hediye bana özel olsun diosun yani
anladık biz onu
ev kişisel bilmioum konuşulmadı yani
geçen yılı yazsak mı acaba kızlar?
fikir olur
Dilşad git duy için rahatlasın ama döndükten sonra kafandan ay düşermi ay allah korusun ölürmü düşünceleri sil.
O bebeğin kaderin yaşamak varsa yaşıyor Allaha güven dualarım seninle bu bebiş uğur getirsin sana Eki Görüntüle 575823 Eki Görüntüle 575824
evt kızlar çekilişmiz sonuçlandı 2 çift çıktı yani 2 kişi karşılıklı birbirlene alacak tabi habersiz olarakçok heyecanlı bencede dilek yazsana geçen yılkileri?
vilin çok beğendim cnm bebişin güle güle kullansın inşallah.
diloş git görde için rahatlsın cnm inşallah güzel haberlerle gelirsin cnm.
dilşad haroşa örülüyo,düz örgü canım ama yapılışı nette var...püf noktasına ordan bakınca daha iyi anlarsın canım...bu arada benim ipim lila rengi ama fotoğrafta bayaa koyu çıkmış...havadan sanırım...karla karışık yağmur yağıyo ve dışarısı hala karanlık
ben anneler grubundaki çekilişte bana çıkan kıza dedim ki bana bebek kıyafeti alma hele bi her şey netleşsin bebek şeysi istemiyorum dedim yok ben bebek kıyafeti alcam die diretio peki dedim, hediye gelen bişeyi mi yollıcak ne
buraya yazdığını görecek profilde ayıp olacak
ama herkesi bilmioum ki maalesef yazardım ama
dilşad vardı ona özge almıştı galiba
ben nigarı nigar beni çekmişti
ben ona fuşya şal, fuşya oje ve fuşya taç almıştım
o bana
büyük halka küpe, kalın bilezik, taba rengi kalın kemer ve simli oje ile kırmızı oje almıştı
burda deil ki, facede
anneler grubu deyince buradaki başka topik sandım :44:
bunları hediyeleri böyle karışıkmı alyosunuz tek değilde birkaç farklı olabilir yani:44:
seda sahi sen geçen yıl neden yoktun?
arzu gelseydi o yazardı filiz vardı geçen yıl alishia vardı yine
ama kime çıktılar hediyeler neydi hatırlamıoum
hediyeyi alan fotoğrafını çekip albüme koyacak ayrıca herkes görsün die :98:
yok yok eşime kesinlikle hiçbişi demedim, der miyim yaa adamın aklına karpuz kabuğu düşürmek mi neydi ondan yapmiim işteayyy kuzum yaa niye kendine böyle önemsiz şeyleri sıkıntı yapıyosun kivalla adamın dikkatini çekmese bile bu gidişle senin yüzünden takıntı haline getircek bak...sakın eşine deme bari hem küçük göğüs daha avantajlı ilerde sarkma olayı olmuyo,ama yaa büyüklerde yani hiçte özenilcek bi durum diiil
günaydın kuzular...
akşam okul çıkışı yine yün almaya gittikyeleğe yeniden düğme falan alıp diktim,birazdan eklerim...pon pon iplerden aldım,akşam battaniyeye başladım...hem çok kolay hem de çok güzel oluyo...o bitince yine örersem örerim...mor ve beyaz aldım ipleri,şerit şerit örcem bakalım becerebilirsem...ayy neyse kahvaltı yapıp da geliyim...kociş börek getirdi
sölemedimaynı benm gibisinn insan sinirden çatlıcak gbi oluyo :)
ben dayanmıyorum eşime de sölüyorum söledin mi sende?
iiki çok hazırlanmamışsın o zaman
günaydın kızlar
sürekli netten bebek anne karnında ölürse kalbi durursa ne belirti verir leri okuyorum işte göğüs küçülür falan fistan, akşam açıp bakıyorum aaaaaaaa önder benm göğüslerim küçülüyo diye bağırıyorum, hastanede randevumuz 19unda bugün 1 buçuğa özelden randevu aldk bakalım gidip bi görelim duyalım dinliyelim ne dicek, korkuyorum yaaa :18:
akşam annemlerdeydik ii ki gitmişiz çok özlemişim hep birlikte olmayı,önce markete sonra oraya gittik, uzuun uzuuun oturduk, herkes yatak mevzzuu yaptı işte üstünü açıyo ben örtüyorum bu şeklde yatıyo falan babam birden heey yatak muhabbetini bırakın babanın yanında dedi gülüştük :)
ben çoğunuzun özelliklerini bilmiom ....
ne tarz hediyeler alıncak eve mi kişinin kendisinemi farketmezmi?
hee buarada oğluşuma bişi almayın heee çok cicisi ıvırı zıvırı giymedikleri var ben bunu diyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?