Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

çekilişe ben de varım güzel olur geçen yıl iyi olmuştu tabaklarımı her kullandığımda dilşadın kulaklarını çınlatır anarım

bi dakika ben borani dedim ama yanlış oldu sanırım benim akşama yapacağım yemek haşlanmış patatesleri ezip üstüne sarımsaklı yogrut ekleyip yağda öldürdüğüm rendelenmiş havuçları koymak olacak yoksa nohut et bulgr filan koymayacağım ben isimlerini karıştırdım galiba. :44:

Kaşarlısına bayılıyoruz, ama onu yeni yaptım daha (geçen hafta) birde bu mantarlarım minik minik, saplarıyla kullanılabilecek olanlardan..

4 gün ayrı kalıcaz artık eşimle napalım ( ama şimdiden dilimden düşmüyo, napıcam ben sensiz 4 gün diye.. o da bi havaya giriyo, kasılıyo asıl kendisi napıcak acaba, adam sakız gibi ya evdeyken hiç yanımdan ayrılmıyo.. bazen bağırıp çağırıyorum sonra üzülüyorum..

Günaydın herkese
Temizliğe başlıcam birazdan ne zamandır ellemiyorum hiçbiyeri. Kirli sepeti dolu onları hallediyim odamızı temizliyim nevresimleri hallediyim, perdeleri yıkıyım Özlemişim yaa evde olmayı hiç sevmiyorum ben çalışmayı Annemde gidicek bu akşam biniyo zati. Dün akşam atıştık, benim için ertelemiş dr a gitmemizi beklemiş falan hala gitme diyorum ya.. Git ozaman gideceksen umrumda değil dedim konuşmuyoruz şimdi

kaşarlısını hiç yapmadım ben :26: bi dahaki sefere öyle yapıyım...hayal ettim de güzel olur gibi geldi...
nekim sizin ilişkiniz pek heyecanlı yav dilekler gibi kavgalar,barışmalar,koklaşmalar ve bi arada
ortaam nerde işlere mi gömüldü ne
aaa senin kibrit kutusunu hala yakmadılar di mi,inşallah hep unuturlar
kızlar; sabah kahvaltım:1 bardak portakal suyu,3 ceviz...öğle yemeğim:bi tabak bulgur pilavı,bi kase yoğurt...yanıma bi elma bi de armut aldım...akşama kadar acıkırsam yerim diye...akşam da bi tabak bulgur pilavı ve bi kase yoğurt yerim...tamamdır...bugün sağlıklı beslendim sankim
ayyy evden çıkış saati geldi yine...gidiyorum kuzular...grş...

kaşarlı çok güzel oluyor dene bence de
ben sen mantarlı plav diince pirinç pilavı canlandırmıştım gözümde. evet bebiş için yemişsin bugün, her şey sağlıklı
ben de sabah 2 haşlanmış yumurtaya limon pul biber sıvıyağ ekleyip yedim-5 zeytin terayağı bal yedim azcık da, 1 bardak da süt içtim ama şimdi çok acıktım öğle yemeğinde sebzeli kebap bulgur pilavı yarma çorba var

özgeem anneni kırma bence, tamam gitmese ii ama kırılmasın, barışın gidince özlersin çook.
kolay gelsin çok yorma kendini, kendin asma perdeleri

canım ne demiş olursa olsun sakın küs ayrılma annenden..
bak hastayken nasıl perişan oldun/uz.. üzgün gönderme onu..
bazen umrunda değilmiş gibi davranırlar anneler ama çok üzülürler aslında.. git sarıl boynuna, anneciğm seni çok özlediğimden gitmeni istemiyorum de, hiç dayanamaz o da zaten.. lütfen küs ayrılma

dilekler kadar olmasa da heyecnalı yaşıyoruz biz de aşkımızı
benim cadılığım tutmasa, 24 saat koklaşmalı geçecek de :))
sabah annemlerden geldim eşim de işten, dondumm.. ayaklarımı avucunda ısıtıyo yaa kuzum
güzel besleniyosun tamam ama böyle rejim yapıyomuş gibi yazma kızıyorum sana
tam buday ekmeği al, kiloya takılma yaa :26:
sonra gider onlar zaten incesin sen..

hee bu arada viliş, kaşarlı yaparken her mantarın içine kapruz çekirdeği kadar tereyağ koy çok lezzetli oluyo :))

hee bu arada viliş, kaşarlı yaparken her mantarın içine kapruz çekirdeği kadar tereyağ koy çok lezzetli oluyo :))

evt yaa süper oluyor buu acıktım yine
kızlar soya sosu kullandınızmı hiç?tadı nasıldır?

Son düzenleme:
kaşarlı mantarı teflon yada döküm tavaya altı kısıkta koyun çok az da tereyağı üstlerine de kaşar - öyle de oluyor ben genelde kahvaltılık olarak yapıyorum h sonları için akşam yemeği için pek doyurucu olmaz sanırım :44:

bol canım ben de soya sosunu merak ediyorum almak istiyorum ama kötüyse die cesaret edemedim.

noluyiiii?

ben en son ne zaman kavga ettik hatırlamıyorum :44:genelde ben çekmiriyorum eşim susuyor susuyor ben daha çok sinir oluyorum
bu arada size bahsettim mi nur topu gibi günüm oldu annemler teyzemler aralarında girmişler beni de katmışlar aylık 100 liraymış martta bendelermiş

annemde şundan var

mantarı bunda yaparız, o kadar güzel olur ki
eski bi model ama annem o kadar sık kUllanır ki ekmeğide kızartıp yerler babamla sabahları
sonra ekmeğe yağ peynir maydonoz sürüp fırına veririz ya annem onu bunda 2 dk yapar harika olur
bazen eski model şeyler çok daha pratik kullanışlı oluo valla

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…