Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

yaa ama napıyım hemen cırlıosun, cingenlik yapıosun :99:
nazlısın, alıngansın süpriz yapmıosun uyuzsun
dost acı söylermiş bi kerem

hayrolsun inşallah bi tarafımızı kapatamıouz herhalde rüyalar birbirini kovalıo

özgecim maşallah işleriniz hakkında da hayırlısı olsun inşallah

ofisteyiz böylee,fin. müd. Z.. bey din ile bayaa ilgili bi adam, hacca gitti felan, namazını kılar 5 vakit..
işte ofiste ben elimde bi kitap, arapça harflere bakıyorum, unutmamışım yaa harfleri diyorum (alfabeyi biliyorum, azcık da okumayı, çok az ama) o da bana anlatıyo, bak hiç zor değil felan diyo.. az bişi okumaya başlıyorum, aa gerçekten çok kolaymış diyorum..
Biz 2. kattayız camlarımız kocaman dışarı bakan, birden hava tuhaflaşıyo, yağmur mu kar mı belli değil acaip böyle :18:
kıyamet kopuyo diye geçiyo aklımdan, 21 aralıkmış diye geçiyo.. sonra sis oluyo her yer, ama tuhaf bi sis çok acaip yaa..
Hepimiz dışarı bakıyoruz, okadar bina varmış bitane koocaman iş yeri 2 katlı hatta hatırlıyorum sarı yeşil rengindeydi birden sanki gökten bi el onu alıyo iki parmağının arasına tepe taklak çeviriyo ve suya bırakıyo, her yerde su varmış..
M... var burdaki arkim, onunla alt kata koşuyoruz, E.. beyin odasına gidiyoruz, bir kaç kişi daha oraya koşmuş sevkiyatta çalışan kızlardan, ama onlar namaza durmuş.. namaz kılıyolar :26: :26:
tv açıyo E.. bey, izliyoruz her yer kıyamet... Mihriye gel bizde namaz kılalım diyorum, abdest almaya gidiyoruz, Mihri kayboluyo yanımdan yine yukarı çıkmış bakmaya.. ben abdest alıyorum, ama çok korkuyorum.
Sonra diyorum ki içimden kıyamet koparken ölüler diriliyodu dimmi :18:
O ara bi başka kızı görüyorum, ama o ben değilim asansörde o kız, yanına biri giriyo kız o da 13-14 yaşında ölüymüş o meğerse battaniyeye sarınmış gözleri bi acaip.. ama o kızın korkusunu ben yaşıyorum ben mişim gibi..
uff yaa çok acaip bir rüyaydı uyandım kocişime sarıldım..
rüyamda da diyorum, bugüne kadar namaz kılmadım şimdi mi aklıma geldi felan
çok etkilendimm

canım gercekten korkunçmuş :18:
okuyosun falan ama yetmio belkide
belkide namaz falan kılmalısın rahatlamak huzuru kavuşmak için

ben rüyamda dedemi falan görürüm yada korkulu kabuslar falan
mezarlığı ziyaret etmeden rahatlayamam mesela gidip dua okuyunca korkularım kabuslarım geçer

bende namaz kılmıoum aslında kılmalıyız yani çalışıouz 5 vakit olmasa bile burdan ayrılan kız prş akşamları kılardı mesela ertesi gün cuma falan die
hiç olmamasından iyidir dimi nigar :26:

2 saattir yenile yenile bi hal oldum neyse ki kavuştuk tekrar :119:

he yaa sinir etti valla..

nekim rüyanın etkisinde kalmışsın baya bazen oluyor öle rüyalar insan gerçekten yaşamış gibi etkileniyor hayırolsun inşallah.

akşam menüleri neler bakalım?

nekim rüyan gerçekten korkunç etkileyecek türden hayra yor hayra çıksın inşallah.
ii akşamlar kızlar

alishia iki tane beğendim galiba :26:
indirim kuponum süresi dolmuş
yeni üyelik yapıp yeniden 10 tl kazandım
55tl bir tanesi. ikisi ve kargo dahil 50,90 olacak

he yaa sinir etti valla..

akşam menüleri neler bakalım?

aynen ayşede sütyen soktu aklıma bakıp duruoum onlara
bu arada kamile gelmedi dimi sütyen deyince aklıma o geldi Eki Görüntüle 573055

akşam brokoli salatası ve pizza varmış annemde
ama ben eltimle buluşcam galiba evde de mercimek çorbam var eşim içinde tavuk var ben yemem

sende ne var tost mu

Son düzenleme:
alishia iki tane beğendim galiba :26:
indirim kuponum süresi dolmuş
yeni üyelik yapıp yeniden 10 tl kazandım
55tl bir tanesi. ikisi ve kargo dahil 50,90 olacak
Eki Görüntüle 573052 Eki Görüntüle 573053

leopar takabiliyorum da ben renkli kullanamıyorum, kullanabiliyorsan güzelmiş, güle güle kullan alırsan fiyatı da bence hesaplı diil de normal, ben pierre cardin alıyorum 24,50

tam çıkacakken yaptığın oldu mu dileek
menüler süpeer

bende nedense siyah takıntıs varya hiç renklim yok benim krem rengim var bide hıı kv kırmızı almıştı bi çeyizde

leopar takabiliyorum da ben renkli kullanamıyorum, kullanabiliyorsan güzelmiş, güle güle kullan alırsan fiyatı da bence hesaplı diil de normal, ben pierre cardin alıyorum 24,50
ayşe hep aklıma soktu yaa
sonrada ben derse gidioum
sanki sütyenim yok gibi nası bakıoum bende indirim ucuzluk lafını duymayım
ama bunlardan 55ken 25e gelmiş oluo tanesi iyi yani

tam çıkacakken yaptığın oldu mu dileek
menüler süpeer
bu menüler mi süper :44:

gıcıkk hayır tost yok cnm bezlye yaparım belki bilmiyom dünden tavuk sotem var ama az oda yaa hiç çeşit gelmiyor aklıma yaa..brokoli sevmiyom yaa çok acıktım ben..

pembişin rengi çok tatlı duruyor.

Son düzenleme:

dimi h.sonundan çıkınca çenemiz düştü
evet işte ben de öle duydum evdekiler bitsin bimdekini denicem.14:

Sağol canım kardeşim olmasa süpüremezdim.dünde kocişe kıyamadım.işallah geliyor.eşimde ben yazarken gördüğünde ne yazıyorsunuz bu kadar diyor.
Evet dilşadcığım oydu galiba .tam hatırlamıyorum.ne güzel eşinle oyun oynuyosunuz.biz TV'de bişe bulamazsak sohbet ediyoruz.
Her Pazartesi böle olmuyor aman nazar değmesin.bende alayım ama doğumdan sonra şimdi eşim alıyor onları. Oda farklı yerlerden alıyor.
Özgem maşallah bebeğine nazar değmesin.işallah test sonucun iyi çıkar.eşinin işi içinde hayırlısı olsun.şimdiden iş yerinden izin vermezlerse ilerde daha zor olur.paranızı alın gitme

bende nedense siyah takıntıs varya hiç renklim yok benim krem rengim var bide hıı kv kırmızı almıştı bi çeyizde

benim her renk vardır herhalde sevioum yani
turuncu, mor, bordo, sütlü kahve, pembe, kahverengi, bolca kırmızı siyah ve beyaz var 1 tane ten rengi var nedense ten rengi hiç sevmioum mavi ve yeşilim yok

benim her renk vardır herhalde sevioum yani
turuncu, mor, bordo, sütlü kahve, pembe, kahverengi, bolca kırmızı siyah ve beyaz var 1 tane ten rengi var nedense ten rengi hiç sevmioum mavi ve yeşilim yok

ahh cnm eksik kalmışsın koş onlardanda al hemen:92: kız bukadar sütyenin içinde yok diyon bide
ten rengini özellikle yazın çok kullanırım ben belli olmuyor kıyafetlerin altından.

Nekim rüyan hayır olsun canım .neyin etkisinde kaldın acaba canım.bende görüyorum çok fena rüyalar.bende bi doğurayım namazıma.başlıcam 5vakit namazımı kılarken huzurluydum.

Dileğim güzeller ama gerek yok alma baksana varmış bir sürü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…