Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

sıcak masaj yapsan ilaç içme evet iyi demiş:26:

sinemaya gitmeye gerek yok yani sonra evde izleyebiliriz

ayy hala alma hevesim var ama eşimde akşam çekmecelere sığmıo dilek dedi

varsa alma ozman bee ne alcan leopar varmı bitane olmalı ama yaa cicisi yaa sütyen tangosu

tango demişken teyzem benim tangoyu görmüştü çamaşırları toplayınca utana sıkıla sordu rahat olyomu dedim süper üstü hem pantolnda izi olmuyo hem kocişler bayılırrr kendi totosuna denedi aldı büyük anam dio ben hayatta giyemem 10 dk bilemmm hahahhaha
teyzeme dedim sende 40 ından sonra değişme zatenn

kavgaların sonu böyle hani asmalı konaktaki gibi gıpraşmlaı sinirli parisli geçio yaa süper oluyo yaff ben hemen afediyorum fazla dayanamıyorum çok mu gurursuzum yaaa:26:
ben aslında az cadı değilim, hiç hemen affedemiyorum
ama önemsiz sebeplerden dolayı kavga ettiysek (ki çoğu öyle oluyo ) eşim şebeklik yapıp güldürüyo beni, dayanamıyorum..
Bir de ben çok sinirli bir şekilde başlıyorum söylenmeye o an eşim "dur fakat bir dinle" var ya şener şen'in Ayşen Grudaya söylediği bir filme *kavga ederken onu yapıyo, kopuyorum. Sinir felan kalmıyo
dayanır barışmazsam, yatınca sıkıca sarılıyo orda kessin barışıyoruz :))

dilek amway de de vardı o tür vitamin kompleksleri

annem kullanmıştı onlardan çokta memnun kalmıştı...dilek bi araştır istersen canım...
dilşad çok güldüm size yaa...hov hov
koket sana da çok güldüm,çocuğu kandırabiliyo mu bari senin memikler
nek dün akşamda bende mantar vardı hatta azıcık artmıştı mantar sote,onu pilava kattım şimdi bakalım nasıl olacak

saol cnm dönem dönem değişiyorlar yaa bizimkide öyle merak etme oğlanlar anaya düşkün olur ama ben düşünim bizim cadının gözü sade babasını görüyor çünkü

kızlar yılbaşı çekilşi yapalımmı?

koppptummm

benimki sanki çokmu olgun hemide 34 yaşında banyodan çıkyo bornozula başında araplar gibi bağlıo küçük havluyu elinde donu halay çekiyoo hele kurban helele heleee ..

evde kediyi kovalar koşar çocuk gibi ....yatakta zıplarrr yemekte güm güm şarkı söler masaya vurur erkekler çocuk gibiler yaaa

tşk ederim kızlar artık bugün akşama kadar geçmezse eşime ovdururum banyoda
ben yılbaşı çekilişine giremem bol'um bikaç grup girdik hediyeleşmeye artık bi hediye daha alacak param kalmaz
ben de mi akşama mantar yapsam yaa hepiniz mantar diosunuz :)

ay benim kız kardeşim de çok rahat kullanıyo tanga'yı ama ben hayatta rahat edemem

nek dün akşamda bende mantar vardı hatta azıcık artmıştı mantar sote,onu pilava kattım şimdi bakalım nasıl olacak
ben soteyi çok sevmiyorum viliş, tavuklu muydu seninkisi?
beşamelli mi yapsam fırında, yada kremalı mı yapsam tavada

aynen benimkide hemen gelio gel gel die bende kaçıyorum sonra evde kovalamaca oynuyoruz yok barışmıcam küsüm işte sen bana küsemezsin hem çok günah dio bide ..ozman barışmasam zaten yatakta barırşı veriyom dayanamıom yaaaa...

ama dün nayır dedim parise bile şok oldu dünyanın sonu gelcek galibaaa çok sitemli şimdi bana

aslıdna düşündüm de böyle vitaminleri almak yerine beni katı meyve sıkacağım var çıkarsam onu sıksam maydonozun dereotunun ıspanağın suyunu içsem onları daha yararlı olur :44:

Bende baktım şunları tüketmek daha mantıklı
Bulunduğu besinler
Soğuk sularda yaşayan yağlı balıklar (somon balığı), Orkinos tipi ton balığı, uskumru, sardalya, hamsi, Ada çayı (%64), Kivi (%62), Perilla(%58), Semizotu(%35) daha az oranlarda ceviz, badem, fındık, soya filizi, kuru fasulye, soya fasulyesi, nohut, mısır, mısır unu, keten tohumu yağı, kanola yağı, soya yağı, tatlı patates, marul, lahana, brokoli ve diğer yeşil yapraklı sebzelerde bulunur.

ay benim kız kardeşim de çok rahat kullanıyo tanga'yı ama ben hayatta rahat edemem

ben sadece 'den 5 dk önce giyerim zaten 5 dk sonra çıkıyo
koketa'nın dediği gibi şaplak için ii oluyoo

ben soteyi severim acılı acılı ama artık acı yememem gerekiyormuş çok üzgünüm, eşim kızıyo içerde yanıyo şimdi diyo

biz soğan+biber+domatesli seviyoruz canım ben öyle yaptım akşam...kremalı sevmiyorum ben...bence beşamelli yap...
kızlar mantarlı pilav süper olmuş,mutlaka deneyin...(mantar+patates+biber+soğan+domates püresi koydum)

kızlar yılbaşı çekilşi yapalımmı?
ben yılbaşında bulgaristana gideceğim için baya bi telaşlı olucam, ama yaparsanız eşlik ederim yine de :)

ayy evet sen nasıl hayır dedin parise, hayrettt

ankaralıların mutfağında da mı var borani millet burda bilmiyo

bende adını bilmiodum bir iki kez bu şekilde yaptım ama beğenmedim
diğer türlü yemeği daha iyi gibi belkide tam olarak yapamamışımdır.

leoparlım var canım ama buda hiç fena diildi
tanga bende severim yaa eskiden daha çok kullanırdım aslında

bende vilininki gibi yapmıştım pazar günü güzel oluyor.kaşarlı yap fırında ölede güzel oluyor cnm.

nekimm ben onu altlamışım kız kocişini bırakıp nasıl gitcen gerçi biyandada kardeşin var ama inşallah güzel geçirirsin cnm.

Son düzenleme:
biz soğan koymuyoruz sotelere, biber et/tavuk ya da mantar kavurup sarımsak ekliyoruz incecik doğrayıp. sonra 1 domates ya da hiç koymuyoruz azcık salça bu kadar. ama mantara küp küp patates de yakışır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…