Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

bol yüksek lisanstayken 2007 yılında bir bot almıştım greyderden hala giyerim taş gibi çok sağlam çıktı biraz ağırlar ilk giydiğim zamanlar bileklerimi ağrıtır ama olsun bu sezon sonu yakalayabilirsem bir tane daha almak istiyorum

alishiaa ii cesaret valla hep başka pirinç almak benm hep aynıdır pirincim, seyhanlar baldo alıyorum. her yerde var mı bu marka bilmiyorum.

en çok abc'yi beğeniom ben de.

ya zaten ne alırsam aliim pilavım tam istediğim gibi tel tel olmuo, ama olsun lezzetli oluo yine de

bi vazgeçemidim deichmandan sende
iyi oluo mu oranın ayakkabını ben hiç almadım :26:

bende geçen yıl netten harley almıştım mırın kırın etti tarzım diil falan fişman
şimdi ayağından çıkarmıo
epeyde uyguna almıştım pabuç evi miydi neydi yahu bot işte bak istersen

migrosun baldo pirinci de ii, beğendim onu da

en çok abc'yi beğeniom ben de.

ya zaten ne alırsam aliim pilavım tam istediğim gibi tel tel olmuo, ama olsun lezzetli oluo yine de

önceki alıntım gitmiş alisha çizme güzel ama sizin oralarda ıslak günler daha çok oluyor gibi yağmurda giyilmez ki bu çizme süetimsi bir şey yada bunu giyeceksin arabayla işin önünde ineceksin sonra tekrar arabaya bineceksin yoksa çabuk yıpranır sanki...

ben pilav yapmanın inceliğini eşimin ananesinden öğrendim pilava eğer şehriye koyarsan o pilavın sigortası oluyor yani kötü olmuyor mutlaka yüzde binbeşyüz tam kıvamını tutuyor bir de kavururken şeker ve tuzunu ekleyeceksin o pirincin üstündeki beyazlıklar ( yani nişastaları) gidecek hepsi saydamlaşacak ve suyunu koyarken de bir parmak pirinçleri aşacak işte o zaman tane tane oluyor hatta siz ayıplayacaksınız ama 1 hafta sonra bile ısıtılıp yendiğinde bayat olmuyor

en son taa geçen kış almıştım heralde, yoksa yazın mıydı
neyse şunu dicem ben seviom oranın ayakkabılarını evet, annem de ordana alır genelde, şimdiye kadar problem çıkaran olmadı hiç. ama mesela eltimle hasır topuk almıştık yazın(evet en son yazın almışım)benimkilerde bi problem yok onun hasırları sökülmüş.ama bütün yaz ayağından çıkarmadı ki nerdeyse yağmurda falan da giydiği oldu, bakmazsan hiçbir ayakkabı sağlam diildir ki

eşime değil netten reelde bile ayakkabı bulup almak o kadar zor oluyor ki ayakları yaratık ayağı gibi 46 giyiyor ve taraklı ve 46 da her yerde bulunmuyor.

ben çoğu zaman arpa şehriyeli yaparım ama nohutlu da yapsam hep tane tane olur, nazlının nişanlısı hep öndere söler karınla gurur duy oğlum, pilavı hep tane tane der :))
tuzlu kaynar suda en az yarım saat bekletip sürekli akan suyun altında pirinçten saydam su akana kadar yıkarım, zaten baldo çok nişastalı olmuyor. şehriyeyi kavurup pirinci eklerim iice kavururum kalıp kalıp oluyor pirinçler, tuzunu eklerim 1 tatlı kaşığı şeker bazen atarım bazen atmam, göz kararı suyunu eklerim üstünü geçecek kadar, göz göz olunca da kapatırım. hiç tutturamıyorum dien sofra bezine sarsın valla süper oluyo o zaman.
ben beklemiş pilavı yemem pirinçler kötü oluyo tadı bile değişiyo :120:
annem pilavı kavururken yağını az koyar, altını kapatınca tereyağ eritip üstüne döker karıştırır ben yağını ilk başta koyuyorum sonra uğraşmıyorum

bi de şöle bişi var nedense hep aynı pirinci falan almam ben, o yüzden de kötüy çıkarsa çok alıp ziyan etmiyim diom
aynen nerden denk gelirse ordan alıyorum, az az alıyorum zaten :)
ayşaaam, ne çok ortak yönümüz var kııııızzz senle
yeşil mercimeğim buzdolabında mesela şuan, ama kırmızı mercimeğim ve fasulyem üst rafta..
pirincim hiç nemlenmedi :44: yani pilavlarımda da hiç bir değişiklik yok..
bi defa kurtlandı benim erzak dolabım, korkuyorum artık..
üst raftaki herşeyi atmıştım, sıcaktan mı oldu ne.. hiç açılmamış makarna paketlerine bile girmişti kurtçuklar :120: tiksindim, o zamandan beri açık patekleri çift poşete geçirip koyuyorum üste, gerçi pek bişi stoklamıyorum, taze taze alıyorum..

evet canım, greyderden aldık.. ayakkabıları çok kaliteli oluyor oranın.
Eşim ayakkabı konusunda çok problemlidir, hiç ayakkabı beğenmez..
Bin bir tane denedik, onu aldı işte en son.. 160 a aldık biz, 152 mi ödedik ne nakitte.. Fiyatları hep bu civarda 140 dan başlayıp 250 ye çıkıyor.. çok bakmadım hepsine ama.. Botlar 200 + civarı canım..
dayçmanın ayakkabıları çok kötü yaa.. geçen sene daha kaliteliydi sanki, iyice bozmuş.
Millet akın akın mağazaya koşmuş ama en ucuz orda çünkü

hiç beğenmedim
5 yıl öncenin modeli mi desem ne desem yok, ıhh, olmadı
aynen, çok eski model bu ayşam, ben de beğenemdim hiç :26:

eğer yapıldıktan sonra hiç ısıtılmaz parça parça yenilecek kadar ısıtılırsa bayatlama olmuyor. Ama geçen şunu da farkettim annemle ikimiz de aynı sebzeyi alıyoruz onun dolabında daha çabuk bozulurken benimkinin saklama süresi daha uzun oluyor. Bence yemeklerin bozulmaması da dolaptan kaynaklı.

bende ikinci satırda yazdığını kasdetmiştim

ben buzdolabıma koymam hiç onları :26:

vayyy zuzuyu kaçırmışım hadi hayırlısı cnmmmmm

sağol canım

aynen :13:

ya zuzu daha geçen gün hasta olmamış mıydı karnı ağrıdı işyerindeydi kötü oldu falan
zaman bu kadar çabuk mu geçio yahu :44:
hadi inşallah hiççç gelmesin kırmızılar

dimi çok çabuk geliyo yaa :/

ben de hiç giymedim kullanmadım ama denemelerime göre söylüyorm Deichmann ın ayakkabıları bana da sanki pek sağlam değilmiş gibi geliyor aslında bir ara alıp denemek lazım

zuzum hayırlısı olsun inşallah bekleyelim bakalım

ayşamm bot idare eder yani çokta ii gözükmüyor:26:

dileğim bakim ama netten almam ona riskli kendime alıyorumda adam huylu işte bi kusur bulur kesin

evet aslında deri almak daha mantıklı, her zaman arabayla gitmeyebiliom çünkü

ben de şehriyeyle yapıom hep zaten, güzelce de kavuruom pirinci, ama tam istediğim gibi olmuo işte...
güzel ama daha güzelleri de vardır bence

hiç beğenmedim
5 yıl öncenin modeli mi desem ne desem yok, ıhh, olmadı

tamam beğenmediniz, ben de öle bi sorayım demiştim...

elektrikler gitti kızlar yaaa şimdi geldi

anneme babama kardeşime yılbaşı hediyesi bakıoum
galiba defactodan gömlek alcam hepsine
zaten üçününde ayrı ayrı takıntısı vardır herşeyi beğenmezler
onun için çok ugraşamıcam

işte bi tek su ayarını göz kararı yapamam, 1e 2 koyuom, 1e 1,5 denedim pirinçlerin orta kısımları sert kaldı:44:

yağını ben de önceden koyarım sonra bi daha 2.iş olur onunla uğraşmak.

öyle ya da böyle tel tel olmasa da tam olarak, güzel oluo ama pilavımyiyenler beğenir yani lezzetini

dimiiiiii

benim de böle bi böceklenmişti ya bi ara, bahsetmiştim baharatların içinden falan çıkıoduallahtan yok artık öle bişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…