Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

kızlar kimsenin kimseye hakkı geçmesin diye düşündüm ben orta noktada fiyat belirleyelim diyorum bence 30 tl makul bi fiyat ne dersiniz?

Böle siparişle hediyemi olur yaa

Böle siparişle hediyemi olur yaa

yani biri 5 biri 50 liralık bişi almasın bi ortası olsun ama dimi
sende fikrini söyle nası yapalım
kişisel derkende ne bilim tabak olmasın mesela kırılıp gitcek yani
giyimde eskir ama yinede tutarsın dolapta anı olarak eskiyince evde giyersin falan ne bilim işte

kuzum inan bana sen türünün son örneğisinon numara hatunsun

ayy canım beni utandırıosun

zaten kocam 22,30dan sonra yok lafımı hiç takmadı
akşam 12 geldi bende küstüm ona yattım saat 00,40ta gelmiş yanaşıo
dayanamadım yine uykusuz kaldım
üstelik yıkanmıştım saçlarımı düzleştirmiştim french yapmıştım hepsi boşa gitti
yıkandım saçlarımı kuruladım böyle daha iyi oldu kıvırcık dio bide

eşim benim X2 halim sen düşün artık hamişken doktor artık son 3 hafta kaldı ikili münasebet yasağğ dedi eşim pis pis sırtıyo yaaaa die bi ses çıkardı utandı sonra uhahahaha ilk 2 ay yasağ demişti bana durup durup sor bakem parise vize çıktımı diyip durduydu ahhaha

eşin fotosunu çektiyse haklısın kıskanmakla ama cnm durup dururken niye kıskanıyosun ki.güzel ayşamben kıskanmıyom ya bende de var sorun

nealaka korascım adam ne bilsinki gelinin nasıl giyindiğini, onlar zaten önceden planladılar foto çekmeyi..adam gelini görünce çekmeye başlamadıki .. Iice sapıttı bu karı :)

fiyatta hemfikirim ama ev eşyası giyim takı onları alacak kişi karar versin .. Bak geçen dediki sirken tabakları gördükçe/kullandıkça dilşadı anıyorum ....
Elbisede alsan kullanıp dolaba kaldırcan ve anıcam...tabak da olsa bakıp anıcan ...orda bi ayrımcılık oluyo işte siparişe giriyo bence :)
bana ne alınsa kabulüm.. Diyememki ben tabak kullanmam küpe kullanmam diye

ben muayeneye gidiyorum kızlar grşrs
ii haberlerini beklioz cnmm

ay ama yaaaa,braz da bizi düşünsünler yazık diil mi o kadar uğraşmışsın boş gitmiş hepsi, nese olsun

fotolar taze çıktıı

Son düzenleme:

Kesse beni mümkün değil yapmam

ama o temizlik ve yemekten kaçıo aklı sadece pariste
ben hepsine yetişioum
baksana hatun robot istio

neekkkk :95:

yaff ev işleri benlikk değilll yaa mutfakta bunaliyom ben sabaha kadar paristen gelme dee gelmiim yaaa .....Ama lavabo ovv tuvalet temizle deme yaaa deme öyleee

benim oğlan 12 den önce hiç yatmaz evde annem var düşün ama nayır diyemiom heriff cazbediii uyukusuz kalıp bide işe geliom ...

Adam beni businesssle gönderii nayır denirmiiiEki Görüntüle 575887

Kokett kim yapıyo evde bunları
Sana bi hizmetçi ve bi bakıcı lazım :)

anam geldi o yaptı 4 ay bebeğede baktı banada kocemede
sonra kaynana geldi o yaptı bulaşık çamaşır bilyon yemekler hep hamurlu zaten yedim artık 2 ayda o kaldı çocuk oldu 6 ay ...

annem geldi çocuğun 7.ayına girdik görevi o devreldı şimdilik....geçen sene hamiştim yemeklere k.v çağıryod yiyip gelyodum bide nek bikaç tarif vermişti onları işte canım isterse yapıodum...

eve temizliğe kadın gelio 15 günde bir halı fayans banyo salon koltuk silme hatta mutfak dolaplarını bile indirtiom temzilio (kızmayın lann bana ben hayatta okadar güsel temizleyemem himen gibi kadın)

ütü olayını kaynanm çok ütü sevr biriktirdim o yaptı böylee yaranmak umrum değil ona kocam sevsin gerisi fıssssss

baktım geçen kaynana bizde annem bılşıkları topladı mutfağa gitti kaynana dio valla olmaz ben yıkıcam annem dio olmazz ...dedim kavga etmeyinnn biriniz köpükleyin biriniz durulayın...

sandılar durun ben yapıcam dicemiii....

( pasta yapmayı severim) ......doğurdumdan beri tembelim yani....topikte sizi göre göre bende bişiler yaparım eskisi gibi belki içimden gelmioo yaa ev işi skyo artık beni..

evet koketim yaaa ev işleri sıkıcı valla e bebekle de zaten zor oluo, nese sen bi şekilde kocanın gönlünü hoş tutmayı biliosun, o da olmasaydı o zaman işler fena olurdu

işler birikmişti ofist eonları hallettim arada okudum ama yazamadım

dilsad umarım güzel haberlerle gelirsin bize
hediye fiyatı konusunda ne derseniz o olsun ben uyarım hediye içeriklerinde de kim ne derse ona da uyarım uyumlu bir yayım

koketa anneler bana geldiklerinde ben de diyorum aynısını kava etmeyin sırayla yapın işte diye bende bugün yemek yok sanırım anneme gidecem dün güya spora gidecektim ama uyuyunca kaldı bugün gitmem lazm :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…