tavukla süper olur evet, denerim ben bunuCNM önce düdüklüde pişiryorum dövmeyi nohut gibi çok pişmicek ama sonra piştikten sonra suyunu süzüp pilav yapar gibi yağı kızdırıp içine dövmeyi atıyosun bide nohut koyuyorum işte ölüçüne göre su ve bulyon tavukluda çok güzel oluyor.
aynen benimkisi de öyle yapmıştınek eşime dedim bundan sonra saat 22,30u geçinceyok dedim
güldü ve hiç takmadı :26:
inşallah canımnektar dü rüyanı okudum ama sonra site bakıma girince yazamadım ben de rüyanı iyi olarak algıladım sonuçta namaz abdest bunların anlamları çok güzel. Bir de işind şu aralar çok bunalıyorsun ya bence bir rahatlama gelecek.
biliyorum kuzum da bizim oyunlar daha masum kalıyo yani onu kastederek söylemiştimo çocuk aynı benima rkadaşıma benziyo, ama çok çok fazla benziyo :)
hatta bugün sms atıyım ona, bakim kendi kendini benzetecek mi..
onun adı oyun değil, fantazi/fantezi
NekkEvet ödül diye düşün
Teşkür kızlar çay söledim şimdi açık bol şekerli içiim
sonra şu erkana bakim :)
hadi görüşürüzz
ben de böyle biliyorum canım :))biliyorum kuzum da bizim oyunlar daha masum kalıyo yani onu kastederek söylemiştim
senin gördüğün gibi rüyalar bi ara ben de çok görürdüm...maneviyatın güçlü olduğu için allah seni bunu tamamlamaya,ibadetlerini yapmaya çağırıyo...allahın sevdiği kullar böyle rüyalar görürmüş...onları bu şekilde doğru yola (namaza falan) çağırırmış...bana böyle demişlerdi kuzum...keşke namazlarımızı kılsak
ben beğenmedim cnm onada girsen pek bişi değişmezdi evde izle daha iyi hiç ödükleri kadar değilmiş nefes çok daha güzel aynı ona benzetmişler komutan dağda geçio terörisler pusu kuryo falan filan işteee
sinemaya gitmeye gerek yok yani sonra evde izleyebilirizben beğenmedim cnm onada girsen pek bişi değişmezdi evde izle daha iyi hiç ödükleri kadar değilmiş nefes çok daha güzel aynı ona benzetmişler komutan dağda geçio terörisler pusu kuryo falan filan işteee
ayyşu leopardan beim cicim var kısaaa fırfırlı etekli ayyy çok hoşmuş sütyeni süper valla
ama dinlenmio ki sabah vücudum aynı yorgunlukta, uykumu hiç alamamış gibi kalkıoum
birde regl olcam 3-4 gün sonra ondan da kötüyüm heryerim ağrıo
akşam reklam gördük eşimle tam hatırlayamıoum adını falanda
enerji, vitamin hapı gibi bişi işte onun gibi bişi kullansak diouz eşimde hiç dinlenmiş hissetmio kendini bende
zuzum, ben zaten haftada en az bir defa yasin okurum :26:
yardım edebildiğim kişilere ederim, ama arttır mı diyosun :26:
bebeğimin bununla ilgisi olduğunu hiç sanmıyorum canım.. :44:
nette baktım da dün gece, çok içinden gelerek bir iyilik yapınca bu tür rüya görüyomuşsun devamı gelsin diye.. ödül gibi bişi galiba :)
o gece yağmur çok yağıyodu, küçük bi çocuk 6-7 yaşında, yağmurda tartısıyla bekliyodu hava kararmış, onun yanına gittim, hırkasının önünü kapattım, "artık evine git" dedim gönderdim, çok az belki ama candan sonuçta 5 tl verdim.. belki bunun etkisidir :))
iyi düşündüm dün akşam yorumlara bakınca..
bizim kavgalarımız 1-2 saat kuzum, önemli bişi olmadığı sürece tabii..
bu 1-2 saatlik kavgaların barışmalarını da güzel :))
dilek aslında omega 3-6 tabletleri alabilirsin yada koenzimQ10 filan; bunlar kronik yorgunluklarda iyi sonuç veriyor. Ben bir dönem omega kullanıyordum
koketa demek küçükken bale eğitimi aldın. bol un kızına ben "doğa cadısı" diyorum.dövme pilav da nasıl oluyormuş?
ayy kestane şekeri, hastasıyımmmmoff ben sabaha kestane şekeriyle başladım 3 tane hüplettim daha da başka bir şey yiyemedim
bu akşamın yemeğini de ayarladım dünden patates haşlamıştım borani yapıp çay demleyip tüketmeyi düşünüyoruz biraz da kuru fasulyeden kaldı zaten.
geçmiş olsun canım, açıkta mı kaldı uyurken bacağın acaba :26:günaydın kızlar
dün öğleden sonra hafif hafif başlamıştı sol bileğimden yukarısına doğru ağrı, akşam şiddetlendi hala da geçmedi, dizime kadar baldırım ağrıyor sertleşmiş, gerilmiş, annem ilaç içme geçmezse kantaron yağıyla ovarız dedi.
bizim de var mescit, hemde çook güzel, ama lavabo çok iğrenç..bizim burda bayanlara mescit var kılıyorum ben çoğu zaman, zaten yemenim falan çekmecemde duruyor bazen şeytana uyuyorum amabu sabah ezanı duydum ama kalk(a)madm
bu tarz filmler hep benziyor zaten canım o duyguyu vermek çok öenmli işte, ben de Fetih den sonra Çanakkale 1915 den etkilenemedim
günaydın kızlar
dün öğleden sonra hafif hafif başlamıştı sol bileğimden yukarısına doğru ağrı, akşam şiddetlendi hala da geçmedi, dizime kadar baldırım ağrıyor sertleşmiş, gerilmiş, annem ilaç içme geçmezse kantaron yağıyla ovarız dedi.
biz de hiç küs duramayız ama bence gurursuzluk değil ki bu, sevgi.
biz atışırız ama gözgöze geldiğimiz anda gülüşürüz, sabah tuhaf tuhaf sesler çıkarıyor giyinirken gel köpecik gel diyorum kafasını bana sürtüyor hov hov die, çocuk değil de ne bu adam şimdi? nasıl kızıyım. gece de azcık atıştık sonra ben gittim yatak odasında uzandım hemen geldi aldı beni içerde kanepeyi açtım gel birlikte tv izleyerek yatalım dedi gittik, ben seni çok seviyorum bazen ikimizin de hayvanlığı tutuyo azcık ama hemen geçiyo di mi dio bana, kızamıyorum ki.
CNM önce düdüklüde pişiryorum dövmeyi nohut gibi çok pişmicek ama sonra piştikten sonra suyunu süzüp pilav yapar gibi yağı kızdırıp içine dövmeyi atıyosun bide nohut koyuyorum işte ölüçüne göre su ve bulyon tavukluda çok güzel oluyor.
saol cnm adı doğababaya çok düşkün evt onu gördümü gözleri parlıyor ama son 1 aydır falan benden ayrılmak istemiyor sürekli değişiyor huyları inşallah kızların yeri ayrı tabi benimde bir erkek olursa hayır demem tabiki ama ilerde tabi
valla çok istiyorum baleye falan gitmesini zaten kısmet inşallah yapabilirim çünkü ben kazık gibiyim hiç kıvrılamıyorum
seninkide babasına benziyor acayip çok tatlı ama allahım korusun hepsini.
vilin cnm çok güldüm yaa ne cadıymış o öle bide hırsınımı almak istiyor
dileğim ii yapmışsın azcık dinlendir vücudunu tabiki.
ya hap iyi gelirmiki bilemedim eşim şu suya atılınca eriyen tabletler varya ondan içer direnç kazansın diye.
hürriyette osman müftüoğlunun bununla ilgili bir yazısı var bugün okusana cnm.
NekkEvet ödül diye düşün
Teşkür kızlar çay söledim şimdi açık bol şekerli içiim
sonra şu erkana bakim :)
hadi görüşürüzz
off ben sabaha kestane şekeriyle başladım 3 tane hüplettim daha da başka bir şey yiyemedim
bu akşamın yemeğini de ayarladım dünden patates haşlamıştım borani yapıp çay demleyip tüketmeyi düşünüyoruz biraz da kuru fasulyeden kaldı zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?