Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

hayırlısı olsun kuzum yaa

dövme pilavı bilmiyorum canım netten bakarım şimdi...işlerimi bitirdim,yemeğe geçicem zaten...
kız senin cadı bizim berenin yanında uslu kalır bi de çocuklar beni çok seviyolar,onlara çocuk şarkıları falan söylüyorum kucağımdan hiç inmiyolar o cimcimeye ne şarkılar öğretirim ben
haftasonu annemle konuştum...beren de bizdeydi...çocuğu kedi tırmalamış sokakta kediyi köşeye sıkıştırmış,bunaltmış hayvanı,oda tırmalamış...aşı oluyo şimdi...ama hiç akıllanmamış...bize gelirken yolda yine kedi görmüş,elindeki çantasını annesine vermiş diyomuş ki ''anne sen çantamı tut,ben şu kediden hırsımı alıyım '' kediyi kuyruğundan yakalamış bıraşmıyomuş kuzenim kediyi zor kurtarmış...bu arada beren daha 3 yaşında

aşurelik buğdaydan yapılıyomuş bol o pilav...bende ondan yok...
mantarların sapları duruyo,onları da katsam mı pilava :26:

nekimm korkmuşsun ama şöle düşün herkeze nasip olmuyo böyle rüyalar ... bence biraz maneviyatını arttır kuzum yalnış anlama da hani bebeğini kaybetmen üstüne gördüğün bu rüyaa hiçbişey karşılıksız anlamsız değil unutma

alishia
çok ters hareket bunlar diyenler

vilin
sende mi yahu ne erkammış akşam hadiseyede yuh dedim nerdeyse çıkışta bana gel ....... dicekti
eşimde çok beğendi çocuk harbi yakışıklı dio:26: ama hadiseyle hülya ah vah dedikçe nası utanıo

kkoras
bende diş doktorundan hiç haz etmem ama o ağrılar sonucu mecbur gitmiştim valla sonra 1 hafta daha süründüm ağrıdan

nek
hem adamla aşkın dibine vuruosunuz zor ayrılmalar falan hemde yinede kavga gürültü etme derdindesin tuhafsın vesselam sonra ben düşman oluoum

bol
ellerine sağlık ne iyi olmuş kek falan yaptığın bende yapmak istioum sebzelerim falan dolapta kötü oluo ama kolum kalkmıo hiç bişi için ütü de yapamadım akşam
annemde yedim gidip yattım eşim gelince hemen banyoya yönlendirdim köpüklü köpüklü yıkandık yeni duşjellerimiz liflerimizle harikaydı nası rahatladım
ama hiç bi iş yapmadım sonra tekrar yatıp yarışmayı izledim
bu akşamda bilmioum valla zaten yine patron geldi habire bişiler sıralıo :99:

zuzum
hayırlısı olsun canımcım
ayakları sıcak tutacak şeyler giyseydin

maşallah kızın çok güzel eminim sempatiktir dee... Kızın çok güzel nazarlık kesin yaptır ben küçük die içerden takyorum.Kızının adı ne? ben bilmiyorum?babaya düşkünmü?
kız çocuğu inş. Allah banada nasip eder erkeği garantiledim bide kız olursa süper olur...

bol kesin baleye gönder ben baleye gittim küçükken kesinlikle çok esnek olur ve dans etmeyi sever ozaman. ayy tütüsü süper diii maşallah 41 kere orada olup ısrıp sevmeyi isterdim

ayy senin şu facete erkekler için paylaştığın öküz muhabbetini pek sevdimmm nekadar doğru leeeennnnnnnnn

zuzum, ben zaten haftada en az bir defa yasin okurum :26:
yardım edebildiğim kişilere ederim, ama arttır mı diyosun :26:
bebeğimin bununla ilgisi olduğunu hiç sanmıyorum canım.. :44:
nette baktım da dün gece, çok içinden gelerek bir iyilik yapınca bu tür rüya görüyomuşsun devamı gelsin diye.. ödül gibi bişi galiba :)
o gece yağmur çok yağıyodu, küçük bi çocuk 6-7 yaşında, yağmurda tartısıyla bekliyodu hava kararmış, onun yanına gittim, hırkasının önünü kapattım, "artık evine git" dedim gönderdim, çok az belki ama candan sonuçta 5 tl verdim.. belki bunun etkisidir :))
iyi düşündüm dün akşam yorumlara bakınca..

nek
hem adamla aşkın dibine vuruosunuz zor ayrılmalar falan Eki Görüntüle 573724 hemde yinede kavga gürültü etme derdindesin tuhafsın vesselam sonra ben düşman oluoum
bizim kavgalarımız 1-2 saat kuzum, önemli bişi olmadığı sürece tabii..
bu 1-2 saatlik kavgaların barışmalarını da güzel :))

dilek ama çocuk çok yakışıklıydı yaa...karizmatikti...hadise,hülya bi de ben bittik resmen hele hadise hakkaten yicekti çocuğu
bizim oyunlara takılanlara bak,banyolarda köpükler falanlar felonlar

koketa demek küçükken bale eğitimi aldın. bol un kızına ben "doğa cadısı" diyorum. dövme pilav da nasıl oluyormuş?

zuzum, sıcak ve bol şekerli bişiler iç

bol, dövme pilav nasıl oluyo? :)

CNM önce düdüklüde pişiryorum dövmeyi nohut gibi çok pişmicek ama sonra piştikten sonra suyunu süzüp pilav yapar gibi yağı kızdırıp içine dövmeyi atıyosun bide nohut koyuyorum işte ölüçüne göre su ve bulyon tavukluda çok güzel oluyor.

saol cnm adı doğa babaya çok düşkün evt onu gördümü gözleri parlıyor ama son 1 aydır falan benden ayrılmak istemiyor sürekli değişiyor huyları inşallah kızların yeri ayrı tabi benimde bir erkek olursa hayır demem tabiki ama ilerde tabi
valla çok istiyorum baleye falan gitmesini zaten kısmet inşallah yapabilirim çünkü ben kazık gibiyim hiç kıvrılamıyorum
seninkide babasına benziyor acayip çok tatlı ama allahım korusun hepsini.

vilin cnm çok güldüm yaa ne cadıymış o öle bide hırsınımı almak istiyor

dileğim ii yapmışsın azcık dinlendir vücudunu tabiki.

dilek ama çocuk çok yakışıklıydı yaa...karizmatikti...hadise,hülya bi de ben bittik resmen hele hadise hakkaten yicekti çocuğu
o çocuk aynı benima rkadaşıma benziyo, ama çok çok fazla benziyo :)
hatta bugün sms atıyım ona, bakim kendi kendini benzetecek mi..

onun adı oyun değil, fantazi/fantezi

bilmioum valla Allah sahibine bağışlasın ama hadise abarttı yani mustafa bile konuyu değişti o pek sevmio bu tarz şeyleri
ama ben oyunlar hakkında hiç mi hiç bişi demedim ki
bkz. geçmiş
yorumum yok yani

nek eşime dedim bundan sonra saat 22,30u geçince yok dedim
güldü ve hiç takmadı :26:

nektar dü rüyanı okudum ama sonra site bakıma girince yazamadım ben de rüyanı iyi olarak algıladım sonuçta namaz abdest bunların anlamları çok güzel. Bir de işind şu aralar çok bunalıyorsun ya bence bir rahatlama gelecek.

dileğim ii yapmışsın azcık dinlendir vücudunu tabiki.

ama dinlenmio ki sabah vücudum aynı yorgunlukta, uykumu hiç alamamış gibi kalkıoum
birde regl olcam 3-4 gün sonra ondan da kötüyüm heryerim ağrıo
akşam reklam gördük eşimle tam hatırlayamıoum adını falanda
enerji, vitamin hapı gibi bişi işte onun gibi bişi kullansak diouz eşimde hiç dinlenmiş hissetmio kendini bende

Nekk Evet ödül diye düşün

Teşkür kızlar çay söledim şimdi açık bol şekerli içiim

sonra şu erkana bakim :)

hadi görüşürüzz

kızlarr dağ filmini izleyen oldu mu ben merak edioum gitsem mi acaba :26:

beğenmedim nefes daha güzeldi cıkksss çok basit ve hiç etkiliyici bulmadım bilmiyorum belkide ben çok şee bekledim ama hiç ağlamadım nefeste çok ağlamıştım...

gerçi soner süperdi orada komutan burdaki komutan yumuşak sesli çiyakkkk gibi sesi var böğkkkkkkkkkkkkkkkkk yaniii

biz dün moskovanın şifresine girceğimize dağ filmine girseydik keşke dedik, çıkanlar memnun görünüyorlardı, ama bilmiyorum

ben beğenmedim cnm onada girsen pek bişi değişmezdi evde izle daha iyi hiç ödükleri kadar değilmiş nefes çok daha güzel aynı ona benzetmişler komutan dağda geçio terörisler pusu kuryo falan filan işteee

dilek aslında omega 3-6 tabletleri alabilirsin yada koenzimQ10 filan; bunlar kronik yorgunluklarda iyi sonuç veriyor. Ben bir dönem omega kullanıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…