evde değil annemde kalmaya karar verdim hem kardeşine de zor olur böylesi daha uygun de fazla açıklama yapmaya da çalışma.
savunmasız müstakil evde oturmuyorsun yanında apartmandasın sağın solun altın üstün hep insan dolu.Hem kızın da var. Kapını kilitler okur üfler oturursun hiç bir şeycik olmaz hırsızlar senden korksun.
yün alırsam bu akşam başliycamm
Kendi kardeşimi de çağırırım hiç olmadı, ama yok ya yok tek kalırım daha iyiOfff Eşim küscek bana
dedim eşime telefonda, ama ayıp namahrem diyemedim
Gelmese olmaz mı? Kırılır mı? Ben annemlere giderim dedim..
Sonuçta geç gelecek yemek hazırlamak lazım, kahvaltıyı düşünmem lazım, ne yemeği zahmete gerek yok diyo. Ben öyle rahat edemem biliyosun dedim. Sen bilirsin dedi, ama kırıldı gibi sesi bi tuhaftı.
Konuşuruz akşam dedi. Of yaa
bi anda işim yoğunlaştı
yani zaten yoğunda kaytarıodum patron oturdu yanıma bişiler yaptım
şimdi bitti fırsattan istifade size bakim hemen dedim kuzucuklarım
akşam açılacak zaten konu söylerim böyle de :26:nekim sirkene katılıyorum böle söleyebilirsin cnm annem bırakmıyor falanda dersin.
inşallah cnm ister istemez tedirgin oluyor işte insan.
nekim valla nebilim cesaret işte adamlardakide engindi aslında kurdukları yerler ondan kolayca sökmüşler işte.26:
sen çok durdun zaten bu akşameşim geldi ben eve geçer yine görüşürüz
bende diyorum nereye kayboldu
hala dayıo işleri ya çıldırcam gerçekten
kaçıncı kitap saymadım yani
bugün 9 farklı kitabın işlerini yaptım bi o acele dio bi yok öteki dio
hepsi çorba oldu
valla umrumda diil bu kaa oluo napim :101:
bıktım yaa ama dayanamıoum bi memur olaydım ahh ahhh Eki Görüntüle 574365
hehh burdaymışsın Eki Görüntüle 574417
yok anacım ne çıkması geldi son 1 saattir telefonda off çıkamıcam yine
gıcık yaaumarım 7 gibi çıkarsın canım bende gidioum kuzum
valla eve ışınlansam ne iyi oluradım atmaya mecalim yok kafamıda zor tutuoum
iyi akşamlar kuzucuklar :80:
zilli demiş yaaaa, ilk defa konuştuk dimi biz seninleAYŞAM ZİLLİSİYLEDE KONUŞTUM MUTLU OLDUMAĞRIMDA GEÇTİ GİTTİ
DİLEK'E DE ATARLANDIM İİ OLDU REGL GERGİNLİĞİM GİTTİAKŞAMA HERİFİME MUTLU GÖRÜNCEM KAVGA ETMİCEM ONLA
yaaa
çok tırsıom bizim de bikaç güne gelir hem klima hem ufo çalıştı bu ay, e bi de zam gelmiş falan diosunuz 150gelir heralde üffevet alınmaya devam ediyor alenen yazılmıyor yoksa bu faturalar neden bu kadar yüksek geliyor?
kızlar yaa bu arada, ben evde tek kalmaya korkuyorum ya
eşim kardeşini aramış, çarşamba-perşembe-cuma bize gelecek..
gel yengenin yanında kal demiş.. annem de bi ton azarladı beni, bekar çocuk gece kalır mı eşin yok diye
saat 12-1 gibi çıkıp gelecek onun da vardiyası uymuyo, zahmet olacak bir ton ona da ama kırmamış..
Ben uyurum zaten, kapıyı açarım, oturma odasına yatağını açarım görmem bile onu.. uff yaa garip bi durum dimmi :44:
hiç olmadı daha önce..
allah kolaylık versin cnm inş. hemencecik geçer 1 senebizim elektrik ne kadar gelcek acaba bu ay??? hem klima hem de yatak odasında ufo açtık bebiş üşümesin diye. ama gündüzleri ikisini de kullanmadım. tek maaşla zor oluyor ya. iki kişi çalışırken korkmuyordum böyle. eşim ek iş peşinde koşturuyor yazık. artık 1 sene sıkcaz dişimizi.
:18:allah korusun cnmmmmbencede nekim sende rahat edemiceksin boşver hiç kalmasın vardiyası bile uymuyomuş boşa uykudan kalkacan geri yatacan falan gerek yok.
ya bizim apartmanda kamera kurulmuştu 5-6 tane haftasonu 3 tanesi sökmüş hırsızlar korktum bende evde tek kalıyorum şimdi allah korusun:18::18:
nekim valla nebilim cesaret işte adamlardakide engindi aslında kurdukları yerler ondan kolayca sökmüşler işte.26:
zilli demiş yaaaa, ilk defa konuştuk dimi biz seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?