hayır hiç kullanmadımevt yaa süper oluyor buu acıktım yine
kızlar soya sosu kullandınızmı hiç?tadı nasıldır?
noluyiiii?
ben en son ne zaman kavga ettik hatırlamıyorum :44:genelde ben çekmiriyorum eşim susuyor susuyor ben daha çok sinir oluyorum
bu arada size bahsettim mi nur topu gibi günüm oldu annemler teyzemler aralarında girmişler beni de katmışlar aylık 100 liraymış martta bendelermiş
evet o yağı kullanabilirsin saçına da hatta içine biraz da badem yağı karıştır aklıma getirdin bu akşam ben de yapayımhayır hiç kullanmadım
bende şey sorcaktım
migrostan tariş sızma zeytinyağı aldım bazen saç maskesinede katılır ya o yağdan katabilir miyim sizce:44:
sıkıldımçalışmak istemioum 100 tane iş var hala adam bişiler söylüo yani iş bağlantıları yapıo yaparız hallederiz :99:
hayırlı olsun gününüz bence çok iyi olmuş toplu para geçer eline iyi olur valla
eltimde çok ister habire heveslenir ama işten güçten görüşülmüo ki
annemde şundan var
Eki Görüntüle 574034
mantarı bunda yaparız, o kadar güzel olur ki
eski bi model ama annem o kadar sık kUllanır ki ekmeğide kızartıp yerler babamla sabahları
sonra ekmeğe yağ peynir maydonoz sürüp fırına veririz ya annem onu bunda 2 dk yapar harika olur
bazen eski model şeyler çok daha pratik kullanışlı oluo valla
ucuzdur heralde pazara çıkamadığım için bilmiyorumgünadın kızlaaaar...
kocişi gönderdim...evi toplicam şimdi...azıcık sebzeli tavuğum var...yanına ne yapsam ki? bulgur pilavı mı yapsamuzun zamandır yapmadım,hem bana da faydalı...ben kahvaltı yapmadım...portakal suyu sıktım,bi de 3 tane ceviz yedim...evi toplayana kadar acıkırım hem...zaten zeynep de acıkmamış,tekmelemiyo
aşin kız ne şanslısın,sizin orda portakal ne kaa ucuzdur kim bilir
geçmiş olsun cnm açıkta kalmış olabilir belki bence de içme ilaç yağ ii gelirbu tarz filmler hep benziyor zaten canım o duyguyu vermek çok öenmli işte, ben de Fetih den sonra Çanakkale 1915 den etkilenemedim
günaydın kızlar
dün öğleden sonra hafif hafif başlamıştı sol bileğimden yukarısına doğru ağrı, akşam şiddetlendi hala da geçmedi, dizime kadar baldırım ağrıyor sertleşmiş, gerilmiş, annem ilaç içme geçmezse kantaron yağıyla ovarız dedi.
bugün boş günüm ya,okulda yapılcak bişi de yoktu die gitmedim, 10 gibi kalktık kahvaltı falan derken bu saat oldu saatlerdir açık sayfa ama bakamadım bi türlü. nevresimleri atmıştım hava güzel die onları asıyım die balkona çıktım. üstteki halı silkelemiş yine heralde balkon rezaletti halı tüyleri saçlar tüylerkızlar yaren kaç gündür uğramıyo farkettiniz mi :26: bugün ayşe de hiç gelmedi :26:
sadece mantar sote yap geçen gün ben öyle yaptım soğan domates ve azcık salçayla güzel olduKaşarlısına bayılıyoruz, ama onu yeni yaptım daha (geçen hafta) birde bu mantarlarım minik minik, saplarıyla kullanılabilecek olanlardan..
4 gün ayrı kalıcaz artık eşimle napalım( ama şimdiden dilimden düşmüyo, napıcam ben sensiz 4 gün diye.. o da bi havaya giriyo, kasılıyo asıl kendisi napıcak acaba, adam sakız gibi ya evdeyken hiç yanımdan ayrılmıyo.. bazen bağırıp çağırıyorum sonra üzülüyorum..
Günaydın herkese
Temizliğe başlıcam birazdan ne zamandır ellemiyorum hiçbiyeri. Kirli sepeti dolu onları hallediyim odamızı temizliyim nevresimleri hallediyim, perdeleri yıkıyımÖzlemişim yaa evde olmayı hiç sevmiyorum ben çalışmayı Annemde gidicek bu akşam biniyo zati. Dün akşam atıştık, benim için ertelemiş dr a gitmemizi beklemiş falan hala gitme diyorum ya.. Git ozaman gideceksen umrumda değil dedim konuşmuyoruz şimdi
evt yaa süper oluyor buu acıktım yine
noluyiiii?
ben en son ne zaman kavga ettik hatırlamıyorum :44:genelde ben çekmiriyorum eşim susuyor susuyor ben daha çok sinir oluyorum
bu arada size bahsettim mi nur topu gibi günüm oldu annemler teyzemler aralarında girmişler beni de katmışlar aylık 100 liraymış martta bendelermiş
he bide koras geçmiş olsun
ben de böyle biliyorum canım :))
Allahım nasip etsin inşallah namaz kılmayı, ben çok istiyorum ama çalışırken koşullar müsade etmiyo işte..
İnş kısmet olur hepimize
evt yaa süper oluyor buu acıktım yine
nereye kaçıyorsun saat daha erken değil mi?görüşürüz kızlar kaçıyorum ben
Doğalgaz 208 gelmiş
bende çok korkuoum bu ay gelecek faturadan :18:
smile için çok saol
tam benlik Eki Görüntüle 574122
zuzunun haberi var mı çekilişten özge de katılabilir
vildan ve kamile cvp vermedi galiba
ben, bol, nek, sirken, yaren, alishia şimdilik liste bu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?