Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

tavukla süper olur evet, denerim ben bunu
saol bol'um

nek eşime dedim bundan sonra saat 22,30u geçince yok dedim
güldü ve hiç takmadı :26:
aynen benimkisi de öyle yapmıştı
inşallah canım

o çocuk aynı benima rkadaşıma benziyo, ama çok çok fazla benziyo :)
hatta bugün sms atıyım ona, bakim kendi kendini benzetecek mi..

onun adı oyun değil, fantazi/fantezi
biliyorum kuzum da bizim oyunlar daha masum kalıyo yani onu kastederek söylemiştim
senin gördüğün gibi rüyalar bi ara ben de çok görürdüm...maneviyatın güçlü olduğu için allah seni bunu tamamlamaya,ibadetlerini yapmaya çağırıyo...allahın sevdiği kullar böyle rüyalar görürmüş...onları bu şekilde doğru yola (namaza falan) çağırırmış...bana böyle demişlerdi kuzum...keşke namazlarımızı kılsak

Nekk Evet ödül diye düşün

Teşkür kızlar çay söledim şimdi açık bol şekerli içiim

sonra şu erkana bakim :)

hadi görüşürüzz

erkan diiiil ERKAM
pilavımı yapıyorum,pişşe de yesem yaa acıktım

off ben sabaha kestane şekeriyle başladım 3 tane hüplettim daha da başka bir şey yiyemedim

bu akşamın yemeğini de ayarladım dünden patates haşlamıştım borani yapıp çay demleyip tüketmeyi düşünüyoruz biraz da kuru fasulyeden kaldı zaten.

ben de böyle biliyorum canım :))
Allahım nasip etsin inşallah namaz kılmayı, ben çok istiyorum ama çalışırken koşullar müsade etmiyo işte..
İnş kısmet olur hepimize

bu tarz filmler hep benziyor zaten canım o duyguyu vermek çok öenmli işte, ben de Fetih den sonra Çanakkale 1915 den etkilenemedim

günaydın kızlar
dün öğleden sonra hafif hafif başlamıştı sol bileğimden yukarısına doğru ağrı, akşam şiddetlendi hala da geçmedi, dizime kadar baldırım ağrıyor sertleşmiş, gerilmiş, annem ilaç içme geçmezse kantaron yağıyla ovarız dedi.

sinemaya gitmeye gerek yok yani sonra evde izleyebiliriz

şu leopardan beim cicim var kısaaa fırfırlı etekli ayyy çok hoşmuş sütyeni süper valla
ayy hala alma hevesim var ama eşimde akşam çekmecelere sığmıo dilek dedi

bizim burda bayanlara mescit var kılıyorum ben çoğu zaman, zaten yemenim falan çekmecemde duruyor bazen şeytana uyuyorum ama bu sabah ezanı duydum ama kalk(a)madm

ya hap iyi gelirmiki bilemedim eşim şu suya atılınca eriyen tabletler varya ondan içer direnç kazansın diye.
hürriyette osman müftüoğlunun bununla ilgili bir yazısı var bugün okusana cnm.

kavgaların sonu böyle hani asmalı konaktaki gibi gıpraşmlaı sinirli parisli geçio yaa süper oluyo yaff ben hemen afediyorum fazla dayanamıyorum çok mu gurursuzum yaaa:26:

koketa demek küçükken bale eğitimi aldın. bol un kızına ben "doğa cadısı" diyorum. dövme pilav da nasıl oluyormuş?

aynen annem babamla kavga ettiği her süreçte beni baleye gönderirmiş bende ben istediğim için göndermiş sanıyodum beni bale salonunda çok unutmuştur:26: hatta gösterimiz vardı ona bile gelmemişti

bale güzel dans güzel belkide ondan çok kilo almıyor olabilirm vicut sıkı oluyor kız çocukları mutlu oluyorr...

biz de hiç küs duramayız ama bence gurursuzluk değil ki bu, sevgi.
biz atışırız ama gözgöze geldiğimiz anda gülüşürüz, sabah tuhaf tuhaf sesler çıkarıyor giyinirken gel köpecik gel diyorum kafasını bana sürtüyor hov hov die, çocuk değil de ne bu adam şimdi? nasıl kızıyım. gece de azcık atıştık sonra ben gittim yatak odasında uzandım hemen geldi aldı beni içerde kanepeyi açtım gel birlikte tv izleyerek yatalım dedi gittik, ben seni çok seviyorum bazen ikimizin de hayvanlığı tutuyo azcık ama hemen geçiyo di mi dio bana, kızamıyorum ki.

ayy kestane şekeri, hastasıyımmmm afiyet olsun canım
ben d akşama mantar yapıcam ama nasıl yapsam bilmiyorum..

geçmiş olsun canım, açıkta mı kaldı uyurken bacağın acaba :26:
yatarken vikslesene..

bizim burda bayanlara mescit var kılıyorum ben çoğu zaman, zaten yemenim falan çekmecemde duruyor bazen şeytana uyuyorum ama bu sabah ezanı duydum ama kalk(a)madm
bizim de var mescit, hemde çook güzel, ama lavabo çok iğrenç..
erkek bayan karışık kullanılıyo ve bades almayı içim almaz orda, tuvaletimi yapmaya zor giriyorum her yeri peçeteyle tutuyorum

geçmiş olsun cnm kantoran herşeye ii geliyor zaten.

ayy alemsiniz yaa..

aslıdna düşündüm de böyle vitaminleri almak yerine beni katı meyve sıkacağım var çıkarsam onu sıksam maydonozun dereotunun ıspanağın suyunu içsem onları daha yararlı olur :44:

benimki babaya çok benziyor sadece gözleri ben gerisi baba

doğa ismiyle yaşasın güzel isim beimkide babay düştü anlamadım getti onu görünce bnei unutyor yafff bende uzaktan mememi sallıyorum beni seç beni seçç der gibi

ya hap iyi gelirmiki bilemedim eşim şu suya atılınca eriyen tabletler varya ondan içer direnç kazansın diye.
hürriyette osman müftüoğlunun bununla ilgili bir yazısı var bugün okusana cnm.

baktım omega cazip gelmedi
başka besinlerle tamamlamalıyım direncimi araştırcam yazıyada bakmaya çalışırım kuzum saol

borani bizim oranın yemeği lennnn hatay mutfağı sen nerrden bilyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…