- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
kosla hiç geçirmiyor yaa ariel yine ondan daha etkili geçen 20 lira üzerin ariel kapsulleri 5 tlydi aldım ama denemedim daha beyazlar için olanı almışım beyaz çok yıkamıyorum zaten renkliyle değişmem gerek onada ii diyorlar.
senide vernel max kullanıo sanıodum sanki öyle konuşmuştuk geçenlerde hatta aynı rengidi kullanıoduk benmi karıştırdım :44:
teşekkür ederim canım çok şükür iyi şimdi.
ne bilim ya cmt akşamı saat 8 falandı işte emin olamadım nerdesin napıosun die rahatsız etmeyim dedim
zatende boşuna kafanı şişirirmişimeşim geç gelcem deyince başka iş sorunlardan da tartıştık falan
ama sonra bi geldi elinde cikolata falan yine hiç bişi olmamış gbi içeriz dimi dio
bende uzatmadım, uzatmak faydasız zaten o adama
kızlar demiştim yahuueşim
bana çok sert geliyor o yaa geçen eşimin sırtını lifleyim dedim adamın derisi yüzülmüştü nerdeyseama hamamotu sürmüştük öncesinde onun etkisi olabilir
ben de hiç öle yapamam tabi daha uygunaa geliodur ona eminim ama, hadi ben yapsam bile eşimi hayatta ikna edemem bi markete zor gidio
ya bi de ne dicem nie öle çok çok alıosun ki ne biliim ben hiç alışmamışım, mesela pirinç fasulye vs.alıcam küçük paketlerden alırım, bitince tekrar alırım, hem yani evde o kadar şeyi sığdıracak yerim yok hem de bozulur falan kurtlanabilir ne biliim belli mi olur.
bak bi yumoş yumuşatıcım vardı konsantre, onu kullanırken üstüne yenilerini almıştım onu kullanmadım bi süre, hemen katılaşmış .ğrenç bişi olmuş krem gibi kaskatı kesilmiş, içine su koyuom biraz kıvamlanıo sonra tekrar katılaşıo bildiğin bozuldu yani caaanım yumuşatıcı
--
ya halı falan silme cnm yaa ver yıkatmaya senin kendine garezin mi varhadi bi halı desen neyse 3 tane diosun
--
kullan da bana da söle benim de selülitler çok fena arka bacak ve popo
senide vernel max kullanıo sanıodum sanki öyle konuşmuştuk geçenlerde hatta aynı rengidi kullanıoduk benmi karıştırdım :44:
teşekkür ederim canım çok şükür iyi şimdi.
eşim geç gelcem deyince başka iş sorunlardan da tartıştık falan
ama sonra bi geldi elinde cikolata falan yine hiç bişi olmamış gbi içeriz dimi dio
bende uzatmadım, uzatmak faydasız zaten o adama
Hımm bende öle hatırlıyorum mor olandı hatta demi eklemiştiniz bende onu bi koklayım evdek, bitmek üzere beğenirsem alırım.
aman ii uzatmamışsın cnm boşa keyfiniz kaçacaktı ii yapmışsın sende arayabilirsn istedğin zamn cnm sorun değil buarada
evet tabi herkesin tarzı farklı, bi de burası sıcak oluo falan ya ondan heralde...kv mesela çuvalla şeker un alırkızlar demiştim yahuu
bende kullan dedim eşime gerçi
valla hem uyguna gelio hem arabayla getirip eşime taşıtıoum iyi oluo
hiç bozulan kurtlanan pirincim falan olmadı 5 kiloluk cam kavonozlarım var herşeyi onlara döküp dolaba dizioum işte annemde öyle yapardı
bide ben tamamen bitmesini bekleyemem yaa evde yedeği olmalı yani bazı şeylerin işte herkesin farklı tarzı var
---
3 tane demedim ki
hepsini sildim 3 oda 1 salon 1 mutfak antre küçük antre ve banyo
ama kolum tutmuo
yıkamayada vermiştim ki hatta mutfağı da yeni aldım ama koksun parlasın die silioum ki kirli bile diildir
off hasta mıyım neyim yaa
şimdi heryerim ağrıo pişmanım ama ne fayda yine olsa yine yaparım
---
selülit yok ki bende batık vardı üst bacaklarım arkasında onun için kuaföredki kız aldı demişti
canım yaa iyi giyin önlemini al dikkat edin
ay biz bi kere eşimle sildik antre yatak odası ve oturma odasının halılarını daha kötü oldu; zaten aldığım yer de uyardı sakın kendi başınıza silmeyin kirler daha da dibe gömülüyor diye onun yerine yılda bir kez yıkamaya veririm. Bu arada dün istediğim süpürgelere baktım media markt ta 1600 e geliyor worlde 10 taksit yapıyorlarmış olmazsa bunu da alır kartı öyle kullanıma kapatırızben hiç halı silip de kirini dibe gömmem,zaten tamamı krem rengi kiri hemen belli oluyo yıkamaya yolluyorum
yok yahu böyle denir mibabam söyle yaptığınız iş ahlakına uymuo bu kadar çalıştırma hakkınız yok ya düzene oturtun yada ben gerekli yere başvururum de dio
test al demiycektim, ama tamam susuyorumbugün batım
geçen hafta olcakmışım gibi belirtim vardı ama bugün için daha karın ağrısı vs. Yok şuan
ne diceğini biliyorum deme sakın
(hadin kaçtım)
özür dilerimvalla bilmioum ne zaman açtın ki zatenmoralim çok bozuktu ama sen yoktun sedayıda eşi vardır cimcimeyle falan uğraşıodur die aramadım
ben de aynen.. çok korkarım bayatlayacak, kurtlanacak diye..ya bi de ne dicem nie öle çok çok alıosun ki ne biliim ben hiç alışmamışım, mesela pirinç fasulye vs.alıcam küçük paketlerden alırım, bitince tekrar alırım, hem yani evde o kadar şeyi sığdıracak yerim yok hem de bozulur falan kurtlanabilir ne biliim belli mi olur.
yılda 1 kere de çok az ama :26: mevsim değişirken mesela yaza girerken kışa girerken bahara ve son bahara girerken veririm yıkamaya yılda 4 kezay biz bi kere eşimle sildik antre yatak odası ve oturma odasının halılarını daha kötü oldu; zaten aldığım yer de uyardı sakın kendi başınıza silmeyin kirler daha da dibe gömülüyor diye onun yerine yılda bir kez yıkamaya veririm. Bu arada dün istediğim süpürgelere baktım media markt ta 1600 e geliyor worlde 10 taksit yapıyorlarmış olmazsa bunu da alır kartı öyle kullanıma kapatırız
yok yahu böyle denir mizorla çalıştırmıyo ki adam seni sonuçta :26: gerekli yerlere baş vururum felan ıhh deme sakın
test al demiycektim, ama tamam susuyorum
senin hiç günü geçmezdi, ayy :119: neysem....
özür dilerim
ayrıca konuşuversin bol da kocası varken noolucakki, ben hep kocam varken konuşuyorum
ben de aynen.. çok korkarım bayatlayacak, kurtlanacak diye..
o sebeple pirincimi de makarnalarımı da buzdolabında tutuyorum.
Sadece mercimek, fasulye gibi bakliyatlar üstte erzak dolabında ama onlar da az az zaten :))
yok yahu böyle denir mizorla çalıştırmıyo ki adam seni sonuçta :26: gerekli yerlere baş vururum felan ıhh deme sakın
test al demiycektim, ama tamam susuyorum
senin hiç günü geçmezdi, ayy :119: neysem....
özür dilerim
ayrıca konuşuversin bol da kocası varken noolucakki, ben hep kocam varken konuşuyorum
ben de aynen.. çok korkarım bayatlayacak, kurtlanacak diye..
o sebeple pirincimi de makarnalarımı da buzdolabında tutuyorum.
Sadece mercimek, fasulye gibi bakliyatlar üstte erzak dolabında ama onlar da az az zaten :))
ee selülite de ii gelio muymuş yani:26:
alisha pirinci bimden almayı denesene efsane marka pilavı gerçekten farkediyor çok daha güzel oluyor hem sen küçük paketlerde alıyorsan küçük paketlerde olanları da var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?