Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

5 mi 7 mi cnm no sölemedin?

bence ptt kargosu ile gönderelim ben arkdaşa kargo gönderdim 13 TL tuttu çok yaa yurtiçi aras mng felan...PTT kargosu ile göndermek mantıklı diilmi daha uygun olur?

ben aldım valla kuzum 2 tane
bakalım nası olcak
PTT kargoda iyi ama

ee hadi sana 5 ve 7 kaldı hangisini seçiosun adresini gönderdin mi sedaya ayrıca

ben diil sedada numaralar sana gizliden söyler canım ve kimse adresini verir
kimse kime kimin çıktığını bilmio ki :101:

misal beni kim seçti acaba :44:

ben katılabilseydim ve bana sen çıksaydın sana kessin janjanlı bi iç çamaşır takımı alırdım dilek

kötü haberi ben verioum

nigarın internetini kapatmışlar artık giremicek

özlemi de feyste bekledim bekledim yok girmedi
ya bi kişi işini aksatmadıktan sonra neti olsa nolur ki ne saçma insanlarr

Günüm geçmedi hatta dün falan bitti adetim..Adet olmadan bi gün önce bi kaza olmuştukv öyle deyince kuşkulandım..
canım bence rahim duvarının en ince zamanı olduğu için ihtimali düşük ama hayırlısı tabii

güle güle giy bol um, güzel rahat bi bluz

aynı benm gibisinn insan sinirden çatlıcak gbi oluyo :)
ben dayanmıyorum eşime de sölüyorum söledin mi sende?
iiki çok hazırlanmamışsın o zaman
ellerine sağlık hamarat anne, ben zincir çekmeyi bile beceremiyorum
bencede

günaydın kızlar

ayşam bende sinir olurum o durumlara ama napalım yapacak bişe yok bizimkiler için küçükler işte ama sarkma falan olmuyor bak bebişten sonrada ii yönden bakalım napalım

benm evlenirken 75-80 bedendi 2 yıldır 85 oldum şimdi geçen ay aldığım 85 beden sütyen bile olmuyo birden büyüdüler 90 alcam artık

günaydın kızlar
sürekli netten bebek anne karnında ölürse kalbi durursa ne belirti verir leri okuyorum işte göğüs küçülür falan fistan, akşam açıp bakıyorum aaaaaaaa önder benm göğüslerim küçülüyo diye bağırıyorum, hastanede randevumuz 19unda bugün 1 buçuğa özelden randevu aldk bakalım gidip bi görelim duyalım dinliyelim ne dicek, korkuyorum yaaa :18:

akşam annemlerdeydik ii ki gitmişiz çok özlemişim hep birlikte olmayı,önce markete sonra oraya gittik, uzuun uzuuun oturduk, herkes yatak mevzzuu yaptı işte üstünü açıyo ben örtüyorum bu şeklde yatıyo falan babam birden heey yatak muhabbetini bırakın babanın yanında dedi gülüştük :)

ben katılabilseydim ve bana sen çıksaydın sana kessin janjanlı bi iç çamaşır takımı alırdım dilek
yaa ne kaa ayıp ben=23 moduna sokuosunuz hep beni
oysa ne ilgisi var yahu

valla face gircek durumum yoktu cnm..zaten k.v lere gittik sağlık ocağından sonra neyse ben dedim sayımı sonuçlar nezman açıklancak?
canım herkes kendine kime çıktığını özel msj ile sedadan öğrenecek 7de kim varsa söyler seda
pzt salı da kargoya verelim dedik kargolar teslim edilene kadar kimse ağzını açmıo
sende sana kimin hediye göndereceğini bilmiceksin süprayzz gelince öğrencez işte
yani açıklancak sonuç falan yok durum bundan ibaret
hımm süperrrrr çook mutlu oldum gönderiyorum
:44:

artık kötü düşünmeyi bırak umarım bugün özele gittiğinde çok çok iyi sonuçlar alırsın içiniz rahatlar
herşeyin yolunda olması için bizlerde dualarımızı esirgemiouz sende olumlu bak kötüyü çekip durma üstüne

canım yaa böyle şeyler düşünme artık...bugün bebeğini görünce artık kötü düşünceleri bi kenara at ve bebeğini düşün...olumsuz düşüncelerin onu da etkiliyo unutma

ben çoğunuzun özelliklerini bilmiom ....

ne tarz hediyeler alıncak eve mi kişinin kendisinemi farketmezmi?

hee buarada oğluşuma bişi almayın heee çok cicisi ıvırı zıvırı giymedikleri var ben bunu diyim dedim

hediye bana özel olsun diosun yani
anladık biz onu

ev kişisel bilmioum konuşulmadı yani

geçen yılı yazsak mı acaba kızlar?
fikir olur

Eki Görüntüle 575805 Eki Görüntüle 575806
kızlar işte bu son ördüğüm yelek...diğeride dün akşam örmeye başladığım battaniye...

ellerine sağlık pek güzeller
ben de battaniyenin düz beyazını ördürebilirim anneme, düz mü örüyorsunuz bu ipi?

inşallah

canım yaa böyle şeyler düşünme artık...bugün bebeğini görünce artık kötü düşünceleri bi kenara at ve bebeğini düşün...olumsuz düşüncelerin onu da etkiliyo unutma

Dilşad git duy için rahatlasın ama döndükten sonra kafandan ay düşermi ay allah korusun ölürmü düşünceleri sil.

O bebeğin kaderin yaşamak varsa yaşıyor Allaha güven dualarım seninle bu bebiş uğur getirsin sana

evt kızlar çekilişmiz sonuçlandı 2 çift çıktı yani 2 kişi karşılıklı birbirlene alacak tabi habersiz olarak çok heyecanlı bencede dilek yazsana geçen yılkileri?

vilin çok beğendim cnm bebişin güle güle kullansın inşallah.

diloş git görde için rahatlsın cnm inşallah güzel haberlerle gelirsin cnm.

Son düzenleme:
ben anneler grubundaki çekilişte bana çıkan kıza dedim ki bana bebek kıyafeti alma hele bi her şey netleşsin bebek şeysi istemiyorum dedim yok ben bebek kıyafeti alcam die diretio peki dedim, hediye gelen bişeyi mi yollıcak ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…