Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

dilşad haroşa örülüyo,düz örgü canım ama yapılışı nette var...püf noktasına ordan bakınca daha iyi anlarsın canım...bu arada benim ipim lila rengi ama fotoğrafta bayaa koyu çıkmış...havadan sanırım...karla karışık yağmur yağıyo ve dışarısı hala karanlık

canımm zaten bi duysamm rahatlıycam daa, ah bi duysam yanii

heeyyyoo güzel olmuş 2 kişi karşılıklı olunca sörprays sörprays heyecanlı olmuşş
inşallah güzel haberlerle gelirim canım, aradı ordaki görevli 12.10a aldı randevumu

gunaydın kızlar

akşam eve gitmişim bir uyumuşum yemek bile yemeden 10 buçuğa kadar sonra kalktım bir şeyler atışıtrdım yine uyumuşum sabah 8 buçuğa kadar birileri gazozuma ilaç mı kattı ki acaba:44:

ben hiçç anlamam annem biliyor zaten örgüyü o yapar :)

ama herkesi bilmioum ki maalesef yazardım ama
dilşad vardı ona özge almıştı galiba

ben nigarı nigar beni çekmişti
ben ona fuşya şal, fuşya oje ve fuşya taç almıştım
o bana
büyük halka küpe, kalın bilezik, taba rengi kalın kemer ve simli oje ile kırmızı oje almıştı

buraya yazdığını görecek profilde ayıp olacak

seda sahi sen geçen yıl neden yoktun?

arzu gelseydi o yazardı filiz vardı geçen yıl alishia vardı yine
ama kime çıktılar hediyeler neydi hatırlamıoum

hediyeyi alan fotoğrafını çekip albüme koyacak ayrıca herkes görsün die :98:

bunları hediyeleri böyle karışıkmı alyosunuz tek değilde birkaç farklı olabilir yani:44:

özgiş bana hamile uzun kollu tişörtü, bebek ayakkabısı ve hariboo almıştı
ben sirkene 3lü servis porselen tabak seti almıştım

ben doğum iznindeydim ve kimse bana haber vermedi
gerçi versenizde çıkıp alamzdımda bebişle
koyarız albümümüze

geçen yıl arzu filize
bebiş için tulum filize atkı ve oje almış
onada hediye olarak beyaz gecelik gelmiş

gecen sene dilsad bana 3 lü servis tabagı almıştı
ben de luxxor hamileydi bebeğine dinletsin diye klasik müzik cd si almıştım

bence kişisel olmalı yaa ev için falan olmasın
ya ne bilim ben misal nigarın aldığı o halka küpeleri öyle çok taktım ki çok sevdim yani altınrengi tam favorim beni nası mutlu etti hala taktıkça sevinioum
bu tarz şeyler olsa daha iyi diil mi:44:
kişiye özel gibi yani

günaydın kızlarrrrr
herkesi bi çekiliş heyecanı sarmış bakıom

ben özgeye rimel kupa ve minik mumluk almıştım 2 tane yanlış hatırlamıosam

zeynep de bana kolye küpe takım ve ayakları sallanan biblolardan almıştı
yok yok eşime kesinlikle hiçbişi demedim, der miyim yaa adamın aklına karpuz kabuğu düşürmek mi neydi ondan yapmiim işte

aslında derdim benimkilerin küçük olmasıyla mı ilgili tam emin dilim, kız çok güzeldi genel olarak onu kıskandım heralde

dün de biraz suratsızdım eve geldiğimde falan, eşim çaktı bişiler olduğunu, nie durgunsun hiç pas vermiosun falan dedi yok bişi uykum var dedim geçiştirdim zaten 3e gelioduu yattık...sabah da yine başladı sen nie soğuksun falan die, neyse sabah biraz daha sinirim geçmişti azcık yalakalık yapmaya çalıştım o da sıkıştırdı için ama sabah sabah olmaz yani

aa benim dediğim iplerden almışsın, memnun kalıcaksın emin ol, çevremde kullanan çok var, biraz fazla ip gidio die duydum ama bitince çok hoş görünüo hem çabuk da ürüo dimi sen onu bu akşam bitirirsin bile
sölemedim

ya cnm sen nie kendi kendine kuruosun sürekli, bak olumlu düşün ki olumlu olsun her şey kötü konuşup da kötüyü çağırma, inş. ii hberlerle gelirsin bugün, içini ferah tut

vayy siparişleri vermiş kokişş

ben de ders arasında aradım bi daha da dönmedim cnm vaktim yoktu neyse bugün halloldu sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…