Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

bencede ev eşyası falan olmasın gözüm sürekli vitrinlerde geziyoz bize bişiler olsun

bencede ev için olmasın benim gibi eden uzak aklı uçkurunda olan sapığğ bi garıı neyse yavaşşştan alalım ev hanımı zor oluyom yaa misal tabak alınsa ben 40 yılda bir yemek yaparım evim tabak doluu....

eve biblo süs püs sevmem çünki ıvıvr zıvır koyan biri deilim evimde çocuk içinde tehlikeli zaten mutfağım mutfak robotu dolu daha kutusndan çıkarıp kullanmadığım var mesela...

çocuk için okdar heyecanlandımki çok ıvır zıvır indirimden üye olup olup aldım....öyle işte...

kısacası kişiye alalım hem kullandıkça birbirimiz hatırlarız...

Ne çatlag garuyum laaa bu topiğin yüz karasıyım 2010 evli çoluk çocuklu ama tembelll al işteee

adama nie surat asıosun yahuu vazgeç artık şu huyundan
kendi memişlerine de takma
benim kuzen büyük die nası ağlardı anlatamam sana
sonra aşırı kilo vermeye başladı 60dan 40a düştü o göğüsler noldu bilio musun
karnına indi içi fos balon gibi
şükret haline Allah öyle yaratmış yakınma bak
bende bazen bi yerime takarım sonra hemen kendimi uyarırım ne halde olanlar var şükür aklım yerinde elim ayağım tutuo derim
lütfen takma sende
destekli büyük gösterenlerden al giy kocişe dekolte ver
nie adam başkasına baksın kuzum yıllardır seninle beraber o

bi dahaki sefere daha çok kızcam haa duymayım

bencede ev eşyası falan olmasın gözüm sürekli vitrinlerde geziyoz bize bişiler olsun

dimi yaaa bence de öle bşiler olsun.
ay ne alsam yaaaa bilemedim valla, hemen araştırmalara girmeliyim, h.sonu da alamam otelde olcaz ben belki p.tesi alır yollarım artık

bana tüm evin işini yapcak çocuğada gece bakıcak bi robot alabilirsiniz yuahhahaha bende kocayla parise giderim

bana tüm evin işini yapcak çocuğada gece bakıcak bi robot alabilirsiniz yuahhahaha bende kocayla parise giderim

hee ii olurdu

dimi yaaa bence de öle bşiler olsun.
ay ne alsam yaaaa bilemedim valla, hemen araştırmalara girmeliyim, h.sonu da alamam otelde olcaz ben belki p.tesi alır yollarım artık

kız niye otele gidiyonuz demedn hala soruyom soruyom?

bencede dileğe tamamen katılıyorum ayşamm

yaaaaaanie kızıon yaaaaaaa

memişlerim diil problem benim fazla kıskanç olmam, nese yaaa tamam takmıcam unuttum gitti, aaa bak bittiiiiiiiiiiii

zaten sabah affettim ara ara böle yapmak lazım ama kıymete gelioz, ben onu sıkıştırsam yüz vermez, bak ben kendimi çekttim hemen anladı adam bu sefer o yanaşcam die uğraştı sarılıo öpüo

senden her eve lazım bi tane, bi de dilekten
hee ii olurdu

kız niye otele gidiyonuz demedn hala soruyom soruyom?

bencede dileğe tamamen katılıyorum ayşamm

a-aaaa iftiraya bakkkk teee ne zaman dedim ya eğitim için dieee

Ayşam sen benden kıskançsın bunu ilan ediyom şimdi
kız gelin kıskanılır mı

dilek benim olayım farklı tatlım 10 tl internet paketi zaten aldımş bitti
sen gibi modemden kaçak whatsappa bağlanmıyorumş sen de alsan akşamları da yazarsın
kıyaslama bileee

dilşad iyi heberlerle geleceksin inanıyorum

kaçak girdim daha da giremem
uzun yazanları okuyamadım affedin

merhaba kızlar
Akşam yoktunuz diye size atarlandım
Nek ,viliş,ayşa haklısınız düşünmüyon madem niye icraate giriyosun..Tutmıcak diye gaza geldim napıyım..Doğru belli değil daha ama kv daha öncede görmüştü ya ondan şeettimKiracının dediklerinide duyunca hafif vazcaydım

Ayşam kaçırmışım eşin resmini mi çekti o kızın,yoksa durup dururken mi kıskandın:44:
Koket eşinde konularında sen gibiyse ne mutlu
Viliş eline sağlık çok güzel olmuşlar.Bu arada hamilelik takvimini oku
Dilşad takma cnm artık her belirti herkeste aynı olmuyo kiBi de rüyamda sizi gördüm bize geliyosunuz.yemek falan yiyoruz..annen anneme hediye alıyoBaban haklı kesinlikle ,ben hayatta konuşamam babamın yanında öyle ..Çekinirim utanırım:26::26:

kızlar kimsenin kimseye hakkı geçmesin diye düşündüm ben orta noktada fiyat belirleyelim diyorum bence 30 tl makul bi fiyat ne dersiniz?

kafayı yicen yaa
Iyi bari adamı paket yap öle taşı barii görmesin kimseyi

zuzum, yünü öğrenince sms atıyım dedim, sonra da kuzeye daldım.. Geç oldu diye de atmadım sonra sms, özür (
yün kartopunun swim ipi..
Yarın da hiç giremicem.. şimdi uyumadan yazim dedim..

taam canım
bende deminden mail attım :)

Niye kız ne yaptık biz sana

korasss vilinin alıntıda gördüm :) niye köfte gibi kızarıp biber gibi yanıcakmışız :))))

heee hatırladım ama kalcağını bilmiyodum bee nebilim
utandın dimi şimdiii

ya her durumda kıskandım işte
fotolar eklicem şimdi size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…