yokmuş gibi bakıoum dedim yok demedim ki yahuu amann fuşya pek güzeldi emme tamda 2 taksit seceneğindeydimahh cnm eksik kalmışsın koş onlardanda al hemen:92: kız bukadar sütyenin içinde yok diyon bide
ten rengini özellikle yazın çok kullanırım ben belli olmuyor kıyafetlerin altından.
kız çeşit olurduDileğim güzeller ama gerek yok alma baksana varmış bir sürü
evet kılmalıyız 5 vakit ama kılmıyoruz iştecanım gercekten korkunçmuş :18:
okuyosun falan ama yetmio belkide
belkide namaz falan kılmalısın rahatlamak huzuru kavuşmak için
ben rüyamda dedemi falan görürüm yada korkulu kabuslar falan
mezarlığı ziyaret etmeden rahatlayamam mesela gidip dua okuyunca korkularım kabuslarım geçer
bende namaz kılmıoum aslında kılmalıyız yani çalışıouz 5 vakit olmasa bile burdan ayrılan kız prş akşamları kılardı mesela ertesi gün cuma falan die
hiç olmamasından iyidir dimi nigar :26:
biz market alışverişi yapmadık hiç çok gezmekten..he yaa sinir etti valla..
nekim rüyanın etkisinde kalmışsın baya bazen oluyor öle rüyalar insan gerçekten yaşamış gibi etkileniyor hayırolsun inşallah.
akşam menüleri neler bakalım?
inşallah hayır olur.. iyi akşamlar canım :)nekim rüyan gerçekten korkunç etkileyecek türden hayra yor hayra çıksın inşallah.
ii akşamlar kızlar
ben ded çok severim ten rengini, hiç bir şeyin altında belli olmuyo, çıtçıtlı badilerimi de ten alıyorum çoğunlukla ve siyah vazgeçilmezim..ahh cnm eksik kalmışsın koş onlardanda al hemen:92: kız bukadar sütyenin içinde yok diyon bide
ten rengini özellikle yazın çok kullanırım ben belli olmuyor kıyafetlerin altından.
Allah bana da nasip etsin başlamayı :/ hepimizeNekim rüyan hayır olsun canım .neyin etkisinde kaldın acaba canım.bende görüyorum çok fena rüyalar.bende bi doğurayım namazıma.başlıcam 5vakit namazımı kılarken huzurluydum.
yokmuş gibi bakıoum dedim yok demedim ki yahuu amann fuşya pek güzeldi emme tamda 2 taksit seceneğindeydim
sedam bezelye geç pişer ama :26:
pilav yap sotenin yanına yetmez mi o zaman
kız çeşit olurdu
yokmuş gibi bakıoum dedim yok demedim ki yahuu amann fuşya pek güzeldi emme tamda 2 taksit seceneğindeydim
kız çeşit olurdu
olmayı versin canım fuşyan eksik kalsın kuzum .sonra alırsın .sıkıştırma kendini.
seda yine nereye kayboldun
geldim cnm yaa müdür yoktu ist.daydı yarın döncekti değişiklik yaptım şimdi bugün dönüyomuş:26: onla uğraşıyodum bugünde son kez 6.30 da çıkım bari bende
bencede gitme bugün hava gerçekten kötü git evine sıcacık ohh miss keyif yap.
çokta yorgunum zaten öyle yapıyım
sende çık hemen 6,30da 1 yıl kalsaydı o müdür istanbulda keşke
ahh ahhh nerdee
canımacayip tatlı istiyor yaa sultan lokumu yaptınmı hiç o yaptığın dağılandan değil ama hamurlu değil elossadan aldım tarifi yaa süper bişe çokta kolay ondan yaparım belki(napacağımı şaşırdım açlıktan)
Merhaba kızlarEki Görüntüle 573313
Zor bi gece geçirdim..Yatarken dişim ağrıyodu geçer dedim..Neyse geçmedi bi yandan dalıyorum bi yandan ağrıyı hissediyorum..Bi ara yine kalktım yeterrrrrrrrrr diye bağırdım eşim kalktı..Ne oldu aşkım dedi ..Dişim ağrıyo dedimİlaç verdi 2 tane içtim yok banamısın demedi.Eki Görüntüle 573318 .Sonra tuz bastım yine yok ya şafi (şifa) diyorum sürekli..Sonra bi daha içtim hap..Aslında daha fazla var gibiydi..Ama gittiğimde 1 tane kalmıştı..Olsaydı hepsini içecektim..Daldım bi ara kapının çalmasına uyandım kv geldi.Biişeyin mi var dedi dişim ağrıyo dedim..Saat 1 olmuş Bende 8-9 falan sanıyorum..Neyse kahvaltılık bişeyler hazırladım o patlıcandanda yaptım.Bulaşıkları yıkadım..Eki Görüntüle 573320 .Yedik zaten eşimin saati de geliyodu başka yemek yapmadım..Birazdan kiracıya gitcez doğum yapmış.3 yaşında bi oğlu 89 lu galiba daha var durumları biraz kötü Allah yardımcıları olsun..
Ben içirebilirim zemzem suyunu şifalı su hiçbi zarar gelmez 1 damladan..Eki Görüntüle 573321
Nek enkidu bilmiyorum ki niye böyle oluyodan çatlıcaz bakalım
Nek rüyan çok güzel bence yeşil renk,abdest ..Uyarılmışsın gibime geldi..Namaz herkesin bonunun borcu cnm..Layıkıyla yerine getirebilsek keşke..kabirde ilk sorulacak suallerden biri.."O gün gerçek ortaya çıkar ve secdeye davet edilirler; o vakit güçleri yetmez. Gözleri düşmüş, kendilerini bir zillet sarmış bulunur. Halbuki o secdeye onlar sağ salimken davet olunuyorlardı." (Kalem, 42-43)
Dilek ikisinide çok beğendim
Benim önceden pilavım tel tel oluyodu şimdi fazla güzel olmuyo
Sirken 46 mı
tmm tmm o ayşe gelsin sorcam ona aklıma soktu benim gitti sonrada
eltimle buluşma işi iptal oldu çok yağmur var die erteledik kış günü hiç bişi yapamıouz yahuu
oysa her hafta görüşürdük değişiklik olurdu
zaten arkim yok bide o erkek arkadaşım var oda buluşalım dio 3tür ekioum
Merhaba kızlarEki Görüntüle 573313
Zor bi gece geçirdim..Yatarken dişim ağrıyodu geçer dedim..Neyse geçmedi bi yandan dalıyorum bi yandan ağrıyı hissediyorum..Bi ara yine kalktım yeterrrrrrrrrr diye bağırdım eşim kalktı..Ne oldu aşkım dedi ..Dişim ağrıyo dedimİlaç verdi 2 tane içtim yok banamısın demedi.Eki Görüntüle 573318 .Sonra tuz bastım yine yok ya şafi (şifa) diyorum sürekli..Sonra bi daha içtim hap..Aslında daha fazla var gibiydi..Ama gittiğimde 1 tane kalmıştı..Olsaydı hepsini içecektim..Daldım bi ara kapının çalmasına uyandım kv geldi.Biişeyin mi var dedi dişim ağrıyo dedim..Saat 1 olmuş Bende 8-9 falan sanıyorum..Neyse kahvaltılık bişeyler hazırladım o patlıcandanda yaptım.Bulaşıkları yıkadım..Eki Görüntüle 573320 .Yedik zaten eşimin saati de geliyodu başka yemek yapmadım..Birazdan kiracıya gitcez doğum yapmış.3 yaşında bi oğlu 89 lu galiba daha var durumları biraz kötü Allah yardımcıları olsun..
Ben içirebilirim zemzem suyunu şifalı su hiçbi zarar gelmez 1 damladan..Eki Görüntüle 573321
Nek enkidu bilmiyorum ki niye böyle oluyodan çatlıcaz bakalım
Nek rüyan çok güzel bence yeşil renk,abdest ..Uyarılmışsın gibime geldi..Namaz herkesin bonunun borcu cnm..Layıkıyla yerine getirebilsek keşke..kabirde ilk sorulacak suallerden biri.."O gün gerçek ortaya çıkar ve secdeye davet edilirler; o vakit güçleri yetmez. Gözleri düşmüş, kendilerini bir zillet sarmış bulunur. Halbuki o secdeye onlar sağ salimken davet olunuyorlardı." (Kalem, 42-43)
Dilek ikisinide çok beğendim
Benim önceden pilavım tel tel oluyodu şimdi fazla güzel olmuyo
Sirken 46 mı
geçmiş olsun canım o diş ağrısını bilirim çok kötü olur
kiracıda maşallah yani daha kendisi küçücük ne cesaret 2. doğuruo
evt bende beğenmiştim ama 1 kişi bile al demediiptal ettim sildim sepei:26:
benim pilavım çokta güzel olur hiç bilmem lapa olduğunu tutmadığını bol yağlı ve tabletli yaparım bazen tel bazen arpa şehriyeli gidincede yapim hatta
iyi akşamlar kızlar:80:
dileğim ayşe senin ilgini çekeceğini bildiğinden göstermiştir canım.doğruda bilmiş.yağmur varsa gitmeyin ankaranın soğuğu çekilmez .başka zaman buluşursunuz.annene git yemeğini sonra evine geç sıcacık mis gibi yat dinlen işte yapma hafta sonu yaptığın yeter.
kkoras çok geçmiş olsun canım.diş ağrııs kötüdürü.doktora gitseydin ya belki çekilecek falandır.
maşallah özgimmm, inş. tiroidle ilgili de ii haberler alırsın içini ferah tutSELAM KIZLAR NASILSINIZ...
BUGÜN DR A GİTTİK ANNEMLE TROİD İÇİN. KAN VERDİM SONUCU HALAM ALICAK ORDA HEMŞİRE OLD. İÇİN BİDE BEBİŞİMİ GÖRDÜM 9 HAFTA 5 GÜNLÜĞÜZ GELİŞİMİ UYUMLU DEDİ KOLU BACAĞI HERŞEYİ OLUŞMUŞ MİNİĞİMİN.BİDE HAREKET ETTİRİYO ELİNİ AYAĞINI GÖRSENİZ
EŞİM BUGÜN ESKİ İŞYERİNE GİTTİ GÖRÜŞMEYE, ÇAĞIRMIŞLARDI YA GERİ GEL DİYE TALEP ETTİĞİ MAAŞI VERİRLERSE GİRECEK ORAYA. HEMEN SSK YAPILACAK HERYÖNDEN DAHA İYİ ŞUANKİNDEN.
BENDE HASTANEYE GİTTİM DİYE KEM KÜM EDİYO İŞYERİ BÖYLE OLMAZ DİYOLAR GERİ GİTMEDİM İŞE, EŞİM GİDİP KONUŞACAK PARAMIZI ALICAK İÇERDE KALAN MAAŞIMIZI GİTMİCEM ORAYA GALİBA
ayyyy amma laf sölemiş kıza yaaaaayaa ama napıyım hemen cırlıosun, cingenlik yapıosun :99:
nazlısın, alıngansın süpriz yapmıosun uyuzsun
dost acı söylermiş bi kerem
hayrolsun inşallah bi tarafımızı kapatamıouz herhalde rüyalar birbirini kovalıo
özgecim maşallahişleriniz hakkında da hayırlısı olsun inşallah
ben yine eşimin yanına geldim okul çıkışı.kızarmış tavuk aldık onu yedikhe yaa sinir etti valla..
nekim rüyanın etkisinde kalmışsın baya bazen oluyor öle rüyalar insan gerçekten yaşamış gibi etkileniyor hayırolsun inşallah.
akşam menüleri neler bakalım?
ayyy leoparı çok daha çok beğendim benn, çok severimmmalishia iki tane beğendim galiba :26:
indirim kuponum süresi dolmuş
yeni üyelik yapıp yeniden 10 tl kazandım
55tl bir tanesi. ikisi ve kargo dahil 50,90 olacak
Eki Görüntüle 573052 Eki Görüntüle 573053
ben de siyahçıyımbende nedense siyah takıntıs varya hiç renklim yok benim krem rengim var bide hıı kv kırmızı almıştı bi çeyizde
kızım sana da dünya çeyiz alışverişi yapılmış heralde o ne yaa bi sürü gecelikler sütyenler falanevet kılmalıyız 5 vakit ama kılmıyoruz işte
bizim iş yerinde oda var namaz için, şartlar uygun yani ama o lavaboda abdest almak işkence olur
biz market alışverişi yapmadık hiç çok gezmekten..
şnitzel çıkartıcam buzluktan, tereyağlı şehriye pilavı yaparım az bişe, birde eşim patates haşliycak 2 tane pattis salatası yapıcam hızlıca..
inşallah hayır olur.. iyi akşamlar canım :)
ben ded çok severim ten rengini, hiç bir şeyin altında belli olmuyo, çıtçıtlı badilerimi de ten alıyorum çoğunlukla ve siyah vazgeçilmezim..
o dileğin eklediği renklilerden yığınla var çeyizimde ama takmıyorum, sevmiyorum.. çoğunu hediye ettim yine de bir sürü var..
Allah bana da nasip etsin başlamayı :/ hepimize
bu ne yaaa vurun kahpeye, ağlarım ya ama şimdiiiialishia geldiğin zaman bunları al canım
Sağol cnm..Dr korkuyomEki Görüntüle 573353
canım yaa yazın yıkadım zaten kirli değil ama sanki hafif is olmuş gibi geliyo...psikolojik de olabilir,kaloriferlerin yandığını biliyorum yaa ondan...fazla ıslatmadan üzerinden silicem azcık...ya halı falan silme cnm yaa ver yıkatmaya senin kendine garezin mi varhadi bi halı desen neyse 3 tane diosun
tek başıma uyuyunca ben de çok tedirgin oluyorum,sürekli uyanıyorum :18:vilin geç mi yattın diye sormuşsun o sıra bankayla görüşüyordum görmemişim evet 1 i geçiyordu yattığımda cumartrsi gecesi de geç yattım eşim kaç gündür bi bildiri için uğaşıyor cumartesi sabah ezanları okunuyordu yattığında dün gece de öyle ben de yatakta tek olunca tedirgin oluyorum ısınamıyorum filan
canım yaa hepsini birden silmesen iyiydi...hiç acımıyosun kendine,vücuduna çok eziyet ediyosun valla...valla hem uyguna gelio hem arabayla getirip eşime taşıtıoum iyi oluo
hiç bozulan kurtlanan pirincim falan olmadı 5 kiloluk cam kavonozlarım var herşeyi onlara döküp dolaba dizioum işte annemde öyle yapardı
bide ben tamamen bitmesini bekleyemem yaa evde yedeği olmalı yani bazı şeylerin işte herkesin farklı tarzı var
---
3 tane demedim ki
hepsini sildim 3 oda 1 salon 1 mutfak antre küçük antre ve banyo
ama kolum tutmuo
yıkamayada vermiştim ki hatta mutfağı da yeni aldım ama koksun parlasın die silioum ki kirli bile diildir
off hasta mıyım neyim yaa
şimdi heryerim ağrıo pişmanım ama ne fayda yine olsa yine yaparım
---
selülit yok ki bende batık vardı üst bacaklarım arkasında onun için kuaföredki kız aldı demişti
canım yaa iyi giyin önlemini al dikkat edin
eşime değil netten reelde bile ayakkabı bulup almak o kadar zor oluyor ki ayakları yaratık ayağı gibi 46 giyiyor ve taraklı ve 46 da her yerde bulunmuyor.
dün biz de korku gecesi yapalım 3d dedik, testere 5 varmış daha 5.dakikasındaydı ben dayanamadım kapattırdım içim almadı o ne yaaa kesiolar biçiolar
köpekbalıkları gecesi mi ne vardı onu izledik sonra...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?