Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

evet bence de ariel daha güzel,
eşim cumartesi gecesi tam yatıcam seslendi, aşkım bu örtüden şalgam suyunun lekesi çıkar mı naptın bee örtünün üstünde nie koyuyorsun ki die sokrana sokrana aldım örtüyü lox un leke çıkarıcısından sıktım, ariel leke çıkarıcı döktüm sıcak suya attım sabah hiç leke kalmamıştı, bi durulama yaptırdım makinada tertemiz çıkmış, ama kosla olsa çıkmazdı kesinlikle eminim.

senide vernel max kullanıo sanıodum sanki öyle konuşmuştuk geçenlerde hatta aynı rengidi kullanıoduk benmi karıştırdım :44:
teşekkür ederim canım çok şükür iyi şimdi.

Hımm bende öle hatırlıyorum mor olandı hatta demi eklemiştiniz bende onu bi koklayım evdek, bitmek üzere beğenirsem alırım.

aman ii uzatmamışsın cnm boşa keyfiniz kaçacaktı ii yapmışsın sende arayabilirsn istedğin zamn cnm sorun değil buarada

vilin geç mi yattın diye sormuşsun o sıra bankayla görüşüyordum görmemişim evet 1 i geçiyordu yattığımda cumartrsi gecesi de geç yattım eşim kaç gündür bi bildiri için uğaşıyor cumartesi sabah ezanları okunuyordu yattığında dün gece de öyle ben de yatakta tek olunca tedirgin oluyorum ısınamıyorum filan

yumuşatıcıda bende de yumoş konsatrelerin yeşilinden olur hep diğerleri sanki öksürük şurubu gibi kokuyor
bu arada ben boğazları yine şişirmişim

eşim

bana çok sert geliyor o yaa geçen eşimin sırtını lifleyim dedim adamın derisi yüzülmüştü nerdeyseama hamamotu sürmüştük öncesinde onun etkisi olabilir
kızlar demiştim yahuu
bende kullan dedim eşime gerçi

valla hem uyguna gelio hem arabayla getirip eşime taşıtıoum iyi oluo
hiç bozulan kurtlanan pirincim falan olmadı 5 kiloluk cam kavonozlarım var herşeyi onlara döküp dolaba dizioum işte annemde öyle yapardı
bide ben tamamen bitmesini bekleyemem yaa evde yedeği olmalı yani bazı şeylerin işte herkesin farklı tarzı var
---
3 tane demedim ki
hepsini sildim 3 oda 1 salon 1 mutfak antre küçük antre ve banyo
ama kolum tutmuo
yıkamayada vermiştim ki hatta mutfağı da yeni aldım ama koksun parlasın die silioum ki kirli bile diildir
off hasta mıyım neyim yaa
şimdi heryerim ağrıo pişmanım ama ne fayda yine olsa yine yaparım
---
selülit yok ki bende batık vardı üst bacaklarım arkasında onun için kuaföredki kız aldı demişti

canım yaa iyi giyin önlemini al dikkat edin

makroda 30 lira üsüne 4 lira diye aldık da ne biliim ölece duruyo bikaç kere kullandım kaldı öylece, yumoş mavi konsantre alışkanlık yapmış bende.
ametist di galiba o mor vernel max
uzatıp huzurunu kaçırmaktansa en iisini yapmışsın boşver

evet canım eğer sürekli kullandığın başka bişe yoksa güzel yani

ben hiç halı silip de kirini dibe gömmem,zaten tamamı krem rengi kiri hemen belli oluyo yıkamaya yolluyorum

yumuşatıcı ben de değiştirmeyi severim yeni bişi görürsem koklarım hemen açıp, güzelse alırımşuan bi o yeşil yumoş bi de yeni çıkan mordan var.
şu bimin yumuşatıcısını çok methediolar en ufağından bi tane alıp denicem güzel kalıcı kokuomuş

evet tabi herkesin tarzı farklı, bi de burası sıcak oluo falan ya ondan heralde...kv mesela çuvalla şeker un alır

halıyı sana dememiştim viline dedim hamile halinle nie ağraşıcaksın yapma die
ama sen de delisin kızım yeni yıkanmış halıyı siliosun yaa, hem sana yazık hem malına yani, eskir öle sürekli uğraşma üzerinde

ee selülite de ii gelio muymuş yani:26:

ben hiç halı silip de kirini dibe gömmem,zaten tamamı krem rengi kiri hemen belli oluyo yıkamaya yolluyorum
ay biz bi kere eşimle sildik antre yatak odası ve oturma odasının halılarını daha kötü oldu; zaten aldığım yer de uyardı sakın kendi başınıza silmeyin kirler daha da dibe gömülüyor diye onun yerine yılda bir kez yıkamaya veririm. Bu arada dün istediğim süpürgelere baktım media markt ta 1600 e geliyor worlde 10 taksit yapıyorlarmış olmazsa bunu da alır kartı öyle kullanıma kapatırız

babam söyle yaptığınız iş ahlakına uymuo bu kadar çalıştırma hakkınız yok ya düzene oturtun yada ben gerekli yere başvururum de dio
yok yahu böyle denir mi zorla çalıştırmıyo ki adam seni sonuçta :26: gerekli yerlere baş vururum felan ıhh deme sakın

bugün batım
geçen hafta olcakmışım gibi belirtim vardı ama bugün için daha karın ağrısı vs. Yok şuan

ne diceğini biliyorum deme sakın

(hadin kaçtım)
test al demiycektim, ama tamam susuyorum
senin hiç günü geçmezdi, ayy :119: neysem....

valla bilmioum ne zaman açtın ki zaten moralim çok bozuktu ama sen yoktun sedayıda eşi vardır cimcimeyle falan uğraşıodur die aramadım
özür dilerim
ayrıca konuşuversin bol da kocası varken noolucakki, ben hep kocam varken konuşuyorum

ben de aynen.. çok korkarım bayatlayacak, kurtlanacak diye..
o sebeple pirincimi de makarnalarımı da buzdolabında tutuyorum.
Sadece mercimek, fasulye gibi bakliyatlar üstte erzak dolabında ama onlar da az az zaten :))

yılda 1 kere de çok az ama :26: mevsim değişirken mesela yaza girerken kışa girerken bahara ve son bahara girerken veririm yıkamaya yılda 4 kez

vayyy zuzuyu kaçırmışım hadi hayırlısı cnmmmmm

normal mutfak dolaplarında saklıorum ben. bi de sanki o dolapların raflarına çok yüklenirsem düşüverir die korkuom çok ağır şeyler koymak istemiom.
bi de şöle bişi var nedense hep aynı pirinci falan almam ben, o yüzden de kötüy çıkarsa çok alıp ziyan etmiyim diom

nektar seninle tam tersiymiş saklamalarımız; ben de bakliyatlarımı buzdolabında tutarım ama pirinci koyamıyorum çünkü buzdolabındaki hava kuru bir soğuk hava değil hafif nem var sanki pirince geçer gibi geliyor hiç nemlenme oldu mu pirinçlerinde? bu arada ben dikkat etmeye başladığımdan beri bizim evdeki pirinç tüketimi çok azaldı onun yerine kırmızı mercimeği daha çok tüketiyoruz

alisha pirinci bimden almayı denesene efsane marka pilavı gerçekten farkediyor çok daha güzel oluyor hem sen küçük paketlerde alıyorsan küçük paketlerde olanları da var

zuzumm hadi inşallahh, ben de seninki erken gelir diye biliyorum ayy inşallhhh
ben hiç buzdolabıma koymam makarna pirinç falan sığmaz ki zaten, 2 buçuk kiloluk pirinç alıyorum makarna da kaç paket birden alınıyor :26:

nek eşine ayakkabıyı greyderdenmi aldınız dün bizde eşime baktık ama beğenmedi bizde fiyatı yüksek olanlarıda istemiyor ben o paraya kaç tane alırım diyor herzaman almıuorsun al dedim ama almadı ben 2 sene önce dockers almıştım rahat edemiyormuş onlada okadar para vermiştim yepyeni duruyo valla bot tarzı istiyor orda fiyatlar nasıldı cnm?

valla benim bakliyatlarda hep cam kavanozda duruyor çok şükür bişe olmadı şimdiye kadar hiç dolaba koymadım.

Son düzenleme:
ya zuzu daha geçen gün hasta olmamış mıydı karnı ağrıdı işyerindeydi kötü oldu falan
zaman bu kadar çabuk mu geçio yahu :44:
hadi inşallah hiççç gelmesin kırmızılar

alisha pirinci bimden almayı denesene efsane marka pilavı gerçekten farkediyor çok daha güzel oluyor hem sen küçük paketlerde alıyorsan küçük paketlerde olanları da var

onu da denedim evet o da güzel.
bizde şöle oluo o gün alışveriş için hangi markete gittiysek ordan alıom. en son mesela kipadan aldım, realden bimden migrostan da alırım...

benim de topuksuz bot ya da orta boy bi çizmeye ihtiyacım var deichmann'a bakıom şimdi netten, bulamadım hiç istediğim gibi yaaa.böle içi kürklü falan olmıcak ondan var zaten, ama nerde baktıysam hep o kürklü modellerden var

alishiaa ii cesaret valla hep başka pirinç almak benm hep aynıdır pirincim, seyhanlar baldo alıyorum. her yerde var mı bu marka bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…