Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

neee :) benm eşimin ayağı 41 kibarcıkım benm :)
aynennnn, minnak ayaklılar
anneme babama kardeşime yılbaşı hediyesi bakıoum
galiba defactodan gömlek alcam hepsine
zaten üçününde ayrı ayrı takıntısı vardır herşeyi beğenmezler
onun için çok ugraşamıcam

bi de 3 al 2 öde kampanyası falan avrsa tadından yenmez hı

selamlar

banada zemzem suyu getirdiler ve hurma ...Hurmayı ben yedim zemzem suyu sordum doktor nayırr dedii..sonra sakladım suyu ilk ay sonuna doğru mama takviyesinde içine zemzem suyu koydum öyle içmiş oldu bana izin vermediler bende ardır bildikleri dedim içmedim ...

Greyder severim ben güle güle kullansın kocişin bende eşime bişi almam lazım yılbaşı için :44:

kotlar mangoda indirme girmiş 69 TL süper cillop kot aldım 120 den düşmüş bak derimm

şekerli bişey verildiğinde ilk bebeğe anne memesini bırakma riski çok yüksek hele bağırsaklar daha gelişme aşamasında iken çok mantıksız:44:

alişşaaaaaaaaaaaaa nbrr yafrum sana tatil tabeee....

bene deillll ben suda yüze yüze rüzgarda uça uça geldim nasıl berbattı sabah yaaa...Eşim diyor deniz çok yükselmiş bizim cafenin camlarına kadar gelmiş umarım kırılmaz uyumadı kociş bende çok kalktım hep dükkanı merak etti...Şimdilik bişi yok ama bu hafta böyle şiddetli yağmurlumuş bakalım inşallah zararsız atlatırız...

buranında yağmurunu hiçbi yerde görmedim heee

zeynepte çok şükür sona vardı sorunsuz bi şekilde inşallah bi avazda doğurup mişini kucağına alır sağlıcakla
sende öyle tabii :

evet canım hiç öle görmemiştim ayaklarımı hamilelik işte üstü balaon gibi bide acıyor nasıl bişe anlamadım.
herkes sever evi mis gibi olunca temiz temiz ama zamanın yok zaten .yorgun yorgun geliyosun o kadar temizlik yapıyosun .
bencede sadece sen sesini çıkartsan bile diğerleri çıkartmayınca bişe fayda etmez.adam sana hadi güle güle der yani.işallah alllahım en hayırlı zamanda istediğin gibi bir iş çıkartır.

bencede vilin .en rahat dönemlerindesin.ben iyiki memlekete gitmişim gezmişim.ben bu kadar hareketliliğe rağmen bu hale geldiysem ede otursaydım daha fena olurdum.şimid eller ayaklar şişti.göbiş kocaman oldu yatakta dönemiyosun.insnaın sırtı ağrıyor uykuları kaçıyor.dün gece uykum var ama 3te uyuyabildim.4.30da 6.30da 7.30da en son 8.30da uyandım ama 11buçuk gibi uyumuşum yakın kalktım.

işallah dileğim fazla bişe kalmadı .sağlıcakla alırım kızmı kucağıma.

cnm var malesef aksekide bi köyde köprü yıkılmış bizimkiler köye yardım için adam gönderdiler manavgatı düşünemiyorum orası yükseldiyse köyler nasıl acaba hep yardım gidier burdan zaten insanlar mağdur olmaz inşallah.

şekerli bişey verildiğinde ilk bebeğe anne memesini bırakma riski çok yüksek hele bağırsaklar daha gelişme aşamasında iken çok mantıksız:44:
evet hiç mantıklı değil aman naparlarsa yapsınlar sonucunu görümcem düşünsün torun k validemin bebek görümcemin bana pek laf düşmez kendileri bilirler ilerde aynısını benim bebeğime yapmaya kalkarlarsa o zaman karşı çıkarım biraz bakındım da zaten bebeklere 2 yaşından önce hurma verilmemeliymiş.

bol sence ben geriye dönük hesap işletim ücretlerimi talep edebilir miyim?

hiç de bileeee ilköğretim ve liselere tatil cnm bana diil ne yazık ki

eşimin cafedeyim ben de, geçicem birazdan okula

evet ya sizin cafe de tam riskli yerde bu havalar kötü oluo yaaa fırtına yağmur falan inş. hasarsız atlatırsınız cnmm

zor tabi ama dayan cnm şurda kaç günün kaldı zaten

her pirinç farklı ölçüde su alıyo işte ben o yüzden cesaret edemiyorum başka pirinç almaya, evde pilavım çok güzel olur o yüzden bi kere nazlıgile gidince ille sen yap dedi, annesi de bende beğenmedik pirinç farkından tutmadı pilav, tencereden tencereye bile fark ediyo

yavvvv ne kadar çok yazmışsınız maşallah pazartesi pazartesi.

benimde erzaklarım buzdolabında değildir .yerim olmadığında plastik 4lü çekmece almıştım.onlarda duruyor hiçte bozulmadı.bittikçe alıırm.

bimim yumuşatıcısı güzeldi .ben üniversitedeyken bimden alıyodum.sanki vernelden yumoşdan ble daha kalıcıydı kokusu.

ben kaçayım kardeşim geldi.evi süpürecek bende sileyim..

dilşad evet onu annem de söyler tencereden bile pilavın farkettiğini

ailsha şimdi gazetede antalyadan fotograflara baktım da çok ürkütücü aman dikkatli olun bi atlatsaydınız (kokoş sen de dikkatli ol) şu haftayı kazasız belasız

enkidu kolay gelsin anneciğin de yarın geliyor oh ohh :)) pazartesi olunca birikiyor tabi geçen eşim sayfa açıkken gördü sayfa sayısı dikkatini çekti yuhh o ne öyle o kadar çok ne konuştunuz beaah korkulur sizden dedi

Son düzenleme:

zuzuda kullanıyodu yanlış hatırlamıyosam bulut di mi markası
ben geçen hafta sonu peluş patiklerimi yıkamıştım, cumartesi ben bilmem eşim bilir de topu sepete atıyorlardı, çok sıkıldık geceler uzun geçmek bilmiyor diye ben kollarımı açtım sepet gibi eşim patikleri attı, 20de kaç tane girecek diye baktık o attıkça benm terlikler mis gibi kokuyordu hala, 1 haftadır da giyiyoruz ayaktalar. o oyun bitti patiklerle voleybol oynadık bi koltuktan diğerine yaş farkı olmayan adamla evlenirsen oturur evde top oynarsın ah kafam ahhh :)

dimi h.sonundan çıkınca çenemiz düştü

evet işte ben de öle duydum evdekiler bitsin bimdekini denicem.
bi de deterjanım da bitio, perwoll vardı işte, çok da sarmadı o sanki beni yaaa omo konsantre alıcam ya da rinsoyu da seviom ben zaten toz olanları hiç kullanmıom artık...

kolay gelsin cnmmm

hadi ya, yazık ilçeler kötü olmuştur tabiölen kalan olmasa bari yaaa

dilşad ben senin ismini tanıyor olabilceklerinde gördüm ve ekledim çok güzelmişsin yaff esmer çıtır hatunEki Görüntüle 572905
çıtırlık kiiim ben kiiim hele de şimdi ama tşk ettim nazik görüşün için, asıl çıtır fstık sensin heee gördüm fotolarını :)

kesinlikle çok fark ediyor tencerede, benm teflonlarım eternity, yeni evliyken onda yapardım hiç güzel olmazdı güzel bi teflon aldım sonra 100de 100 değişti pilavım eşim hatta şey demişti: 6ay sonra pilav yapmayı öğrendin, ama aslında tencere deişmişti

çok tatlısınızz

dün biz de korku gecesi yapalım 3d dedik, testere 5 varmış daha 5.dakikasındaydı ben dayanamadım kapattırdım içim almadı o ne yaaa kesiolar biçiolar
köpekbalıkları gecesi mi ne vardı onu izledik sonra...

sonra da 1 erkek 1 kadın başladı onda da korku gecesi yapıolardı aynı bizim gibi gül gül öldüm yaaaa

hadi yaa ben tatildir die düşündüm

neyseki azaldı ama akşama yine aynımış:26:

bizim cafe Allaha emanet artık

evde olup kahvemi yudumlayıp Tv seyretmek hatta çatlak garu saba yı izlemek istiyorum 2.80 uzunmak hatta...

kızlar ya bi işe daldım okuoum ama yazamıoum size
cahil insanla ugraşmak ne zor ya çıldırttılar beni bas bas bağırıoum burda yaa :95:

şimdi yemeğe gidip sıcak bi çorba içcem saat kaç oldu zaten

gazetede az önce bi haber okudum şok oldum yok artık dedim evli adamın biri internette p.rn. sitelerde gezerken karısının görüntülerini görmüş tesadüfen ve karısına hesap sormuş o da itiraf etmiş güya bekarken gittiği dahiliye uzmanı bayıltıp t...vüz etmiş ve savcılığa suç duyurusunda bulunmuşlar.

ben de öyle olmasını umut etmiştim ama neyse...

korkma cnm inş. bişi olmaz

ahh ne güzel olurdu dimiiiiiii, eskidenmiş kızım onlar kalmadı artık bizde öle keyif günleri

valla zor dileğim yaaa

hadi afiyet olsun sana

yok artıkkkkkkkkk

iki ucu b.klu değnekmiş yalnız olay da, p.izleyen kocaya mı yanarsın görüntüleri çıkan kadına mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…