aynennnn, minnak ayaklılarneee :) benm eşimin ayağı 41 kibarcıkım benm :)
anneme babama kardeşime yılbaşı hediyesi bakıoum
galiba defactodan gömlek alcam hepsine
zaten üçününde ayrı ayrı takıntısı vardır herşeyi beğenmezler
onun için çok ugraşamıcam
sirken bana da çok garip geldi ya, nasıl anne sütünden önce su ve hurma verecekler :44:
su zaten yasak bebeklere ilk aylar, ilginçç...
kkoras sizde nazar mı var nedir :26: sürekli bişiler kırılıyo, arızalanıyo :26:
biz yeni geldik eve, 6 saat gezmişiz yaa Avm de ve daha avm nin %50sini gezmemişizdir.
Marmara parka ilk kez gittik, okadar büyükki.. Bitmiyo gez gez, ayaklarım yoruldu..
550 tl harcamışız yaa, ona da üzüldüm şimdi gelince
Eşim de canımız sağ olsun diyo.. Alıcaklarımı da alamadım ki, ayakkabı almadım kendime, pantolon alıcaktım onu da alamadım :44:
1 tane mont aldım, ne ince ne kalın kotondan indirimdeydi 60 tl ye, dayanamadım.
Lofttan hırka aldım 45 tl, Colinsten uzun gömlek 50 tl, H&M den 2 tane gömlek 52 tl (ama çok inceler yaa, tenin belli oluyo resmen hırka altına giymek için aldım onları daa, laci biri diğeri kavun içi) 2 eldiven 10 tl
kotondan şal aldım yün omuzuma da atarım çalışırken dedim o da 26 tl, hepsi bu :26:
birde kocişe Greyderden ayakkabı aldık 160 tl ye, yemek yedik 50 tl, pentide 3 al 2 öde vardı çıtçıtlı badilerde onlara verdim 40 tl,
watsons da harcadım 25 tl gitti bitti yaa paracıklarım
daha ayakkabı ve pantolon alıcam kendime bir ara, kardeşimin kızına hediye bakmadım
uff nasıl kolay harcanıyo şu para, ufak ufak indirimler başlamış ama çok da bişi almamak lazım bu ara, yeni yıldan sonra her yer %70e girecek
o zaman için para biriktirmek lazım..
Çok yorgunum şuan
nektar bana da garip geldi; ilerde senin de bebeğine yapalım derlerse ben kavga ederim valla su yasak biliyorum hurma desen çok şekerli bir besin anne yese anlarm da bebek ne alaka :44:
nektar aldıklarını güle güle iyi günlerde giy ben doğru dürüst indirim göremedim en basit hırkalar gömlekler 29-39 dan aşağı değildi. Sadece Ramsey de bir takım buldum 70 e 30 günlük kullanım dediklerinden; 350 liraya geliyordu eşim de görsün ondan alalım bir tane dedim; ben bugün annemlerle gezdim eşim evde oturdu ders çalıştı
off çok fena şişmiş evet Eki Görüntüle 572790
ya aptalım işte b.k var sanki eşimde kızıo ama ev mis gibi kokunca sevioum iştedaha perde yıkıcaktım da eşim geldi bıraktırdı
anlamaz canım ya
diğer adamlar müdür pazarlamacı sabah 8de gelio akşam 8de gidio iş olunca bazen 9u buluolar
kongre die şehir dışına çıkıolar yemekleri alelacela 10-15 dk
seslerini çıkarmıolar tamam abi, olur abi
benim söylememde saçma olur yani kabul etmez
babam söyle yaptığınız iş ahlakına uymuo bu kadar çalıştırma hakkınız yok ya düzene oturtun yada ben gerekli yere başvururum de dio
ama bunu demek zaten işi koparmak anlamına gelir ee şimdi eşimin işleride kötü yapamam yani
açık ve net KATLANMAYA ÇALIŞIOUM
evet nek,hamileliğin en rahat,en güzel dönemindeyim şu anmide bulantım yok,karnım beni fazla rahatsız etmiyo,vücudum şişmedi henüz...o yüzden keyfini sürüyorum enkim nasıl zorlanmaya başladı baksana :18::
zeynepte çok şükür sona vardı sorunsuz bi şekilde inşallah bi avazda doğurup mişini kucağına alır sağlıcakla
sende öyle tabii:
günaydın kızlar.geçmişe bakmadım daha
ben bu kadar yağmur görmemiştim heralde antalyadadün 3 gibi başladı aralıksız yağıo sağanak dolu fırtına:18:
okulları tatil etmişler ama ünv.için bi haber yok. dersim 16.30da ama eşim cafeye gidicek ben de onunla gidicem 1 gibi falan bırakır beni okula artık...
nete acaba bize de tatil var mı bakınayım die girdim ama ı-ıhhh
inş. ilçelerde sel vs ciddi bişi olmaz yaaa, çok yağıo çünkü
bi saat sonra falan gelirim buraya, görüşürüz kızlarr:80:
evet hiç mantıklı değil aman naparlarsa yapsınlar sonucunu görümcem düşünsün torun k validemin bebek görümcemin bana pek laf düşmez kendileri bilirler ilerde aynısını benim bebeğime yapmaya kalkarlarsa o zaman karşı çıkarımşekerli bişey verildiğinde ilk bebeğe anne memesini bırakma riski çok yüksek hele bağırsaklar daha gelişme aşamasında iken çok mantıksız:44:
hiç de bileeee ilköğretim ve liselere tatil cnm bana diil ne yazık kialişşaaaaaaaaaaaaa nbrr yafrum sana tatil tabeee....
bene deillll ben suda yüze yüze rüzgarda uça uça geldim nasıl berbattı sabah yaaa...Eşim diyor deniz çok yükselmiş bizim cafenin camlarına kadar gelmiş umarım kırılmaz uyumadı kociş bende çok kalktım hep dükkanı merak etti...Şimdilik bişi yok ama bu hafta böyle şiddetli yağmurlumuş bakalım inşallah zararsız atlatırız...
buranında yağmurunu hiçbi yerde görmedim heee
evet canım hiç öle görmemiştim ayaklarımı hamilelik işte üstü balaon gibi bide acıyor nasıl bişe anlamadım.
herkes sever evi mis gibi olunca temiz temiz ama zamanın yok zaten .yorgun yorgun geliyosun o kadar temizlik yapıyosun .
bencede sadece sen sesini çıkartsan bile diğerleri çıkartmayınca bişe fayda etmez.adam sana hadi güle güle der yani.işallah alllahım en hayırlı zamanda istediğin gibi bir iş çıkartır.
bencede vilin .en rahat dönemlerindesin.ben iyiki memlekete gitmişim gezmişim.ben bu kadar hareketliliğe rağmen bu hale geldiysem ede otursaydım daha fena olurdum.şimid eller ayaklar şişti.göbiş kocaman oldu yatakta dönemiyosun.insnaın sırtı ağrıyor uykuları kaçıyor.dün gece uykum var ama 3te uyuyabildim.4.30da 6.30da 7.30da en son 8.30da uyandım ama 11buçuk gibi uyumuşum yakın kalktım.
işallah dileğim fazla bişe kalmadı .sağlıcakla alırım kızmı kucağıma.
işte bi tek su ayarını göz kararı yapamam, 1e 2 koyuom, 1e 1,5 denedim pirinçlerin orta kısımları sert kaldı:44:
yağını ben de önceden koyarım sonra bi daha 2.iş olur onunla uğraşmak.
öyle ya da böyle tel tel olmasa da tam olarak, güzel oluo ama pilavımyiyenler beğenir yani lezzetini
dimiiiiii
benim de böle bi böceklenmişti ya bi ara, bahsetmiştim baharatların içinden falan çıkıoduallahtan yok artık öle bişi
yavvvv ne kadar çok yazmışsınız maşallah pazartesi pazartesi.
benimde erzaklarım buzdolabında değildir .yerim olmadığında plastik 4lü çekmece almıştım.onlarda duruyor hiçte bozulmadı.bittikçe alıırm.
bimim yumuşatıcısı güzeldi .ben üniversitedeyken bimden alıyodum.sanki vernelden yumoşdan ble daha kalıcıydı kokusu.
ben kaçayım kardeşim geldi.evi süpürecek bende sileyim..
dimi h.sonundan çıkınca çenemiz düştüyavvvv ne kadar çok yazmışsınız maşallah pazartesi pazartesi.
benimde erzaklarım buzdolabında değildir .yerim olmadığında plastik 4lü çekmece almıştım.onlarda duruyor hiçte bozulmadı.bittikçe alıırm.
bimim yumuşatıcısı güzeldi .ben üniversitedeyken bimden alıyodum.sanki vernelden yumoşdan ble daha kalıcıydı kokusu.
ben kaçayım kardeşim geldi.evi süpürecek bende sileyim..
dilşad evet onu annem de söyler tencereden bile pilavın farkettiğini
ailsha şimdi gazetede antalyadan fotograflara baktım da çok ürkütücü aman dikkatli olun bi atlatsaydınız (kokoş sen de dikkatli ol) şu haftayı kazasız belasız
enkidu kolay gelsin anneciğin de yarın geliyor oh ohh :)) pazartesi olunca birikiyor tabigeçen eşim sayfa açıkken gördü sayfa sayısı dikkatini çekti yuhh o ne öyle o kadar çok ne konuştunuz beaah korkulur sizden dedi
çıtırlık kiiim ben kiiim hele de şimdi ama tşk ettim nazik görüşün için, asıl çıtır fstık sensin heee gördüm fotolarını :)dilşad ben senin ismini tanıyor olabilceklerinde gördüm ve ekledim çok güzelmişsin yaff esmer çıtır hatunEki Görüntüle 572905
dilşad evet onu annem de söyler tencereden bile pilavın farkettiğini
ailsha şimdi gazetede antalyadan fotograflara baktım da çok ürkütücü aman dikkatli olun bi atlatsaydınız (kokoş sen de dikkatli ol) şu haftayı kazasız belasız
enkidu kolay gelsin anneciğin de yarın geliyor oh ohh :)) pazartesi olunca birikiyor tabigeçen eşim sayfa açıkken gördü sayfa sayısı dikkatini çekti yuhh o ne öyle o kadar çok ne konuştunuz beaah korkulur sizden dedi
zuzuda kullanıyodu yanlış hatırlamıyosam bulut di mi markası
ben geçen hafta sonu peluş patiklerimi yıkamıştım, cumartesi ben bilmem eşim bilir de topu sepete atıyorlardı, çok sıkıldık geceler uzun geçmek bilmiyor diye ben kollarımı açtım sepet gibi eşim patikleri attı, 20de kaç tane girecek diye baktık o attıkça benm terlikler mis gibi kokuyordu hala, 1 haftadır da giyiyoruz ayaktalar. o oyun bitti patiklerle voleybol oynadık bi koltuktan diğerineyaş farkı olmayan adamla evlenirsen oturur evde top oynarsın ah kafam ahhh :)
hiç de bileeee ilköğretim ve liselere tatil cnm bana diil ne yazık ki
eşimin cafedeyim ben de, geçicem birazdan okula
evet ya sizin cafe de tam riskli yerde bu havalar kötü oluo yaaa fırtına yağmur falaninş. hasarsız atlatırsınız cnmm
zor tabi ama dayan cnm şurda kaç günün kaldı zaten
ben de öyle olmasını umut etmiştim ama neyse...hadi yaa ben tatildir die düşündüm
neyseki azaldı ama akşama yine aynımış:26:
bizim cafe Allaha emanet artık
evde olup kahvemi yudumlayıp Tv seyretmek hatta çatlak garu saba yı izlemek istiyorum 2.80 uzunmak hatta...
valla zor dileğim yaaakızlar ya bi işe daldım okuoum ama yazamıoum size
cahil insanla ugraşmak ne zor ya çıldırttılar beni bas bas bağırıoum burda yaa :95:
şimdi yemeğe gidip sıcak bi çorba içcem saat kaç oldu zaten
gazetede az önce bi haber okudum şok oldum yok artık dedimevli adamın biri internette p.rn. sitelerde gezerken karısının görüntülerini görmüş tesadüfen ve karısına hesap sormuş o da itiraf etmiş güya bekarken gittiği dahiliye uzmanı bayıltıp t...vüz etmiş ve savcılığa suç duyurusunda bulunmuşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?