Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

ahh cnm eksik kalmışsın koş onlardanda al hemen:92: kız bukadar sütyenin içinde yok diyon bide
ten rengini özellikle yazın çok kullanırım ben belli olmuyor kıyafetlerin altından.
yokmuş gibi bakıoum dedim yok demedim ki yahuu amann fuşya pek güzeldi emme tamda 2 taksit seceneğindeydim

sedam bezelye geç pişer ama :26:
pilav yap sotenin yanına yetmez mi o zaman

Dileğim güzeller ama gerek yok alma baksana varmış bir sürü
kız çeşit olurdu

evet kılmalıyız 5 vakit ama kılmıyoruz işte
bizim iş yerinde oda var namaz için, şartlar uygun yani ama o lavaboda abdest almak işkence olur

he yaa sinir etti valla..

nekim rüyanın etkisinde kalmışsın baya bazen oluyor öle rüyalar insan gerçekten yaşamış gibi etkileniyor hayırolsun inşallah.

akşam menüleri neler bakalım?
biz market alışverişi yapmadık hiç çok gezmekten..
şnitzel çıkartıcam buzluktan, tereyağlı şehriye pilavı yaparım az bişe, birde eşim patates haşliycak 2 tane pattis salatası yapıcam hızlıca..
nekim rüyan gerçekten korkunç etkileyecek türden hayra yor hayra çıksın inşallah.
ii akşamlar kızlar
inşallah hayır olur.. iyi akşamlar canım :)
ahh cnm eksik kalmışsın koş onlardanda al hemen:92: kız bukadar sütyenin içinde yok diyon bide
ten rengini özellikle yazın çok kullanırım ben belli olmuyor kıyafetlerin altından.
ben ded çok severim ten rengini, hiç bir şeyin altında belli olmuyo, çıtçıtlı badilerimi de ten alıyorum çoğunlukla ve siyah vazgeçilmezim..
o dileğin eklediği renklilerden yığınla var çeyizimde ama takmıyorum, sevmiyorum.. çoğunu hediye ettim yine de bir sürü var..
Nekim rüyan hayır olsun canım .neyin etkisinde kaldın acaba canım.bende görüyorum çok fena rüyalar.bende bi doğurayım namazıma.başlıcam 5vakit namazımı kılarken huzurluydum.
Allah bana da nasip etsin başlamayı :/ hepimize

yokmuş gibi bakıoum dedim yok demedim ki yahuu amann fuşya pek güzeldi emme tamda 2 taksit seceneğindeydim

sedam bezelye geç pişer ama :26:
pilav yap sotenin yanına yetmez mi o zaman

kız çeşit olurdu

yerim seni yaa
cnm bezelyeyi konserve aldım dün bi pattis bide havuç doğrıcamda eşim aradı geç gelecek arkadaşı gelmiş şehirdışından yemek yiyip gelecek banada yeter sote cadıyı yatırınca yarın için hazırlarım bende soteyi.

olmayı versin canım fuşyan eksik kalsın kuzum .sonra alırsın .sıkıştırma kendini.

tmm tmm o ayşe gelsin sorcam ona aklıma soktu benim gitti sonrada

eltimle buluşma işi iptal oldu çok yağmur var die erteledik kış günü hiç bişi yapamıouz yahuu
oysa her hafta görüşürdük değişiklik olurdu
zaten arkim yok bide o erkek arkadaşım var oda buluşalım dio 3tür ekioum

seda yine nereye kayboldun

geldim cnm yaa müdür yoktu ist.daydı yarın döncekti değişiklik yaptım şimdi bugün dönüyomuş:26: onla uğraşıyodum bugünde son kez 6.30 da çıkım bari bende

bencede gitme bugün hava gerçekten kötü git evine sıcacık ohh miss keyif yap.

Son düzenleme:

çokta yorgunum zaten öyle yapıyım
sende çık hemen 6,30da 1 yıl kalsaydı o müdür istanbulda keşke

çokta yorgunum zaten öyle yapıyım
sende çık hemen 6,30da 1 yıl kalsaydı o müdür istanbulda keşke

ahh ahhh nerdee
canımacayip tatlı istiyor yaa sultan lokumu yaptınmı hiç o yaptığın dağılandan değil ama hamurlu değil elossadan aldım tarifi yaa süper bişe çokta kolay ondan yaparım belki(napacağımı şaşırdım açlıktan)

son 2 saattir her konuyu yemeye getirdin tebrikler
ben yapmıştım çok zorlandık bide eşimi ikna ettim tamam dedi adam ama tatlı delirtti bizi
annemde kabak tatlısı yapmıştır onu yerim artıkın babam bu çok faydalı die şimdi doldurur tabaklara

Merhaba kızlarEki Görüntüle 573313

Zor bi gece geçirdim..Yatarken dişim ağrıyodu geçer dedim..Neyse geçmedi bi yandan dalıyorum bi yandan ağrıyı hissediyorum..Bi ara yine kalktım yeterrrrrrrrrr diye bağırdım eşim kalktı..Ne oldu aşkım dedi ..Dişim ağrıyo dedimİlaç verdi 2 tane içtim yok banamısın demedi.Eki Görüntüle 573318 .Sonra tuz bastım yine yok ya şafi (şifa) diyorum sürekli..Sonra bi daha içtim hap..Aslında daha fazla var gibiydi..Ama gittiğimde 1 tane kalmıştı..Olsaydı hepsini içecektim..Daldım bi ara kapının çalmasına uyandım kv geldi.Biişeyin mi var dedi dişim ağrıyo dedim..Saat 1 olmuşBende 8-9 falan sanıyorum..Neyse kahvaltılık bişeyler hazırladım o patlıcandanda yaptım.Bulaşıkları yıkadım.. .Yedik zaten eşimin saati de geliyodu başka yemek yapmadım..Birazdan kiracıya gitcez doğum yapmış.3 yaşında bi oğlu 89 lu galiba daha var durumları biraz kötü Allah yardımcıları olsun..

Ben içirebilirim zemzem suyunu şifalı su hiçbi zarar gelmez 1 damladan..
Nek enkidu bilmiyorum ki niye böyle oluyo dan çatlıcaz bakalım
Nek rüyan çok güzel bence yeşil renk,abdest ..Uyarılmışsın gibime geldi..Namaz herkesin bonunun borcu cnm..Layıkıyla yerine getirebilsek keşke..kabirde ilk sorulacak suallerden biri.."O gün gerçek ortaya çıkar ve secdeye davet edilirler; o vakit güçleri yetmez. Gözleri düşmüş, kendilerini bir zillet sarmış bulunur. Halbuki o secdeye onlar sağ salimken davet olunuyorlardı." (Kalem, 42-43)

Dilek ikisinide çok beğendim

Benim önceden pilavım tel tel oluyodu şimdi fazla güzel olmuyo
Sirken 46 mı

geçmiş olsun canım o diş ağrısını bilirim çok kötü olur
kiracıda maşallah yani daha kendisi küçücük ne cesaret 2. doğuruo

evt bende beğenmiştim ama 1 kişi bile al demedi iptal ettim sildim sepei:26:

benim pilavım çokta güzel olur hiç bilmem lapa olduğunu tutmadığını bol yağlı ve tabletli yaparım bazen tel bazen arpa şehriyeli gidincede yapim hatta

iyi akşamlar kızlar:80:

dileğim ayşe senin ilgini çekeceğini bildiğinden göstermiştir canım.doğruda bilmiş.yağmur varsa gitmeyin ankaranın soğuğu çekilmez .başka zaman buluşursunuz.annene git yemeğini sonra evine geç sıcacık mis gibi yat dinlen işte yapma hafta sonu yaptığın yeter.

kkoras çok geçmiş olsun canım.diş ağrııs kötüdürü.doktora gitseydin ya belki çekilecek falandır.

Sağol cnm..İlkini istemiş ikincisi kaza olmuşBencede küçük ama hayırlısı..Neyse başka zaman alırsın artık
Pirinçten galiba pilavımın olmayışı
İyi akşamlar

Sağol cnm..Dr korkuyom

maşallah özgimmm, inş. tiroidle ilgili de ii haberler alırsın içini ferah tut

bence de eşin de ayrılırsa eğer boşver sen de o işi, gece yarısına kadar orda tutuolar sizi
eşin için de hayırlısı olsun
ayyyy amma laf sölemiş kıza yaaaaa

NEKİMM hayır olsun inş. rüyan, korkunçmuş ama evet, bu aralar kıyamete fazla yoğunlaştık gibi 21 aralık falan onun etkisidir belki de:18:
he yaa sinir etti valla..

nekim rüyanın etkisinde kalmışsın baya bazen oluyor öle rüyalar insan gerçekten yaşamış gibi etkileniyor hayırolsun inşallah.

akşam menüleri neler bakalım?
ben yine eşimin yanına geldim okul çıkışı.kızarmış tavuk aldık onu yedik
alishia iki tane beğendim galiba :26:
indirim kuponum süresi dolmuş
yeni üyelik yapıp yeniden 10 tl kazandım
55tl bir tanesi. ikisi ve kargo dahil 50,90 olacak
Eki Görüntüle 573052 Eki Görüntüle 573053
ayyy leoparı çok daha çok beğendim benn, çok severimmm

valla cnm bi sürü de sütyenin varmış evet ama bunlar da güzelmiş yani, parana kıyarsan al, bak sorumlusu ben olmıyım sonra, kızların hiçbiri illa al dememiş çünkümm
bende nedense siyah takıntıs varya hiç renklim yok benim krem rengim var bide hıı kv kırmızı almıştı bi çeyizde
ben de siyahçıyım.atletlerim falan da öle, bi tane ten rengi atlet ve sütyenim var gereğinde kullanmalık, zaten fazla beyaz tişörtüm falan da yoktur

kızım sana da dünya çeyiz alışverişi yapılmış heralde o ne yaa bi sürü gecelikler sütyenler falan
alishia geldiğin zaman bunları al canım

bu ne yaaa vurun kahpeye, ağlarım ya ama şimdiiii

ben napiim 3 kişi için derse girdim zatendizi izlettim ben de

geçmiş olsun cnm. bence bi daha tekrarlarsa geciktirmeden doktora git, ilerde daha çok bela olur başına

ya halı falan silme cnm yaa ver yıkatmaya senin kendine garezin mi varhadi bi halı desen neyse 3 tane diosun
canım yaa yazın yıkadım zaten kirli değil ama sanki hafif is olmuş gibi geliyo...psikolojik de olabilir,kaloriferlerin yandığını biliyorum yaa ondan...fazla ıslatmadan üzerinden silicem azcık...

tek başıma uyuyunca ben de çok tedirgin oluyorum,sürekli uyanıyorum :18:

canım yaa hepsini birden silmesen iyiydi...hiç acımıyosun kendine,vücuduna çok eziyet ediyosun valla...
benim bakliyatlarım kilerde...hatta kavanozlarım,meyvelerim falan hepsi orda...orası serin yaa hiiiç bi şey olmuyo...eşimin eli aza hiç gitmez,aldı mı çok çok alır...kiler nasıl dolu anlatamam...bana kalsa azar azar alırdım...

eşime değil netten reelde bile ayakkabı bulup almak o kadar zor oluyor ki ayakları yaratık ayağı gibi 46 giyiyor ve taraklı ve 46 da her yerde bulunmuyor.
babamın da öyle...annem dalga geçer...

biz hayatta korku gecesi falan yapamayız :18: bol ve dilek gibi yarısından çoğunu izleyemem,bakamam :18:

eve geldik...6.30'da yemeğimizi yedik...yine maşallah döktürmüşsünüz 45 dkda bitirdim geçmişi...
zuzumu merak ettim,yazmamış bi daha bi şey...inşallah bu ay hamiştir
dilşad oyununuza bayıldım yaa eşin çocuk gibi yaa ama çok tatlı...insan kendi korktuğu yere eşini gönderir mi hiç
biz de evde oyun oynuyoruz...trencilik sonu hep yatak odasında bitiyo nedense
koras çok geçmiş olsun canım yaa
kimsecikler yok,gidip çalışıyım biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…