Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

ne güzel anneciine kavuşcaksın heyecanlısındır sen şimdi senin annen daha güzellerini getirir canım,benimkiler acemi işi evde falan giydiririm artık,heves ediyorum örmeye napim

biz öyle toptan alışverişi samsuna gittiğimizde makrodan yapıyoruz...ama çoğu zaman biten şeyi ben hemen marketten aldırıyorum,lazım oluyo çünkü...
dilek yaa cmt gününü en azından yarım gün yapsa patronun...konuşsan değişmez mi acaba :26: gerçekten dinlenmeye vaktin kalmıyo yaa...bi günde gezcek misin,ev mi temizliceksin,dinlencek misin
aslında hafta içi ben de pek temizlik yapmıyorum...toparlıyorum,bazen süpürüyorum ama her cmt derin temizlik yapıyorum...evi deterjana boğuyorum resmen...zaten bu aralar ev pek kirlenmiyo ama bundan sonra kaloriferin pisliği eksik olmaz

dilek fiyatlar uygun olduktan sonra rafların cazip olup olmaması bana pek önemli gelmiyor açıkçası

poşete gelince zaten verdikleri poşetler ne ki bizden aldıklarıyla kat kat fazlasını çıkarıyorlar hele dün marketteyiz babamlarla adamın tekinin aldığı portakallar hep meydana saçıldı poşetler zayıf mıymış ne; ayrıca plastik adi poşetin geri dönüşümü olmuyor doğaya o kadar zor karışıyor ki; keşke poşetler paralı olsa da fiyatları daha uygun yapsalar biz de eskiden annelerimizin yaptığı gibi markete giderken elimizde filelerimizle kese kağıtlarımızla gitsek. Biz geçen yıl Barcelona da tatildeyken ordaki carrefour a girmiştik poşetler hep orda da paralı satılıyordu insanlar da ihtiyaç duydukları kadarını alıyorlardı ama diğer marketlere oranla fiyatları daha uygundu.

ben bu bankamla yakında papaz olacam

az önce hesabıma bakıyordum dün ne kadar harcamışım kaç param var diye bir baktım benden hesap işletim ücreti almışlar ve aldıkları hesap maaş hesabım hemen internetten sordum beni bize yazın diye bir yere yönlendirdiler ona yazmadan geçmişteki dönem işlerime girdim ay ay baktım şu zamana kadar hep almışlar hesapladım tam bu şekilde 380 liramı almışlar geçmişe dönük alabilr miyim ki valla çok kızdım tüketici mahkemesine kadar giderim vermezlerse maaş hesabından da mı para alacaklar yok artık

evet dilek keşke işvereninle konuşsan da ctesileri bari yarım gün olsan hangisine yetişeceğini şaşırıyorsun

sirken, ara sıra laf sokuyosunuz birbirinize, sinir olduğunuz da oluyo ama seviyosunuz siz ananneyle birbirinizi :))
Çok geçmiş olsun, inş bir an önce eski sağlığına kavuşur...

viliş, maşallah kızına :) hamişliğin en güzel dönemini yaşıyosun, tadını çıkart :))

ya napim dileğim, uzun tunik türü gömlek istiyodum hep tayt ve ugg larla giymek için
1 tane vardı bende 1 tane daha aldım, hatta maviden de 1 tane beğendim ama 99 tlydi fiyatı eşim alma şimdi gerek yok dedi
uzun tunik gömleklerden 1-2 tane daha alıcam ama
diğer iki gömlek de çoook ince böyle şimdi hırka altına giyerim yazın sade, her mevsim için uygun diye aldım ve fiyatları 26 tl çok uygun geldi..
greyderden 190 tl bi kışlık bot beğendim onu alıcam şimdi yılbaşından sonra
sizin market alışverişi ne öyle yaw :44: biz haftalık yapıyoruz market alışverişini ve deterjanları felan parça parça alıyoruz. 1 hafta şampuanlar, 1 hafta deterjanlar, 1 hafta yüzey temzileyicileri.. ve normal o hafta kullanılacak erzaklar, toplam 50-70 tl oluyo haftalık.. bazen 30-40a bile kapatıyoruz.. bizim aylık market alışverişimiz 360 olmuyo
Temizliğim de duruyo öylece, bugün eşim süpürge açıp balkonu yıkasa ben de yerleri silerim.. Çok hızlı olmam lazım akşam annemlere gitcem çinkim eşim gececi bu hafta

gunaydın kızlar
kötü bir hava var her yer çamur olmuş yollar berbattı
İstanbul da aynı durumda, ve ben servisi kaçırıp 20-25 dk minibüs bekledim (

yaa patlıcanları nek haşlamıyorum diyince o kolayıma geldi ama bi daha seni dinlicem,azcık kızartıcam
dilek kendi de haşlamadı ki?? direk kızarttı, ordaki tarif haşlamalı onu sana netten bulmuş..
azcık kalın kesseydin patlıcanları kurumazlardı, benimkiler süper yumuşak, dişe gelir ve lezzetli oldular valla
Marketlerde biz de ihtiyacımızı sonuna kadar bekletmiyoruz bir şeyi uygun görünce hemen alıyoruz hele bir de deterjansa stokluyoruz
geçen o diş macunu indirimi varken migrosta Kosla Vanish sıvı deterjan 675 ml 3 tl fiyata satılıyodu. 3 tane aldım ben :)

nigar cmt akşam seni aradım açmadın yine
evet hemde 8 gibi aramışsın ben 12 gibi yatarken gördüm :44:
niye öyle oldu bilmiyorum :26:

zuzuuuu regl oldun mu sen??

Son düzenleme:
off çok fena şişmiş evet Eki Görüntüle 572790

ya aptalım işte b.k var sanki eşimde kızıo ama ev mis gibi kokunca sevioum işte daha perde yıkıcaktım da eşim geldi bıraktırdı

anlamaz canım ya
diğer adamlar müdür pazarlamacı sabah 8de gelio akşam 8de gidio iş olunca bazen 9u buluolar
kongre die şehir dışına çıkıolar yemekleri alelacela 10-15 dk
seslerini çıkarmıolar tamam abi, olur abi
benim söylememde saçma olur yani kabul etmez
babam söyle yaptığınız iş ahlakına uymuo bu kadar çalıştırma hakkınız yok ya düzene oturtun yada ben gerekli yere başvururum de dio
ama bunu demek zaten işi koparmak anlamına gelir ee şimdi eşimin işleride kötü yapamam yani
açık ve net KATLANMAYA ÇALIŞIOUM

bende bir kosla vanish leke çıkarıcı vardı büyük olalarından; annem vermişti hala bitiremedim ondan daha fazla ariel leke çıkarıcıyı seviyorum

Selam milletg yoğunum yaa yazamıcam okuyamadımda zaten ilk sayfayı okudum sadece

nekk bişiler almışın güle güle kullanın eşinle

sirken anane hastaymış geçmiş olsun

dün evdeydim genellikle sabah arkiye gittik kahvaltıya sonra geldik eşim 1saatliğine işe gitti geldi ... Dün yemek olarak da börek açtımm ama uzun bisüre yapmıcam bidaa Sırtım yharıldı yemin ederim 2saat uğraştım bitepsi börek için , çok da büyük açamadım yufka gibi büyük olmadı ama güzel oldu ,eşimde mutlu oldu kendim açtım diye :))

böle geçti pazar ...

şimdi kaçar gelebilirsem gelirim okurum yazarım vs..

Görüşürük

bende bir kosla vanish leke çıkarıcı vardı büyük olalarından; annem vermişti hala bitiremedim ondan daha fazla ariel leke çıkarıcıyı seviyorum

kosla hiç geçirmiyor yaa ariel yine ondan daha etkili geçen 20 lira üzerin ariel kapsulleri 5 tlydi aldım ama denemedim daha beyazlar için olanı almışım beyaz çok yıkamıyorum zaten renkliyle değişmem gerek onada ii diyorlar.

valla markette olsa benim için alışveriş onun için ortamada bakarım favorim migros çalışanlarını da raflarını da sevioum

ya ihtiyaç tabii ve çeşitte istio insan neyse canım ya bakma sen bana güzel günlerde kullan
canım hep büyük büyük aldım ürünlerimi yani mesela 3-4 ay yağ falan almam tenekelerle aldım
deterjanlar hep en büyüklerinden
pirinç, mercimekler şeker en fazla kiloluklardan
önümüzdeki ay kahvaltılık alırım 50 liralık falan bişiler tamam işte:101:
bu benim 3 ay falan idare eder galiba bazıları tabii

ben haşladım canım aynı netteki tarifi yaptım seninkiini cmt deneyemedim belki bugün yada yarına yaparım bilmioum

şimdi de 2litre 2+2 kosla beyaz ve pembiş 12 liraydı galiba almadım ama çok kullanmıoum onu ben

valla bilmioum ne zaman açtın ki zaten moralim çok bozuktu ama sen yoktun sedayıda eşi vardır cimcimeyle falan uğraşıodur die aramadım

dilek,diğer çalışanlar sesini çıkarmadığı sürece senin tek başına konuşman hiçbi şey ifade etmez,aksine göze batarsın desene inşallah allah sana da istediğin gibi bi iş nasip eder canım yaa
evet nek,hamileliğin en rahat,en güzel dönemindeyim şu an mide bulantım yok,karnım beni fazla rahatsız etmiyo,vücudum şişmedi henüz...o yüzden keyfini sürüyorum enkim nasıl zorlanmaya başladı baksana :18:
yavaş yavaş kalkıp hazırlanıyım...hava çok soğuk bugün,okula hiç gidesim yok,hazır hiç işim de yokken evde oturup keyif yapasım var...akşama menüm değişti...canı çok istemiş eşim mantar almış o yüzden...akşama yaparım artık...cnt günü komşular m.... çok kilo aldı,bakalım önce hanginiz doğurcaksınız diyolar

kızlar kardeşcezim bana kabak lif almış devhasa yani topuğumdan popoma kadar ohaa dedim selülite, batıklara göbek sarkmasına falan iyi geliomuş bazı yağlarla kullanıldığında
sizde kullanan varmı?

canım ya ben yumoştan başkasına alışamadım bi türlü mavi yumoşumdan vazgeçemiyorum

canım geçmiş olsun ben şimdi gördüm geçmişe dönmedim ya

vilin ben de çamaşırlığa asıyorum epeydir balkona hiç asmadım ama 3 günde ancak kuruyor yaa oturma odasına açıyorum çamaşırlığı, kapısını da çekiyorum
eşim çoktandır takım giymiyor kot spor gömlek üstüne kazak giyiyor 15 gündür ütü yapmadım kızıyor yakaları ütü istiyor diye ama napiim çok istiosa kendi ütülesin hiç gözüm almıyor

hafta sonu ıspanak kavurma istiyordu eşim yaptım, üstündeki yumurta bana çok kötü koktu yiyemedim midem bulandı, keki fırından alırken bi yumurta kokusu gelir ya aynı o kokuyu aldım :120:

hadiyaa hergün hergün okadar döktürüyosun normal gerçi cnm
bencede cnm en rahat zamanların şu aralar artık göişte fazla yok ilerleyen zamanlarda çok dikkat etmen gerek bukadar yoramıcaksın kendni kız buarada temizlikçiye bi cama 50 tl vermişsin ben onu tüm ev temizliğine veriyorum nerdeyse

dileğim arasaydın cnm keşke evdeydim ben:26:

aynen öyle kuzum
zeynepte çok şükür sona vardı sorunsuz bi şekilde inşallah bi avazda doğurup mişini kucağına alır sağlıcakla
sende öyle tabii
sen zaten pzt hiç gitmek istemezsin ki
bende hiç kalkmak istemedim
sabah eşime ben hazırım hadi kalk dioum üstümü açmış yalancı sıpa pijamaların duruo ya dio
yani kıyafetim hazır hemen giycem demek istemiştim ki
zeten onun yüzünden son anda gelebilioum 9da mesai başlıo 10 kala çıkıouz arabayı ısıt azcık teybi ayarla falan 5-7 dkda ışınlanmaya çalışıouz işe

eşimin neler yediğini bana sorun deseydin o benim üstüme ikiz doğurur deseydin

kızlar kardeşcezim bana kabak lif almış devhasa yani topuğumdan popoma kadar ohaa dedim selülite, batıklara göbek sarkmasına falan iyi geliomuş bazı yağlarla kullanıldığında
sizde kullanan varmı?

eşim

bana çok sert geliyor o yaa geçen eşimin sırtını lifleyim dedim adamın derisi yüzülmüştü nerdeyseama hamamotu sürmüştük öncesinde onun etkisi olabilir

canım ya ben yumoştan başkasına alışamadım bi türlü mavi yumoşumdan vazgeçemiyorum

canım geçmiş olsun ben şimdi gördüm geçmişe dönmedim ya
senide vernel max kullanıo sanıodum sanki öyle konuşmuştuk geçenlerde hatta aynı rengidi kullanıoduk benmi karıştırdım :44:
teşekkür ederim canım çok şükür iyi şimdi.

dileğim arasaydın cnm keşke evdeydim ben:26:

ne bilim ya cmt akşamı saat 8 falandı işte emin olamadım nerdesin napıosun die rahatsız etmeyim dedim
zatende boşuna kafanı şişirirmişim eşim geç gelcem deyince başka iş sorunlardan da tartıştık falan
ama sonra bi geldi elinde cikolata falan yine hiç bişi olmamış gbi içeriz dimi dio
bende uzatmadım, uzatmak faydasız zaten o adama

ben de hiç öle yapamam tabi daha uygunaa geliodur ona eminim ama, hadi ben yapsam bile eşimi hayatta ikna edemem bi markete zor gidio

ya bi de ne dicem nie öle çok çok alıosun ki ne biliim ben hiç alışmamışım, mesela pirinç fasulye vs.alıcam küçük paketlerden alırım, bitince tekrar alırım, hem yani evde o kadar şeyi sığdıracak yerim yok hem de bozulur falan kurtlanabilir ne biliim belli mi olur.

bak bi yumoş yumuşatıcım vardı konsantre, onu kullanırken üstüne yenilerini almıştım onu kullanmadım bi süre, hemen katılaşmış .ğrenç bişi olmuş krem gibi kaskatı kesilmiş, içine su koyuom biraz kıvamlanıo sonra tekrar katılaşıo bildiğin bozuldu yani caaanım yumuşatıcı

ya halı falan silme cnm yaa ver yıkatmaya senin kendine garezin mi varhadi bi halı desen neyse 3 tane diosun

inş. iileşir orası da canım

ya geçen kurban bayraında poşet lazım oldu poşetliğimden alayım dedim bi baktım poşetler tuz buz olmuş. heralde oracıkta çözünüvermiş poşetler her yer pislendi rezil oldu ortalık un gibi poşet parçaları dağıldı her yere, demek ki dedikleri gibi çözünüo gerçekten:26:
yok artık o ne yaaaaa
sizde kullanan varmı?

kullan da bana da söle benim de selülitler çok fena arka bacak ve popo

nekim aldıklarını güle güle kullan, accık fazla harcamışsın ama neyyse

saçlarımı bi ara eklerim belki bugün okula gidince çerekim cafe de çok aydınlık diil çünkü net çıkmaz

yağmur bi duruo bi deli gibi bastırıo:18:çok fena yaaaaa,cafeye biraz su girmiş zaten onu temizledik az önce...

ımmm daha bişiler dicektim yaaaa:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…