ne güzel anneciine kavuşcaksınheyecanlısındır sen şimdi senin annen daha güzellerini getirir canım,benimkiler acemi işi evde falan giydiririm artık,heves ediyorum örmeye napim
Evet canım şükürler olsun kavuşucam.artık bu gece uyuyamam.benim annemde fazla örgü yapamıyor gözlerinden rahatsız ama yapmış bişiler yaptırmışta.maşallah seninkilerde acemi işi gibi değil hepsi çok güzel.zeynebim neden bulamadın ayakkabı terlik:26: afiyet olsun yediklerin bebeşine yarasın
zuzu bimden ayçiçek yağı, şeker ton balığı süt falan alıoum
migrostan sebzeler çaylar kahvaltılıklar
makrodan bakliyatlar deterjanlar karışık
dün 3 markettenden perwoll aldım mesela
ben makronomiyi açıoum ve migroskopu açıoum liste yapıoum 3 market listesi gezioum o şekilde
ama bunu 2-3 ayda bir büyük alışverişte yapıoum onun dışında zaten migrostan alırım
360 lira verdik marketlere dün hayat ne pahalı yaa
şeker un çok bi bakliyat falanda almadım yani
kızlar cmt akşam eve gittim tüm halıları sildim balkona attım nevresimleri değişip çamaşırları yıkadım evi süpürdüm her yeri çamaşır sularıyla sildim
eşim geç gelcem dedi kavga ettim sonra bi baktım gelmiş elinde şemsiye çikolata yurtdışından gelen kadife kutuda bi çikolata (saat sanmıştım ama)
içki yemiş falanda almış
evi toparladık beraber annem köfte yapmıştı pattis kızartıp yemek yedik
sonra oturduk içtip
pazar sabahı kahvaltıdan sonra hazırlanmaya başladım markete gitcez die
saat 1,30du dayım aradı babamlara gelmişler geçmiş olsuna evde yoklarmış bana geldiler
çay muhabbet annemler geldi sonra yemek faslı sonra kahveler falan derken saat 5te gittiler
hiç beklemediğim anda misafir yani
sabah kalkınca tavuk çorba falan yapmıştım
ama mantı yapıp yedik tavuk istemediler
sonra marketleri gezdik geldik yerleştirdik derken saat 10 oldu eşim acıktım dedi yemek yedik bulaşıkları o halletti sağolsun bende kardeşimin saçlarını yaptım ojelerini sürdüm
çamaşırları toplayıp katlayıp yerleştirdim (ayşe, arzu, nigar)
sonra film taktık onu izledik saat 1de yattım ve çoooooookkk yorgunum şuanda reglde olcam zaten :106:
Sağol bolum.
Dileğim ayaklarım şişti ondan.40 numarada olmuyor artık.41de bayanda yok erkek reyonunada baktık ama çok kaba.sağol canım.
Maşallah sende yine kendimi öldürmüşsün.niye halı sildinli zaten evde değilsin kendini fazla yoruyorsun.markettede indirimi takip etmek iyi oluyor .
Ayşem işallah yağmur durur. Oranın yağmuru fırtınası çok fena oluyor.
İstanbul da aynı durumda, ve ben servisi kaçırıp 20-25 dk minibüs bekledimgunaydın kızlar
kötü bir hava var her yer çamur olmuş yollar berbattı
dilek kendi de haşlamadı ki?? direk kızarttı, ordaki tarif haşlamalı onu sana netten bulmuş..yaa patlıcanları nek haşlamıyorum diyince o kolayıma geldiama bi daha seni dinlicem,azcık kızartıcam
geçen o diş macunu indirimi varken migrosta Kosla Vanish sıvı deterjan 675 ml 3 tl fiyata satılıyodu. 3 tane aldım ben :)Marketlerde biz de ihtiyacımızı sonuna kadar bekletmiyoruz bir şeyi uygun görünce hemen alıyoruz hele bir de deterjansa stokluyoruz
evet hemde 8 gibi aramışsın ben 12 gibi yatarken gördüm :44:nigar cmt akşam seni aradım açmadın yine
off çok fena şişmiş evet Eki Görüntüle 572790Dileğim ayaklarım şişti ondan.40 numarada olmuyor artık.41de bayanda yok erkek reyonunada baktık ama çok kaba.sağol canım.
Maşallah sende yine kendimi öldürmüşsün.niye halı sildinli zaten evde değilsin kendini fazla yoruyorsun.markettede indirimi takip etmek iyi oluyor .
anlamaz canım yabiz öyle toptan alışverişi samsuna gittiğimizde makrodan yapıyoruz...ama çoğu zaman biten şeyi ben hemen marketten aldırıyorum,lazım oluyo çünkü...
dilek yaa cmt gününü en azından yarım gün yapsa patronun...konuşsan değişmez mi acaba :26: gerçekten dinlenmeye vaktin kalmıyo yaa...bi günde gezcek misin,ev mi temizliceksin,dinlencek misin
aslında hafta içi ben de pek temizlik yapmıyorum...toparlıyorum,bazen süpürüyorum ama her cmt derin temizlik yapıyorum...evi deterjana boğuyorum resmen...zaten bu aralar ev pek kirlenmiyo ama bundan sonra kaloriferin pisliği eksik olmaz
zuzuuuuRegl oldun mu sen??
bende bir kosla vanish leke çıkarıcı vardı büyük olalarından; annem vermişti hala bitiremedim ondan daha fazla ariel leke çıkarıcıyı seviyorum
valla markette olsa benim için alışveriş onun için ortamada bakarım favorim migros çalışanlarını da raflarını da sevioumdilek fiyatlar uygun olduktan sonra rafların cazip olup olmaması bana pek önemli gelmiyor açıkçası
poşete gelince zaten verdikleri poşetler ne ki bizden aldıklarıyla kat kat fazlasını çıkarıyorlar hele dün marketteyiz babamlarla adamın tekinin aldığı portakallar hep meydana saçıldı poşetler zayıf mıymış ne; ayrıca plastik adi poşetin geri dönüşümü olmuyor doğaya o kadar zor karışıyor ki; keşke poşetler paralı olsa da fiyatları daha uygun yapsalar biz de eskiden annelerimizin yaptığı gibi markete giderken elimizde filelerimizle kese kağıtlarımızla gitsek. Biz geçen yıl Barcelona da tatildeyken ordaki carrefour a girmiştik poşetler hep orda da paralı satılıyordu insanlar da ihtiyaç duydukları kadarını alıyorlardı ama diğer marketlere oranla fiyatları daha uygundu.
ya napim dileğim, uzun tunik türü gömlek istiyodum hep tayt ve ugg larla giymek için
1 tane vardı bende 1 tane daha aldım, hatta maviden de 1 tane beğendim ama 99 tlydi fiyatı eşim alma şimdi gerek yok dedi
uzun tunik gömleklerden 1-2 tane daha alıcam ama
diğer iki gömlek de çoook ince böyle şimdi hırka altına giyerim yazın sade, her mevsim için uygun diye aldım ve fiyatları 26 tl çok uygun geldi..
greyderden 190 tl bi kışlık bot beğendim onu alıcam şimdi yılbaşından sonra
sizin market alışverişi ne öyle yaw :44: biz haftalık yapıyoruz market alışverişini ve deterjanları felan parça parça alıyoruz. 1 hafta şampuanlar, 1 hafta deterjanlar, 1 hafta yüzey temzileyicileri.. ve normal o hafta kullanılacak erzaklar, toplam 50-70 tl oluyo haftalık.. bazen 30-40a bile kapatıyoruz.. bizim aylık market alışverişimiz 360 olmuyo
Temizliğim de duruyo öylece, bugün eşim süpürge açıp balkonu yıkasa ben de yerleri silerim.. Çok hızlı olmam lazım akşam annemlere gitcem çinkimeşim gececi bu hafta
dilek kendi de haşlamadı ki?? direk kızarttı, ordaki tarif haşlamalı onu sana netten bulmuş..
azcık kalın kesseydin patlıcanları kurumazlardı, benimkiler süper yumuşak, dişe gelir ve lezzetli oldular valla
geçen o diş macunu indirimi varken migrosta Kosla Vanish sıvı deterjan 675 ml 3 tl fiyata satılıyodu. 3 tane aldım ben :)
evet hemde 8 gibi aramışsın ben 12 gibi yatarken gördüm :44:
niye öyle oldu bilmiyorum :26:
canım ya ben yumoştan başkasına alışamadım bi türlü mavi yumoşumdan vazgeçemiyorumkataloglara baksanıza yahu
mesela dün makroda perwoll 3 litre 12,90du migrosta 8,90dı ama siyah yoktu bimde de siyah 8,95ti gördüm yazdım listeme ona göre aldım
deterjanda çok fark edio pril jel bulaşık deterjanı migrosta 18,90 makroda 11 tlydi
genelde bunlara bakıoum
vernel yumuşatıcıyı bu sefer 5 litrelik mi ne aldım makroda 12 tlydi hemen kaptım dilşad sende kullanıosun bakabilirsin.
ama güne özelde olabilir gittiğim yerde anons yapıolardı zaten :44:
canım geçmiş olsun ben şimdi gördüm geçmişe dönmedim yaanladım canım o zaman yapcak bişi yok zaten :101:
babam iyi ama kafasının arkasında çizgi gibi bi çökme varmış annem yengeme öyle demiş
dün ondan duydum
ben sormuoum bile bişiyim yok kızım sende ne var ne yok der konuyu değişir hemen
nigar cmt akşam seni aradım açmadın yine
dilek,diğer çalışanlar sesini çıkarmadığı sürece senin tek başına konuşman hiçbi şey ifade etmez,aksine göze batarsın deseneinşallah allah sana da istediğin gibi bi iş nasip eder canım yaa
evet nek,hamileliğin en rahat,en güzel dönemindeyim şu anmide bulantım yok,karnım beni fazla rahatsız etmiyo,vücudum şişmedi henüz...o yüzden keyfini sürüyorum enkim nasıl zorlanmaya başladı baksana :18:
yavaş yavaş kalkıp hazırlanıyım...hava çok soğuk bugün,okula hiç gidesim yok,hazır hiç işim de yokken evde oturup keyif yapasım var...akşama menüm değişti...canı çok istemiş eşim mantar almış o yüzden...akşama yaparım artık...cnt günü komşular m.... çok kilo aldı,bakalım önce hanginiz doğurcaksınız diyolar
dilek,diğer çalışanlar sesini çıkarmadığı sürece senin tek başına konuşman hiçbi şey ifade etmez,aksine göze batarsın deseneinşallah allah sana da istediğin gibi bi iş nasip eder canım yaa
evet nek,hamileliğin en rahat,en güzel dönemindeyim şu anmide bulantım yok,karnım beni fazla rahatsız etmiyo,vücudum şişmedi henüz...o yüzden keyfini sürüyorum enkim nasıl zorlanmaya başladı baksana :18:
yavaş yavaş kalkıp hazırlanıyım...hava çok soğuk bugün,okula hiç gidesim yok,hazır hiç işim de yokken evde oturup keyif yapasım var...akşama menüm değişti...canı çok istemiş eşim mantar almış o yüzden...akşama yaparım artık...cnt günü komşular m.... çok kilo aldı,bakalım önce hanginiz doğurcaksınız diyolar
kızlar kardeşcezim bana kabak lif almış devhasa yani topuğumdan popoma kadar ohaa dedimselülite, batıklara göbek sarkmasına falan iyi geliomuş bazı yağlarla kullanıldığında
sizde kullanan varmı?
senide vernel max kullanıo sanıodum sanki öyle konuşmuştuk geçenlerde hatta aynı rengidi kullanıoduk benmi karıştırdım :44:canım ya ben yumoştan başkasına alışamadım bi türlü mavi yumoşumdan vazgeçemiyorum
canım geçmiş olsun ben şimdi gördüm geçmişe dönmedim ya
dileğim arasaydın cnm keşke evdeydim ben:26:
ben de hiç öle yapamam tabi daha uygunaa geliodur ona eminim ama, hadi ben yapsam bile eşimi hayatta ikna edemem bi markete zor gidiokataloglara baksanıza yahu
mesela dün makroda perwoll 3 litre 12,90du migrosta 8,90dı ama siyah yoktu bimde de siyah 8,95ti gördüm yazdım listeme ona göre aldım
deterjanda çok fark edio pril jel bulaşık deterjanı migrosta 18,90 makroda 11 tlydi
genelde bunlara bakıoum
vernel yumuşatıcıyı bu sefer 5 litrelik mi ne aldım makroda 12 tlydi hemen kaptım dilşad sende kullanıosun bakabilirsin.
ama güne özelde olabilir gittiğim yerde anons yapıolardı zaten :44:
dilek ben okurken yoruldum sen nasıl yetiştin bu kadar şeyeyaa patlıcanları nek haşlamıyorum diyince o kolayıma geldi ama bi daha seni dinlicem,azcık kızartıcam
karnımı doyurdum...eşim pazara gitmişti,aldıklarını yerleştircem şimdi...
benim halılarım da silincek3 halı var...şöyle bi üstlerinden silesim var...bu hafta sonu silerim belki...bi de mutfağımın tülü yıkancak...yap yap bitmiyo işler yaa...
sirken geç mi yattın canım?
inş. iileşir orası da canımanladım canım o zaman yapcak bişi yok zaten :101:
babam iyi ama kafasının arkasında çizgi gibi bi çökme varmış annem yengeme öyle demiş
dün ondan duydum
ben sormuoum bile bişiyim yok kızım sende ne var ne yok der konuyu değişir hemen
nigar cmt akşam seni aradım açmadın yine
ya geçen kurban bayraında poşet lazım oldu poşetliğimden alayım dedim bi baktım poşetler tuz buz olmuş. heralde oracıkta çözünüvermiş poşetler her yer pislendi rezil oldu ortalık un gibi poşet parçaları dağıldı her yere, demek ki dedikleri gibi çözünüo gerçekten:26:dilek fiyatlar uygun olduktan sonra rafların cazip olup olmaması bana pek önemli gelmiyor açıkçası
poşete gelince zaten verdikleri poşetler ne ki bizden aldıklarıyla kat kat fazlasını çıkarıyorlar hele dün marketteyiz babamlarla adamın tekinin aldığı portakallar hep meydana saçıldı poşetler zayıf mıymış ne; ayrıca plastik adi poşetin geri dönüşümü olmuyor doğaya o kadar zor karışıyor ki; keşke poşetler paralı olsa da fiyatları daha uygun yapsalar biz de eskiden annelerimizin yaptığı gibi markete giderken elimizde filelerimizle kese kağıtlarımızla gitsek. Biz geçen yıl Barcelona da tatildeyken ordaki carrefour a girmiştik poşetler hep orda da paralı satılıyordu insanlar da ihtiyaç duydukları kadarını alıyorlardı ama diğer marketlere oranla fiyatları daha uygundu.
yok artık o ne yaaaaaben bu bankamla yakında papaz olacam
az önce hesabıma bakıyordum dün ne kadar harcamışım kaç param var diye bir baktım benden hesap işletim ücreti almışlarve aldıkları hesap maaş hesabım hemen internetten sordum beni bize yazın diye bir yere yönlendirdiler ona yazmadan geçmişteki dönem işlerime girdim ay ay baktım şu zamana kadar hep almışlar hesapladım tam bu şekilde 380 liramı almışlar geçmişe dönük alabilr miyim ki valla çok kızdım tüketici mahkemesine kadar giderim vermezlerse maaş hesabından da mı para alacaklar yok artık
kızlar kardeşcezim bana kabak lif almış devhasa yani topuğumdan popoma kadar ohaa dedimselülite, batıklara göbek sarkmasına falan iyi geliomuş bazı yağlarla kullanıldığında
sizde kullanan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?