hayırlısı olsun kuzum yaagünaydın kızlar
dün akşam 9,30a kadar yukardaydık indik aşağı uzandm koltuğa zaten gündüzden de canım bişy yapmk istemiyodu ohhh be dedim uzanınca uyumuşuz eşimle gözümü açtım 10,30 olmuş kalktım wcye gittim kırmızılar gözkırpmış geliyo ...sonra yatağa gittik işte uyuduk hemn hiçbişy anlamadım dünden ne gündüz ne gece :)
sabh baktım pekbişey gelmemiş bikaç damla şimdide azcık karnım ağrıyo gibi ,sökülmedi daha inşş ağrımaz çok
bide sabh acıktım kalkınca 2dilim ekmek 1duble çay içtim evde ,ve şuan da açım sankim :26:ama canm istemiyo bişy yemek
günaydınn
vilincim bencede bulgur ii gider hiç dövme pilavı yaptınızmı kızlar oda güzel oluyor.bizim cady gönderim cnm sana acaba kaç saat dayanabilirsin felaket yaramaz cadı hiç durmuyor valla evde karıştırmadık yerin kalmaz söleyim
zuzum hayırlısı olsun cnm yaa sizinki pek bi nazlı çıktı..
ayy çok güldüm yaa alemmiş seninkide..
yaa bizimkide öyle acayip seviyor gezmeyi dışarı çıkarken çığlıklar atıyor sevinçten.
ama cmtsi günü annemlerde öyle bir düştüki tam sehpanın sivri yerine alnının ortası çarpt yarıldı azbişe kanadı okadar kötü oldumki kuzum nasıl ağladıeşimde kızıyor nazar değdi takmıyosun çocuğa boncuk diye..
kokiş maşallah paşana
özgim senin bebişine de maşallah
iş için, eşine de sana da hayırlısını diliyorum canım..
dost musun düşman mısınikidebir kocamın tarafını tutuyosun
ben de bundan sonra bişe anlatınca senin eşinin tarafını tutcam gör sen
ayy ben çok tuhaf bi rüya gördüm kızlar yaa bi fırsat bulup anlatamadım ama hala etkisinden kurtulamadım :18: :18: :18:
zuzum, ben zaten haftada en az bir defa yasin okurum :26:nekimm korkmuşsun ama şöle düşün herkeze nasip olmuyo böyle rüyalar ... bence biraz maneviyatını arttır kuzum yalnış anlama da hani bebeğini kaybetmen üstüne gördüğün bu rüyaa hiçbişey karşılıksız anlamsız değil unutma
bizim kavgalarımız 1-2 saat kuzum, önemli bişi olmadığı sürece tabii..nek
hem adamla aşkın dibine vuruosunuz zor ayrılmalar falan Eki Görüntüle 573724 hemde yinede kavga gürültü etme derdindesintuhafsın vesselam sonra ben düşman oluoum
zuzum, sıcak ve bol şekerli bişiler iç
bol, dövme pilav nasıl oluyo? :)
maşallah kızın çok güzel eminim sempatiktir dee...Kızın çok güzel nazarlık kesin yaptır ben küçük die içerden takyorum.Kızının adı ne? ben bilmiyorum?babaya düşkünmü?
kız çocuğu inş. Allah banada nasip eder erkeği garantiledim bide kız olursa süper olur...
bol kesin baleye gönder ben baleye gittim küçükken kesinlikle çok esnek olur ve dans etmeyi sever ozaman.ayy tütüsü süper diii maşallah 41 kere orada olup ısrıp sevmeyi isterdim
o çocuk aynı benima rkadaşıma benziyo, ama çok çok fazla benziyo :)dilek ama çocuk çok yakışıklıydı yaa...karizmatikti...hadise,hülya bi de ben bittik resmenhele hadise hakkaten yicekti çocuğu
bizim oyunlara takılanlara bak,banyolarda köpükler falanlar felonlar
dilek ama çocuk çok yakışıklıydı yaa...karizmatikti...hadise,hülya bi de ben bittik resmenhele hadise hakkaten yicekti çocuğu
bizim oyunlara takılanlara bak,banyolarda köpükler falanlar felonlar
dileğim ii yapmışsın azcık dinlendir vücudunu tabiki.
kızlarrdağ filmini izleyen oldu mu ben merak edioum gitsem mi acaba :26:
biz dün moskovanın şifresine girceğimize dağ filmine girseydik keşke dedik, çıkanlar memnun görünüyorlardı, ama bilmiyorum
alishia iki tane beğendim galiba :26:
indirim kuponum süresi dolmuş
yeni üyelik yapıp yeniden 10 tl kazandım
55tl bir tanesi. ikisi ve kargo dahil 50,90 olacak
Eki Görüntüle 573052 Eki Görüntüle 573053
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?