dost musun düşman mısınikidebir kocamın tarafını tutuyosun
ben de bundan sonra bişe anlatınca senin eşinin tarafını tutcam gör sen
ayy ben çok tuhaf bi rüya gördüm kızlar yaa bi fırsat bulup anlatamadım ama hala etkisinden kurtulamadım :18: :18: :18:
ofisteyiz böylee,fin. müd. Z.. bey din ile bayaa ilgili bi adam, hacca gitti felan, namazını kılar 5 vakit..
işte ofiste ben elimde bi kitap, arapça harflere bakıyorum, unutmamışım yaa harfleri diyorum (alfabeyi biliyorum, azcık da okumayı, çok az ama) o da bana anlatıyo, bak hiç zor değil felan diyo.. az bişi okumaya başlıyorum, aa gerçekten çok kolaymış diyorum..
Biz 2. kattayız camlarımız kocaman dışarı bakan, birden hava tuhaflaşıyo, yağmur mu kar mı belli değil acaip böyle :18:
kıyamet kopuyo diye geçiyo aklımdan, 21 aralıkmış diye geçiyo.. sonra sis oluyo her yer, ama tuhaf bi sis çok acaip yaa..
Hepimiz dışarı bakıyoruz, okadar bina varmış bitane koocaman iş yeri 2 katlı hatta hatırlıyorum sarı yeşil rengindeydi birden sanki gökten bi el onu alıyo iki parmağının arasına tepe taklak çeviriyo ve suya bırakıyo, her yerde su varmış..
M... var burdaki arkim, onunla alt kata koşuyoruz, E.. beyin odasına gidiyoruz, bir kaç kişi daha oraya koşmuş sevkiyatta çalışan kızlardan, ama onlar namaza durmuş.. namaz kılıyolar :26: :26:
tv açıyo E.. bey, izliyoruz her yer kıyamet... Mihriye gel bizde namaz kılalım diyorum, abdest almaya gidiyoruz, Mihri kayboluyo yanımdan yine yukarı çıkmış bakmaya.. ben abdest alıyorum, ama çok korkuyorum.
Sonra diyorum ki içimden kıyamet koparken ölüler diriliyodu dimmi :18:
O ara bi başka kızı görüyorum, ama o ben değilim asansörde o kız, yanına biri giriyo kız o da 13-14 yaşında ölüymüş o meğerse battaniyeye sarınmış gözleri bi acaip.. ama o kızın korkusunu ben yaşıyorum ben mişim gibi..
uff yaa çok acaip bir rüyaydıuyandım kocişime sarıldım..
rüyamda da diyorum, bugüne kadar namaz kılmadım şimdi mi aklıma geldi felan
çok etkilendimm
2 saattir yenile yenile bi hal oldum neyse ki kavuştuk tekrar :119:
kızlarrdağ filmini izleyen oldu mu ben merak edioum gitsem mi acaba :26:
he yaa sinir etti valla..
akşam menüleri neler bakalım?
alishia iki tane beğendim galiba :26:
indirim kuponum süresi dolmuş
yeni üyelik yapıp yeniden 10 tl kazandım
55tl bir tanesi. ikisi ve kargo dahil 50,90 olacak
Eki Görüntüle 573052 Eki Görüntüle 573053
aynen ayşede sütyen soktu aklıma bakıp duruoum onlara
bu arada kamile gelmedi dimi sütyen deyince aklıma o geldi Eki Görüntüle 573055
akşam brokoli salatası ve pizza varmış annemde
ama ben eltimle buluşcam galiba evde de mercimek çorbam var eşim içinde tavuk var ben yemem
sende ne var tost mu
ayşe hep aklıma soktu yaaleopar takabiliyorum da ben renkli kullanamıyorum, kullanabiliyorsan güzelmiş, güle güle kullan alırsan fiyatı da bence hesaplı diil de normal, ben pierre cardin alıyorum 24,50
bu menüler mi süper :44:tam çıkacakken yaptığın oldu mu dileek
menüler süpeer
aynen ayşede sütyen soktu aklıma bakıp duruoum onlara
bu arada kamile gelmedi dimi sütyen deyince aklıma o geldi Eki Görüntüle 573055
akşam brokoli salatası ve pizza varmış annemde
ama ben eltimle buluşcam galiba evde de mercimek çorbam var eşim içinde tavuk var ben yemem
sende ne var tost mu
enkidu kolay gelsin anneciğin de yarın geliyor oh ohh :)) pazartesi olunca birikiyor tabigeçen eşim sayfa açıkken gördü sayfa sayısı dikkatini çekti yuhh o ne öyle o kadar çok ne konuştunuz beaah korkulur sizden dedi
zuzuda kullanıyodu yanlış hatırlamıyosam bulut di mi markası
ben geçen hafta sonu peluş patiklerimi yıkamıştım, cumartesi ben bilmem eşim bilir de topu sepete atıyorlardı, çok sıkıldık geceler uzun geçmek bilmiyor diye ben kollarımı açtım sepet gibi eşim patikleri attı, 20de kaç tane girecek diye baktık o attıkça benm terlikler mis gibi kokuyordu hala, 1 haftadır da giyiyoruz ayaktalar. o oyun bitti patiklerle voleybol oynadık bi koltuktan diğerineyaş farkı olmayan adamla evlenirsen oturur evde top oynarsın ah kafam ahhh :)
dimi h.sonundan çıkınca çenemiz düştü
evet işte ben de öle duydum evdekiler bitsin bimdekini denicem.14:
SELAM KIZLAR NASILSINIZ...
BUGÜN DR A GİTTİK ANNEMLE TROİD İÇİN. KAN VERDİM SONUCU HALAM ALICAK ORDA HEMŞİRE OLD. İÇİN BİDE BEBİŞİMİ GÖRDÜM 9 HAFTA 5 GÜNLÜĞÜZ GELİŞİMİ UYUMLU DEDİ KOLU BACAĞI HERŞEYİ OLUŞMUŞ MİNİĞİMİN.BİDE HAREKET ETTİRİYO ELİNİ AYAĞINI GÖRSENİZ
EŞİM BUGÜN ESKİ İŞYERİNE GİTTİ GÖRÜŞMEYE, ÇAĞIRMIŞLARDI YA GERİ GEL DİYE TALEP ETTİĞİ MAAŞI VERİRLERSE GİRECEK ORAYA. HEMEN SSK YAPILACAK HERYÖNDEN DAHA İYİ ŞUANKİNDEN.
BENDE HASTANEYE GİTTİM DİYE KEM KÜM EDİYO İŞYERİ BÖYLE OLMAZ DİYOLAR GERİ GİTMEDİM İŞE, EŞİM GİDİP KONUŞACAK PARAMIZI ALICAK İÇERDE KALAN MAAŞIMIZI GİTMİCEM ORAYA GALİBA
bende nedense siyah takıntıs varya hiç renklim yok benim krem rengim var bide hıı kv kırmızı almıştı bi çeyizde
benim her renk vardır herhalde sevioum yani
turuncu, mor, bordo, sütlü kahve, pembe, kahverengi, bolca kırmızı siyah ve beyaz var 1 tane ten rengi var nedense ten rengi hiç sevmioum mavi ve yeşilim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?