benm kociş korku filmi izleyemez bi kere izledik sinir etti beni, tişörtümden tuta tuta arkamdan yürüyor, gece ha bire uyanıp aşkım evde tıkırtı var diyo, yok su istiyo sonra aslında susamadım evde biri var gibi geldi evi gez diye su istedim diyo bi daha asla izletmem ona
çok tatlısınızz
dün biz de korku gecesi yapalım 3d dedik, testere 5 varmış daha 5.dakikasındaydı ben dayanamadım kapattırdım içim almadı o ne yaaa kesiolar biçiolar
köpekbalıkları gecesi mi ne vardı onu izledik sonra...
sonra da 1 erkek 1 kadın başladı onda da korku gecesi yapıolardı aynı bizim gibi gül gül öldüm yaaaa
Allahım korusun iş yerlerimizi evlerimizi felaketlerdenhadi yaa ben tatildir die düşündüm
neyseki azaldı ama akşama yine aynımış:26:
bizim cafe Allaha emanet artık
evde olup kahvemi yudumlayıp Tv seyretmek hatta çatlak garu saba yı izlemek istiyorum 2.80 uzunmak hatta...
yine mi patronun akrabaları geldi dileekkızlar ya bi işe daldım okuoum ama yazamıoum size
cahil insanla ugraşmak ne zor ya çıldırttılar beni bas bas bağırıoum burda yaa :95:
şimdi yemeğe gidip sıcak bi çorba içcem saat kaç oldu zaten
benm kociş korku filmi izleyemez bi kere izledik sinir etti beni, tişörtümden tuta tuta arkamdan yürüyor, gece ha bire uyanıp aşkım evde tıkırtı var diyo, yok su istiyo sonra aslında susamadım evde biri var gibi geldi evi gez diye su istedim diyo bi daha asla izletmem onakorkak tavuk
Allahım korusun iş yerlerimizi evlerimizi felaketlerden
ohh keyif valla,ben de babama naz yapıp yarın erken gitmeyi düşünüyorum eve bugün geçti artık yarın öğleden sonra eve ışınlanmak istiyorum
yine mi patronun akrabaları geldi dileek
ben de yemeğe gittim ama hiç güzel değildi aç aç geri geldim nohut yahni vardi sadece nohutlarını yedim o kaaa
anneme babama kardeşime yılbaşı hediyesi bakıoum
galiba defactodan gömlek alcam hepsine
zaten üçününde ayrı ayrı takıntısı vardır herşeyi beğenmezler
onun için çok ugraşamıcam
evet hiç mantıklı değil aman naparlarsa yapsınlar sonucunu görümcem düşünsün torun k validemin bebek görümcemin bana pek laf düşmez kendileri bilirler ilerde aynısını benim bebeğime yapmaya kalkarlarsa o zaman karşı çıkarımbiraz bakındım da zaten bebeklere 2 yaşından önce hurma verilmemeliymiş.
bol sence ben geriye dönük hesap işletim ücretlerimi talep edebilir miyim?
çok tatlısınızz
dün biz de korku gecesi yapalım 3d dedik, testere 5 varmış daha 5.dakikasındaydı ben dayanamadım kapattırdım içim almadı o ne yaaa kesiolar biçiolar
köpekbalıkları gecesi mi ne vardı onu izledik sonra...
sonra da 1 erkek 1 kadın başladı onda da korku gecesi yapıolardı aynı bizim gibi gül gül öldüm yaaaa
benm kociş korku filmi izleyemez bi kere izledik sinir etti beni, tişörtümden tuta tuta arkamdan yürüyor, gece ha bire uyanıp aşkım evde tıkırtı var diyo, yok su istiyo sonra aslında susamadım evde biri var gibi geldi evi gez diye su istedim diyo bi daha asla izletmem onakorkak tavuk
Allahım korusun iş yerlerimizi evlerimizi felaketlerden
ohh keyif valla,ben de babama naz yapıp yarın erken gitmeyi düşünüyorum eve bugün geçti artık yarın öğleden sonra eve ışınlanmak istiyorum
yine mi patronun akrabaları geldi dileek
ben de yemeğe gittim ama hiç güzel değildi aç aç geri geldim nohut yahni vardi sadece nohutlarını yedim o kaaa
benm kociş korku filmi izleyemez bi kere izledik sinir etti beni, tişörtümden tuta tuta arkamdan yürüyor, gece ha bire uyanıp aşkım evde tıkırtı var diyo, yok su istiyo sonra aslında susamadım evde biri var gibi geldi evi gez diye su istedim diyo bi daha asla izletmem onaKorkak tavuk
ya dün baktık defacto uygun dersin nekadar pahalı geldi bana parisleri reklama çıkarınca adamlar fiyatlarıda uçurmuş resmen.
ayy biz evlenmeden önce ilk dışarı çıktık daha sevgili bile değiliz baktık baktık hiçbir film yok dedi testereye girelim ii dedm aman tanrım o neydi öyle yarısında gözlerim kapalıydı bakadım oda çok gülmüştü bana tabi fırsattan istifade sarılıp durmuştu
senin eşin fareden falan korkan insan tabii si de korku filmi izleyemez
bizde de eşim izler ben izleyemem, en izleyemediklerim de öle testere gibi açık açık kesmeyi biçmeyi gösteren filmler:18:
koketimm oğluşun nası oldu düzeldi mi:26:
alishiaam bak burda da uygun botlar çizmeler var güzel de yani Luis Milano Woman - %70'e Varan İndirim
bankayla işyerimin görüşmesi gerekiyormuş beni muhattap bile almadılar hesabım maaş hesabı olarak tanımlı değilmiş iki otomatik ödeme talimatı olursa almayız dediler ama ben de zaten bir bireysel emeklilik var otomatik ödemede hatta geçen gün de telefonun faturasını otomatiğe bağladım yani herhalükarda son 50 lirayı almamaları gerekir. Nolur nolmaz diye şimdiye kadarki kesintilerin dekont detaylarına girdim ve bilgisayarıma kaydettim nasıl bir yol izleyecem bilmiyorum açıkçası biraz netten bi araştırayım :44:valla cnm hiç bir fikrim yok bu konuda ne dedi banka sana görüştüğünde?
ben hiç ordan bişi almadım kendime pek iyi diil gibi ama bu sene erkek hırkalarını falan beğendim olabilir yani bakcam işte
pek paramda kalmadı gerçi kartlar alışveriş derken yani hediyeleri alırım ama kendime bişi harcayamameşimede zaten almıcam
ayy bilirim o durumu
bizde çıkarkan halka filmine gittik zaten izleyemem korku filmi
gömüldüm omzunun arkasına :18:
kalk izlesene para verdim dio
ayy parana tükürüyüm ben izleyemem ki
nası gülüo bana bilet boşa gidio kalk die
sonra 1 ay geceleri bilinmeyen nodan arayıp beni samaraaaa die korkuttu hep pislik
halada çok korkutur evde falan
düzeldi cnm allaha şükür rsim çektirdik koyduk hafta sonu gülücükler atıyor görsen hafta sonu gezdirdim özdileğe felan gittik nasıl seviyo gezmeyi anam dio ee doğurcan güne kadar gezersen böyle olur oturmadın totonun üstüne çocuk sokak çocuğu olcak vallla
herkes mavi boncuk dağıtıyor eeeeee diyor millete gitmek için çırpınıyo çok sosyal oldu yaa nazar değer die korkar oldum allahım korusun
ben hiç ordan bişi almadım kendime pek iyi diil gibi ama bu sene erkek hırkalarını falan beğendim olabilir yani bakcam işte
pek paramda kalmadı gerçi kartlar alışveriş derken yani hediyeleri alırım ama kendime bişi harcayamameşimede zaten almıcam
ayy bilirim o durumu
bizde çıkarkan halka filmine gittik zaten izleyemem korku filmi
sonra 1 ay geceleri bilinmeyen nodan arayıp beni samaraaaa die korkuttu hep pislik
düzeldi cnm allaha şükür rsim çektirdik koyduk hafta sonu gülücükler atıyor görsen hafta sonu gezdirdim özdileğe felan gittik nasıl seviyo gezmeyi anam dio ee doğurcan güne kadar gezersen böyle olur oturmadın totonun üstüne çocuk sokak çocuğu olcak vallla
herkes mavi boncuk dağıtıyor eeeeee diyor millete gitmek için çırpınıyo çok sosyal oldu yaa nazar değer die korkar oldum allahım korusun
demiş oldum neticede yaniibende ikinci satırda yazdığını kasdetmiştim
ben buzdolabıma koymam hiç onları :26:
ay çok gülüyorum sizin bu halinize yaabenm kociş korku filmi izleyemez bi kere izledik sinir etti beni, tişörtümden tuta tuta arkamdan yürüyor, gece ha bire uyanıp aşkım evde tıkırtı var diyo, yok su istiyo sonra aslında susamadım evde biri var gibi geldi evi gez diye su istedim diyo bi daha asla izletmem onakorkak tavuk
ay yakalamaca mııHe bide bende çok severimki kocamla oyun oynamayı :) en çok sevdiğimde yakalamaca oynamak :))
Biz de çıkarken nezaman sinemaya gitmeye kalkışsak hep gösterimde korku filmi oluyodu, gidip gidip onlara giriyoduk biz de..bizde çıkarkan halka filmine gittik zaten izleyemem korku filmi
Garez diye bi filme gitmiştik, gece telefonda konuşuyoruz yatmadan eşim filme ilgili bişi söyledi, ben zaten korkmuşum mahsus yapıyo. O kavga ne şiddetlenmişti bee, ayrılmaya kadar gittik
Daha da izlemiyoruz zaten korku filmii
hg canımmSELAM KIZLAR NASILSINIZ...
BUGÜN DR A GİTTİK ANNEMLE TROİD İÇİN. KAN VERDİM SONUCU HALAM ALICAK ORDA HEMŞİRE OLD. İÇİN BİDE BEBİŞİMİ GÖRDÜM 9 HAFTA 5 GÜNLÜĞÜZ GELİŞİMİ UYUMLU DEDİ KOLU BACAĞI HERŞEYİ OLUŞMUŞ MİNİĞİMİN.BİDE HAREKET ETTİRİYO ELİNİ AYAĞINI GÖRSENİZ
EŞİM BUGÜN ESKİ İŞYERİNE GİTTİ GÖRÜŞMEYE, ÇAĞIRMIŞLARDI YA GERİ GEL DİYE TALEP ETTİĞİ MAAŞI VERİRLERSE GİRECEK ORAYA. HEMEN SSK YAPILACAK HERYÖNDEN DAHA İYİ ŞUANKİNDEN.
BENDE HASTANEYE GİTTİM DİYE KEM KÜM EDİYO İŞYERİ BÖYLE OLMAZ DİYOLAR GERİ GİTMEDİM İŞE, EŞİM GİDİP KONUŞACAK PARAMIZI ALICAK İÇERDE KALAN MAAŞIMIZI GİTMİCEM ORAYA GALİBA
dost musun düşman mısıneminim yine sen büyütmüşsündür mevzuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?