canım yaa yazın yıkadım zaten kirli değil ama sanki hafif is olmuş gibi geliyo...psikolojik de olabilir,kaloriferlerin yandığını biliyorum yaa ondan...fazla ıslatmadan üzerinden silicem azcık...
tek başıma uyuyunca ben de çok tedirgin oluyorum,sürekli uyanıyorum :18:
canım yaa hepsini birden silmesen iyiydi...hiç acımıyosun kendine,vücuduna çok eziyet ediyosun valla...
benim bakliyatlarım kilerde...hatta kavanozlarım,meyvelerim falan hepsi orda...orası serin yaa hiiiç bi şey olmuyo...eşimin eli aza hiç gitmez,aldı mı çok çok alır...kiler nasıl dolu anlatamam...bana kalsa azar azar alırdım...
babamın da öyle...annem dalga geçer...
biz hayatta korku gecesi falan yapamayız :18: bol ve dilek gibi yarısından çoğunu izleyemem,bakamam :18:
eve geldik...6.30'da yemeğimizi yedik...yine maşallah döktürmüşsünüz 45 dkda bitirdim geçmişi...
zuzumu merak ettim,yazmamış bi daha bi şey...inşallah bu ay hamiştir
dilşad oyununuza bayıldım yaaeşin çocuk gibi yaa ama çok tatlı...insan kendi korktuğu yere eşini gönderir mi hiç
biz de evde oyun oynuyoruz...trenciliksonu hep yatak odasında bitiyo nedense
koras çok geçmiş olsun canım yaa
kimsecikler yok,gidip çalışıyım biraz
bence onu yapman hiç bi işe yaramaz sadece kendini yormuş olursun, boşver elleme, kış geçsin yıkatmaya verirsin
sizin oyun da süpermişne oyuncu çıktınız haaaa,biz sakin kaldık sizin yanınızdaa
dün biz de biraz ters bi yerdeyapmıştık sırtım acıo yaa
dilek gibi yapmazsam içim rahat etmez...bi tek halıları silme ve mutfak tülüm kaldı...
yaa arada olur öyle oyunlarhem sen kendinize bak ters yerler falan
o ses başlamış yaşasın
son 2 saattir her konuyu yemeye getirdin tebrikler
ben yapmıştım çok zorlandık bide eşimi ikna ettim tamam dedi adam ama tatlı delirtti bizi
annemde kabak tatlısı yapmıştır onu yerim artıkın babam bu çok faydalı die şimdi doldurur tabaklara
Allahım bana da nasip et ama daha erkenini yarım saatlik bi azalma pek işimi görmez Eki Görüntüle 573329
off pazarlık yapmasaydım iyiydi dimi
enkii benim modelim ilerde ben de gezgin gebelerden olacam inşallah ben avm öncesi spora gittim ordan avm ye geçtim
dün ramseyde gördüğüm takımı bugün eşime denettim onun da aklına yattı gibi sanki alacaz sanırımbi de hocalarıma yılbaşı hediyesi almam lazımaz baktım ama pek alım günümde değildim alamadım
ben şu price tag i söyleyen kızı merak ediyorum bir de azeri bir kız vardı onu.. çıktılar mı bilmiyorum
yarın olmazsa internetten izlerimazeri bi kız çıktı ama elendi...senin dediğin kız mı bilmiyorum...diğer şarkıyı söyleyeni de bilmiyorum
sen valla bu gidişle enkiyi de geçersin
zuzum kırmızıları görmesin de gezmesine razıyım valla...sabah güzel haberler verir inş...
şarjım bitiyo ben kaçar...iyi geceler canım...
sizin oyun da süpermişne oyuncu çıktınız haaaa,biz sakin kaldık sizin yanınizda
yahu bu zuzu niye girmedi hiç,merak ediyoruz heralde burda
zuzu girer mi hiç kesin gezmelerdedir arkadaşlarda filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?