ünideyken sağlık dersinde hocamız,yeni doğmuş bebeklerin midesinin sadece anne sütünü sindirebildiğini,onun dışında hiçbi şey verilmemesi gerektiğini söylemişti canım...ama bunu büyüklerimize söylediğimizde inanmıyolar...kv eltime kızıyodu çocuğa su vermiyo,ben olsam ek gıdalara bile çoktan başlamıştım diye...eşime bebekken bal vermiş,sonra eşim alerji olmuş dr'a götürmüşler...dr kızmış...bu kadar fazla beslenir mi bebek diye...şimdi eşimin midesi rahatsız...ben o zaman kvnin dikkat etmemesine bağlıyorum...nektar bana da garip geldi; ilerde senin de bebeğine yapalım derlerse ben kavga ederim valla su yasak biliyorum hurma desen çok şekerli bir besin anne yese anlarm da bebek ne alaka :44:
nektar aldıklarını güle güle iyi günlerde giy ben doğru dürüst indirim göremedim en basit hırkalar gömlekler 29-39 dan aşağı değildi. Sadece Ramsey de bir takım buldum 70 e 30 günlük kullanım dediklerinden; 350 liraya geliyordu eşim de görsün ondan alalım bir tane dedim; ben bugün annemlerle gezdim eşim evde oturdu ders çalıştı
bizim anane bugün hastaymış :26: 3 defa uğradım yokladım; evde de kurufasulye pilav pişirmiştim onlardan ve zencefil filan götürdüm aslında çorba da yapacaktım dolabında çorbası vardı . Dün k validemlerde kas gevşetici almış ne aldığını hatırlamıyor ondan olmuş sanırım gece rahatsızlanmış; normalde dr unun verdiği kas gevşeticiyi kullanmadan önce midesi için koruyucu içermiş ama bu sefer böyle olunca midesi bulanmış sabah gittiğimzde rengi sapsarıydı. Endişelendim biraz ya allah korusun gecinden versin ona bir şey olursa ben çok üzülürüm
inşallah yağmur bi an önce durur canım yaa :18:günaydın kızlar.geçmişe bakmadım daha
ben bu kadar yağmur görmemiştim heralde antalyadadün 3 gibi başladı aralıksız yağıo sağanak dolu fırtına:18:
okulları tatil etmişler ama ünv.için bi haber yok. dersim 16.30da ama eşim cafeye gidicek ben de onunla gidicem 1 gibi falan bırakır beni okula artık...
nete acaba bize de tatil var mı bakınayım die girdim ama ı-ıhhh
inş. ilçelerde sel vs ciddi bişi olmaz yaaa, çok yağıo çünkü
bi saat sonra falan gelirim buraya, görüşürüz kızlarr:80:
ne güzel anneciine kavuşcaksınSirkeciğim geçmiş olsun ananeye .ilgilenmekle iyi yapmışsın.farklı ilaç dokunmuştur tabi .
Bende bebek ilk Doğunca hurmayla ilgili bişe duydum ama hatırlamıyorum.
Vilin kv haklı boşuna onların hatasının faturasını niye ödesin ama allahım veriyor işte .alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.
Evet yine gezdim Cumartesi evdydim pazar yemek için çıktık yoksa biyerlerim şişecekti.
Maşallah baya ördün Yelek .bakalım bizimkiler nasıl yarın annem burda olacak işallah
canım foto istioum merak ettim saçlarınısaçlarımı boyıcam
hani kızartma yapıcaktın kuzum sen
şu çamaşır işinizi anlamadım gitti yaa...benim ortalıkta hiç çamaşırım olmaz...odada çamaşırlığa asarım,toplarken katlar yerleştiririm hemen...ortalıkta çamaşır olsa ve eşim görse
nek,tembel kuş senieve geldiğinden bu saate kadar bi dünya iş yapılırdı ama karnın ağrıyomuş kıyamadım da geçmiş olsun kuzum daha sıkı giyin,üşütüyosun galiba
sirken ne iyi etmişsin,anane çok sevinir...size o kadar faydası oluyo...hem yaşlılar hediyeye bayılır
kızlar patlıcanı yaptım ben ama bi dahaki sefere azıcık haşlayıp öyle yaparım...ben yumuşacık seviyorum patlıcanı...güzel oldu ama...tarif için teşekkürler dilekim,nigarım
şimdi kalkıp mutfağı toparlıyıp çay demliyim...yaş pastam da var...yeriz eşimle...
aaaa sahi size ne anlatıcam...eşimin tv aldığı site ürünü göndermemiş...eşim iptal ettirmiş...bu kezde parayı iade etmemişler...eşim bugün bankayı falan aramış uğraşmış bi sürü...meğer site ya çok geç gönderiyomuş ya da hiç göndermiyomuş...parayı alıp başka siteden alıcaz...kv eşimle konuşmuyomuş...bende eşime dedim ki ben de anneni uzun bi süre aramicam...dün bana telde söylediklerini anlattım...onun inadına o tv annemlere gidecek dedim...tamam dedi eşim...zaten eşim de çok kızmış...onun dediğini hayatta yapmam diyo...o daha çooook hayal kursun,kızımızın adı da onun dediği olmicak,zeynebim o benim dedi...epey konuştuk işte...hallettik meseleyi çok şükür...
dilek maşallah bende zuzuma katılıyorum hiç nerde nekadar fiyat aklımda tutma yeteneğim yoktur benimde kazık yiyp oturuyoz işte
kataloglara baksanıza yahu
mesela dün makroda perwoll 3 litre 12,90du migrosta 8,90dı ama siyah yoktu bimde de siyah 8,95ti gördüm yazdım listeme ona göre aldım
deterjanda çok fark edio pril jel bulaşık deterjanı migrosta 18,90 makroda 11 tlydi
genelde bunlara bakıoum
vernel yumuşatıcıyı bu sefer 5 litrelik mi ne aldım makroda 12 tlydi hemen kaptım dilşad sende kullanıosun bakabilirsin.
ama güne özelde olabilir gittiğim yerde anons yapıolardı zaten :44:
bizim burda makro yokki bimle migrosada hiç gitmiyim alışmışım bi markete işte groseri var burda.
ayy babana geçmiş olsun cnm yazmamışım nasıl oldu?
yıl oldu yahuu yeni mi gördünoooo yeni farkettim dilek'' aşkın tenime çok yakışıyo''
3 litre canım bazen XXL dediğin 4 litre işte ben 2 ay önce falanda onları 11,90a almıştım tüm renklerinidilek migrostaki 8.90 lık perwoll 3 litrelik olan mı? Ben en son makrodan XXL olanını 12.90 a almıştım sanırım; migrosta 50 lira üstü alışverişlerde mi geçerli bu fiyat? Marketlerde biz de ihtiyacımızı sonuna kadar bekletmiyoruz bir şeyi uygun görünce hemen alıyoruz hele bir de deterjansa stokluyoruzAslında nevgors rizegros gibi marketlerde her zaman bu fiyatlarda oluyor.
dilek ben okurken yoruldum sen nasıl yetiştin bu kadar şeyeyaa patlıcanları nek haşlamıyorum diyince o kolayıma geldi ama bi daha seni dinlicem,azcık kızartıcam
karnımı doyurdum...eşim pazara gitmişti,aldıklarını yerleştircem şimdi...
benim halılarım da silincek3 halı var...şöyle bi üstlerinden silesim var...bu hafta sonu silerim belki...bi de mutfağımın tülü yıkancak...yap yap bitmiyo işler yaa...
sirken geç mi yattın canım?
Aslında nevgors rizegros gibi marketlerde her zaman bu fiyatlarda oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?