kızlar yaren kaç gündür uğramıyo farkettiniz mi :26: bugün ayşe de hiç gelmedi :26:
tosun paşadan vakit bulamıyor olabilr mi? :44: face de görürsem bir çatayım bakayımkızlar yaren kaç gündür uğramıyo farkettiniz mi :26: bugün ayşe de hiç gelmedi :26:
kızlar yaren kaç gündür uğramıyo farkettiniz mi :26: bugün ayşe de hiç gelmedi :26:
Kaşarlısına bayılıyoruz, ama onu yeni yaptım daha (geçen hafta) birde bu mantarlarım minik minik, saplarıyla kullanılabilecek olanlardan..bende vilininki gibi yapmıştım pazar günü güzel oluyor.kaşarlı yap fırında ölede güzel oluyor cnm.
nekimm ben onu altlamışım kız kocişini bırakıp nasıl gitcen gerçi biyandada kardeşin var ama inşallah güzel geçirirsin cnm.
Kaşarlısına bayılıyoruz, ama onu yeni yaptım daha (geçen hafta) birde bu mantarlarım minik minik, saplarıyla kullanılabilecek olanlardan..
4 gün ayrı kalıcaz artık eşimle napalım( ama şimdiden dilimden düşmüyo, napıcam ben sensiz 4 gün diye.. o da bi havaya giriyo, kasılıyo asıl kendisi napıcak acaba, adam sakız gibi ya evdeyken hiç yanımdan ayrılmıyo.. bazen bağırıp çağırıyorum sonra üzülüyorum..
kaşarlı çok güzel oluyor dene bence dekaşarlısını hiç yapmadım ben :26: bi dahaki sefere öyle yapıyım...hayal ettim de güzel olur gibi geldi...
nekim sizin ilişkiniz pek heyecanlı yavdilekler gibi kavgalar,barışmalar,koklaşmalar ve bi arada
ortaam nerde işlere mi gömüldü ne
aaa senin kibrit kutusunu hala yakmadılar di mi,inşallah hep unuturlar
kızlar; sabah kahvaltım:1 bardak portakal suyu,3 ceviz...öğle yemeğim:bi tabak bulgur pilavı,bi kase yoğurt...yanıma bi elma bi de armut aldım...akşama kadar acıkırsam yerim diye...akşam da bi tabak bulgur pilavı ve bi kase yoğurt yerim...tamamdır...bugün sağlıklı beslendim sankim
ayyy evden çıkış saati geldi yine...gidiyorum kuzular...grş...
Günaydın herkese
Temizliğe başlıcam birazdan ne zamandır ellemiyorum hiçbiyeri. Kirli sepeti dolu onları hallediyim odamızı temizliyim nevresimleri hallediyim, perdeleri yıkıyımÖzlemişim yaa evde olmayı hiç sevmiyorum ben çalışmayı Annemde gidicek bu akşam biniyo zati. Dün akşam atıştık, benim için ertelemiş dr a gitmemizi beklemiş falan hala gitme diyorum ya.. Git ozaman gideceksen umrumda değil dedim konuşmuyoruz şimdi
canım ne demiş olursa olsun sakın küs ayrılma annenden..Günaydın herkese
Temizliğe başlıcam birazdan ne zamandır ellemiyorum hiçbiyeri. Kirli sepeti dolu onları hallediyim odamızı temizliyim nevresimleri hallediyim, perdeleri yıkıyımÖzlemişim yaa evde olmayı hiç sevmiyorum ben çalışmayı Annemde gidicek bu akşam biniyo zati. Dün akşam atıştık, benim için ertelemiş dr a gitmemizi beklemiş falan hala gitme diyorum ya.. Git ozaman gideceksen umrumda değil dedim konuşmuyoruz şimdi
dilekler kadar olmasa da heyecnalı yaşıyoruz biz de aşkımızıkaşarlısını hiç yapmadım ben :26: bi dahaki sefere öyle yapıyım...hayal ettim de güzel olur gibi geldi...
nekim sizin ilişkiniz pek heyecanlı yavdilekler gibi kavgalar,barışmalar,koklaşmalar ve bi arada
ortaam nerde işlere mi gömüldü ne
aaa senin kibrit kutusunu hala yakmadılar di mi,inşallah hep unuturlar
kızlar; sabah kahvaltım:1 bardak portakal suyu,3 ceviz...öğle yemeğim:bi tabak bulgur pilavı,bi kase yoğurt...yanıma bi elma bi de armut aldım...akşama kadar acıkırsam yerim diye...akşam da bi tabak bulgur pilavı ve bi kase yoğurt yerim...tamamdır...bugün sağlıklı beslendim sankim
ayyy evden çıkış saati geldi yine...gidiyorum kuzular...grş...
hee bu arada viliş, kaşarlı yaparken her mantarın içine kapruz çekirdeği kadar tereyağ koy çok lezzetli oluyo :))
evt yaa süper oluyor buu acıktım yine
kızlar soya sosu kullandınızmı hiç?tadı nasıldır?
noluyiiii?offffffff :95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?