Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

evt yaa süper oluyor buu acıktım yine
kızlar soya sosu kullandınızmı hiç?tadı nasıldır?
hayır hiç kullanmadım
bende şey sorcaktım
migrostan tariş sızma zeytinyağı aldım bazen saç maskesinede katılır ya o yağdan katabilir miyim sizce:44:

sıkıldım çalışmak istemioum 100 tane iş var hala adam bişiler söylüo yani iş bağlantıları yapıo yaparız hallederiz :99:

hayırlı olsun gününüz bence çok iyi olmuş toplu para geçer eline iyi olur valla
eltimde çok ister habire heveslenir ama işten güçten görüşülmüo ki

evet o yağı kullanabilirsin saçına da hatta içine biraz da badem yağı karıştır aklıma getirdin bu akşam ben de yapayım
gün iyi oldu ben zaten birikim yapabiliyorm sorun değil ama maksat görüşmeleri daha planlı yapabilmekmiş. Belki de şubatı ben alırım tikime göre bakayım da.

Santralin eski çalışan bayanı geri geldi geçen hafta işe, F.. bey yine çiçek göndermiş, almış onları birini fin. müd. getirdi..
Fin. Müdürümüz de biliyo ya diğerinin bana olduğunu, sadece bu mu var diyo.. Kız da yok bitane daha var diyo, size ve bana jest yapmış diyo, mutlu olmuş gülerek böyle.
Ben de hiç bişi demedim, fin. müd. bana baktı..
Ona neden jest yapsın adam onu tanımıyo ki daha ama iyi oldu,
istemiyorum çiçekeleri eşimel tartışıyoruz zaten :)
O sebeple sesimi çıkartmiycam..
Çok beğendiğim olrsa Z.. beyin çiçeklerini alırım, ona gelenleri :))

benm anneminde var bundan gittigidiyorda hala satılıyor anneminki taaaa çeyizinden ama hala taş gibi, ızgara türü şeyler tavuk falan da çok güzel oluyor bunda

selam millet. benim yaramaz oğluşum dün gündüz hiç uyumadı, giremedim ben de. arada girdim, okuyamadan uyandı yine. şimdi yine uyutttum, inşallah bugün düne benzemez. geçmişi de okuyamadım. ama kızmayın bana facede gördük diye, orda da çok durmadım zaten. çok yordu dün beni yaramaz büyüdü sanki, sürekli ilgi ve sohbet istiyor. o uyanıkken başka birşeyle ilgilendin mi başlıyor ağlamaya

bi nekim yılbaşında eşinden ayrı olacakmış, ona üzüleyim mi, sevineyim mi bilemedim. kardeşinin yanında olması iyi, eşinden uzak olması kötü. Allah içine sindirsin diyim.

özgemm küs ayrılmayın annenle, konuş gönlünü al mutlaka. bıraktın mı sen işi???

vilişşş dikkatli yemen güzel ama diyet yapıyor gibi kasma kendini canım. bebiş herşeyden önemli unutma.

sirken de güne girmiş, toplu para gelecekmiş. hayrını gör canım.

ucuzdur heralde pazara çıkamadığım için bilmiyorum
süpermrketlerde zaten her şehirde aynı fiyat

geçmiş olsun cnm açıkta kalmış olabilir belki bence de içme ilaç yağ ii gelir
kızlar yaren kaç gündür uğramıyo farkettiniz mi :26: bugün ayşe de hiç gelmedi :26:
bugün boş günüm ya,okulda yapılcak bişi de yoktu die gitmedim, 10 gibi kalktık kahvaltı falan derken bu saat oldu saatlerdir açık sayfa ama bakamadım bi türlü. nevresimleri atmıştım hava güzel die onları asıyım die balkona çıktım. üstteki halı silkelemiş yine heralde balkon rezaletti halı tüyleri saçlar tüylerbalkonu temizledim sonra çamaşırları astım. o arada bilg. eşimdeydi, sayfa da açıktı, okudu mu bilmem artık
sadece mantar sote yap geçen gün ben öyle yaptım soğan domates ve azcık salçayla güzel oldu

tanga çok severimmmmlaf arasında sölemeden edemiciimara ara giyerim ben, çamaşır belli olmasın die diil ama ,öle zevkine giyerim

ayy benim yeni aldığım cicinin de göğüs kısmı ve etekleri leoparlı bayılarak aldımmm

ay daha alıntım varmış altta

özgim kızlar çok haklı annenle barış cnm küs gitmesin, biliom barışırsın da zaten ama gönlünü de al yani, gezmeye gitmio kii yani sonuçta

sedacım eskiden annem kullanırdı tavuklara özellikle, biraz tuzlu bişi ama lezzet verio ben severim, nedense evime hiç almadım ama bak sen diyince farkettim:44:

sirken hayırlı uğurlu olsun gününüz

hıı bi de çekiilişe ben de katılabilirim yapıcak olursanız. üf yaaa yine utanma moduna geçiyorummutfakta beklio poşette hala tarhana ve nar ekşisi yaaaaa

he bide koras geçmiş olsun

Sağol cnm

ben de böyle biliyorum canım :))
Allahım nasip etsin inşallah namaz kılmayı, ben çok istiyorum ama çalışırken koşullar müsade etmiyo işte..
İnş kısmet olur hepimize

Ben çalışırken evde kaza yapıyodum cnm..Bizim de lavabo bayan erkek karışıktı

Benim damak tadıma uygun tadı seviyorum ben.Olduğu zaman tavuk sotede kullanırım.

Dilek sana smiley buldum cnm

Benimde içim sıkıldı bugün..İşleri yap yap bitmiyo.Ütü yap bulaşıkları yıka mutfağı süpür yemek yap..Köfte patates kızartması,havuç çorbası ve pilav yaptımDişim yine hafif hafif ağrıyo
Bende şunu farkettim 4-5 aydır falan eşimle tartışmalarımızda gelip barışıyo uzatmıyo

birazdan çıkcam hastaneye gidip bebeklere altın takıcam, ordan da direk eve geçicem babamdan izin aldım, azcık yatıcam akşam için kıyma çıkarmıştım onu köfte yaparım

Son düzenleme:
ben çıkıyorum hani bi öğrencimin gönderdiği bi ödev vardı ya onu bitiriim.
sonra da geçenlerde colins'ten aldığım kotu değiştiricem. o gün de eşime dedim hafif boldu zaten giydikçe bollaşır bi beden küçük alalım dedim dinlemedi.bollaştı işte belim falan

kolay gelsinnnnn:80:

benim yaramaz uyandı yine. bu arada ben de yılbaşı çekilişini sorcaktım, alishiamdan gördüm. ben de varım bu seneeeee, yapmazsanız oyarımmmmm

dilek ondan annemdede var o yumurtalı ekmek çok güzel oluyor hatta cmtsi yapmıştı annembende çok seviyorum onu valla çokta pratik yani bitane alabilirim bende.

ayşam soya güzel diyosun yani deneyebilirim bende belki ama hangi yemeklere konulur bilmiyorum bakim biraz.
ben onu unutmuştum bile utanma
siz yılbaşındamı otelde kalacaksınız?

sirken hayırlı olsun günün annemlerinkne bende girmek istedm ama maalsf kenara ayıracak kadar param kalmıyor giremedm oyüzden

yarenim daha dur neler yapacak sana o sıpa

şimdi okudum kıyı egede izmide ayvalıkta antalyada kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı verilmiş dikkatli olun kızlar

enkidu gelmedi hiç bugün diyordum ki aklıma geldi annesi gelmiştir şimdi

evt cnm şimdilik böyle gözküyor ben kağıtlara yazıp çekimmi olmadı sonra kim kime çıktı msj atim.evt zuzumun hbri yok kızlarda bişe demedi daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…