bizim burda ayda 10 tl su faturalarına ekleniyordu katı atık bedeli diye sinir ettiler alalhtan bu ay iptal olmuş millet itiraz edince geriye dönükte alınıyor diyorlarda eşim hiç uğraşmaz.
zuzum bizlere doğalgaz gelene kadar maalsf böle ödicez elektrikleri
Eh idare eder yüzük dilekk
akşam annemle buluşuyoruz, biletimi alıcak
ordan yün alıcaz, hafta sonu h&m de siyah bi kazak beğendim 50 tl,
kavun içini de siyahı da alıyodum sonra baktım ben bu kazağın aynısını 1 haftada örerim kendime almadım..
Yün alıp aynısını örücem, modeli de çok basitti..
Marketten bişiler alıp annemlere geçip yemek yapıcaz, eşim de oraya gelecek..
kalpli kolyemde vardı belkim takım olur dediydim :26:
kızlar yaa bu arada, ben evde tek kalmaya korkuyorum ya
eşim kardeşini aramış, çarşamba-perşembe-cuma bize gelecek..
Gel yengenin yanında kal demiş.. Annem de bi ton azarladı beni, bekar çocuk gece kalır mı eşin yok diye
Saat 12-1 gibi çıkıp gelecek onun da vardiyası uymuyo, zahmet olacak bir ton ona da ama kırmamış..
Ben uyurum zaten, kapıyı açarım, oturma odasına yatağını açarım görmem bile onu.. Uff yaa garip bi durum dimmi :44:
Hiç olmadı daha önce..
işte aslında örebiliriz, çok pahalı yaa trikolar :44:dilek beğenmedim ben.
nekim garip olmuş insan ister istemz rahatsız oluyor böle durumlarda.
ya bende bi kazak aldımm tüm haroşa hatta şuan üstümde çok kolay model aslında 35 tl verdim ama:26:
evet erkek, 24 yaşında :44:banada öğretirmisin
erkek sanırsam,kaç yaşında
ben sevmiyorum öle şeyleri annen gibim düşünüyomHem empati yaptımda ben daha da tedirgin olurdum o durumda hiç uyuyamazdım Istemem ben yaa gelmesin,sen git annene
kabul etmemezlik nasıl ederim ki :26: eşim iyi niyetle yapmış, evde korkmim diye..dilek yüzük bence de idare eder çok beğendiysen öyle al. altın mıydı ?
nektar annen haklı bekar kayınbiraderinin sende gece ne işi var ben olsam kabul etmezdim
kızlar yaa bu arada, ben evde tek kalmaya korkuyorum ya
eşim kardeşini aramış, çarşamba-perşembe-cuma bize gelecek..
gel yengenin yanında kal demiş.. annem de bi ton azarladı beni, bekar çocuk gece kalır mı eşin yok diye
saat 12-1 gibi çıkıp gelecek onun da vardiyası uymuyo, zahmet olacak bir ton ona da ama kırmamış..
Ben uyurum zaten, kapıyı açarım, oturma odasına yatağını açarım görmem bile onu.. uff yaa garip bi durum dimmi :44:
hiç olmadı daha önce..
Ilker yaşına girince çalışmaya başlıcakmısın canımm
bencede nekim sende rahat edemiceksin boşver hiç kalmasın vardiyası bile uymuyomuş boşa uykudan kalkacan geri yatacan falan gerek yok.
ya bizim apartmanda kamera kurulmuştu 5-6 tane haftasonu 3 tanesi sökmüş hırsızlar korktum bende evde tek kalıyorum şimdi allah korusun:18::18:
kabul etmemezlik nasıl ederim ki :26: eşim iyi niyetle yapmış, evde korkmim diye..
bişi desem "sen ne saçmalıyosun, ne ima ediyosun" kavgasına tutuşuruz..
off napsam yaa
ya bizim apartmanda kamera kurulmuştu 5-6 tane haftasonu 3 tanesi sökmüş hırsızlar korktum bende evde tek kalıyorum şimdi allah korusun:18::18:
işte aslında örebiliriz, çok pahalı yaa trikolar :44:
Evet erkek, 24 yaşında :44:
Ben uyurum, kapımı kapatır yatarım da tuhaf yani hiç de alışık değilim bu tür durumlara..
Taam öğretim sana da
Kabul etmemezlik nasıl ederim ki :26: Eşim iyi niyetle yapmış, evde korkmim diye..
Bişi desem "sen ne saçmalıyosun, ne ima ediyosun" kavgasına tutuşuruz..
Off napsam yaa
evet canım öyle düşünüyorum. Hatta belki o kadar bile sürmez. Annemin ve benim ruh halimize bağlıAslında ben yazı oğlumla geçirmek istiyorum ama eşime de bu kadar yüklenmek hoşuma gitmiyor. Alışmamışım ya, para kazanmadan durmak zoruma gidiyor...
nek hiç sevmem
kalmasın yaa:26:
biz bi kere eltimle kalcaz kardeşide bizle kalcakmış ve eşim dışarda olcak biz kız kızayız geldi bu
eşime neler dedimaradı kardeşini, çocuk tekrar gitti
ya tam ergenlik döneminde zaten sevgilisiymiş falanmış filanmış anlatıo ben hiç bi riski göze almak istemedim
ya belki çok kötü şeyler düşünüouz ayıp ediouz ama erkekler bu konuda çok at gözlüğüyle bakıolar
neler duyuouz yaa
annene sonuna kadar hak veririm yani sen iptal et bu işi hemde 3 gün
bencede nekim sende rahat edemiceksin boşver hiç kalmasın vardiyası bile uymuyomuş boşa uykudan kalkacan geri yatacan falan gerek yok.
nekim bence de eşine söyle iptal etsin ya. bekar erkekle olmaz, acayip olur. annen haklı bence de. annende kal daha iyi.
evet canım öyle düşünüyorum. hatta belki o kadar bile sürmez. annemin ve benim ruh halimize bağlıaslında ben yazı oğlumla geçirmek istiyorum ama eşime de bu kadar yüklenmek hoşuma gitmiyor. alışmamışım ya, para kazanmadan durmak zoruma gidiyor...
nasıl derim bilmiyorum.. akşam bi ağzını yokliycam..evde değil annemde kalmaya karar verdim hem kardeşine de zor olur böylesi daha uygun de fazla açıklama yapmaya da çalışma.
evet 1 kişi çalışmayınca zor oluyor, şimdi birde bebiş varbizim elektrik ne kadar gelcek acaba bu ay??? hem klima hem de yatak odasında ufo açtık bebiş üşümesin diye. ama gündüzleri ikisini de kullanmadım. tek maaşla zor oluyor ya. iki kişi çalışırken korkmuyordum böyle. eşim ek iş peşinde koşturuyor yazık. artık 1 sene sıkcaz dişimizi.
yün alırsam bu akşam başliycammtaam başlayınca söle:)
olurmu öle şey yaa ..eşin derse "o benim krdeşim ne diyosun sen "diye..sen de dersinki "senin kardeşin işte,benim değil" dersin ... Bana namahrem dersin ne bilim yani sonuçta haklı olan sensin
ama yok illa kavga eder benmle dersen,kendi kardeşini bahane et "gel kal abla" dedi falan dersin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?