Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

evt yaa süper oluyor buu acıktım yine
kızlar soya sosu kullandınızmı hiç?tadı nasıldır?
ben tavuk soteye kullanıyorum bol'um, seviyoruz biz :))

aa süper olmuş, ben de isterdim güne katılmayı :))

yesinler onuu, annesinin tüm ilgisini istiyo kuzucuk :) o da haklı tabii
bulgaristana gitcem diye içim kıpır kıpır, eşim geliyo aklıma üzülüyorum. İnş içime siner evet Msn den kamera açıp kutlarız yılbaşımızı artık

sadece mantar sote yap geçen gün ben öyle yaptım soğan domates ve azcık salçayla güzel oldu

ayy benim yeni aldığım cicinin de göğüs kısmı ve etekleri leoparlı bayılarak aldımmm
aslında hiçç bişi yapasım yok, gidip eşimle kumpir yiyesim var
güle güle giy cicini (güle güle de pek olmadı buna ama )

giyince değişim yapıyolar mı kii :26:
Doğalgaz 208 gelmiş
uvvvv :18: :18: :18: gece gündüz hiç kapatmadıysan iyi ama..
bize 83 gelmiş.. gece kapatıyoruz biz..
dişin için geçmiş olsun canım :/

uvvvv :18: :18: :18: gece gündüz hiç kapatmadıysan iyi ama..
dişin için geçmiş olsun canım :/

Sağol cnm..kapatmıyorum ama sanmıyodum bu kadar geleceğini
Salak ev muntazam olsa kapatcam bi kaç kapısını yakmıcam oraları..

Son düzenleme:
beni şimdilik dahil etmeyin isterseniz.
hangi tarihte kargolanacak felan onlar belli olsun o zaman..
katılamayabilirim çünkü ben :44:

bizde gece kapatıouz ben akşam 7de açıoum işte gece 1e kadar
pazar falan full ve yüksekte yanıo
bana 83 gelse razıyım
ama daha fazla gelcek 10gün var daha 20si gibi gelio

senin su noldu canım 73 gelmişti dimi :26:

seda liste tam belirlensin öyle yap çekilişi cuma namazına kadar herkes kararını versin işte o kaaa

peki ozaman..

nekim,koras nekadar koyuyosun sen yemeklere nasıl bir tadı var anlat bakalım?

Son düzenleme:

geçmiş olsun canm,şuan nasıl
kantaronla ovun bencede

nasıl bakalım parisler randevular yaptınmı dediğimi Durmak yok heee

yok kıı regl oldum dün akşam :/ önümüzdeki maçlara artıkın

borani bizim oranın yemeği lennnn hatay mutfağı sen nerrden bilyon

boraniyi ben çok severim,ama bizim borani şöle ;haşlanmış pattisi salata yapar gibi doğrayıp,sarımsaklı yoğurt ve üzerinede salça sosu
Sizin nasıl??

kızlar yılbaşı çekilşi yapalımmı?

ivettt

ay benim kız kardeşim de çok rahat kullanıyo tanga'yı ama ben hayatta rahat edemem

Ben soteyi çok sevmiyorum viliş, tavuklu muydu seninkisi?
Beşamelli mi yapsam fırında, yada kremalı mı yapsam tavada

Hayatta giyemem ,çıplak hissederim kendimi

ben çok severim özellikle kv yapınca

Kızlar yeni geliyom kendime,öğlen çok kötü oldum kuscaktım azdaha ( geçti gibi şuan sakinim azcık daha ... Eşimede sinir oldum zatii

geçmişi az az okuyom valla kusuruma bakmayın artıkın
özge sen dün bişiler yazmılştın ama okuyamamdım çıktınmı işten ..eşinde başka yere gircek galiab oldu iş falan demişin zam falan :44:hayırlı olsun,annenlede normaldir atışman özlüyosun çok ondan

bol dışarda herhangi bir restaurantta yediğin bir yemekteki tadı lacaksın soya sosunda ama onu eklemeden önce sakın tuz atma hem sos hem tuz koyarsan biraz tuzlu olabilir ben tavuklara 1 tatlı kaşığı filan koyuyorum

Dilekk yazıklarım olsun sanaaa Sizin gireceğiniz bi faaliyete ben girmemmi hiçç kambersiz olurmuu tü sana Elfiyede haber verin geçen sene vardı küsmesin bize

Dün eve gittim şok oldum ..elektrik faturası 113 gelmiş bizee Aylık bu yaa hatta tam 30 gün bile değil (diye biliyorum,sık geliyo fatura)

hiçç 100 olmadı bizim yaa napıcaz bilmem :/bukadar kötü bi ay olamaz maddi açıdan Okadar çok alacağım varki üst baş olarak ,taksitler var ,faturalar varr (( üfff piyangomu alsam napsammm :///

Dilekk yazıklarım olsun sanaaa Sizin gireceğiniz bi faaliyete ben girmemmi hiçç kambersiz olurmuu tü sana Elfiyede haber verin geçen sene vardı küsmesin bize

ne dedim yahuu :26: haberi yok topikte diil ya gibilerinden yazdım yani oda olurdu die
vildan katılcak mıymış?

daha bunlar faturalardaki iyi günler kızlar

geçenlerde okumuştum elektrik üretimi yapan santrallere doğalgaz satışı bu ay % 45 zamlı oldu bu ne demek : bize sattıkları elektrikte %45 maliyet arttı demek bakalım bize ne kadarlık zam olarak yansıyacak en iyi ihtimalle %45 olacaktır. Ki bu olay sadece elektrikle kalmaz her şeye yansır ocak 2013 çetin geliyor

bizde gece kapatıouz ben akşam 7de açıoum işte gece 1e kadar
pazar falan full ve yüksekte yanıo
bana 83 gelse razıyım
ama daha fazla gelcek 10gün var daha 20si gibi gelio

senin su noldu canım 73 gelmişti dimi :26:
su 2 faturaymış, nasıl oluyo bilmiyorum geçen ay 2 fatura ödedik..
15 tl de faiz, ona sinir oldum.. normali tek fatura 28-29 felanmış..
peki ozaman..

nekim,koras nekadar koyuyosun sen yemeklere nasıl bir tadı var anlat bakalım?
biz seviyoruz, nasıl anlatıyım ki tadını :44: ben 1 tavuk göğüsüne hani alınıyo ya 1 tane ikili böyle birleşik.. tek tavuğun göğüsü, ona 1,5-2 yemek kaşığı döküyorum..

çok gelmiş evet, bizim elektrik de 58 gelmiş.. ama siz klima kullanıyosunuz
doğal gazdan da memnunum, bu ay yırttık...

Son düzenleme:
bizim burda ayda 10 tl su faturalarına ekleniyordu katı atık bedeli diye sinir ettiler alalhtan bu ay iptal olmuş millet itiraz edince geriye dönükte alınıyor diyorlarda eşim hiç uğraşmaz.

zuzum bizlere doğalgaz gelene kadar maalsf böle ödicez elektrikleri

Son düzenleme:
hala alınıo ki atık su, kaçak elektrik sadece uyandılar artık onuda ayrıca yazmıolar diğerlerinin üzerine ekliolar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…