Yarin arar soylerim dedi esim.. ins gucenmez, dalga mi geciyosunuz? demeznekk kasma kendini yaa ,sölersin iştee niye küssünki..sonuçta sen rahat giyiniceksin tek olsan e gece wcye falan kalkarsın vs. Rahat edemiyeceğini söle kötü bişey yokki bunda
ay ben hiç bilmem ama örnek falan yok dimmi
Yarin arar soylerim dedi esim.. ins gucenmez, dalga mi geciyosunuz? demez
Zuzum aldik biz yun, ne gezdlk ama yaaa, cok yorgunum
Ornek yok duz orcez, hemen yarin ayarla ip ve sis aksamlari orcez ok..?
Bershkada, h&m de, kotonda hepnduz kazaklar vardi, onlar moda..
gidip yattım hiç sormasaol cnm çıkmak üzere gibi benimkide sözde erken çıkacaktı neyse bunada şükür hadi öptüm.git yat azcık.
Dilegim, annemle disaridaydik aramissin yolda duymadim, sonra geri aradim mesgule aldin, sonra cantama attim teli o ara sen aramissin :44:
Bi tuhaf oldu, gecisip durduk..
kurdukları yerde yüksekti deriz meselaniye güldünki engin yere kurmuşlar kamerayı başka ne dnirki:26:
Günaydın
zuzum, şişlerim 4 numara benim, ipi unuttum ama
değişik bi ip, böyle ip gibi değil de kumaş gibi ondan istiyodum buldum sonunda.
İnş sizin orda da vardır :26: akşam bakim markasına
taam sen yarın başla :)))
ablanın da doğum günü kutlu olsun, al bu çiçekleri akşam götür giderkennice mutlu yılları olsun :)))
tam fotoğrafını bulamadıım kazak şu ama video da daha net anlaşılır tabii nek açamaz dimi :106:
Eki Görüntüle 574925
[video]http://www.tubereplay.com/replay.php?tqr=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatc h%3Fv%3DLrQKqNNiHD8&Submit=Replay[/video]
Günaydın
zuzum, şişlerim 4 numara benim, ipi unuttum ama
değişik bi ip, böyle ip gibi değil de kumaş gibi ondan istiyodum buldum sonunda.
İnş sizin orda da vardır :26: akşam bakim markasına
taam sen yarın başla :)))
ablanın da doğum günü kutlu olsun, al bu çiçekleri akşam götür giderkennice mutlu yılları olsun :)))
kurdukları yerde yüksekti deriz mesela
engini bende ilk kez duydum
bende aslında örmek isterim ama kol kesimleri falan sanki hazır gibi olmuo birde omuzlar onu sevmioum işte
annem yapsa aslında :26: oda şimdi kardeşime örüocolinsteki pullu siyah kazaktan
benim istediğim kazak evim sensinde giymişti kız tayt üstüne salaş gibi harikaydı foto bulursam ekleyim bakalım
she cityde buldum ama 40 dediler almadım valla delikli dümdüz bişi zaten
tam fotoğrafını bulamadıım kazak şu ama video da daha net anlaşılır tabii nek açamaz dimi :106:
Eki Görüntüle 574925
[video]http://www.tubereplay.com/replay.php?tqr=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatc h%3Fv%3DLrQKqNNiHD8&Submit=Replay[/video]
ya hiç bişi yok aslında örgüsünde birde çabuk gider örgüsü ama modaya bindiriolar fiyatıdilekk çok hoşmuş yaa çok beğendim çok pahalılar ama yaa gerçekten ne sanki.
sadece yapmak isteyim yorgunluk vakit falan önemli diilzuzum bi de omuzlarını sallaıyo çocuk gibi yaa gece gece ben de çok güldüm
dilekkızım valla sen insan değilsin...yorgun yorgun o saatten sonra o kadar şey nasıl yaptın
bol bi süre daha aramicam canım...eşim de zaten annesinin hatalı olduğunu bildiğinden ara bile diyemedi akşam...içimden gelmiyo aramak...hem telde söylediklerinden hem de cam olayından dolayı kızgınım hala...
nek-zuzu siz örün bakalım kolaysa ben de örebilirimsalaş şeylere ihtiyacım olacak göbeğimi saklamak için gerçi benim battaniye bitene kadaaaar....yeleğe dikeceğim düğmeleri bulamadım hala,eşimde dün yeni düğme alalım dedi...benden daha çok heves ediyo
alla alla çok ilginç ama yüksek yere değilki alçak yere kurulmuş anlamadım valla
maşallah cnm akşam baya dinlenmişsin yaniokadar yemeği kime yaptım anacım yiyebildinizmi hepsini?
yaa ben hiç vakit bulup öremiyorum atkıyı yaa yarım yamalak kadlı eşim haklı çıktı yaza ancak bitcek heralde ama gerçekten vakit kalmıyorki bizim sıpa 10-11 de yatmaya başladı elimde işi görmesin çekiştire çekiştire bi hal oluyo bırakıyorum bende yaa kaç gündür yatağına koyuyorum gece ağlığor istiyo bizimle yatsın hanımefendi susmuyor bizle yattı gece yine alışcak bu gidişle yatırmıyorda bizi
ya elfi katılamaz bence kızından dışarı çıkıp bişe alamaz diye düşünüyorum ben bugün sonuçlandıralım oyüzden.
bu adam beni deli edecek yaa...gitmiş yine ahtapot kadar ıspanak almış...her seferinde minik olanlardan al diye tembihliyorum ama dinleyen kiiiiim
dışarısı nasıl soğuk bugünbu gidişle buralara da kar yağar yakında...antalya'da hava nasıl acaba bugün,düzeldi mi ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?