bence kişisel olmalı yaa ev için falan olmasın
ya ne bilim ben misal nigarın aldığı o halka küpeleri öyle çok taktım ki çok sevdim yani altınrengi tam favorim beni nası mutlu etti hala taktıkça sevinioum
bu tarz şeyler olsa daha iyi diil mi:44:
kişiye özel gibi yani
bence kişisel olmalı yaa ev için falan olmasın
ya ne bilim ben misal nigarın aldığı o halka küpeleri öyle çok taktım ki çok sevdim yani altınrengi tam favorim beni nası mutlu etti hala taktıkça sevinioum
bu tarz şeyler olsa daha iyi diil mi:44:
kişiye özel gibi yani
dün de biraz suratsızdım eve geldiğimde falan, eşim çaktı bişiler olduğunu, nie durgunsun hiç pas vermiosun falan dedi yok bişi uykum var dedim geçiştirdim zaten 3e gelioduu yattık...sabah da yine başladı sen nie soğuksun falan die, neyse sabah biraz daha sinirim geçmişti azcık yalakalık yapmaya çalıştım o da sıkıştırdıiçin ama sabah sabah olmaz yani
bencede ev eşyası falan olmasın gözüm sürekli vitrinlerde geziyoz bize bişiler olsun
bana tüm evin işini yapcak çocuğada gece bakıcak bi robot alabilirsiniz yuahhahaha bende kocayla parise giderim
dimi yaaa bence de öle bşiler olsun.
ay ne alsam yaaaa bilemedim valla, hemen araştırmalara girmeliyim, h.sonu da alamam otelde olcaz ben belki p.tesi alır yollarım artık
adama nie surat asıosun yahuu vazgeç artık şu huyundan
kendi memişlerine de takma
benim kuzen büyük die nası ağlardı anlatamam sana
sonra aşırı kilo vermeye başladı 60dan 40a düştü o göğüsler noldu bilio musun
karnına indi içi fos balon gibi
şükret haline Allah öyle yaratmış yakınma bak
bende bazen bi yerime takarım sonra hemen kendimi uyarırım ne halde olanlar var şükür aklım yerinde elim ayağım tutuo derim
lütfen takma sende
destekli büyük gösterenlerden al giy kocişe dekolte ver
nie adam başkasına baksın kuzum yıllardır seninle beraber o
bi dahaki sefere daha çok kızcam haaduymayım
adama nie surat asıosun yahuu vazgeç artık şu huyundan
kendi memişlerine de takma
benim kuzen büyük die nası ağlardı anlatamam sana
sonra aşırı kilo vermeye başladı 60dan 40a düştü o göğüsler noldu bilio musun
karnına indi içi fos balon gibi
şükret haline Allah öyle yaratmış yakınma bak
bende bazen bi yerime takarım sonra hemen kendimi uyarırım ne halde olanlar var şükür aklım yerinde elim ayağım tutuo derim
lütfen takma sende
destekli büyük gösterenlerden al giy kocişe dekolte ver
nie adam başkasına baksın kuzum yıllardır seninle beraber o
bi dahaki sefere daha çok kızcam haaduymayım
senden her eve lazım bi tane, bi de dilektenbana tüm evin işini yapcak çocuğada gece bakıcak bi robot alabilirsiniz yuahhahaha bende kocayla parise giderim
hee ii olurdu
kız niye otele gidiyonuz demedn hala soruyom soruyom?
bencede dileğe tamamen katılıyorum ayşamm
senden her eve lazım bi tane, bi de dilekten
a-aaaa iftiraya bakkkkteee ne zaman dedim ya eğitim için dieee
nekk sesin çıkmıyorrrr
neyse o bu diil de ben bütün gece kıskançlığımdan çatladım ona ne demelihı gelin rus bu arada bunu sölememiştim sabah, yareppim straplez gelinlik giymiş göğüslerin yarısı meydanda, benim sinirler zıpladı tabi yine, belli etmiom kimseye ama ölcem yani eşim de foto makinesini almış demiştim ya e foto çekio tabi doğal olarak al makineyi kafasında parala offfff nası vazgeçicem ben bu huyumdan yaaaa
zuzum, yünü öğrenince sms atıyım dedim, sonra da kuzeye daldım.. Geç oldu diye de atmadım sonra sms, özür(
yün kartopunun swim ipi..
Yarın da hiç giremicem.. şimdi uyumadan yazim dedim..
Niye kız ne yaptık biz sana
kızlar kimsenin kimseye hakkı geçmesin diye düşündüm ben orta noktada fiyat belirleyelim diyorum bence 30 tl makul bi fiyat ne dersiniz?
utandın dimi şimdiiiheeehatırladım ama kalcağını bilmiyodum bee nebilim
merhaba kızlar
Akşam yoktunuz diye size atarlandım
Nek ,viliş,ayşa haklısınız düşünmüyon madem niye icraate giriyosun..Tutmıcak diye gaza geldim napıyım..Doğru belli değil daha ama kv daha öncede görmüştü ya ondan şeettimKiracının dediklerinide duyunca hafif vazcaydım
Ayşam kaçırmışım eşin resmini mi çekti o kızın,yoksa durup dururken mi kıskandın:44:
Koket eşindekonularında sen gibiyse ne mutlu
Viliş eline sağlık çok güzel olmuşlar.Bu arada hamilelik takvimini oku
Dilşad takma cnm artık her belirti herkeste aynı olmuyo kiBi de rüyamda sizi gördüm bize geliyosunuz.yemek falan yiyoruz..annen anneme hediye alıyo Baban haklı kesinlikle ,ben hayatta konuşamam babamın yanında öyle ..Çekinirim utanırım:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?