Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

Yarin arar soylerim dedi esim.. ins gucenmez, dalga mi geciyosunuz? demez
Zuzum aldik biz yun, ne gezdlk ama yaaa, cok yorgunum
Ornek yok duz orcez, hemen yarin ayarla ip ve sis aksamlari orcez ok..?
Bershkada, h&m de, kotonda hepnduz kazaklar vardi, onlar moda..

Sirken napicaksiniz o ilk sutu :44:

Aysam ne guzel gezmissiniz

Dilegim, annemle disaridaydik aramissin yolda duymadim, sonra geri aradim mesgule aldin, sonra cantama attim teli o ara sen aramissin :44:
Bi tuhaf oldu, gecisip durduk..
Neysem yatim ben de... gozlerim kapaniyo, miskin miskin oturdum tum gece annem yemek bulasik ugrasti.. suclu da hissettim ama affettiricem kendimi ins..

Son düzenleme:

en iyisi bu,gücenmez bence ona da zor gelmiştir aslında ..

yaa ama yarın başlayabilirim ben akşama ablaın d.günüsü var

hem kaç numara şiş yünün marka modeli ?

hadi bakam ben becerirsem böle uzaktan örme işini affin dicem kendime

günaydın kızlar...
akşam geçmişi okudum ama yazacak bi şey yoktu...kimse de yoktu...yazmadan çıktım bende...eşimin dizisi bitmiş...o bütün akşam yanımdaydı...giremedim bende...zaten erken yattık ama eşim hasta oluyodu heralde,bütün gece horladı,uyutmadı beni yaa bi ara lavaboya kalktım,yastığımı almış sarılmış,vermiyo bana aşkıcım yastığımı ver diyorum ''bana ne bana ne'' diyo çekip zorla aldım...sabah anlattım,hatırlamıyo bile öyle yaptığını...nasıl bi uyku yaa anlamadım gitti
hediyeleşmeyi konuşmuşsunuz...benim hediye alabilmem için yılbaşından önce samsuna gitmem lazım :26: burda hediye alabilecek bi yer yok katılamicam o yüzden galiba...ne güzel olurdu ama hediyeleşmek kvnin de doğum günü,ona da bi şey almadık,burda alacak yer de yok...amaaaan bana ne oğlu düşünsün bu arada kv eşimi aramış,vilin beni niye aramıyo diye sormuş...eşimde arar demiş...akşam bana anlattı...uzun bi süre aramayı düşünmüyorum dedim,hiç sesini çıkarmadı
sirken dedem avuzu çok sever...içine şeker katıp tatlı olarak yer...
ayşin kız sel bile durduramamış sizi gezginler iyi etmişsiniz ama,biz de baş başa gezmeyeli ne kadar çok oldu
ayyy gevezeliği bırakıyım,yemeğim yok,ıspanak ayıklamam lazım...bi de çorba yapsam iyi olur...değişik bi çorba yapasım var...ne çorbası yapsam fikir verin bana :26:

Günaydın

zuzum, şişlerim 4 numara benim, ipi unuttum ama
değişik bi ip, böyle ip gibi değil de kumaş gibi ondan istiyodum buldum sonunda.
İnş sizin orda da vardır :26: akşam bakim markasına
taam sen yarın başla :)))
ablanın da doğum günü kutlu olsun, al bu çiçekleri akşam götür giderken nice mutlu yılları olsun :)))

günaydınn bunlar sizee..

girmemiş akşam kimse ayşam ii gezmişsiniz değişiklik olmuş size.kız niye güldünki engin yere kurmuşlar kamerayı başka ne dnirki:26:

nekim eşin bişe dememiş heralde cnm kardeşide anlayışlı davranır heralde.

vilin kv sormuş ii farkına varmış yani yani anlar inşallah hatasınıda cnm arama bencede bi süre daha ayp yaptığı çünkü yalnız seni arayıp sormuyor niye aramıyosun diye oğlunu arıyor hep aynı bunlar yaa

saol cnm çıkmak üzere gibi benimkide sözde erken çıkacaktı neyse bunada şükür hadi öptüm.git yat azcık.
gidip yattım hiç sorma
dün eşimle konuşurken yemek yemedim dedi
kıyamam aç gidip yemek yapıyım hızıyla koştum eve
patlıcanlarımı birazcık haşlayıp, soslayıp kızarttım
kabaklarımı da azcık haşladım beşamel sosunu hazırlayıp verdim fırına
buzlukta avcı böreğim vardı yapıp koymuştum onuda attım fırına
havuçlarımı rendeleyip pişirdim brokolide haşlayıp ikisinden salata yaptım
patates haşlayıp onunda salatasını yaptım
eşime mercimek çorbası ve pilav yaptım
fırın çalışmışken birde ağlayan pasta yapıyım dedim
tüm bunlar bittiğinde mermerin üstü gözükmüyordu
heryeri toparlayıp sildim masanın üstünü yaptıklarım full doldurdum çayı demledim ve eşim geldi
şok tabii masanın üstünde yer yok maşallah
annemlere çıkardım bunları ne zaman yaptın dio annem
boynuz kulağı geçermiş dedim
yemekten sonra 3-4 gündür yapamadığım ütüleri yaptım bir yığın beni epey uğraştırdı
saat 23,15te ancak oturabildim çoook yorulmuştum 12de eşim yatalım dedi
baktım bulaşık makinesi bitmiş onuda yerleştirdim sıcak su torbamı yapıp yattım
sabah 8de alarm çaldı kapatıp geri yatmışım gözümü bi açtım 8,30
nası hazırlandık geldik bilmioum yolda da eşim bi ton kavga etti
çocugun biri karşıya geçcem dio yoğun akıcı trafikte durmuş yolun ortasında önce ona sinirlendi
sonra dönüşte biri önümüze kırdı çarpıoduk ona camları falan açtı bağırdı
bana da gel öpücük ver sinirim geçsin dio
hiç vermicem dedim şimdi mi hiç vermicen sonra verir misin dio
pislik yaa aklı başka şeylerde

işte benimde akşamım bu kaa:101:
bugüne eşime yine et ya da baklagil gibi bi yemek yapmalıyım ama ne :44:

vilin katılamayacağı söylemiş
özge, filiz kaldı dimi
nek sende kaytarma daha çok var gitmene bu hafta sonuçlandırırız cuma belli olur işte
hafta sonu hediyesini alır herkesler pzt salıda kargoya verilir oldu bitti gördün mü bu kaa

Dilegim, annemle disaridaydik aramissin yolda duymadim, sonra geri aradim mesgule aldin, sonra cantama attim teli o ara sen aramissin :44:
Bi tuhaf oldu, gecisip durduk..

1 kere de aç yaa aradığımda 1 kere

niye güldünki engin yere kurmuşlar kamerayı başka ne dnirki:26:
kurdukları yerde yüksekti deriz mesela
engini bende ilk kez duydum

bende aslında örmek isterim ama kol kesimleri falan sanki hazır gibi olmuo birde omuzlar onu sevmioum işte
annem yapsa aslında :26: oda şimdi kardeşime örüo colinsteki pullu siyah kazaktan
benim istediğim kazak evim sensinde giymişti kız tayt üstüne salaş gibi harikaydı foto bulursam ekleyim bakalım
she cityde buldum ama 40 dediler almadım valla delikli dümdüz bişi zaten

tam fotoğrafını bulamadıım kazak şu ama video da daha net anlaşılır tabii nek açamaz dimi :106:

[video]http://www.tubereplay.com/replay.php?tqr=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatc h%3Fv%3DLrQKqNNiHD8&Submit=Replay[/video]

SAĞOL BEBEYİM

AKŞAMA BAK SEN İPİNE YAA ANLATAMAM BEN ÖLE İPÇİYE :)

VİLİN EŞİNE GÜLDÜM YASTIK OLAYINA :)))

DİLEK SANA HAYRANIM NE DİİİM Kİ

alla alla çok ilginç ama yüksek yere değilki alçak yere kurulmuş anlamadım valla
maşallah cnm akşam baya dinlenmişsin yaniokadar yemeği kime yaptım anacım yiyebildinizmi hepsini?
yaa ben hiç vakit bulup öremiyorum atkıyı yaa yarım yamalak kadlı eşim haklı çıktı yaza ancak bitcek heralde ama gerçekten vakit kalmıyorki bizim sıpa 10-11 de yatmaya başladı elimde işi görmesin çekiştire çekiştire bi hal oluyo bırakıyorum bende yaa kaç gündür yatağına koyuyorum gece ağlığor istiyo bizimle yatsın hanımefendi susmuyor bizle yattı gece yine alışcak bu gidişle yatırmıyorda bizi
ya elfi katılamaz bence kızından dışarı çıkıp bişe alamaz diye düşünüyorum ben bugün sonuçlandıralım oyüzden.

zaten bu kızlar donuma, sütyenime yüzüğüme kadar karışıolar
eşim dio ki afferin onlara benim işimi kolaylaştırıolar

bu arada zeynepte belki katılır onada sormadık
koket sen ne dersin

dilekk çok hoşmuş yaa çok beğendim çok pahalılar ama yaa gerçekten ne sanki.

zuzum bi de omuzlarını sallaıyo çocuk gibi yaa gece gece ben de çok güldüm
dilek kızım valla sen insan değilsin...yorgun yorgun o saatten sonra o kadar şey nasıl yaptın
bol bi süre daha aramicam canım...eşim de zaten annesinin hatalı olduğunu bildiğinden ara bile diyemedi akşam...içimden gelmiyo aramak...hem telde söylediklerinden hem de cam olayından dolayı kızgınım hala...
nek-zuzu siz örün bakalım kolaysa ben de örebilirim salaş şeylere ihtiyacım olacak göbeğimi saklamak için gerçi benim battaniye bitene kadaaaar....yeleğe dikeceğim düğmeleri bulamadım hala,eşimde dün yeni düğme alalım dedi...benden daha çok heves ediyo

bu adam beni deli edecek yaa...gitmiş yine ahtapot kadar ıspanak almış...her seferinde minik olanlardan al diye tembihliyorum ama dinleyen kiiiiim
dışarısı nasıl soğuk bugün bu gidişle buralara da kar yağar yakında...antalya'da hava nasıl acaba bugün,düzeldi mi ki?

dilekk çok hoşmuş yaa çok beğendim çok pahalılar ama yaa gerçekten ne sanki.
ya hiç bişi yok aslında örgüsünde birde çabuk gider örgüsü ama modaya bindiriolar fiyatı
videoda da izledin mi bakim orda daha güzel anlaşılıo kalça altında ya onu sevdim mesela bende

sadece yapmak isteyim yorgunluk vakit falan önemli diil
zaten kabak patlıcanım kötü olcaktı pattis salatası geçen nigar deyince canım istemişti
benimde bu huyum var mutfağa girince dolaptaki tüm sebzeleri falan yapabilirim yani
hazır elimi atmışken çıksın aradan mantığı
fırını çalıştırdım şunuda yapim bunu da yapim dioum tabii sonu gelmio ki
neyse iyi oldu
eşim hep böyle halil ibrahim sofrası bereketimiz olsun dio
ben annemde alıoum yemeği ama aslında mutlu etmio beni yani evde kendi ocağımda kaynamayınca hiç bereketi olmuo hiç birşeyin gibi düşünüoum

sen eşin ara annemi dese bile itiraz et canım ayıp yaa anlasın hatasını terbiyesizlikti yaptığı
ailene laf söylüo ne hakla yani

bende benimkine gitmek istemioum
babasıda eşime küs dün eşim gidip barışalım tlfda barışmaz diodu
içimden gelmio en son gittim eşimin aldıklarını gizli gizli sordu ya gıcık oldum
geçen çay indirimdeydi ondan aldı eşim biz kullanmıouz onu ama annemlere götürürz dedi
götürünce kendim verip gizli sormana gerek yok falan desem mi içim soğur

haaa siz alçak yere mi engin diosuunz :26: bende anlamadım valla
yok kuzum nerde yiyelim hepsini kabağı eşim yemez zaten bende bir tane yedim havuçlar pattis salatası herşey duruo yani
filiz bencede katılamaz gibi nası çıkıp alsın bebişle :26:
ne acele ettin haa bugün dio gerçi aşağı yukarı belli oldu kim katılcak

onlar lezzetli olmuyor zaten bide çok kart oluyorlarküçükleri ii oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…