Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

bence onu yapman hiç bi işe yaramaz sadece kendini yormuş olursun, boşver elleme, kış geçsin yıkatmaya verirsin

sizin oyun da süpermişne oyuncu çıktınız haaaa,biz sakin kaldık sizin yanınızdaa

dün biz de biraz ters bi yerde yapmıştık sırtım acıo yaa

dilek gibi yapmazsam içim rahat etmez...bi tek halıları silme ve mutfak tülüm kaldı...
yaa arada olur öyle oyunlar hem sen kendinize bak ters yerler falan
o ses başlamış yaşasın

dilek gibi yapmazsam içim rahat etmez...bi tek halıları silme ve mutfak tülüm kaldı...
yaa arada olur öyle oyunlar hem sen kendinize bak ters yerler falan
o ses başlamış yaşasın

ya ters yer derken koltuğun kolu sertti biraz o sırtımı acıtmış işte amaaan

aa evet ben de izlicem dur açiim

Yaa napim bugün çok acıkmıştımyolda onur yarı dinliyodm kek kek dedi cnm çekti Eve geldm kek ysptım yemeğimizi yedik kızımla yarınki yemeğimide yaptım oturuyoz işte doydm yani
Allahım bana da nasip et ama daha erkenini yarım saatlik bi azalma pek işimi görmez Eki Görüntüle 573329
off pazarlık yapmasaydım iyiydi dimi

Ayşam benmde atletler hep siyah 2 tanede krem var. Valla bizde hiç oyun bilmeyiz

Vilin sizi gidi sizi:1;

Koras geçmiş olsn vnm diş ağrısı çekilmiyor.

hani kimse kalmamış
bi ankamall yaptım geldim starbucktan filtre kahvemi aldım yanında büyük boy kahve içeceğini ücretsiz verdiler düşündüğümden daha hesaplıya gelmiş oldu.O ses Türkiye varmış ona bakıyorum

ayyy uykum geldi artık...sırf erkamı izlemek için bekledim...o nasıl yakışıklı öyle yaa allah sahibine bağışlasın valla...aynı ünide olsaydık kesin aşık olurdum çocuğa,tam benim tarzım eşim duymasın kafamı kırar
bol maşallah valla yarına yemek derdin de yok ne güzel...kızın yanımda olsa da azcık mıncıklasam zilliyi
sirken enkiyi geçtin valla
yahu bu zuzu niye girmedi hiç,merak ediyoruz heralde burda

enkii benim modelim ilerde ben de gezgin gebelerden olacam inşallah ben avm öncesi spora gittim ordan avm ye geçtim

dün ramseyde gördüğüm takımı bugün eşime denettim onun da aklına yattı gibi sanki alacaz sanırım bi de hocalarıma yılbaşı hediyesi almam lazımaz baktım ama pek alım günümde değildim alamadım

ben şu price tag i söyleyen kızı merak ediyorum bir de azeri bir kız vardı onu.. çıktılar mı bilmiyorum

azeri bi kız çıktı ama elendi...senin dediğin kız mı bilmiyorum...diğer şarkıyı söyleyeni de bilmiyorum
sen valla bu gidişle enkiyi de geçersin
zuzum kırmızıları görmesin de gezmesine razıyım valla...sabah güzel haberler verir inş...
şarjım bitiyo ben kaçar...iyi geceler canım...

yarın olmazsa internetten izlerim

inşallah kırmızıları görmemiştir

iyi geceler

Ben izleyemedim yaa yarismayi, annemlere geldim yolda izleyemedim, bakkala ugradik.. annemlerde de konustuk cok izleyemedim.. haftaya detayli bakarim artik..
Simdi ufak ufak uyucam.. kocami ozledim ((((
zor ayrildik zaten

günadın kızlaaaar...
kocişi gönderdim...evi toplicam şimdi...azıcık sebzeli tavuğum var...yanına ne yapsam ki? bulgur pilavı mı yapsam uzun zamandır yapmadım,hem bana da faydalı...ben kahvaltı yapmadım...portakal suyu sıktım,bi de 3 tane ceviz yedim...evi toplayana kadar acıkırım hem...zaten zeynep de acıkmamış,tekmelemiyo
aşin kız ne şanslısın,sizin orda portakal ne kaa ucuzdur kim bilir

günaydın kızlar

dün akşam 9,30a kadar yukardaydık indik aşağı uzandm koltuğa zaten gündüzden de canım bişy yapmk istemiyodu ohhh be dedim uzanınca uyumuşuz eşimle gözümü açtım 10,30 olmuş kalktım wcye gittim kırmızılar gözkırpmış geliyo ...sonra yatağa gittik işte uyuduk hemn hiçbişy anlamadım dünden ne gündüz ne gece :)

sabh baktım pekbişey gelmemiş bikaç damla şimdide azcık karnım ağrıyo gibi ,sökülmedi daha inşş ağrımaz çok

bide sabh acıktım kalkınca 2dilim ekmek 1duble çay içtim evde ,ve şuan da açım sankim :26:ama canm istemiyo bişy yemek

günaydınn

vilincim bencede bulgur ii gider hiç dövme pilavı yaptınızmı kızlar oda güzel oluyor.bizim cady gönderim cnm sana acaba kaç saat dayanabilirsin felaket yaramaz cadı hiç durmuyor valla evde karıştırmadık yerin kalmaz söleyim

zuzum hayırlısı olsun cnm yaa sizinki pek bi nazlı çıktı..

Son düzenleme:
yahu bu zuzu niye girmedi hiç,merak ediyoruz heralde burda

zuzu girer mi hiç kesin gezmelerdedir arkadaşlarda filan

aneem adım çıkmış bikere o saatte uyuyodum işte

çok da işim var dün hiçbişy yapmadım .. bugün inşş çalışabilirim :/

nekin rüyasını okuyup çıkıcam kızlar

şimdiden size az sohbetler 1: geçmiş çok olunca okumaya sabrım yetmiyo ) iyi çalışmalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…