmiş olsun cnm yazmamışım nasıl oldu?

anladım canım o zaman yapcak bişi yok zaten :101:
babam iyi ama kafasının arkasında çizgi gibi bi çökme varmış annem yengeme öyle demiş
dün ondan duydum
ben sormuoum bile bişiyim yok kızım sende ne var ne yok der konuyu değişir hemen

nigar cmt akşam seni aradım açmadın yine

oooo yeni farkettim dilek '' aşkın tenime çok yakışıyo''
yıl oldu yahuu yeni mi gördün

3 litre canım bazen XXL dediğin 4 litre işte ben 2 ay önce falanda onları 11,90a almıştım tüm renklerini
50 lira üzeri falan diil money club ile geçerli
dün ben büyük makroya gitmek istedim yoksa evimin 3 tarafı migros makro bim ile çevrili ama büyük olan uzaktaki yere gittim ilk kez gitmiştik hiç rahat edemedim
insanın alıştığı market en iyisi rafını yerini markasını çalışanını biliosun iyi oluo

ben yaptım ama gel bana sor pert oldum valla iyiki cmt akşam yapmışım bak pazara misafirim geldi
kolum ve bacaklarım çok ağrıo valla
bu haftayı zor geçircem 3 makinelikte ütüm var dün topladım ütüyü yapamadım saat 11 olmuştu kolum kalkmadı eşim yapalım dedi ama bıraktım
bugün gidince yaparım artık
sen günlük yapıosun az az iyi oluodur ben artık sadece cmt akşamları yapıoum ama pazara mahvolmuş oluoum ee pazarda gezme tozma deyince pzt haftaya rezil başlıoum
cmtsim bari yarım gün yada tatil olsa Allahından bulsun valla 10 saat 6 gün çalıştırıo hakkımızı tam vermio bişi diemioum Allaha havale edioum

Aslında nevgors rizegros gibi marketlerde her zaman bu fiyatlarda oluyor.

ben hiç sevmem öyle toptan marketleri soğuk depolarda gezio gibi
insanlarda hiç memnun diil zaten yorumlarına falan bak rezalet yani
rafları falan hiç cazip diil kirli gibi
poşeti bile parayla satıolar yaa
ben dün 30 poşet falan kullandım düşünebilio musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…