Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

dedim eşime telefonda, ama ayıp namahrem diyemedim
gelmese olmaz mı? kırılır mı? ben annemlere giderim dedim..
sonuçta geç gelecek yemek hazırlamak lazım, kahvaltıyı düşünmem lazım, ne yemeği zahmete gerek yok diyo. Ben öyle rahat edemem biliyosun dedim. Sen bilirsin dedi, ama kırıldı gibi sesi bi tuhaftı.
Konuşuruz akşam dedi. Of yaa

evde değil annemde kalmaya karar verdim hem kardeşine de zor olur böylesi daha uygun de fazla açıklama yapmaya da çalışma.

nekim sirkene katılıyorum böle söleyebilirsin cnm annem bırakmıyor falanda dersin.

inşallah cnm ister istemez tedirgin oluyor işte insan.

nekim valla nebilim cesaret işte adamlardakide engindi aslında kurdukları yerler ondan kolayca sökmüşler işte.26:

bi anda işim yoğunlaştı
yani zaten yoğunda kaytarıodum patron oturdu yanıma bişiler yaptım
şimdi bitti fırsattan istifade size bakim hemen dedim kuzucuklarım

yün alırsam bu akşam başliycamm

Kendi kardeşimi de çağırırım hiç olmadı, ama yok ya yok tek kalırım daha iyi Offf Eşim küscek bana

nekk kasma kendini yaa ,sölersin iştee niye küssünki..sonuçta sen rahat giyiniceksin tek olsan e gece wcye falan kalkarsın vs. Rahat edemiyeceğini söle kötü bişey yokki bunda

ay ben hiç bilmem ama örnek falan yok dimmi

akşam açılacak zaten konu söylerim böyle de :26:

hiç bir yer güvenli gelmiyo bana bu tür insanlar yüzünden yaa
nefret ediyorum hiç iyiye gitmiyoruz, daha kötüye gidiyoruz hep yaa.

eşim geldi ben eve geçer yine görüşürüz
sen çok durdun zaten bu akşam
iyi akşamlar canım..

ben de az buçuk işim var onları toparlayıp çıkarım, iyi akşamlar kızlar

bende diyorum nereye kayboldu

hala dayıo işleri ya çıldırcam gerçekten
kaçıncı kitap saymadım yani
bugün 9 farklı kitabın işlerini yaptım bi o acele dio bi yok öteki dio
hepsi çorba oldu
valla umrumda diil bu kaa oluo napim :101:

bıktım yaa ama dayanamıoum bi memur olaydım ahh ahhh Eki Görüntüle 574365

ahh ahh vuracak duvar kalmadı valla kafamı olmuyor işte

yok anacım ne çıkması geldi son 1 saattir telefonda off çıkamıcam yine

gıcık yaa umarım 7 gibi çıkarsın canım bende gidioum kuzum
valla eve ışınlansam ne iyi olur adım atmaya mecalim yok kafamıda zor tutuoum

iyi akşamlar kuzucuklar :80:

gıcık yaa umarım 7 gibi çıkarsın canım bende gidioum kuzum
valla eve ışınlansam ne iyi olur adım atmaya mecalim yok kafamıda zor tutuoum

iyi akşamlar kuzucuklar :80:

saol cnm çıkmak üzere gibi benimkide sözde erken çıkacaktı neyse bunada şükür hadi öptüm.git yat azcık.

AYŞAM ZİLLİSİYLEDE KONUŞTUM MUTLU OLDUM AĞRIMDA GEÇTİ GİTTİ

DİLEK'E DE ATARLANDIM İİ OLDU REGL GERGİNLİĞİM GİTTİ AKŞAMA HERİFİME MUTLU GÖRÜNCEM KAVGA ETMİCEM ONLA
zilli demiş yaaaa, ilk defa konuştuk dimi biz seninle

Eki Görüntüle 574280

şu yüzüğü beğendim yaa hemde 130 tl
yaaaben beğenmediim çokk
evet alınmaya devam ediyor alenen yazılmıyor yoksa bu faturalar neden bu kadar yüksek geliyor?
çok tırsıom bizim de bikaç güne gelir hem klima hem ufo çalıştı bu ay, e bi de zam gelmiş falan diosunuz 150gelir heralde üff

cnm kızlara katılıom kalmasa ii olur yaa, umarım akşam eşinle halletmişsinizdir konuyu, merak ettim sonucu

allah kolaylık versin cnm inş. hemencecik geçer 1 sene
:18:allah korusun cnmmmm
nekim valla nebilim cesaret işte adamlardakide engindi aslında kurdukları yerler ondan kolayca sökmüşler işte.26:

ay gülüncek konu da diil şimdi ama görünce dayanamadım benim ofiste de mersinli bi kız var, onlar da yüksek yerine "engin" diolar ilk duyduğumuzda çok gülmüştük ofiscek

an itibariyle kı.ım yeni oturak gördü

eve geldim yemek hazırlarken annem aradı hani ineğin buzağısı olunca ilk sütü olur ya avuz derler; ne zamandır onu sayıklıyordum annem bulmuş bir şekilde onu getirelim dediler e kardeşim de filtre kahve makinemde kahve içmek istiyordu siz gelin dedim tabi hemen fırına da kek attım hep birlikte oturduk eşimin ananesi de geldi benim ananeyi de almışlar gelirken iyi oldu ama tabisi ben yoruldum güya saçlarıma bakım yapacaktım bugün sonra dizüstü bilgisayarımı getirmiştim biraz ders çalışacaktım kaldı hepsi geçti yine kocaaa bir akşam.

Zaten siz de pek konuşmamışsınız vilin de uğramamış :44:

a-aaaaa gececiler nerde bugün

kociş beni gezdirdi bugün, dışarı çıktık nereye gidicemizi de sölemedi bi baktık burda bi park var baya güzelce oraya getirmiş beni, cafedeki çocuktan da fotoğraf makinesini almış şipşak fotolar çektik gezdik falan çok güzeldi

mmmm bütün diceklerim bundan ibaret

ii uykular herkese yarın görüşürüz kızlarrrr:80:

zilli demiş yaaaa, ilk defa konuştuk dimi biz seninle

ivet

huu yukardaydık busaate kadar ,şimdi indik yataktayım ben eşimde mutfakta damlar şimdi heran kapatıp çıkabilirm yaniii ... bikaç video izleyip yatıcaz

sirkenn olsun iyi olmuş ya

ayşaa ekleseydin ya bikaç foto sıcak sıcak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…