bu tarz filmler hep benziyor zaten canım o duyguyu vermek çok öenmli işte, ben de Fetih den sonra Çanakkale 1915 den etkilenemedim
günaydın kızlar
dün öğleden sonra hafif hafif başlamıştı sol bileğimden yukarısına doğru ağrı, akşam şiddetlendi hala da geçmedi, dizime kadar baldırım ağrıyor sertleşmiş, gerilmiş, annem ilaç içme geçmezse kantaron yağıyla ovarız dedi.
sinemaya gitmeye gerek yok yani sonra evde izleyebiliriz
ayyhala alma hevesim var ama eşimde akşam çekmecelere sığmıo dilek dedi
ben aslında az cadı değilim, hiç hemen affedemiyorumkavgaların sonu böyle hani asmalı konaktaki gibi gıpraşmlaı sinirli parisli geçio yaa süper oluyo yaff ben hemen afediyorum fazla dayanamıyorum çok mu gurursuzum yaaa:26:
dilek amway de de vardı o tür vitamin kompleksleri
benimki babaya çok benziyor sadece gözleri ben gerisi baba
doğa ismiyle yaşasın güzel isimbeimkide babay düştü anlamadım getti onu görünce bnei unutyor yafff bende uzaktan mememi sallıyorum beni seç beni seçç der gibi
biz de hiç küs duramayız ama bence gurursuzluk değil ki bu, sevgi.
biz atışırız ama gözgöze geldiğimiz anda gülüşürüz, sabah tuhaf tuhaf sesler çıkarıyor giyinirken gel köpecik gel diyorum kafasını bana sürtüyor hov hov die, çocuk değil de ne bu adam şimdi? nasıl kızıyım. gece de azcık atıştık sonra ben gittim yatak odasında uzandım hemen geldi aldı beni içerde kanepeyi açtım gel birlikte tv izleyerek yatalım dedi gittik, ben seni çok seviyorum bazen ikimizin de hayvanlığı tutuyo azcık ama hemen geçiyo di mi dio bana, kızamıyorum ki.
ben ankaralıyım antakyayala ilgim yok bu yemeği biz hep yapar yeriz ama ismini bilmiyordum geçen kızlar burda söyleyince öğrendimborani bizim oranın yemeği lennnn hatay mutfağı sen nerrden bilyon
ay benim kız kardeşim de çok rahat kullanıyo tanga'yı ama ben hayatta rahat edememtango demişken teyzem benim tangoyu görmüştü çamaşırları toplayınca utana sıkıla sordu rahat olyomu dedim süper üstü hem pantolnda izi olmuyo hem kocişler bayılırrr kendi totosuna denedi aldı büyük anam dio ben hayatta giyemem 10 dk bilemmm hahahhaha
teyzeme dedim sende 40 ından sonra değişme zatenn
ben soteyi çok sevmiyorum viliş, tavuklu muydu seninkisi?nek dün akşamda bende mantar vardıhatta azıcık artmıştı mantar sote,onu pilava kattım şimdi bakalım nasıl olacak
ben aslında az cadı değilim, hiç hemen affedemiyorum
ama önemsiz sebeplerden dolayı kavga ettiysek (ki çoğu öyle oluyo) eşim şebeklik yapıp güldürüyo beni, dayanamıyorum..
Bir de ben çok sinirli bir şekilde başlıyorum söylenmeye o an eşim "dur fakat bir dinle" var ya şener şen'in Ayşen Grudaya söylediği bir filme*kavga ederken onu yapıyo, kopuyorum. Sinir felan kalmıyo
dayanır barışmazsam, yatınca sıkıca sarılıyo orda kessin barışıyoruz :))
ben ankaralıyım antakyayala ilgim yok bu yemeği biz hep yapar yeriz ama ismini bilmiyordum geçen kızlar burda söyleyince öğrendim
aslıdna düşündüm de böyle vitaminleri almak yerine beni katı meyve sıkacağım var çıkarsam onu sıksam maydonozun dereotunun ıspanağın suyunu içsem onları daha yararlı olur :44:
ay benim kız kardeşim de çok rahat kullanıyo tanga'yı ama ben hayatta rahat edemem
ben soteyi çok sevmiyorum viliş, tavuklu muydu seninkisi?
beşamelli mi yapsam fırında, yada kremalı mı yapsam tavada
ben yılbaşında bulgaristana gideceğim için baya bi telaşlı olucam, ama yaparsanız eşlik ederim yine de :)kızlar yılbaşı çekilşi yapalımmı?
aynen benimkide hemen gelio gel gel die bende kaçıyorum sonra evde kovalamaca oynuyoruzyok barışmıcam küsüm işte sen bana küsemezsin hem çok günah dio bide ..ozman barışmasam zaten yatakta barırşı veriyom dayanamıom yaaaa...
ama dün nayır dedim parise bile şok oldudünyanın sonu gelcek galibaaa çok sitemli şimdi bana
ankaralıların mutfağında da mı var borani millet burda bilmiyo
ama dün nayır dedim parise bile şok oldudünyanın sonu gelcek galibaaa çok sitemli şimdi bana
ay benim kız kardeşim de çok rahat kullanıyo tanga'yı ama ben hayatta rahat edemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?