ben tavuk soteye kullanıyorum bol'um, seviyoruz biz :))evt yaa süper oluyor buu acıktım yine
kızlar soya sosu kullandınızmı hiç?tadı nasıldır?
aa süper olmuş, ben de isterdim güne katılmayı :))ben en son ne zaman kavga ettik hatırlamıyorum :44:genelde ben çekmiriyorum eşim susuyor susuyor ben daha çok sinir oluyorum
bu arada size bahsettim mi nur topu gibi günüm oldu annemler teyzemler aralarında girmişler beni de katmışlar aylık 100 liraymış martta bendelermiş
yesinler onuu, annesinin tüm ilgisini istiyo kuzucuk :) o da haklı tabiiselam millet. benim yaramaz oğluşum dün gündüz hiç uyumadı, giremedim ben de. arada girdim, okuyamadan uyandı yine. şimdi yine uyutttum, inşallah bugün düne benzemez. geçmişi de okuyamadım. ama kızmayın bana facede gördük diye, orda da çok durmadım zaten. çok yordu dün beni yaramazbüyüdü sanki, sürekli ilgi ve sohbet istiyor. o uyanıkken başka birşeyle ilgilendin mi başlıyor ağlamaya
bi nekim yılbaşında eşinden ayrı olacakmış, ona üzüleyim mi, sevineyim mi bilemedim. kardeşinin yanında olması iyi, eşinden uzak olması kötü. Allah içine sindirsin diyim.
aslında hiçç bişi yapasım yok, gidip eşimle kumpir yiyesim varsadece mantar sote yap geçen gün ben öyle yaptım soğan domates ve azcık salçayla güzel oldu
ayy benim yeni aldığım cicinin de göğüs kısmı ve etekleri leoparlı bayılarak aldımmm
giyince değişim yapıyolar mı kii :26:ben çıkıyorum hani bi öğrencimin gönderdiği bi ödev vardı ya onu bitiriim.
sonra da geçenlerde colins'ten aldığım kotu değiştiricem. o gün de eşime dedim hafif boldu zaten giydikçe bollaşır bi beden küçük alalım dedim dinlemedi.bollaştı işte belim falan
kolay gelsinnnnn:80:
uvvvv :18: :18: :18: gece gündüz hiç kapatmadıysan iyi ama..Doğalgaz 208 gelmiş
bende çok korkuoum bu ay gelecek faturadan :18:
smile için çok saol
tam benlik Eki Görüntüle 574122
zuzunun haberi var mı çekilişten özge de katılabilir
vildan ve kamile cvp vermedi galiba
ben, bol, nek, sirken, yaren, alishia şimdilik liste bu mu?
uvvvv :18: :18: :18: gece gündüz hiç kapatmadıysan iyi ama..
bize 83 gelmiş.. gece kapatıyoruz biz..
dişin için geçmiş olsun canım :/
beni şimdilik dahil etmeyin isterseniz.bende çok korkuoum bu ay gelecek faturadan :18:
smile için çok saol
tam benlik Eki Görüntüle 574122
zuzunun haberi var mı çekilişten özge de katılabilir
vildan ve kamile cvp vermedi galiba
ben, bol, nek, sirken, yaren, alishia şimdilik liste bu mu?
bize 83 gelmiş.. gece kapatıyoruz biz..
bizde gece kapatıouz ben akşam 7de açıoum işte gece 1e kadar
pazar falan full ve yüksekte yanıo
bana 83 gelse razıyım
ama daha fazla gelcek 10gün var daha 20si gibi gelio
senin su noldu canım 73 gelmişti dimi :26:
seda liste tam belirlensin öyle yap çekilişi cuma namazına kadar herkes kararını versin işte o kaaa
dün öğleden sonra hafif hafif başlamıştı sol bileğimden yukarısına doğru ağrı, akşam şiddetlendi hala da geçmedi, dizime kadar baldırım ağrıyor sertleşmiş, gerilmiş, annem ilaç içme geçmezse kantaron yağıyla ovarız dedi.
nasıl bakalım parisler randevular yaptınmı dediğimiDurmak yok heee
borani bizim oranın yemeği lennnn hatay mutfağı sen nerrden bilyon
kızlar yılbaşı çekilşi yapalımmı?
ay benim kız kardeşim de çok rahat kullanıyo tanga'yı ama ben hayatta rahat edemem
Ben soteyi çok sevmiyorum viliş, tavuklu muydu seninkisi?
Beşamelli mi yapsam fırında, yada kremalı mı yapsam tavada
Dilekk yazıklarım olsun sanaaaSizin gireceğiniz bi faaliyete ben girmemmi hiçç kambersiz olurmuu tü sana Elfiyede haber verin geçen sene vardı küsmesin bize
Hayatta giyemem ,çıplak hissederim kendimi
bu kış faturalar hepimizi epey zorlayacak desenize
borani olayını çözemedim
tarif şu
Borani resimli tarifi - ne pişirsem?
ama siz pattis diosunuz :44:
ne dedim yahuu :26: Haberi yok topikte diil ya gibilerinden yazdım yani oda olurdu die
Vildan katılcak mıymış?
Bu kış faturalar hepimizi epey zorlayacak desenize
Borani olayını çözemedim
tarif şu
borani resimli tarifi - ne pişirsem?
ama siz pattis diosunuz :44:
su 2 faturaymış, nasıl oluyo bilmiyorum geçen ay 2 fatura ödedik..bizde gece kapatıouz ben akşam 7de açıoum işte gece 1e kadar
pazar falan full ve yüksekte yanıo
bana 83 gelse razıyım
ama daha fazla gelcek 10gün var daha 20si gibi gelio
senin su noldu canım 73 gelmişti dimi :26:
biz seviyoruz, nasıl anlatıyım ki tadını :44: ben 1 tavuk göğüsüne hani alınıyo ya 1 tane ikili böyle birleşik.. tek tavuğun göğüsü, ona 1,5-2 yemek kaşığı döküyorum..peki ozaman..
nekim,koras nekadar koyuyosun sen yemeklere nasıl bir tadı var anlat bakalım?
çok gelmiş evet, bizim elektrik de 58 gelmiş.. ama siz klima kullanıyosunuzDün eve gittim şok oldum ..elektrik faturası 113 gelmiş bizeeAylık bu yaa hatta tam 30 gün bile değil (diye biliyorum,sık geliyo fatura)
hiçç 100 olmadı bizim yaa napıcaz bilmem :/bukadar kötü bi ay olamaz maddi açıdanOkadar çok alacağım varki üst baş olarak ,taksitler var ,faturalar varr (( üfff piyangomu alsam napsammm :///
evet alınmaya devam ediyor alenen yazılmıyor yoksa bu faturalar neden bu kadar yüksek geliyor?hala alınıo ki atık su, kaçak elektrik sadece uyandılar artıkonuda ayrıca yazmıolar diğerlerinin üzerine ekliolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?