beni aradı ama ben çağanı sağlık ocağına götürdüm aylık kontrolleri için telefonu meşgule aldım yaa:26:
Sonra arayamadım k.lere gittik rahat konuşamazdım bugün yazım dedim oda yok demek çekilişten aradı
arzu bana msj atmış faceten ama ben face binde bir giryom telimde kayıtlı diye açıkmı görünyo gibi herhalde.tabii int. açıktı telimde ondan açıkmı göründü anlamdım msjını az önce okudum arzu...
Neyse bana kim çıktı
bence ptt kargosu ile gönderelim ben arkdaşa kargo gönderdim 13 TL tuttu çok yaa yurtiçi aras mng felan...PTT kargosu ile göndermek mantıklı diilmi daha uygun olur?
ıhh iş yerinden değil..kendi cep telefonumun internet paketinden, o da doldu zaten, giremiycemm
günaydınnn :80:
koket 5 mi? 7 mi?
koş gelver artık cvbını
7777777777777777777777777777777777777777 severim 7 yiiiii söle pakem kimmiş
ben diil sedada numaralar sana gizliden söyler canım ve kimse adresini verir
kimse kime kimin çıktığını bilmio ki :101:
misal beni kim seçti acaba :44:
feysten ben yazdım arzu diil
ortak kullanıouz yaa
arzu feyse daha çok girio yaz görür dedi ama bekledim bekledim gelmedin
7777777777777777777777777777777777777777 severim 7 yiiiii söle pakem kimmiş
ya bi kişi işini aksatmadıktan sonra neti olsa nolur ki ne saçma insanlarrkötü haberi ben verioum
nigarın internetini kapatmışlar artık giremicek
özlemi de feyste bekledim bekledim yok girmedi
Kızlar size şok haber..
Hamile olabilirim..Kaç gündür bi tuhaf gibiyim.akıntım çok bugün.Bugünde kv geldi kapıyı açtım hamileyken hızla açma kapıyı dedi güldü..Sonra dedim yine mi rüyanda gördün güldü..Yok dedi sonra açıkladı..Ben hamileyim diyomuşum rüyasındaDedim inş değilimdir..Olsun diyo..Torun sevmek istiyoz diyo..Bende dedim herkes sevmek ister torun..Gelecek vermedikten sonra ne anlamı kalır dedim..Benim elim 5 kuruş para görmüyo dedim..Devlet hastanelerie gidiyon bekliyonda bekliyon dedim..Canının istediği herşeyi alamıyosun dedim(şunu cnm çekti desem alırlarda işte)..Öyle işte..Off ya ne biliyim Belki vardır belki yoktur aptala malum olur derler demişti kendi için kv İlk kısmı doğruda
canım bence rahim duvarının en ince zamanı olduğu için ihtimali düşük ama hayırlısı tabiiGünüm geçmedi hatta dün falan bitti adetim..Adet olmadan bi gün önce bi kaza olmuştukv öyle deyince kuşkulandım..
he dileğim ucuzlukçu demişken yanlış anlaşılmasın ben alıyorum ordanda mağazada aynısı 40-50ken ben ordan 20 ye alıyorum mesela aynı şeyi niye fazla verimki yani.sadece işte herkeste çok görülen şeyler var ben ondan bahsettim hatta bugün kendime 7.5 tl ye yarım kollu bi kazak aldım ekleyim dur
güle güle giy bol um, güzel rahat bi bluzEki Görüntüle 575512 dilek bu işte.
aynı benm gibisinn insan sinirden çatlıcak gbi oluyo :)nekim internetini almışlar elinden yaaaa
sedacım kazak güzelmiş hem de 7,5tl'ye burda ancak pazarlarda bulunur o kadar uygun fiyata, ona da benim gidicek zamanım yokgüle güle giy cnmmm
ben de nekle aynı şeyi sölicektim o sölemiş. kaza olayını benim pek aklım almıo ya, korunuoduk ama hamile kaldım demek başka şey, kaza başka şey eşin nası engel olamıo ki:44:
son dk.değişikliğini de anlamadım ivitt
hayırlısı olsun cnm bebek kısmetiyle gelir derler hep inş. olmaz deme bi daha sakın
yeni geldim ben yemekten, kkorascım gündüz demiştim ya birinin düğün yemeği var die ordaydık. yedik içtiik pek bi güzeldi, hazırlanmaya vaktim olmadı ama, saçlarımı ölece bi düzeltip üstüme de alelacele bişi giyip çıktım ii ki de öle yapmışım zaten toplasan 15 kişiydik çoğu aile büyükleriydi, süslenilcek bi durum yokmuş yani
neyse o bu diil de ben bütün gece kıskançlığımdan çatladım ona ne demelihı gelin rus bu arada bunu sölememiştim sabah, yareppim straplez gelinlik giymiş göğüslerin yarısı meydanda, benim sinirler zıpladı tabi yine, belli etmiom kimseye ama ölcem yani eşim de foto makinesini almış demiştim ya e foto çekio tabi doğal olarak al makineyi kafasında parala offfff nası vazgeçicem ben bu huyumdan yaaaa
ellerine sağlık hamarat anne, ben zincir çekmeyi bile beceremiyorumkına yaksınlar sevinçten bi yerlerine,çok büyük iş yaptılarböyle saçma sapan bi karar mı olur yaa
günaydın kuzular...
akşam okul çıkışı yine yün almaya gittikyeleğe yeniden düğme falan alıp diktim,birazdan eklerim...pon pon iplerden aldım,akşam battaniyeye başladım...hem çok kolay hem de çok güzel oluyo...o bitince yine örersem örerim...mor ve beyaz aldım ipleri,şerit şerit örcem bakalım becerebilirsem...ayy neyse kahvaltı yapıp da geliyim...kociş börek getirdi
bencede
günaydın kızlar
ayşam bende sinir olurum o durumlara ama napalım yapacak bişe yok bizimkiler için küçükler işte ama sarkma falan olmuyor bak bebişten sonrada ii yönden bakalım napalım
yaa ne kaa ayıp ben=23 moduna sokuosunuz hep beniben katılabilseydim ve bana sen çıksaydın sana kessin janjanlı bi iç çamaşır takımı alırdım dilek
canım herkes kendine kime çıktığını özel msj ile sedadan öğrenecek 7de kim varsa söyler sedavalla face gircek durumum yoktu cnm..zaten k.v lere gittik sağlık ocağından sonra neyse ben dedim sayımı sonuçlar nezman açıklancak?
:44:hımm süperrrrr çook mutlu oldumgönderiyorum
günaydın kızlar
sürekli netten bebek anne karnında ölürse kalbi durursa ne belirti verir leri okuyorum işte göğüs küçülür falan fistan, akşam açıp bakıyorum aaaaaaaa önder benm göğüslerim küçülüyo diye bağırıyorum, hastanede randevumuz 19unda bugün 1 buçuğa özelden randevu aldk bakalım gidip bi görelim duyalım dinliyelim ne dicek, korkuyorum yaaa :18:
maşallah yaa çok güzel olmuş valla ellerine sağlıkEki Görüntüle 575805 Eki Görüntüle 575806
kızlar işte bu son ördüğüm yelek...diğeride dün akşam örmeye başladığım battaniye...
günaydın kızlar
sürekli netten bebek anne karnında ölürse kalbi durursa ne belirti verir leri okuyorum işte göğüs küçülür falan fistan, akşam açıp bakıyorum aaaaaaaa önder benm göğüslerim küçülüyo diye bağırıyorum, hastanede randevumuz 19unda bugün 1 buçuğa özelden randevu aldk bakalım gidip bi görelim duyalım dinliyelim ne dicek, korkuyorum yaaa :18:
akşam annemlerdeydik ii ki gitmişiz çok özlemişim hep birlikte olmayı,önce markete sonra oraya gittik, uzuun uzuuun oturduk, herkes yatak mevzzuu yaptı işte üstünü açıyo ben örtüyorum bu şeklde yatıyo falan babam birden heey yatak muhabbetini bırakın babanın yanında dedi gülüştük :)
yaa ne kaa ayıp ben=23 moduna sokuosunuz hep beni
oysa ne ilgisi var yahu
canım herkes kendine kime çıktığını özel msj ile sedadan öğrenecek 7de kim varsa söyler seda
pzt salı da kargoya verelim dedik kargolar teslim edilene kadar kimse ağzını açmıo
sende sana kimin hediye göndereceğini bilmiceksin süprayzz gelince öğrencez işte
yani açıklancak sonuç falan yok durum bundan ibaret
:44:
ben çoğunuzun özelliklerini bilmiom ....
ne tarz hediyeler alıncak eve mi kişinin kendisinemi farketmezmi?
hee buarada oğluşuma bişi almayın heee çok cicisi ıvırı zıvırı giymedikleri var ben bunu diyim dedim
Eki Görüntüle 575805 Eki Görüntüle 575806
kızlar işte bu son ördüğüm yelek...diğeride dün akşam örmeye başladığım battaniye...
artık kötü düşünmeyi bırakumarım bugün özele gittiğinde çok çok iyi sonuçlar alırsın içiniz rahatlar
herşeyin yolunda olması için bizlerde dualarımızı esirgemiouz sende olumlu bak kötüyü çekip durma üstüne
inşallahmaşallah yaa çok güzel olmuş valla ellerine sağlık
yeni başladığın ipten benim atkım var ama daha büyüğü galiba yumuşacık çok güzel
bebişin mışıl mışıl yatsın onda inşallah Eki Görüntüle 575808
canım yaa böyle şeyler düşünme artık...bugün bebeğini görünce artık kötü düşünceleri bi kenara at ve bebeğini düşün...olumsuz düşüncelerin onu da etkiliyo unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?